klimkowskit 26.10.04, 09:55 Od jakiegoś miesiąca podczas jazdy po nierównościach coś stuka w prawych drzwiach nie wiem co to może być i jak sie tego pozbyć?? prosze o jakoś porade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin.klonowski Re: CC 900 stukające prawe drzwi 26.10.04, 09:56 tak sformułowane pytanie wręcz trzeba pozostawić bez odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
klimkowskit Re: CC 900 stukające prawe drzwi 26.10.04, 14:02 Szanowny Panie Marcinie Nie wiem w jaki bardziej dokładny sposób mam Panu opisać stuki dochodzące z prawych drzwi. Osoba o nicku "Lobuzek" poradziła mi że najprawdopodobniej jest to zawias i faktycznie po wizycie u mechanika okazało sie to prawdą. Pnie Marcinie skoro nie przychodzi Panu do głowy co może byc przyczyną usterki to prosze chociaż powstrzymać się od jakiś dziwnych uwag. Pragne nadmienić że daże Pana dużym szacunkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: CC 900 stukające prawe drzwi 26.10.04, 13:40 Najpierw sprawdź czy drzwi nie obwisły na zawiasie, to się często zdarza. Jeśli masz centralny zamek, to czasem może byc tak, że kable z kostką przychodzące do siłownika są luźne i stukają. Zacznij od zawiasu, a dopiero potem bierz się za rozbieranie drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
klimkowskit Re: CC 900 stukające prawe drzwi 26.10.04, 14:05 dzieki. faktycznie maiałeś racje i mechanik tez stwierdził że to zawias. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: CC 900 stukające prawe drzwi 26.10.04, 22:21 Miło że pomogłem. Sam to przerabiałem w CC i od tego stukania o mało nie oszalałem. Miłej jazdy! Odpowiedz Link Zgłoś