zarlaczka 13.02.03, 01:28 za pół godziny idę spać, ale mam nadzieję, że jak jutro o świcie wstanę, będzie kilka słówek od Ciebie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Kanuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:29 Kanuka mowi? Czy kanuka jest na baterie czy tez sie ja nakreca? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk 13.02.03, 01:33 Kanuk błagam, Ty się nim nie przejmuj. On do jutra wytrzeźwieje i znowu będzie przepraszał. Taka jego karma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kanuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:33 Taka jego kanuka. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk 13.02.03, 01:35 Niesiu czy już nie czas spać. Pośpisz, pośnisz o małolatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kanuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:36 Kanuka jest mala? A miesci sie w kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk 13.02.03, 01:38 Najgorzej jak ktoś pić nie potrafi i staje się monotematyczny. Ale to już taki kimset. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kanuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:40 Kanuka jest mono? Myslalem ze hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Wstałam w środku nocy 13.02.03, 07:09 żeby oczy i duszę słowami Kanuka nacieszyć i co? Nic. Tradi, Milton z przykrością muszę wam oznajmić, że dłużej łudzić się nie mogę. Zrozumiałam. Kanuk mnie nie lubi. Mimo licznych starań i wysiłków. Niniejszym oddaję wam pola i wycofuję się. Sami wiecie. Karma i kimset. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 14:53 Zarlaczu zmian obiekt westchnien,zmiany sa tylko na lepsze!:) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 16:37 zarlaczka napisała: > Tradi, Milton z przykrością muszę wam oznajmić, że dłużej łudzić się nie mogę. > Zrozumiałam. Kanuk mnie nie lubi. Mimo licznych starań i wysiłków. Niniejszym > oddaję wam pola i wycofuję się. Sami wiecie. Karma i kimset. Z radości pod sufit skaczę, już dwie lampy strąciłam. Bo już słabo swoje szanse widziałam w tej nierównej walce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Wstałam w środku nocy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.02.03, 21:39 ktos musi pracowac aby spac mogl ktos...takie rozczarowanie. gorace serce sie szybko wystudzilo. no i kismet a nie kimset ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 21:44 Serce się nie wystudziło. Serce dalej gorącym i mocno bijącym jest (zwłaszcza jak pewien nick ujrzy). Ale co ma robić to gorące, gdy czeka na odzew jakowyś, a tu tylko milczenie, i gdy swoim gorącem nie może tamtego, zimnego, nawet odrobinę ogrzać. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 21:54 Gość portalu: kanuk napisał(a): gorace serce sie szybko wystudzilo. Nie moje, nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 21:56 Twoje to gorące jest dla wszystkich, a moje bije tylko dla jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wstałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 21:59 Komu bije serce? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 22:03 Wiem, bo widzę co wyprawiasz. Nikomu płci męskiej nie przepuścisz, nie licząc się z uczuciami innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Spałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:06 Widzialem w merlinie fajna ksiazke: "Seks dla samotnych pan. Sztucce jako zrodlo ekstazy". Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:11 Sobie kupiłeś? Bo nie było dla samotnych panów? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:12 Gość portalu: Niech napisał(a): > Widzialem w merlinie fajna ksiazke: "Seks dla samotnych pan. Sztucce jako > zrodlo ekstazy". Ja widziałam podobne: "Seks dla samotnych panów. Techniki samozaspokajania", a także drugą "Niech seks czasem cię zaskoczy. Podradnik dla tych co piją". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Spałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:17 Seks mnie zawsze zaskakuje. I zawsze mnie dziwi, ze jest to jedyna dziedzina, w ktorej nie moge liczyc tylko na wlasne sily. A jesli chodzi o podreczniki - napisalem kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:20 Nie wciskaj nam tu bajek, swoje wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Spałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:22 Milton, co ty wiesz o [----]. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:24 Swoje wiem, przechwalać się nie zamierzam. Czcze gadanie Tobie zostawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Spalam sie w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:26 To widac ze wiesz swoje. Szkoda ze sie dotad ta wiedza nie podzielilas z kims innym. Wtedy jest zabawniej. I bez sztuccow. A w kazdym razie nie graja glownej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Spalam sie w środku nocy 13.02.03, 22:30 Gość portalu: Niech napisał(a): > To widac ze wiesz swoje. Szkoda ze sie dotad ta wiedza nie podzielilas z kims > innym. Wtedy jest zabawniej. I bez sztuccow. A w kazdym razie nie graja glownej roli. Nie sądź innych po sobie. I do tego robisz się niesmaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Spalam sie w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:36 Zostan kanibalem. Zasmakujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:25 No tak teoretyk, dużo gada, dużo pisze, tylko, niestety, nie ma siły już nic zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Spałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:28 Wirtualnie to ja ci moge zdjecie kajaka wyslac. Ale to ryzykowne - mozesz umrzec w konwulsjach. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:29 Taka między nami różnica, że ja dużo mogę wirtualnie i dużo realnie, a ty ani tu, ani tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Spałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:35 I widze wersal. To pisalem ja, Jarzabek Wieslaw, do bywalca knajp, barow, pubow, restauracji, poskromiciela balang, Zarlacza blekitnego. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:40 Widzisz jak czasem potrafisz w sedno trafić. Tylko żeby się to częściej zdarzało. Odpowiedz Link Zgłoś