Dodaj do ulubionych

Silny, zwarty, gotowy

IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 24.11.02, 21:25
To znaczy glownie gotowy. Mam gin, zoladkowa gorzka i zubrowke. I pylsnerra
na zakaske. Bedzie dym.
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Silny, zwarty, gotowy 24.11.02, 21:35
      Zoladkowa gorzka kupilam w piatek,kupilam bo niedawno bylo glosno na forum ze
      ponoc nie mozna dostac,pomyslalam ze kryzys idzie wiec stalam sie posiadaczka
      (chwilowa)Polmosowskiego wyrobu.
      A na zubrowke to nawet mam smaka...
      To wy to nabijajcie licznik a ja cos przyniose.
      • Gość: Niech Re: Silny, zwarty, gotowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 23:26
        Nie ma juz ginu i gorzkiej. Jest reszta zubra i pyffka. Oj robi sie sucho.
        • Gość: Niech Re: Silny, zwarty, gotowy IP: 217.197.165.* 25.11.02, 12:28
          I to byl chyba ostatni post jaki wczoraj wyslalem. Wypilem te zubrowke, zapilem
          pyfem, ale nie moglem juz nic napisac. Gapilem sie w ten monitor, ale mi sie z
          tiwi mylil - myslalem, ze to obraz kontrolny. Przysnalem nawet z mysza w dloni
          (tu nie ma zadnych podtekstow erotycznych). Az dziwie sie, ze dzis jestem na
          chodzie. Znowu silny, znowu zwarty, znowu gotowy.
          • Gość: Niech Re: Silny, zwarty, gotowy IP: 212.76.37.* 25.11.02, 19:31
            Jestem, jestem. Mam gin i zoladkowa - nie mam zubrowki, ale reszty mam wiecej
            niz wczoraj. Mam pyffo na popychla - i na rano. I jeszcze niech mi ktos
            zasugeruje, ze nie potrafie sie dobrze bawic - cha, cha, cha!
            • Gość: Niech Re: Silny, zwarty, gotowy IP: 212.76.37.* 25.11.02, 21:42
              Ludzie, zaraz mi watroba peknie, a wy nic? Jak mowie - spotkajmy sie w realu -
              nic; spotkajmy sie w wirtualu - nic; co wy, kosmici jestescie? Tradycja, co
              jest, jakos zniknelas ostatnio.
              • Gość: k`k Re: Silny, zwarty, gotowy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.11.02, 21:47
                Miała nocny dyżur,może odsypia:)
                • tradycja1 Re: Silny, zwarty, gotowy 25.11.02, 21:51
                  Juz odespalam,jak milo k`k ze pamietasz,jak karciana nocka?
                  • Gość: k`k Re: Silny, zwarty, gotowy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.11.02, 21:55
                    cześć:)
                    Karta żarła,jak szalona:)
              • tradycja1 Re: Silny, zwarty, gotowy 25.11.02, 21:47
                Obecna:)I otwarta na wszelakie propozycje niedoodrzucenia.
                • Gość: Niech Re: Silny, zwarty, gotowy IP: 212.76.37.* 26.11.02, 00:42
                  Tradycja, czuje jak powoli ode mnie odplywasz. Cyzbym zadal lekow niedostepnych
                  w twojej aptece?
                  • tradycja1 Re: Silny, zwarty, gotowy 26.11.02, 14:43
                    Gość portalu: Niech napisał:

> Tradycja, czuje jak powoli ode mnie odplywasz. Cyzbym zadal lekow
                    niedostepnych
                    >
                    > w twojej aptece?
                    Nie sprzedaje witamin na sztuki ,ani syropu na lyzeczki-musisz poprosic o caly
                    pakiet:)
                    • Gość: Niech Re: Silny, zwarty, gotowy IP: 217.197.165.* 26.11.02, 14:55
                      Ja tez nie pijam niczego lyzeczkami. Biore hurtem wszystko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka