Gość: Niech Re: A kuku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 21:45 Czesc [----]. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Do Niecha 09.02.03, 21:51 Tylko potem nie krzycz ignor, skoro sam pogawędkę zaczynasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 21:53 Ta [---] jeszcze na ignor nie zasluzyla. Na ignor zasluguje sie po dwusetnym poscie. nadal prosze o odpowiedz na moja prosbe. Czy was w ucho karol porabal???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Niecha 09.02.03, 21:56 Gość portalu: Niech napisał(a): > Ta [---] jeszcze na ignor nie zasluzyla. Na ignor zasluguje sie po dwusetnym > poscie. nadal prosze o odpowiedz na moja prosbe. Czy was w ucho karol > porabal???!!! Zamiast sie tak k*** pienic, moze bys uswiadomil, moze mailem, moze tutaj, co? Co za ignor? I po ilu watkach mam cie jeszcze scigac z tym jednym pytaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 22:00 Bugi, ale co "co"? Prosze o ignor dla karola. Tylko o tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 22:05 Dziekuje bardzo. A czy o cos jeszcze chcialas mnie zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Niecha 09.02.03, 22:10 ja mialabym duzo pytan, ale 1) nie wszystkie nadaja sie na forum 2) zadawanie ich zostawiam sobie na potem - po kielichu latwiej idzie pytac i odpowiadac. Co sie tyczy karola, to ja juz o nic nie pytam, ja juz wszystko wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 22:16 Napisz @. Przynajmniej w tych sprawach przed kielichem. Odpowiedz Link Zgłoś