Gość: gene IP: *.toya.net.pl 12.01.03, 00:51 Witam Czy upływ prądu ok.0,2A przy zamkniętych drzwiach (centralny zamek)jest normalny.Wszystkie odbiorniki wyłączone.Samochód to peugeot 206. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grey Re: upływ prądu IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 13:37 Stanowczo za duzo, gdzies jest lewy pobór prądu. U mnie była sytuacja podobna. Przez cały czas miłem ok 0.3 A. Po znalezieniu przyczyny okazał sie nim zle zainstalowany alarm. Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papick Re: upływ prądu IP: *.pspeng.cz 13.01.03, 15:54 Nie wiem czy to to, ale spróbuj sprawdźić podłączenie radia. U mnie kiedy podłączałem radio, to były w nim 2 druciki, które trzeba było podłączyć do +, ale jeden bezpośrednio a drugi przez stacyjke. A ja żeby się nie męczyć (no bo po co to robić takim skomplikowanym sposobem kiedy można łatwiej) podłączyłem ich razem a to był właśnie błąd. Radio i po wyłączeniu ciągneło prąd (gdzieś mniej więcej w tych granicach co piszesz a może i troche więcej, już nie pamiętam dokładnie, ale w każdym bądź razie dużo), ale to zauważyłem dopiero wtedy, kiedy mi auto nie chciało zapalić a jeżeli już zapaliło to urządzenia działały jakoś dziwnie. Więc potem musiałem to zrobić tak jak pisało, czyli każdy drucik osobno i był spokój. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gene Re: upływ prądu IP: *.toya.net.pl 14.01.03, 14:49 Dziękuje bardzo wszystkim za pomoc,sprawdze to radio bo to nie ja je podłączałem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś