Gość: flightins Re: Po co są samoloty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 11:01 Jestem emisariuszem z forum personelu pokładowego. Błagam, nie napędzajcie sztucznie licznika na tym forum (wiadomo, że nie napisała to prawdziwa Gosca), chodźcie na forum pp, my musimy być lepsi od forum samoloty i pierwsi przekroczyć magiczną liczbę 10 000. Możecie tam pisać wszystko, nawet sieczkę, oby wiecej. Błagam... Odpowiedz Link Zgłoś
flightins Re: Po co są samoloty ? 12.03.04, 11:10 Oczywiście znowu ktoś nienormalny podszywa sie pod moim nickiem, ale trudno... wiele ludzi zagubionych tutaj się spełnia. I to co w sumie jest juz jasne to fakt, że na forum PP jest juz zdecydowanie normalna sytuacja i przede wszystkim nadzorowana pod kątem pojawiania sie oszołomów w przeciwieństwie do niektórych postów tutaj. A teraz słowo do podszywającego się pode mnie człowieczka - żal mi ciebie - coś ci chyba w życiu nie wyszło skoro tutaj się spełniasz w takiej roli. Mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosca Re: Po co są samoloty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 11:14 Flightins, daj spokój i tak ci nie uwierzy nikt. Miałeś nie nabijać im licznika. Pozdrawiam Supair Odpowiedz Link Zgłoś