Dodaj do ulubionych

Air Tattoo 2004

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 22:54
Witam!

Gdy dowiedziałem się, że najbliższe pokazy Air Show odbędą się w Polsce
dopiero w 2005 roku przez głowę przeszła mi myśl żeby wybrać się do Anglii na
Air Tattoo 2004 (16-18 lipiec, Fairford). W związku z tym mam pytanie do
forumowiczów - może ktoś z Was był juz na tych pokazach i chciałby się
podzielić swoimi doświadczeniami z takiego wypadu? Będę wdzięczny!

Pozdrawiam Knight!
Obserwuj wątek
    • Gość: PAX Re: Air Tattoo 2004 IP: *.cable.ubr05.stav.blueyonder.co.uk 28.02.04, 23:52
      Goraco polecam. Zeszloroczne pokazy byly wspaniale. Troche sie zawiodlem, bo
      myslalem, ze z okazji 100-lecia lotnictwa BA przyleci Concordem (tym bardziej,
      ze wiadomo bylo, ze go wycofaja z uzytku) ale przylecieli tylko 747. Pokazy
      samolotow wojskowych byly dech zapierajace (hercules i airbus tanker
      szczegolnie mi sie podobaly). Red Arrows jak zwykle fantastyczne. Polskie Iskry
      tez byly znosne - tylko zeby jeszcze mowili przyzwoicie po angielsku (zenujace
      byly ich wypowiedzi przez megafony opisujace ich trening itp).
      Moja rada: Sobota chyba lepsza od niedzieli, zabierz ze soba duzo do picia,
      kilka rolek kliszy/filmu i przygotuj sie na dlugi dzien pelen wrazen.
      • Gość: norbi Re: Air Tattoo 2004 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.02.04, 23:56
        witam! a na Air Show do Radomia jezdzicie? moze ktos byl na ostatnim? warto
        bylo, red arrows sa na prawde wpaniali, a z angielskim od naszych iskier to
        prawda,smiac sie chce. ale warto zobaczyc.
        • Gość: Knight Re: Air Tattoo 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 00:00
          Tak jak już napisałem wcześniej nie ma u nas w tym roku Air Show! Pozostają
          jedynie regionalne pokazy :(

Pozdrawiam Knight!
          • Gość: norbi Re: Air Tattoo 2004 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.02.04, 00:07
            wielka szkoda nie wiedzialem ze w tym roku nie bedzie Radomia. a w Anglii w
            jakim czasie sie odbywaja?
            • Gość: norbi Re: Air Tattoo 2004 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.02.04, 00:08
              dalem ciala przeciez napisales sorry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka