atob 07.02.03, 21:15 Kto wczesnie zaczyna ten wczesnie konczy ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 21:18 dobry wieczor :) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 21:23 Uwazaj Tradi bo dzis ...po "pt imprezie" czuje sie jak zbity pies co chce aby ktos Go przytulil ... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 21:25 No to chodz:)Opowiadaj:)Masz laskotki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 21:40 hehehe Lubie Cie coraz bardziej ...Ale slyszalem ze masz nr Nieszka takze sie uslyszymy ...mam nadzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 21:43 atob napisał: > hehehe Lubie Cie coraz bardziej ...Ale slyszalem ze masz nr Nieszka takze sie > uslyszymy ...mam nadzieje :) Mam nadzieje ze jak zadzwonie to bedziesz juz po kilku piwach ,sprawniej idzie Ci pisanie wtedy mam nadzieje ze i rozmowa:))) To za tydzien . Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 21:47 Tradycjo1 To wcale nie jest tak ...jak myslisz . Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 21:49 atob napisał: > Tradycjo1 To wcale nie jest tak ...jak myslisz . Dlaczego tak oficjalnie ??? A jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 21:53 Tradi moja mila ..:) Bo chcialbym abys nie kojarzyla moich postow do Ciebie z innymi tymi "weselszymi" ... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 21:57 Tzn te"weselsze"posty nic ni znacza? Musze to jakos rozgraniczac? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 22:03 Weselsze sa na forum . A do Ciebie ZAWSZE pisalem powazne ... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 22:07 To jaki Ty jestes tak naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 22:15 Jaki ? Romantyczny jak - sluchacz SDM Twardy - jak rezerwista WP Dziwnny - bo inny niz wszyscy Uczciwy - jak malo kto ... Kochajacy - jak malo kto ... Dziwny z mnie gosc ... No coz tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 22:18 Lojalny,czuly,wrazliwy,skromny.Pelen taktu.Ostrozny. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 22:22 Tak ... szkoda tylko ze kobiety wola innych ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 22:27 atob napisał: > Tradi moja mila ..:) > Bo chcialbym abys nie kojarzyla moich postow do Ciebie z innymi > tymi "weselszymi" ... Czy Twoje weselsze posty, to te z dopiskiem hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 22:29 Nie wszystkie patrza sercem to fakt.A tylko takie pewnie znales. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 08.02.03, 08:50 atob napisał: > Tak ... szkoda tylko ze kobiety wola innych ...:( A skąd te fałszywe wnioski? Jeśli chociaż w połowie jesteś taki jak o sobie pisałeś i jak napisała o Tobie Tradi, to kobiety marzą, śnią i co tam jeszcze właśnie o takim facecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 21:23 atob napisał: > Kto wczesnie zaczyna ten wczesnie konczy ... nieważne kiedy sie kończy ,ważne jak sie kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 07.02.03, 21:28 czasami warto nie kończyć do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.02.03, 05:32 miltonia, to jest bardzo wazne stwierdzenie. nie docenialem Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Witam E[jak edukacja]kipe ... 08.02.03, 08:53 Wszystko przed Tobą. A że WIELU mnie nie doceniało, to wiem. Niektórzy póżniej tego żałowali, niektórzy żałują do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś