Dodaj do ulubionych

Dancing w Warszawie.

IP: 193.201.167.* 18.09.06, 11:13
Witam

Poszukuję na najbliższy piątek miejsca w Warszawie, gdzie, w gronie ok 16
osób, można by coś zjeść, porozmawiać, a także potańczyć. Nie musi to być coś
z niesamowitą kuchnią, ale też nie może być fast food. Takie miejsca jak
Dekada, Maska, czyli dyskoteki, kluby, itp. odpadają - głośno, tłoczno.
Kiedyś restauracje organizowały dancingi. Obecnie pozostał tylko Dom Chłopa,
ale zabawa trwa tylko do 2.00. Znalazłem Blue Cactusa - w miarę dobra kuchnia
i parkiet w Lagunie - ale w piątkowy wieczór serwują muzykę etniczną - Indie
i Marakesz, co powoduje, że potancówka odpada.

Biorąc powyzsze pod uwagę, bedę wdzięczny za podpowiedzi, gdzie w Warszawie
można coś zjeść i się pobawić nie zmieniając lokalu.

Pozdrawiam

Mariulo
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Dancing w Warszawie. IP: *.play-internet.pl 08.12.13, 18:42
      Honoratka stare miasto podwale 11. Dancingi od godz 20
      • on-1979 Re: Dancing w Warszawie. 16.02.16, 20:21
        Byłem ostatnio w Soplicowie na dancingu ze znajomymi. Nie było wolnego stolika, więc chyba nie padli od 2014 :-) Świetna zabawa, a zestaw tatarów był przepyszny. Ja zamówiłem żeberka, moja żona polędwiczki. Moje danie to spora porcja, ledwo zjadłem, ale smak nie pozwolił mi pozostawić nic na talerzu oprócz kości :-) Polędwiczki idealnie przygotowane, delikatne i rewelacyjny sos grzybowy. Znajomi skusili się na kaczkę, a w zasadzie pół kaczki na osobę. Robi wrażenie na talerzu i nie jest wysuszona (taką jadłem w innym miejscu) chociaż miała chrupiącą skórkę. Zabawa do północy była przednia, przy różnej muzyce. Polecam to miejsce na Woli i sam na pewno niejednokrotnie tam zajrzę. Podobno w tygodnie zrobili promocję na różne dania w rewelacyjnych cenach, więc szykuje się wyżerka za małą kasę :-)
        Pozdrowienia dla BUC - chyba nick mówi sam za siebie, haha.
    • 1-buc Buda soplicowo pada wiec wszedzie widać SPAM 31.03.14, 22:17
      SPAM a Soplicowa jest wszedzie. Ale klientów nie mają
      • on-1979 Re: Buda soplicowo pada wiec wszedzie widać SPAM 16.02.16, 20:20
        Chyba kolega BUC się trochę myli. Byłem ostatnio w Soplicowie na dancingu ze znajomymi. Nie było wolnego stolika, więc chyba nie padli od 2014 :-) Świetna zabawa, a zestaw tatarów był przepyszny. Ja zamówiłem żeberka, moja żona polędwiczki. Moje danie to spora porcja, ledwo zjadłem, ale smak nie pozwolił mi pozostawić nic na talerzu oprócz kości :-) Polędwiczki idealnie przygotowane, delikatne i rewelacyjny sos grzybowy. Znajomi skusili się na kaczkę, a w zasadzie pół kaczki na osobę. Robi wrażenie na talerzu i nie jest wysuszona (taką jadłem w innym miejscu) chociaż miała chrupiącą skórkę. Zabawa do północy była przednia, przy różnej muzyce. Polecam to miejsce na Woli i sam na pewno niejednokrotnie tam zajrzę. Podobno w tygodnie zrobili promocję na różne dania w rewelacyjnych cenach, więc szykuje się wyżerka za małą kasę :-)
        Pozdrowienia dla BUC - chyba nick mówi sam za siebie, haha.
    • Gość: mysz Re: Dancing w Warszawie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.14, 16:54
      ja jak mam okazję spotkać się w taki sposób ze znajomymi to zawsze wybieramy się do Klubo na Czackiego. Sprawdzone miejsce. Zawsze jest tam dobra bibka. Ostatnio nawet jak pokaże się zainstalowaną aplikację Klubo na smartfonie to dostaje się darmowego drinka :) fajna opcja :)
      • 1-buc Klubo? SPAMujący klub 18.05.14, 17:17
        wszędzie jest ich SPAM
      • Gość: fajker Re: Dancing w Warszawie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.14, 10:51
        Byłem i sprawdziłem. Rzeczywiście opcja z apką Klubo działa. Też dostałem pysznego drinka za free :)
        • Gość: Nie chcemy SPAMU wszędzie SPAM z Klubo - co robi Admin ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.14, 23:27
          Nie da sie ukryć, że knajpa pada i muszą SPAMOWAĆ
    • klubsemafor Re: Dancing w Warszawie. 21.01.15, 21:33
      W Klubie Semafor przy ul.Wysockiego 10 w Warszawie otwieramy Nową Salę Kameralną, w której organizujemy imprezy cykliczne 40+ przy muzyce z lat 80 i 90 i disco polo.
      Zapewniamy miłą atmosferę oraz pyszne przekąski-zakąski. Rozpoczęcie imprezy w każdy piątek i sobotę od godz.21:00.Wstęp wolny. Sala znajduję się w odrębnej części klubu bilardowego Semafor W
      W którym to znajdowała się w latach 80 tych bardzo znana Restauracja, która ściągała na imprezy okolicznościowe mieszkańców Bródna, Targówka i Zacisza a nawet Pragi.
      Dziś lokal przy ul. Wysockiego 10 ma nowe wcielenie. U nas można zagrać w bilard, lotki, piłkarzyki, a nasze imprezy trwają do białego rana. Zapraszamy.
    • piwcio55 Re: Dancing w Warszawie. 03.02.17, 13:20
      Polecam wieczorki taneczne /dancingi/ w Domu Kultury 'ŚWIT" – przy ul. Piotra Wysockiego 11
      w Warszawie. Fantastyczna atmosfera oraz doskonale dobrana przez zespół muzyka /lata 80, 90 ... i współczesne/ - tworzą odpowiedni klimat. Gastronomia na miejscu :D
      Przy lampce wina można spędzić niezapomniane chwile ze swoją partnerką lub partnerem. Osoby bez pary również znajdą drugą połowę do tańca i może na dłużej :D
      W każdą sobotę w godz. 17.00 - 21.00
      Warszawa - Bródno. Wstęp -15 zł.
      Dla solenizantów wstęp GRATIS !!!
      Więcej informacji na stronie internetowej - DK ŚWIT
      Możliwość telefonicznej rezerwacji biletów..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka