mpd3 29.04.07, 09:39 E-rubi, złóż proszę życzonka kolorowe swojej córuni i ucałuj ją serdecznie od forumowej ciotki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechickachata Re: STO LAT dla Zosi!!! 29.04.07, 09:43 Dołączam się. Buziaki dla Zosi. I życzenia dobrych, przespanych nocy :o)) Gosia ♥Michasia ♥ 1% dla KACPERKA! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: STO LAT dla Zosi!!! 29.04.07, 10:00 Ja również dołączam się do życzeń WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: STO LAT dla Zosi!!! 29.04.07, 12:57 A ja życzę, żeby miała Zosiek mnóstwo radości z poznawania świata. Przesyłamy z Mikołajem buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: STO LAT dla Zosi!!! 30.04.07, 09:25 Dzieki serdeczne dziewczyny :-) wczoraj odprawialismy imprezke urodzinowa i Mloda byla zachwycona, swieczki dmuchala milion razy, caly dzien rozrabiala i sie chichrala, kazdemu powtarzala ze ma urodziny i kazala sobie spiewac sto lat :-) ja jestem padnieta, bo caly weekend gotowalam, pieklam itd i teraz odpoczywam przy kawce w pracy :-) Odpowiedz Link Zgłoś