13.02.03, 01:28
za pół godziny idę spać, ale mam nadzieję, że jak jutro o świcie wstanę,
będzie kilka słówek od Ciebie dla mnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Kanuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:29
      Kanuka mowi? Czy kanuka jest na baterie czy tez sie ja nakreca?
      • zarlaczka Re: Kanuk 13.02.03, 01:33
        Kanuk błagam, Ty się nim nie przejmuj. On do jutra wytrzeźwieje i znowu będzie
        przepraszał. Taka jego karma.
        • Gość: Niech Re: Kanuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:33
          Taka jego kanuka.
          • zarlaczka Re: Kanuk 13.02.03, 01:35
            Niesiu czy już nie czas spać. Pośpisz, pośnisz o małolatach.
            • Gość: Niech Re: Kanuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:36
              Kanuka jest mala? A miesci sie w kieszeni?
              • zarlaczka Re: Kanuk 13.02.03, 01:38
                Najgorzej jak ktoś pić nie potrafi i staje się monotematyczny. Ale to już taki
                kimset.
                • Gość: Niech Re: Kanuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 01:40
                  Kanuka jest mono? Myslalem ze hetero.
    • zarlaczka Wstałam w środku nocy 13.02.03, 07:09
      żeby oczy i duszę słowami Kanuka nacieszyć i co? Nic.
      Tradi, Milton z przykrością muszę wam oznajmić, że dłużej łudzić się nie mogę.
      Zrozumiałam. Kanuk mnie nie lubi. Mimo licznych starań i wysiłków. Niniejszym
      oddaję wam pola i wycofuję się. Sami wiecie. Karma i kimset.
      • tradycja1 Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 14:53
        Zarlaczu zmian obiekt westchnien,zmiany sa tylko na lepsze!:)
      • miltonia Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 16:37
        zarlaczka napisała:

> Tradi, Milton z przykrością muszę wam oznajmić, że dłużej łudzić się nie
        mogę.
        > Zrozumiałam. Kanuk mnie nie lubi. Mimo licznych starań i wysiłków. Niniejszym
        > oddaję wam pola i wycofuję się. Sami wiecie. Karma i kimset.

Z radości pod sufit skaczę, już dwie lampy strąciłam. Bo już słabo swoje szanse
        widziałam w tej nierównej walce.
      • Gość: kanuk Re: Wstałam w środku nocy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.02.03, 21:39
        ktos musi pracowac aby spac mogl ktos...takie rozczarowanie. gorace serce sie
        szybko wystudzilo. no i kismet a nie kimset ! :)
        • zarlaczka Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 21:44
          Serce się nie wystudziło. Serce dalej gorącym i mocno bijącym jest (zwłaszcza
          jak pewien nick ujrzy). Ale co ma robić to gorące, gdy czeka na odzew jakowyś,
          a tu tylko milczenie, i gdy swoim gorącem nie może tamtego, zimnego, nawet
          odrobinę ogrzać.
        • miltonia Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 21:54
          Gość portalu: kanuk napisał(a):

gorace serce sie szybko wystudzilo.

Nie moje, nie moje.
          • zarlaczka Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 21:56
            Twoje to gorące jest dla wszystkich, a moje bije tylko dla jednego.
            • Gość: Niech Re: Wstałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 21:59
              Komu bije serce?
            • miltonia Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 22:00
              A co Ty tam wiesz.
              • zarlaczka Re: Wstałam w środku nocy 13.02.03, 22:03
                Wiem, bo widzę co wyprawiasz. Nikomu płci męskiej nie przepuścisz, nie licząc
                się z uczuciami innych.
                • Gość: Niech Spałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:06
                  Widzialem w merlinie fajna ksiazke: "Seks dla samotnych pan. Sztucce jako
                  zrodlo ekstazy".
                  • miltonia Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:11
                    Sobie kupiłeś? Bo nie było dla samotnych panów?
                  • zarlaczka Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:12
                    Gość portalu: Niech napisał(a):

> Widzialem w merlinie fajna ksiazke: "Seks dla samotnych pan. Sztucce jako
                    > zrodlo ekstazy".

Ja widziałam podobne: "Seks dla samotnych panów. Techniki samozaspokajania", a
                    także drugą "Niech seks czasem cię zaskoczy. Podradnik dla tych co piją".
                    • Gość: Niech Re: Spałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:17
                      Seks mnie zawsze zaskakuje. I zawsze mnie dziwi, ze jest to jedyna dziedzina, w
                      ktorej nie moge liczyc tylko na wlasne sily. A jesli chodzi o podreczniki -
                      napisalem kilka.
                      • miltonia Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:20
                        Nie wciskaj nam tu bajek, swoje wiemy.
                        • Gość: Niech Re: Spałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:22
                          Milton, co ty wiesz o [----].
                          • miltonia Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:24
                            Swoje wiem, przechwalać się nie zamierzam. Czcze gadanie Tobie zostawiam.
                            • Gość: Niech Re: Spalam sie w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:26
                              To widac ze wiesz swoje. Szkoda ze sie dotad ta wiedza nie podzielilas z kims
                              innym. Wtedy jest zabawniej. I bez sztuccow. A w kazdym razie nie graja glownej
                              roli.
                              • miltonia Re: Spalam sie w środku nocy 13.02.03, 22:30
                                Gość portalu: Niech napisał(a):

> To widac ze wiesz swoje. Szkoda ze sie dotad ta wiedza nie podzielilas z kims
                                > innym. Wtedy jest zabawniej. I bez sztuccow. A w kazdym razie nie graja
                                glownej roli.

Nie sądź innych po sobie.
                                I do tego robisz się niesmaczny.
                                • Gość: Niech Re: Spalam sie w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:36
                                  Zostan kanibalem. Zasmakujesz.
                      • zarlaczka Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:25
                        No tak teoretyk, dużo gada, dużo pisze, tylko, niestety, nie ma siły już nic
                        zrobić.
                        • Gość: Niech Re: Spałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:28
                          Wirtualnie to ja ci moge zdjecie kajaka wyslac. Ale to ryzykowne - mozesz
                          umrzec w konwulsjach.
                          • zarlaczka Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:29
                            Taka między nami różnica, że ja dużo mogę wirtualnie i dużo realnie, a ty ani
                            tu, ani tam.
                            • Gość: Niech Re: Spałam w środku nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:35
                              I widze wersal. To pisalem ja, Jarzabek Wieslaw, do bywalca knajp, barow,
                              pubow, restauracji, poskromiciela balang, Zarlacza blekitnego.
                              • zarlaczka Re: Spałam w środku nocy 13.02.03, 22:40
                                Widzisz jak czasem potrafisz w sedno trafić. Tylko żeby się to częściej
                                zdarzało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka