Dodaj do ulubionych

Basen. Mikołaj szuka towarzystwa.

10.01.07, 16:22
Chodzimy z Mikołajem na basen. Aktualnie już nie na zajęcia w Lipniku, tylko
sami, raczej na Złote Łany, ale możemy też gdzie indziej. Może któraś z Was
chciałaby się do nas dołączyć ze swoim maluchem? Mikołaj ma teraz 16 miesięcy
i uwielbia inne dzieciaczki, więc myślę, że wspólne wyjście mogłoby być miłe.
Pomyślcie.
Obserwuj wątek
    • akastel Re: Basen. Mikołaj szuka towarzystwa. 10.01.07, 17:52
      A 2,5 roczna panna mogłaby być jako towarzystwo? Bo jeśli tak, to my byśmy były
      chętne. Też mam na to ochotę, a jakoś nie mogę się zmobilizować. Samemu to się
      jakoś nie chce.
      • a-nulla Re: Basen. Mikołaj szuka towarzystwa. 11.01.07, 15:51
        Oczywiście, że lubimy dwuipółletnie panny:) A jaki termin by Wam odpowiadał?
    • barbs Re: Basen. Mikołaj szuka towarzystwa. 11.01.07, 16:21
      Ha! A póltorej roczny chopaczek...? Kurcze, też jakoś spręża potrzbeuję...
      Barbs
    • akastel Re: Basen. Mikołaj szuka towarzystwa. 11.01.07, 19:06
      Ja pracuję w poniedziałki i środy, więc wolałabym pozostałe dni, wtedy może być
      zarówno przed południem jak i po południu (porę spania mamy 13-16.00). Myślę,
      że lepiej w tygodniu, a nie przez weekend, bo wtedy jest więcej ludzi, a poza
      tym pewnie każdy ma jakieś plany rodzinne. Złote Łany mi jak najbardziej
      pasują. Mam nadzieję, że uda nam się umówić jak najszybciej, bo my się już tak
      od dłuższego czasu zbieramy, a mamy czas tylko do końca maja :).
      • a-nulla Re: Basen. Mikołaj szuka towarzystwa. 11.01.07, 19:48
        Mnie też pasuje w tygodniu, po 16 może być jak najbardziej (Mikołaj już
        wyspany, a ja po pracy). Więc może zbierzemy nasze dzieciaczki (półtorarocznych
        chłopczyków oczywiście też!) jakoś we wtorkowe albo czwartkowe popołudnie?
        Jeszcze się umówimy przez weekend. Ja byłam z Susełkiem na basenie przed chwilą
        i było cudnie!
        • akastel Re: Basen. Mikołaj szuka towarzystwa. 11.01.07, 21:05
          No to ekstra! Już się nie mogę doczekać. Mnie też przyda się trochę ruchu w
          wodzie. Jestem w 5 miesiącu ciąży i czuję się strasznie zastana, a nie mam
          specjalnie wyboru, jeśli chodzi o sporty.
          • a-nulla akastel, barbs! 15.01.07, 10:40
            W czwartek o 16.30 na basenie na Złotych Łanach? Piszecie się? Oczywiście
            propozycja dotyczy również innych dzieciaczków i ich mam, jeśli tylko mają
            ochotę.
            • akastel Re: akastel, barbs! 15.01.07, 11:00
              My sie piszemy, jak najbardziej, o ile tylko zdrowie dopisze. Ale moze daloby
              sie na 17.00? Lila czasem pospi gdzies do 16.00 i nie chcialabym sie zbierac
              tak na wariata. Mozemy sie spotkac gdzies niedaleko wejscia, w srodku
              oczywiscie? Nie bylam jeszcze na tym basenie.
              • a-nulla Re: akastel, barbs! 15.01.07, 12:18
                Jasne, może być 17.00. A spotkac się możemy zaraz przy wejściu. Tam jest tylko
                kasa i taka mała kawiarenka, więc raczej nie da rady się nie zauważyć. To co,
                jesteśmy umówione?
                • akastel Re: akastel, barbs! 15.01.07, 14:14
                  Tak jest! Na wszelki wypadek sprawdź jeszcze, proszę, forum i pocztę gazetową
                  ok. 15.00, jakby się coś zmieniło (w grę wchodzą tylko względy zdrowotne, bo
                  ciągle coś lata w powietrzu i zawsze jest ryzyko nagłego przeziębienia).
                  • akastel Re: akastel, barbs! 16.01.07, 19:42
                    A-nulla, napisałam do Ciebie na maila gazetowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka