Gość: TH IP: *.sloneczny.pl / 10.102.11.* 28.08.03, 20:05 Źelaznych niestety nie będzie :-( ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdenerwowany Barany! Co to za format Real Player!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 22:29 Ja nie wiem, co to jest!!! Zawsze mialem dobre zdanie o Wyborczej, a tu takie podstawowe bledy robia!!! CO TO ZA FORMAT REAL PLAYER !?! Poglupieli, czy co? W tej chwili nawet nie ma darmowego odtwarzacza!!! Moze uwazawja, ze powinno sie kupic program-odtwarzacz, jak sie chce ogladac u nich filmy!?! Moze jakies kozyszci majatkowe ??? Jakas aferka moze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Barany! Co to za format Real Player!!! IP: *.ipt.aol.com 29.08.03, 01:17 Jest za darmo na stronie www.real.com i w prawym gornym rogu jest Free Real One Player Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogiel Re: Barany! Co to za format Real Player!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 10:06 Jest za darmop ale tylko na 14 dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Barany! Co to za format Real Player!!! IP: *.tkdami.net 30.08.03, 12:14 Nie pisz "Barany", bo sam jesteś BARAN!!! Real Player jest za "free" (za darmo) na stronie www.real.com. Czytaj dokładnie stronkę. Chyba, że nie znasz podstaw angielskiego, to lepiej oglądaj TVP1 albo TVP2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogiel Re: Zespoły akrobacji samolotowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 10:00 Chociaż by dali linka do tego Real PLayera, a nie musiałbym po necie szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Zespoły akrobacji samolotowej IP: *.minrol.gov.pl 29.08.03, 11:09 Debile co to za format? kit wam w oko! Real Player co to wogole jest czy ktos o tym slyszal? PEDALY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol DEBILE kto slyszal o real player? nihuj! IP: *.minrol.gov.pl 29.08.03, 11:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dxdxdx Re: DEBILE kto slyszal o real player? nihuj! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.03, 01:23 debilu, ja słyszałem o real plaere, i mam darmową wersję, debilu, żenada, co za cieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Putana madres! za reala trzeba placic! kogo pogielo? IP: *.minrol.gov.pl 29.08.03, 11:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zycki Re: Putana madres! za reala trzeba placic! kogo p IP: *.client.attbi.com 29.08.03, 15:56 Wy psiechuje puste. Tropiciele afer przez siebie wykreowanych . Bydlaki z dlugimi nosami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek Re: Zespoły akrobacji samolotowej a pogoda?? IP: *.zetosa.com.pl / 192.168.12.* 29.08.03, 21:24 a jak bardzo pogoda moze zepsuc pokazy??? Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Zespoły akrobacji samolotowej a pogoda?? 29.08.03, 21:44 Gość portalu: kiciek napisał(a): > a jak bardzo pogoda moze zepsuc pokazy??? kto był 2 lata temu w Radomiu ten ma mniej więcej pojęcie;-). Sporo zależy od pułapu chmur. P.S. Zespoły akrobacyjne mają przygotowane 2 rodzaje programów - na niski i wysoki pułap chmur. Pokaz niski - miej efektowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pic Re: Zespoły akrobacji samolotowej IP: *.telan.pl 29.08.03, 21:55 Tylko kompletny kretyn może nam (jestem pewny, że większości) proponować korzystanie z odpłatnego programu za nietypowy format jakim niewątpliwie jest Real Player. Jaki interes ma w tym GW - nie komentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gR Re: Zespoły akrobacji samolotowej IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:48 zaraz biore G5 ,dwie 128 i zrobie jakies avi:) sd szkoda ze pogoda sie załamała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Zespoły akrobacji samolotowej IP: *.client.comcast.net 30.08.03, 15:53 Dlaczego nie Media Player. Tu w Chicago tak ogladam TVP. Po co zmieniac cos co dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fqrfiony Re: Zespoły akrobacji samolotowej IP: *.lublin.mm.pl 30.08.03, 23:09 Nie będę sobie odgrywarką Real Player zaśmiecał kompa, bo tak jakiemuś "orłowi" wleciało do łba. Wsadźcie sobie gdzieś ten format razem ze swoimi clipami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms_suxx Re: Zespoły akrobacji samolotowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 15:12 a ja nie bede sobie jakims Media Playerem ze stajni Billa G zasmiecal systemu... ja wiem, miliony much nie moga sie mylic, ale dlaczego musze byc zawalany formatami made in MS (doc, pps, wma), skoro jest tyle innych niezaleznych standardowych rozwiazan? Sr*m na Windows i jego "standardy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Zespoły akrobacji samolotowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:58 co to za posrany real media player, czym te filmy otworzyc? Odpowiedz Link Zgłoś