Gość: luśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.09, 09:43 Czy ktoś wie jakimi oni latają samolotami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frequentflyer Re: Wizz Air IP: *.acn.waw.pl 08.03.09, 13:26 masz internet? to idź na Wizzair.com i poszukaj. np pod zakładką "O nas" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wizz Re: Wizz Air IP: *.rev.gsm-grodzisk.pl 08.03.09, 14:26 Duzymi, blyszczacymi, z siedzeniami i skrzydlami. A w wersji full wypas to silniki tez maja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostt Re: Wizz Air IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 12:19 A tak po za tym to prócz ciebie rodzina zdrowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Wizz Air IP: *.acn.waw.pl 09.03.09, 18:58 zauważ tylko, że: 1) to jest forum pasjonatów lotnictwa, a pasjonat takiego pytania nie zada; 2) założycielka wątku nie kiwnęła palcem w bucie by samej znaleźć odpowiedź na nurtujące ją pytanie; 3) odpowiedź Wizza była prawdziwa, może tylko niepełna. zatem pytanie o zdrowie lepiej skieruj do założycielki. każdy chętnie pomoże jak pytanie z sensem. ale jak ktoś pyta: "Napiszcie jakie itd bo samemu mi się nie chce szukać" to niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: Wizz Air IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 23:55 A może tak filozoficznie to pytanie nie jest bez sensu, gdyż słowo "jakimi" ma wiele myślowych znaczeń. A więc zależy w jakim znaczeniu brzmi to "jakimi"... czy ładnymi? czy tanimi? czy sprawnymi itp. Ciagnąc dalej można byłoby zadac pytanie w bardziej precyzyjny sposób, choćby "na jakim typie samolotu". Ogólnie próbując odpowiedzieć to Airbusy rodziny 320 należą do nowoczesnych i wygodnych dla pasażera maszyn, choć porównując układ klimatyzacji między Boeingiem 737 to w kabinie np. nie wyczuwa się ruchu powietrza charakterystycznego dla benków. Schowki bagażowe (nie półki!) są duże i wytrzymałe (niektóre stewki wchodzą tam i robią sobie fotki). Ładownie (celowo nie nazywam tego bagażnikiem) pod pokładem pasażerskim są w przeciwieństwie do 737 duże i pozwalają na zautomatyzowany załadunek kontenerów z walizkami. Mówi się, że samolot choć nowoczesny to jest dość usterkowy jeśli chodzi o elektrykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luśka Re: Wizz Air IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 06:30 Dziękuję bardzo, szukałam wcześniej zanim poporosiłam o pomoc na forum, na stronie Wizz-ara ale jakoś nie potrafiłam odszukać. Interesowało mnie to dla tego że pierwszy raz lecę tymi liniami. Boeningi mam "obtrzaskane" wiele razy nimi leciałam więc nie jestem tumanem co usiłował ktoś wyżej mi zasugerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Wizz Air IP: *.acn.waw.pl 10.03.09, 09:00 nie ma takich samolotów jak "boeningi". skoro z szukaniem idzie ci średnio, podpowiem link: www.boeing.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: Wizz Air IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:57 Tym postem dołączyłeś do grona "poszukiwanych przez szpitale psychiatryczne"..... chcesz link? Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Wizz Air 10.03.09, 22:52 Tu masz kilka z moich zdjęć Wizza www.projectonline.com.pl/index.php?option=com_rsgallery2&gid=10&Itemid=54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Re: Wizz Air IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 09:43 frequentflyer Nazwać to forum "forum pasjonatów lotnictwa" to gruuuba przesada. A przypieprzanie się do literówki w nazwie Boeinga to już jest chore. Dobrze że Cię nie ma na prawdziwych forach "pasjonatów lotnictwa". Odpowiedz Link Zgłoś