Dodaj do ulubionych

another joke :)

IP: *.online-age.net 31.10.02, 19:55
The Top 17 Signs Your Airline Attendant is About Ready to Retire

17> Always grumbling about how things were much simpler when
Orville and Wilbur ran the business.

16> For your meal, asks, "Ya want the white crap or the yellow crap?"

15> When pointing to the emergency exits, uses nothin' but her
middle finger.

14> Occasionally tries to prop-start a 747.

13> Insists on showing you pictures of her prom date with Bob Dole.

12> Loudly refers to pilot and co-pilot as "Opie" and "The Beav."

11> At the security checkpoint, her hip sets off the metal detector.

10> Replaces in-flight movie with racy story about how Amelia
Earhart founded the Mile High Club.

9> As passengers deplane, forgets to say "bye" and just stands
there saying "buh... buh... buh... buh... buh... buh..."

8> No matter what you order, she serves up a nice warm glass
of milk & honey.

7> After demonstrating the oxygen mask, needs to keep it on.

6> Matches entire business class shot for shot.

5> Uses false teeth to prevent the food cart from rolling down
the aisle.

4> Breaks wind so badly that the oxygen masks drop.

3> Requests that passengers refrain from using electronic devices
such as Wurlitzers, Victrolas, and telegraphs.

2> Excitedly announces that the in-flight movie will be a "talkie."

1> Keeps getting lost on the way to the cockpit.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lukasz one more - apparently true .... IP: *.online-age.net 31.10.02, 20:01
      ---------------
      • Gość: gość Re: one more - apparently true .... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 13:51
        Kolego, wszakże umiesz nieźle po polskiemu to może przetłumaczył byś (choćby w
        ramach ćwiczenia języka) bo mój angielski jest za słaby a chciałbym poznać nowe
        kawałki od razu. Poza tym jestem leniwy i tłumaczenie ze słownikiem trwało by i
        trwało a sensu mógłbym się nie dopatrzeć!
        plisssssssssssssssss
    • Gość: Lukasz 17 oznak ze Twoja Stewardesa jest Gotowa do Emeryt IP: *.online-age.net 05.11.02, 23:52
      Na zyczenie kolegi/kolezanki "Gosc" oto wolne tlumaczenie.

17 Oznak ze Twoja Stewardesa jest Gotowa do Emerytu:

17> Ciagle marudzi jak to bylo o wiele prosciej wspaniale za czasow "Zwirki i
      Wigury" (Always grumbling about how things were much simpler when Orville and
      Wilbur ran the business).

16> Gdy serwuje posilek pyta sie: "Czy zyczy Pan/Pani sobie biale swinstwo czy
      zolte swinstwo?" (For your meal, asks, "Ya want the white crap or the yellow
      crap?")

15> Kiedy pokazuje droge do wyjscia ewakuacyjnego nie urzywa niczego innego jak
      srodkowy palec (When pointing to the emergency exits, uses nothin' but her
      middle finger.)

14> Od czasy do czasu stata sie zapalic silniki w 747 poprzez rozruch platkow
      od turbiny (Occasionally tries to prop-start a 747.)

13> Naciska abys ogladal(a) zdjecia z jej stu-dniowki z Bobem Dole ... w Polsce
      to moze z lepiej przeniesc jako z panem Leszkiem Millerem (Insists on showing
      you pictures of her prom date with Bob Dole.)

12> Glosno odnosi sie do kapitana i pilota jako .... (Loudly refers to pilot
      and co-pilot as "Opie" and "The Beav.")

11> Podczas kontroli bezpieczenstwa jej biodra wlaczaja czujki metalowe (...w
      domyysle ze ma zainstalowane na skutke staropsci metalowe laczniki kosci w
      biodrach (Her hip sets off the metal detector.)

10> Zamiast filmu pokazuje jak Amelia E. (to chyba nazwisko pierwszej
      stewardesy...) zalorzyla High Mile Club (HMC: tu odnosi sie do tych ktorzy
      uprawiaja ... seks podczas lotu pokryjomu w toaletach, gallies, etc - czego
      nikomu NIE polecaqm jest to taks amo karana w USA jak proba uprowadzenia
      samolotu!) (Replaces in-flight movie with racy story about how Amelia Earhart
      founded the Mile High Club.

9> Gdy pasarzerownie wychodza z samolotu zamisat mowic "pa-pa" mowia "ba-
      ba" ???? (As passengers deplane, forgets to say "bye" and just stands there
      saying "buh... buh... buh... buh... buh... buh...")

8> Zawsze gdy zamowisz drinka podaje cie cieple mleko z miodem (No matter what
      you order, she serves up a nice warm glass of milk & honey.)

7> Potym jak demonstruje maske tlenowa musi jej ciagle uzywac (After
      demonstrating the oxygen mask, needs to keep it on.)

6> Tu jest kontra do punktu 8: Za kazdego serwowanego drinka sama wypija drink
      za drinkiem (Matches entire business class shot for shot.)

5> Uzywa sztucznych zebow do blokowania wozkow z cateringiem (Uses false teeth
      to prevent the food cart from rolling down the aisle)

4> Oddycha tak mocno ze maska tlenowa jej spada (Breaks wind so badly that the
      oxygen masks drop.)

3> Domaga sie zaby pasarzertowie nie uzywali urzadzen elektornicznych
      osobistego uzytku takie jak maszyna do pisania i telgraf (Requests that
      passengers refrain from using electronic devices such as Wurlitzers, Victrolas,
      and telegraphs.)

2> Przez pomylke oznajmia ze film pokladowu bedzie mowiony (Excitedly announces
      that the in-flight movie will be a "talkie.")

1> Gubi sie po drodze do kokpitu (Keeps getting lost on the way to the cockpit.)
      • Gość: szary Re: 17 oznak ze Twoja Stewardesa jest Gotowa do E IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 11:47
        Wielkie dzieki to ja byłem owym gościem.
        Zainteresował mnie sex w samolocie. Pytanie do wszystkich czy ktoś to robił?
        Nawet się nie zdziwiłem ze w stanach jest to zabronione - to w koncu taki
        dziwny kraj....
      • Gość: frequent flyer Re: 17 oznak ze Twoja Stewardesa jest Gotowa do E IP: 80.241.130.* 06.11.02, 16:26
        4. punkt ostro ocenzurowales koles- toż ona puszcza takie bąki że system masek
        tlenowych ulega aktywowaniu
        • Gość: Lukasz cenzura czysto przypadkowa ... IP: *.online-age.net 08.11.02, 17:53
          rzeczywiscie - zaco bardzo prepraszam... bardo sie usmialem nie wiem jak moglo
          mi sie Pierdzeni z oddychaniem tak mosno pomylic.
          Coz od czasu jak zaczalem uszyc sie POlaka zaczaly mi sie mylis lewe i prawe
          strony, "czas" i "godzina: i pare innych ale jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie
          pomylic oddychanie z pierdzeniem. Coz zawsze musi byc ten pierwszy raz-:)

Jest tam jeszcze jeden puknt ktory mowil o "Opie i The Beav" - to sa postacie z
          bajek (jezeli dobrze pamietam) czyli po Polsku powinieniem napisac: Do pilotow
          zwraca sie jako Bolek i Lolek
      • Gość: Therem Re: 17 oznak ze Twoja Stewardesa jest Gotowa do E IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.11.02, 16:50
        Ogólnie nieźle, ale proponuję sprawdzić kim była Amelia E. - na przykład na
        stronie www.earhartdiscovery.com/ ;-)

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka