magda_bb1 21.11.08, 13:26 czy te przepisy i zdjęcia na "Przy kuchennym stole" to Twoje dzieło?? Wstyd przyznać ale dopiero teraz tam zajrzałam i szczęka opada z wrażenia!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysty Re: madzia, 21.11.08, 13:35 Ty tu nie ściemniaj, że szczena opada - po prostu odczułaś natychnmiastową potrzebę natychmiastowego zjedzenia czegokolwiek. Ja na edysiowy blog już nie wchodzę bo on tego patrzenia to mi ze 12 kilo przybyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 ja się do niej przeprowadzę :) 21.11.08, 13:39 to przecież przekracza ludzkie możliwości takie gotowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 A to w ogóle twoja wina :) 21.11.08, 13:44 bo jak zaczełaś wyliczać co Ada ma przygotować na Wasz przyjazd... może zróbmy tego Mikołaja bez dzieci - dziewczyny przygotują takie pyszności a my będziemy leżeć i jeść jeść jeść :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty buhahahahaha 21.11.08, 13:56 a kwaliczek przyniesie wodę świętą więc będziemy również popijać i popijać i popijać :P Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Re: Edysia79 :) 21.11.08, 20:47 Magda moje Ci one, moje :))) Ostatnio zwolniłam trochę tempo, bo najpierw remont, teraz jestem chora, ale jak się już wykuruję to znowu będę pichcić aż się będzie dymiło ;) Cieszę się, że udaje mi się smaka komuś narobić :D Nad Twoją przeprowadzką do nas muszę się zastanowić hehehe Na spotkanie po mikołajkowe upiekę ciasto czekoladowe z colą, które na blogu już jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś