IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 01:56
Wizz Air - wegierska firma zarejestrowana w Londynie bierze w tak zwany dry
lease 5 bylych ACES A320-200 aby rozpoczac loty z Katowic i Budapesztu w
maju. Nastepne 4 samoloty (takze A320-200) dolacza do konca roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: antois Re: WizzAir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 01:56
      WIZZ Air podpisal dzisiaj umowe z Brussels South Charleroi. Tak wiec jest to
      trzecie lonisko po Budapeszcie i Katowicach gdzie beda latac samoloty wizzair.
      Potwierdzil to dyrektor lotniska Bruksela Charleroi.
      Ciekawe - najpierw Silesian Air chcial tam latac - wiadomo nic nie wyszlo,
      wczoraj czy predwczoraj Air Polonia, teraz WizzAir.
    • remulak Re: WizzAir 11.02.04, 10:04
      Drogi kolego, po raz kolejny na tym forum cytujesz cudze wypowiedzi udając, że
      są Twoimi własnymi. Czasem są to wątki z usenetu, czasem z innych forów
      poświęconych lotnictwu.
      Uprzejmie proszę o zaprzestanie tych praktyk. Jest to nie tylko w złym tonie,
      ale również narusza prawa autorskie.
      • Gość: antois Re: WizzAir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 11:47
        Bez wzgledu co o tym sądzisz, bedę cytował wszelkie możliwe źródła informacji,
        jak chcę, ile chcę, skąd chcę i kiedy chcę... Nie masz na to wpływu! Poruszam
        się w zakresie faktów. A faktów nie tworzą autorzy postów tylko rzeczywistość.
        Tak więc fakt nie jest niczyją własnością.
        • remulak Re: WizzAir 11.02.04, 17:36
          Gość portalu: antois napisał(a):

> Bez wzgledu co o tym sądzisz, bedę cytował wszelkie możliwe źródła informacji,
          > jak chcę, ile chcę, skąd chcę i kiedy chcę...

Ty nie cytujesz, tylko piszesz metodą Copy&Paste .Wklejasz informacje, które
          wyszukał ktoś inny i ubrał je w formę zdania. To ten ktoś zadał sobie ten trud.
          Gdybyś cytował, to powinieneś podawać żróło informacji, a tego nie robisz.
          Trudno to nazwać inaczej niż plagiatem: «przywłaszczenie cudzego utworu lub
          pomysłu twórczego, wydanie cudzego utworu pod własnym nazwiskiem, także:
          dosłowne zapożyczenia z cudzych dzieł podane jako oryginalne i własne».

>Nie masz na to wpływu! Poruszam
          > się w zakresie faktów. A faktów nie tworzą autorzy postów tylko rzeczywistość.
          > Tak więc fakt nie jest niczyją własnością.

Czyli uważasz, że możesz założyć agencję prasową i podawać jako własne
          informacje podane przez PAP?
          • Gość: antois Re: WizzAir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 17:53
            Czyś ty zidiociał do końca?
      • marabu Re: WizzAir 11.02.04, 12:36
        Nie narusza niczyich praw autorskich.

Proste informacje prasoe nie stanowią przedmiotu prawa autorskiego. (Art. 4
        par. 4 Ustawy z dnia 4 lutego 1994r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych)
        • remulak Re: WizzAir 11.02.04, 17:43
          marabu napisała:

> Nie narusza niczyich praw autorskich.
          >
          > Proste informacje prasoe nie stanowią przedmiotu prawa autorskiego. (Art. 4
          > par. 4 Ustawy z dnia 4 lutego 1994r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych)

Nie chodzi mi o informacje prasowe (tu się zgadzam), tylko o wypowiedzi
          konkretnych osób na listach i forach dyskusyjnych, które kolega Antois wysyła na
          inne fora jako własne. To jest ordynarny plagiat.
          • Gość: antois Re: WizzAir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 17:54
            Tak, tyś zidiociał na dobre!
            • remulak Re: WizzAir 11.02.04, 18:21
              Jako rasowy pieniacz mógłbym Ci odowadniać, że się mylisz, ale szkoda mi na to
              czasu. Oczywiście, jeśli się będziesz upierał to służę.
              • Gość: antois Re: WizzAir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 18:41
                spadaj!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka