Dodaj do ulubionych

Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześniu

16.09.10, 14:55
Ciekawe czy ceny będą tanie jak w TJ Maxx w USA ( a tam można kupić za bezcen)... Bardzo w to wątpię...
Obserwuj wątek
    • Gość: qbek123 Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.chello.pl 16.09.10, 15:01
      już widzę ten tłum pazernych bab szukających "złotego wieszaka" ojj będzie się działo :D
      • Gość: katarzyna Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 16:40
        taaa przystępne ceny. jaaasne
        • kika64 Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ 17.09.10, 04:43
          Jeśli Wam za drogo to nie róbcie tam zakupów. We Wrocławiu to mój ulubiony sklep. Mój syn ostatnio kupił tam : buty-skóra, kurtka, szal, spodnie za ok. 300 zł. Nie róbcie tam zakupów, będzie więcej dla innych!
          • Gość: bnch Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.218.151.207.static.telsat.wroc.pl 17.09.10, 07:37
            Ludzie zawsze będą marudzić, że jest za drogo, więc nie ma co w ogóle na to patrzeć. Mnie ten klimat lumpeksu odpycha, razem z ich odjechanymi procedurami w przymierzalni. Ale jak ktoś lubi przemierzać rzędy wieszaków, to może coś znaleźć w dobrej cenie.
            • Gość: abc Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 11:25
              Ludzie, którzy byli za granicą w tych sklepach widzieli ceny i mają porownanie. To nie jest lumpeks.

Może mi ktos wytłumaczyć dlaczego ciuchy w Polsce są tak cholernie drogie???i
    • Gość: Al Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześniu IP: *.acn.waw.pl 16.09.10, 16:50
      Jeśli będą mieli choćby buty i torebki w takich cenach jak w UK to naprawdę będzie można "upolować" cuda :)
    • Gość: booboo Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 18:33
      Podczas otwarcia sklepu w D.T. Wars i Sawa zorganizowane zostaną wybory Najlepiej Ubranego WARszafiaka ???????
    • Gość: Defoe Ale ta stolyca opóźniona... u nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 19:33
      w Bielsku TK Maxx jest już od roku :) Szału nie ma, średnie ciuchy za wygórowaną cenę.
    • Gość: Marek Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześniu IP: *.aztw.cable.virginmedia.com 16.09.10, 21:33
      powiedzmy sobie szczerze ceny to są przystępne,ale i tak dla większości polaków będą nadal za wysokie .... hehehe
    • bamshe Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ 16.09.10, 21:40
      ceny wcale nie są niskie, i cudów też raczej nie ma. Łodzki TK MAXX mocno mnie zawiodł - bałagan na wieszakach - ogólnie wrażenie ..lumpeksu z nowymi ciuchami..
      • Gość: rookie Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.09.10, 22:34
        tk maxx we wrocławiu to porażka !! mam porównanie z tym co jest w uk, tam wchodziłem i wychodziłem faktycznie z torbami ciuchów za niezłą cenę a we Wrocławiu wiszą jakieś brudne szmaty wyglądają jak jakieś z lumpeksu tak jak ktoś napisał wyżej, poza tym wcale nie są to pojedyncze sztuki jak za granicą tylko jakieś całe serie syfiaście wyglądających ciuchów, w uk w jednym tk maxx nie znajdziesz takiego samego ciucha w 100 różnych rozmiarach a we wrocławiu rzucili na wieszak całą serie polo YSL w jakimś dziwnym kolorze za 150 zyla sztuka hahahaha porażka nie dajcie się ludzie robić, jedyne co przenieśli z zagranicy do polski to popularną kiedyś wręcz maksyme "pierwsza myśl polaka kiedy się obudzi to jak oszukać innego polaka" hahaha
      • crises Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ 16.09.10, 22:38
        > ogólnie wrażenie ..lumpeksu z nowymi ciuchami..

O, dokładnie. Kiepskie szmaty sprzed 3 sezonów, ogólny burdel, na półkach z kosmetykami jakieś mizerne resztki czegoś od Sasa do lasa w wymiętoszonych, pootwieranych opakowaniach. Repertuar przypomina czyszczenie magazynów sklepów dowolnych - od płaszczy po niebieski durszlak i pojemnik na makaron. W sumie mogliby jeszcze dorzucić narty i opony zimowe, a co.

Wielkie marki? Jakie wielkie marki? Torebki Betty Barclay po 2 stówki, też mi okazja. Ze znanych mi marek zarejestrowałam dżinsy Hlfigera, sztuk jeden, i męskie bokserki D&G. Normalnie, whoa.

I czy ktoś mi może wyjaśnić, o co chodzi z tym wieszaniem wybranych do mierzenia rzeczy przed panią kontrolującą przymierzalnię!?
        • Gość: Sw.Patryk Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: 92.10.175.* 16.09.10, 22:47
          ha,ha,ha !
          renomowane firmy - badziew , jakich malo
    • vranix Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ 17.09.10, 07:11
      No jasne, juz to widze :DDD

Rok temu w US kupowalem w outlecie jeansy wranglery za 20-pare dolarow.
      I to sa standardowe ceny tam - 20-30 dolarow jesli chodzi o markowe jeansy.

A unas - takie Factory w Ursusie - 150-200zl LOL...

Zabawny ten nasz kraj....
      • vranix Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ 17.09.10, 07:13
        vranix napisał:

> No jasne, juz to widze :DDD
        >
        > Rok temu w US kupowalem w outlecie jeansy wranglery za 20-pare dolarow.
        > I to sa standardowe ceny tam - 20-30 dolarow jesli chodzi o markowe jeansy.
        >
        > A unas - takie Factory w Ursusie - 150-200zl LOL...

Aha jeszcze - w Wall-marcie widzialem wranglery za 12 dolcow bodajze....

:)))

>
        > Zabawny ten nasz kraj....
        >
        • Gość: bnch Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.218.151.207.static.telsat.wroc.pl 17.09.10, 07:39
          Smutna prawda, ale rynek w USA wymusza takie ceny na producentach i dlatego jest tak tanio. W Europie kontynentalnej już takiego szału nie ma.
    • Gość: ola Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześniu IP: *.retsat1.com.pl 17.09.10, 07:41
      W UK ceny są takie same, przystępnie robi się podczas wyprzedaży, czyli koniec czerwca, koniec grudnia, wtedy naprawdę warto tam zapolować.
      • marlusia82 Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ 17.09.10, 08:07
        W USA za jeansy DKNY zapłaciłam 29$, mąż za kurtkę Calvin Klein 129$. O trampkach Hilfingera nie wspomnę - zapłaciłam 10$. A jeansy to można kupić i za 49$. Baaardzo wątpię, żeby ceny były choć zbliżone. W Factory trampki Tommy'ego na wyprzedaży pod koniec lata kosztowały 229zł... Smutne :(
    • Gość: gość Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześniu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.09.10, 08:04
      Dla mnie ten sklep to coś pomiędzy ekskluzywnym sklepem a lumpeksem. Jakość jak w lumpeksie, a ceny jak w ekskluzywnym sklepie. Ok, może trochę przesadzam, ale szczerze mówiąc sklep, który sprzedaje spodnie za 1800 zł nie jest sklepem tanim (nawet jeśli to spodnie przecenione z 4500 zł).
    • Gość: kadet Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześniu IP: *.ikb.de 17.09.10, 10:51
      a czy ktos z was robil zakupy w TK Maxx w Berlinie? bede wdzieczny za opinie.
      • Gość: berlin Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.chello.pl 17.09.10, 22:10
        Byłem z miesiąc temu Tk maxx w Berlinie przy Wilmersdorfer Straße.
        Generalnie wygląda jak piszecie, lumpex z nowymi rzeczami, cały parter w długich wieszakach z odzieżą damską, ciasno poupychane wieszaki że trudno zobaczyć metki czy coś wyciągnąć. Ubrania takie same tylko różnych rozmiarów albo kolorów na kompletnie różnych wieszakach w kompletnie różnych miejscach sklepu. Przez tą cisnotę na wieszkach sporo ubrań pozaciąganych i zniszczonych.
        Drugie piętro to ubrania męskie i wyposażenie domu.
        Ogólnie mizeria straszna, ubrania kompletnie nieznanych marek, trochę kiepskich ubrań firm typu Nike czy Adidas o takim wyglądzie że nie sprzedały się pewnie od paru lat.
        Wyposażenie domu to jakieś "odrzuty" wyglądające jak wyprzedaż z likwidowanych sklepów.
        Jak tak to wygląda w Berlinie to u nas będzie to co się tam nie sprzedało...

• marlusia82 Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ 21.09.10, 10:41
          ... i pewnie dlatego otwierają w Polsce...
    • Gość: harizu NIE JEST ZLE IP: 212.180.168.* 27.09.10, 15:31
      przynajmniej w dziale meskim- rzeczy evisu przecenione do 80% /kaszmirowe swetry, kurtki, bluzy welniano-bawelniane, genialnie wykonczone koszule tyle ze rozmiar tylko L/, duzo spodni diesla, a w tym dziale gold ;) ceny moze nie super niskie ale przystepne /np plaszcyki kleina za 700 ale takie ze hej nie jakies 'na dziadka' jak w royal collection/ ciekawe buty ... towar jest codziennie dokladany, jak w szmatexie u mnie na dzielni ;), bede mial po co do srodmiescia zagladac w drodze z pracy do domu ...
    • Gość: Fiołek Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześniu IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.10, 17:00
      w TK maxx można upolować fajne rzeczy , ale trzeba szukać . Jeśli chodzi o ceny to też jest różnie raz coś się opłaca a raz nie , tak jak ze wszystkich.
      • Gość: nowicia Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.acn.waw.pl 29.09.10, 22:34
        Ponoć duże rabaty dają. Sklep otwierają jutro :) Ja się mam zamiar przejść tam w weekend, albo w piątek i zobaczę może kupię coś fajnego.
        • Gość: Frania Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.222.245.33.spray.net.pl 29.09.10, 23:30
          Bardzo fajna sprawa. Jeszcze jak przebywalam w Irladndii strasznie ubolewalam, ze nie ma go w Polsce. Wreszcie przyszedl do nas i to prawie pod moim domem w Blue City :)
    • Gość: sting Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 00:39
      I jak? Sprawdzaliście już ceny w tym pierwszym otwartym sklepie? Ja się jeszcze wstrzymam i poczekam na otwarcie w Blue City.
      • Gość: harizu Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: 212.180.168.* 30.09.10, 21:41
        jezeli idzie o meskie to REWELACJA niby podaja ze do 60 procent ale tylko buty kupilem w takiej cenie /z 200 euro na 270zl emu wiazane/ reszta /tshirty bluzy swetry kaszmirowe angorowe spodnie/ -75, -80 procent /z 300 euro na 100 zl/.... tyle,ze trzeba pogrzebac bo duzo jest malo ciekawych ....
      • Gość: harizu Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: 212.180.168.* 30.09.10, 21:42
        a co do dzialu 'dom' w blue city to raczej porazka- tandeta krzykliwa ... fajne tylko reczniki itp
    • Gość: Kasia Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześniu IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.10, 19:06
      Ale w tym TK Maxx'ie trzeba spędzić czas by coś znaleźć. Byłam w sumie chyba z 2 godzin by upolować 1 parę butów i szal! No ale z drugiej strony może i warto bo nie dałam tak dużo.
      • Gość: nowicia Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.acn.waw.pl 01.10.10, 21:22
        Ja się nosiłam z zamieram pojechania tam w weekend, ale tak się złożyło, ze udało mi się wyrwać wcześniej, więc razem z koleżanką prze buszowałyśmy go dokładnie. Niestety kupiłam sobie tylko kurtkę taką na teraz, ale w przyszłym tygodniu przyjdzie moja pensja to na pewno pojedziemy jeszcze troszkę zaszaleć ^^
        • Gość: smutek20 Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.jmdi.pl 02.10.10, 17:39
          a ja jestem zachwycona, fakt- trzeba nieźle się naszperać ale zawsze mozna coś super znależć
          ceny nie są tez super tanie no ale co teraz jest tanie?

• Gość: nowicia Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.acn.waw.pl 02.10.10, 22:31
            Ja tam wolę czasami więcej zapłacić i przynajmniej być zadowolona z zakupu i być pewna, że się nie rozleci po pierwszym praniu. TK Maxx to będzie teraz chyba mój ulubiony sklep :)
          • Gość: Ronin Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.222.245.33.spray.net.pl 03.10.10, 20:23
            Ceny ogolnie moze nie rzucaja na kolana, ale ja jestem calkiem zadowolony. Niektore produkty da sie kupic w bardzo przystepnej cenie.
            • Gość: edyta Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 00:00
              Ceny nie rzucają na kolana, czyli o ile taniej? Bo kilka postów wyżej ktoś pisał o olbrzymich przecenach.
              • bimbalimba Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ 04.10.10, 12:07
                zaczynaja od 60 % /tzn minimalne zejscie/ ale im drozsza wyjsciowa cena tym wiekszy upust /jak cos bylo ok 2000 pln zazwyczaj jest po 500 i nizej/
                • Gość: Ronin Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.222.245.33.spray.net.pl 07.10.10, 22:39
                  Myslalem, ze bedzie taniej, ale jakby nie patrzec w sumie jest niezle. Niektore marki sa w bardzo dobrych cenach.
                  • Gość: Giotto Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.acn.waw.pl 08.10.10, 22:31
                    W sumie to ceny są porównywalne z innymi sklepami ale jakość jest dużo lepsza. No i ten wybór jaki tam jest, raczej nie do przebicia pod względem zakupów.
                    • Gość: Ronin Re: Aż dwa TK Maxx-y w Warszawie jeszcze we wrześ IP: *.222.245.33.spray.net.pl 09.10.10, 23:33
                      To trzeba przyznac, ze wybor jest tam bardzo duzy. Mam wrazenie, ze niektorzy spedzaja tam czas godzinami, biorac pod uwage to jakie paki wynosza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka