Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego symulatora lotów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:47
Witam, szukam jakiegoś ciekawego i dobrego symulatora lotów. Wiem że niektórzy z osób które odwiedzają te forum kiedyś grało lub grają obecnie w jakieś symulatory. Do tej pory słyszałem że Microsoft Flight Simulator 2004 jest dobrą pozycją lecz czy mółby ktoś polecić coś innego ??
Słyszałem kiedyś że można też grać w pewny symulator poprzez internet i grać z ludźmi z całego świata słysząc się wzajemnie i rozmawiając. Jeżeli mógłby ktoś mi pomóc w tej materii to będę wdzięczny.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • irini Re: Szukam dobrego symulatora lotów 03.09.06, 20:51
      Gość portalu: Adam napisał(a):

> Witam, szukam jakiegoś ciekawego i dobrego symulatora lotów. Wiem że
      niektórzy
      > z osób które odwiedzają te forum kiedyś grało lub grają obecnie w jakieś
      symula
      > tory. Do tej pory słyszałem że Microsoft Flight Simulator 2004 jest dobrą
      pozyc
      > ją lecz czy mółby ktoś polecić coś innego ??
      > Słyszałem kiedyś że można też grać w pewny symulator poprzez internet i grać
      z
      > ludźmi z całego świata słysząc się wzajemnie i rozmawiając. Jeżeli mógłby
      ktoś
      > mi pomóc w tej materii to będę wdzięczny.
      >
      > Pozdrawiam
      Ja też bym chciała, ale się boję, że mnie złapią i wykorzystają jako samobójcę.
    • Gość: jast Re: Szukam dobrego symulatora lotów IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 03.09.06, 22:04
      Jest cos co sie nazywa X-Plane. Bardzo dobry symulator.

Jakkolwiek wedlug mnie najlepsza kombinacja jest ciagle FS2004 i jak do niego
      dokupisz inne, wyjatkow realistycznie zrobione (i trudne) samoloty (polecam
      firmy PMDG, Dreamfleet i Flight1).
      • Gość: Zenek Re: Szukam dobrego symulatora lotów IP: *.itpp.pl 04.09.06, 17:23
        Niektórzy takie 'granie' traktują iście harcore'owo... Widzieliście to?

butik.luftbrandzlung.org/kokpit.htm
        Mnie szczęka opadła...
        • karen_walker Re: Szukam dobrego symulatora lotów 24.09.06, 14:43
          Rozumiem budowanie kokpitu. Ale ubieranie sie w mundurek (a zwlaszcza
          fotografowanie sie w RayBanach w zamknietym pomieszczeniu) swiadczy o pewnej
          niestabilnosci psychicznej tego faceta.
          • Gość: Gosc Re: Szukam dobrego symulatora lotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:24
            Jak to mowia w superekspresie - Czlowiek pozytywnie zakrecony :)

Jak dla mnie spoko wole zesze takich jak on - od zeszy tych szwedajacych sie w nocy po ulicach
    • sornat Re: Szukam dobrego symulatora lotów 04.09.06, 21:20

> Słyszałem kiedyś że można też grać w pewny symulator poprzez internet i grać z
      > ludźmi z całego świata słysząc się wzajemnie i rozmawiając. Jeżeli mógłby ktoś
      > mi pomóc w tej materii to będę wdzięczny.
      >
      > Pozdrawiam

w FS2004 tez tak mozesz robic, tylko troszke dodatkow trzeba doinstalowac....
      • Gość: geo Re: Szukam dobrego symulatora lotów IP: *.ib.tcz.pl 07.11.06, 23:08
        taa FS 2004 jest b. dobry do latania. Do latania na nim po sieci to można na
        VATSIM forum.vatsim.pl/ albo jak lubisz kapiszonować wrogów do Lock On.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka