Gość: Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 22:35 Dedykuje ci wpisane wlasnie na Forum o forum przez twoja kolezanke mala_ku..., uups, mala_zabke posty dotyczace mojej skromnej osoby. Mysle ze powinnas teraz rzucic sie jej na odsiecz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Do Miltona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 22:38 A w zasadzie jest to jeden post. Nauczyla sie kopiowac, biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.prawdziwy.gekon Re: Do Miltona 04.02.03, 22:43 No poetycki ten post jest. Ale zero w nim oryginalności. Musi sie jeszcze dużo uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Miltona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 22:44 Caly czas o pierdzeniu. Co ona zjadla na kolacje? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.prawdziwy.gekon Re: Do Miltona 04.02.03, 22:45 Cierpienia młodego Wertera w skali Mikro? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do Miltona 04.02.03, 22:45 Taak, bardzo poetycki. Tylko szkoda, że odpowiedź była równie poetycka. Nawet chciałam sie dopisać, ale nie bardzo wiedziałam, czy potrafię zmieścić się w konwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.prawdziwy.gekon Re: Do Miltona 04.02.03, 22:47 Wiesz,kto z mieciem wojuje,od miecia ginie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Miltona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 22:49 Mam nadzieje, ze odpisze, bo siedze od paru godzin w jakims tekscie o Nietzschem (czy tez o niczym) i chetnie sie oderwe. Tylka ze ja jej odpowiem, a ta lajza zaraz zacznie krzyczec, ze ja obrazam. A Milton sie za glowe chwyci, ze ja jestem raczej ten Hyde (to od ohydny), bo tak poniewieram kobiety (?). Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.prawdziwy.gekon Re: Do Miltona 04.02.03, 23:04 Jak to niespodzianki chodzą po ludziach,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do Miltona 04.02.03, 23:05 W jednym wątku zdążyłam przed Tobą. A skoro zgłębiasz Nietzschego, to zapewne wiesz, że umysł ludzki fałszuje poznawany świat, bo pojęcia i słowa w pewnym stopniu deformują rzeczywistość i dlatego w kwestii małej żabki DOTĄD mieliśmy odmienne zdania. A jeśli nie zdania, to odmienne poglądy na sposób ich uzewnętrzniania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Miltona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:10 Milton, zdradze ci tajemnice, o jakiej Nietzschemu nawet sie nie snilo. Na tym forum jest wyszukiwarka. I ona czasem pozwala sie w pewnych rzeczach zorientowac lepiej. Jak wrzucisz do niej nick mala_ku..., ups, mala_zabka i zaczniesz przegladac te posty od najswiezszego, to zobaczysz, ze jest to typowy forumowy pieniacz, czepiajacy sie wszystkich i nie stroniacy od wulgaryzmow. Bez hamulcow, glanowanie i womitowanie. Moze ta pani (?) ma inny nick pod ktorym wypisuje fajne posty o kosmetykach albo remoncie ulicy Mrowki, ale nic na ten temat nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Do Miltona 04.02.03, 23:20 Niech, na wyszukiwarkę wrzucam atrakcyjniejsze nicki, np. niech. Jeśli z uporem godnym lepszej sprawy wracasz do sławetnej awantury, to wtedy żabka miała moim zdaniem sporo racji a i pisała powściągliwiej niż dzisiaj. Jeśli teraz pisze po to żeby jątrzyć i zaczepiać niewinnego jak dziewica Niecha, to tym razem jej odpiszę, co już uczyniłam. I na tym kończę mój pracowity dzień na forum. Dobranoc dzienna zmiano. Dobry wieczór nocnej załodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Miltona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:23 Ej, zaczekaj! Odpowiedziala ci. Odpowiedz Link Zgłoś