Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:53 Szukam fajnego Sylwestra w Warszawie. Sama polecam Hotel Lord, gdzie bawiłam się ostatnie 2 Sylwestry. Szukam czegoś innego, ale w podobnym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przybysz Re: Sylwester w Warszawie IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 14.11.04, 22:57 Przyjezdam ze Stanow. Czy jest cos w Operze lub Filharmonii. Z ich stron inernetowych nie mozna sie zorientowac. A moze jakies eleganckie restauracje oragnizuje specjalne kolacje ? Prosze o dorade. Odpowiedz Link Zgłoś
zabolek27 Re: Sylwester w Warszawie 23.11.04, 11:18 Witam na forum:) Ja czekam na propozycje fajnych i nie bardzo drogich miejsc na sylwestra w warszawie-chodzi mi o resteuracje i paby z muzyka lat 60,70,80,90. Czekam na odzew Pozdrawiam Zabolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Sylwester w Warszawie IP: *.bphpbk.pl 23.11.04, 14:45 ja również z chęcią wybrałabym się do knajpy na takiego sylwestra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sylwester w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 14:07 Poidnoszę wątek szukając też fajnego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarS Re: Sylwester w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:23 polecam Club 70 w W-wie na WOli (za Mennica). Dosc tloczno ale klimat '70 bombowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Sylwester w Warszawie IP: *.sggw.waw.pl 05.12.04, 09:33 Hej proszę Państwa, szanowna młodzieży prosimy o informację :-) dot. miłych lokali na sylwestra. Nikt nie zna nikt nie był? Nie wierzę... Pozdrawiam Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Sylwester w Warszawie 16.12.04, 19:45 Jazz Cafe, zaraz za mostem Karola, w Pradze? --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Sylwester w Warszawie IP: *.phonesat.pl 19.12.04, 08:16 polecam Koampinosm idziemy tam we dwoje, impreza w starej stodole - doslownie, na zyczenie przesle kontakt do nich. cenia tez niska jak na taka zabawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Sylwester w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:59 nikt wyślij mi kontakt do kampinosu twoja propozycja mnie zaintrygowała z góry dziękuje gnowakowska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bimber80 Re: Sylwester w Warszawie 29.12.04, 07:43 ja tez prosze o kontakt bimber80@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś