Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 19:21 to sie znajdzie ze 200 butelek ale pustych. tradycja1 ma bar chyba w wykonczonej piwnicy, co? moze jest to Bar Karola albo Mitzvah ? wszelkie prawa zastrz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: u Niecha 05.02.03, 19:27 Gdyby Niech kolekcjonował puste butelki to wszelkich piwnic, wykończonych i niewykończonych by zabrakło. Nawet gdybyśmy w to wliczyli schrony przeciwatomowe w Albanii. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: u Niecha 05.02.03, 21:13 Nie mam baru w piwnicy na sposob amerykanski. Gusta Amerykanow w niczym prawie mi sie nie podobaja. Kolekcja stoi w skrzynkach a czesc w dwoch "kornerowych"regalach. Pomysl na bar oczywiscie mam ale jeszcze go nie zrealizowalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: u Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 21:52 Poczekaj, wpadne to ci pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: u Niecha 05.02.03, 22:00 A ogladales film "The score"z De Niro i M.Brando? Akcja dzieje sie w Montrealu De Niro ma genialny bar... Film z 2001 najprawdopodobniej,nie wiem pod jakim tytulem byl w Polsce. Dobry na meskie wieczory przy winie....:) Moze ogladales a raczej napewno,zrobil ten lokal na Tobie jakies wrazenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: u Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 22:24 Nie widzialem, nie slyszalem. A szkoda, dla samego widoku knajpy warto pewnie bylo zobaczyc - ale chyba nie bylo w Polszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: u Niecha 05.02.03, 22:58 (Rany jak wolno chodzi u mnie gazeta..szok..) Wydaje mi sie ze widzialam ten film w Polsce (plakat kinowy)tutulu tak jak mowila nie pamietam Score ma wiele znaczen nie bede nawet probowac odnalezc tytul..moze nam ktos podpowie. www.thescoremovie.com/ Moze teraz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: u Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 23:04 Już chodzi lepiej. Kaska ma jakas polska strone do sprawdzanie. Gdzies tu sie kreci, moze cos wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: u Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 23:09 Nie polska stronę tylko programik"AnalogX Netstat Live" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: u Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 23:10 A co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: u Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 23:13 Pokazuje szybkość transferu i ilośc odebranych i przychodzących danych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: u Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 23:17 pewnie masz inny programik. Odpowiedz Link Zgłoś
kiryllov the score 05.02.03, 23:26 film zly niesamowicie, bar i muzyka zacne, Brando gruby jak prosiak - trzy elementy na przyzwoity film. - wsie sceny wlamania zupelnie zenujace - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: the score IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 23:28 A polski tytul pamietasz? PS. No coz, pryzwyczailem sie do zapasionego MB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: the score IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 23:31 Rozgrywka. Ale to wszystko co mam do powiedzenia na temat tego filmu Odpowiedz Link Zgłoś
kiryllov Re: the score 05.02.03, 23:32 nie-e. nie w ojczyznie widzialem. nie wiem, czy w ojczyznie wyszedl, mam nadzieje, ze tak, bo w ojczyznie filmy zacne (vide : "Irreversible") sa zupelnie niezrozumiane, rolnicy i Episkopat pewne woleliby Brando. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: the score IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 23:36 A ten juz widziales? I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: irreversible IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 00:35 No to jak bede mial 21 lat to sie wybiore. Jesli babcia Bugi pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: irreversible 06.02.03, 00:36 No wlasnie mi tez sie podobal...k`k tak go zdeptal..hm.. no ale sa gusta i Gustliki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: irreversible IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.02.03, 00:42 kogo zdeptał? Nie widziałem i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: irreversible 06.02.03, 00:44 Myslalam ze nie jest wart nawet Twojego komentarza.Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
kiryllov Irreversible. 06.02.03, 01:31 napisano juz o tym filmie wiele, o dziwo, byly wsrod tego i rzeczy wiarygodne: www.film.warka.pl/prace/irreversible.html film.heyo.pl/?st=76 Odpowiedz Link Zgłoś