aguszka0 25.03.15, 11:28 Czym zneutralizować zapach zapachów do auta? Wsiadam do auta męża i od razu ból głowy i zbiera mi się na wymioty, już wolę gnój wozić niż wszelkie choinki i inne perfumy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Re: Zapach w aucie 25.03.15, 23:49 aguszka0 napisał(a): > Czym zneutralizować zapach zapachów do auta? Wsiadam do auta męża i od razu ból > głowy i zbiera mi się na wymioty, już wolę gnój wozić niż wszelkie choinki i i > nne perfumy :D Wywalić w cholerę i... na 2-3 miesiące komuś niesmrodliwemu samochód oddać. Są też "magiczne sposoby usuwania zapachów" Mirków-handlarzy, ale egzamin zdają jedynie jeżeli chodzi o osuszenie wnętrza. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo-myjnia Re: Zapach w aucie 22.04.15, 21:02 ozonowanie wnętrza w aucie pomaga........... cykl trwa 45min a wiesz po jakim czasie bez przerwy pomogło ozonowanie ostatnio passata klienta???? ponad 4h............ to wyobraz sobie jaki zapach był przed 4h Pozdrawiam BOLO www.bolo-myjnia.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Zapach w aucie 25.04.15, 16:28 Oho , bolkowe spamiarze znowu głos dali.... Syfiarze znów się nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo-myjnia Re: Zapach w aucie 25.04.15, 22:13 Z syfa to ty de bilu się wziąłeś i rozdaje go twoja stara. A właśnie....... dalej twoja stara odkręca wycieraczki przednie w autach klientom gdy opiera się o maskę i wypina im dupę?????? Odpowiedz Link Zgłoś
newonly Re: Zapach w aucie 01.05.15, 10:10 A wrzuć trochę obornika, na pewno pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszka0 Re: Zapach w aucie 04.05.15, 08:45 Dziękuję za cenną i odkrywczą podpowiedź, szkoda, że tak późno, bo na pewno bym skorzystała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
newonly Re: Zapach w aucie 03.07.15, 18:06 aguszka0 ale to był Twój pomysł *** już wolę gnój wozić niż wszelkie choinki i inne perfumy :D*** Odpowiedz Link Zgłoś
aguszka0 Re: Zapach w aucie 04.05.15, 08:48 Dziękuję za wszelkie podpowiedzi, auto wysprzątane i wyprane i jak tylko była okazja to otwarte na oścież drzwi i pomogło, minęło półtora miesiąca i jest o wiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
euforka3 Re: Zapach w aucie 15.07.15, 13:44 tragedia te zapachy ja tego nienawidze nie wiem kto to wymyślił... stiuk Odpowiedz Link Zgłoś