dorism7 29.03.07, 21:30 Gdzie w Bielsku są jakieś fajne komisy z ubrankami min. do chrztu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenkad Re: Komisy 30.03.07, 18:48 więc tak: jest komis na ulicy reja, w pawilonie na pietrze jest komis na michalowicza, w ciucholandzie "pewex" jest nowy komis na polskich skrzydel, w prywatnym domu, musialabym Ci sama wytlumaczyc, jak trafic, odkrylam go w czasie spaceru. Ale czy kupisz tam ubranka do chrztu - nie wiem, nigdy nie szukalam. Zycze powodzenia, m. Odpowiedz Link Zgłoś
madzis12 Re: Komisy 02.04.07, 07:10 na osiedlu Beskidzkim za Albertem (ul. Szarotki) koło baru Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: Komisy 04.04.07, 08:15 Ja kupiłam ubranko do chrztu w "zjechanym" przez lucii komisie na Reja. Z tego co się orientuje to mają zawsze jakieś ubranka do chrztu i generalnie całkiem spory wybór. Jeśli chodzi o Michałowicza to w tamtym ciucholandzie ja nie widziałam nic ciekawego a "PeweX" ma chyba już tylko zabawki, kojce, wózki ale nie ubranka. Powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś