betix7 13.01.09, 11:21 Hej, czy ktoś wie jakimi liniami najlepiej - najtaniej dolecieć na Hawaje w czerwcu 2009? będę wdzięczna za podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaelandro Re: lot na Hawaje ? 14.01.09, 17:11 Nie wiem jakimi w czerwcu, ale najlatwiej jest kupic bilet LH do LAX lub SFO i stamtąd śmignąć do HNL. Całość nie powinna być droższa niż 4 tys zł. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: lot na Hawaje ? 14.01.09, 20:33 Może też być inna linia, np. KLM, BA, Swiss. Trzeba szukać promocji. To raczej na forum: latanie powinno być niż tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
imw Re: lot na Hawaje ? 15.01.09, 07:30 sprawdź na różnych wyszukiwarkach, np tu: www.flysiesta.pl/pl/air/search/from/WAW/to/HNL/journey/roundtrip/departure/2009-06-01/return/2009-06-30/adults/1/children/0/infants/0/seniors/0/youth/0/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujek Re: lot na Hawaje ? IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.01.09, 18:03 www.kayak.com/s/flights.jsp?searchid=Dyt4aQ&completed=true Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: lot na Hawaje ? IP: *.hawaiiantel.net 18.01.09, 05:54 Na Hawaje jest dobre polaczenie z San Francisco (SFO) lub z Loa Angeles (LAX). Jezeli chodzi o przylot do USA to raczej trzeba sprawdzic linie europejskie. Polaczenie ze Stanow to ja radze American lub United i jezeli masz ustalone daty to raczej trzeba wczesniej zamowic lot i bilety z powodu szkolnych wakacji w USA a bardzo duzo ludzi w tym czasie podrozuje z dziecmi na Hawaje. Rowniez bilety beda tansze jezeli sa zakutione wczesniej...... Amerina Airlines - www.american.com United Airlines - www.united.com Powodzenia i przyjemnych wakacji. PS. Ja przebywam na Hawaii trzy miesiace do roku i wlasnie pisze w tej chwili z Hawaii...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: lot na Hawaje ? IP: *.hawaiiantel.net 18.01.09, 06:23 Po sprawdzeniu cen na internecie jest jeszcze inna mozliwosc www.travelocity.com Rowniez American Airlines jest pod adresem : www.aa.com. W pierwszym tygodniu czerwca , bilety beda tansze anizeli w drugim lub trzecim tygodniu(ceny sa ustalone z tego powodu ze wiecej ludzi podrozuje w drugiej czesci czerwca). Aloha.. Bilet bedzie okolo $600.00 z LAX lub SFO Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: lot na Hawaje ? 20.01.09, 18:07 Dzisiaj sprawdzałem połączenia na pierwsze dwa tygodnie września. Z LHR można lecieć już za 670 dolarów! To prawdziwa okazja :) Odpowiedz Link Zgłoś