tradycja1 15.03.03, 18:45 Na sobotni wieczor... w chowanego?w kolki?w podchody?w bierki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Gra wstepna 15.03.03, 20:25 Chciales, to masz. Tradycja sie dobrze schowala i znalazles tylko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Gra wstepna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.03, 20:25 w Zycie, w kuku ,w salonowca, w bambus.. czekamy na dalsze oferty i propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Gra wstepna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.03, 20:26 Miltonia , to juz jest podejrzane ! klikamy w tym samym momencie! jak mam to sobie tlumaczyc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Gra wstepna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.03, 20:40 Ladny dzionek Bozia dala, slonca tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gra wstepna 15.03.03, 21:16 W poszukiwanie zaginionej arki,proponuję. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 21:47 do trzydziestki to dziewczyny, a po to juz panie, rozumiem Czesc Atobku Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 22:05 Czesc BuGgi. a bo ja wiem ile Wy macie lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 22:07 ja Tobie napisze tylko jedno: lepiej nie wiedziec ile mamy lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 22:15 Ile kto ma (np.lat)..to taka gra w zgadywanki. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 22:22 wlasnie w zgadywanki. Przyjemne to, a i pozyteczne, bo z dodawania i odejmowania mozna sie podciagnac. W niektórych przypadkach trzeba pewnie tabliczke mnozenia i podnoszenia do kwadratu przypomniec.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Gra wstepna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.03, 01:15 korekta: mialem na mysli bambuko a nie bambus w ktory mozna leciec, jak sie ma paszport i pieniadze na bilet. zwiedzanie dzungli bambusowej uzyznionej napalmem. te ich czapki sa odwracalne: w woki sie zamieniaja, cienkie bambusy w paleczki... przez nosy spiew sie niesie. czy to juz poezja? he he ....Miltonciu, o TAKI humorum forum Ci chodzilo? uklony ! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gra wstepna 15.03.03, 23:12 Stary niedzwiedz mocno spi.... My sie go boimy ,na palcach chodzimy ,jak sie zbudzi to nas zje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kixx Re: Gra wstepna IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 23:45 Co Wy gadacie?????????? W butelkę nigdy nie graliście:(( Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gra wstepna 16.03.03, 01:41 No wlasnie w butelke.To wspaniala gra wstepna. Krece..... (Po wczesniejszym oproznieniu butelki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Gra wstepna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.03, 07:02 butelka nie byla jeszcze pusta. dywan do pralni. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gra wstepna 16.03.03, 08:29 Idzie kominiarz po drabinie fiku-miku juz.....:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gra wstepna 16.03.03, 11:13 a moze zamiast gier wstepnych obejrzymy sobie Bolka i Lolka? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gra wstepna 16.03.03, 11:30 a co zlego w Bolku i Lolku? Ale jesli nie, to moze cos lagodniejszego - o zwierzetach; Mis Uszatek, Reksio? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gra wstepna 16.03.03, 17:14 Ja tam wole Smerfy ona jedna i tylu gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Na litosc boska, Tradi!!!!! IP: *.access.de.clara.net 16.03.03, 21:49 to juz graniczy z perwersja Ps Tradi, cicha woda brzegi rwie;) Atobku uwazaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Na litosc boska, Tradi!!!!! 16.03.03, 21:57 Gość portalu: Buggi napisał(a): > to juz graniczy z perwersja Bez przesady :) to pewnie taki zart:) > > Ps Tradi, cicha woda brzegi rwie;) Atobku uwazaj;) hehe na to juz nie odpisze:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Na litosc boska, Tradi!!!!! 16.03.03, 22:16 Jaka perwersja. Marzenia tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Na litosc boska, Tradi!!!!! 16.03.03, 22:32 Zarlaczka ratuj w oczach buggi to ja chyba jestem nimfomanka. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Na litosc boska, Tradi!!!!! 16.03.03, 22:50 Buggi ostatnio wśród rzeszy wielbicielek Niecha przebywa, więc do odwrotnych proporcji przyzwyczajona. Ty zaś wyraziłaś ukryte marzenia wielu kobiet, coby być adorowaną przez wielu. Niech może coś o tym powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Na litosc boska, Zarlok IP: *.access.de.clara.net 16.03.03, 23:01 na restauracjach o maly wlos nie pozarlabym sie z Niechem, a ty mi chcesz wmówic, ze ja do grona jego wielbicielek naleze ( wiem ta Unia).Nic bardziej blednego. Wielbicielek to on ma cale zastepy (ooo i nawet go nie ma ani dzis, ani wczoraj go nie bylo) i mnie do tego swojego haremu nie potrzebuje :) PS Tradi, ja nie mysle, ze jestes nimfomanka, tylko marzycielka. Ja tez czasem tak sobie marze o bezludnej wyspie ( ale bez Niny Terentiew)a na niej ja i 40 rozbójników, eh...:) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:13 Niegdyś, jeszcze na studiach byłam na takim, na szczęście krótkim wypadzie z kilkunastoma rozbojnikami. I ja jedna. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Na litosc boska,Milton 16.03.03, 23:20 wylewasz mi wiadro zimnej wody na glowe. odbierasz marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:21 No wlasnie ja tez sobie marze ze bedzie Uprowadzenie Agaty czesc 2 Zeby tak porwal mnie Zorro jakis... Shrek chociazby....a tak to siedze w wysokiej wierzy maluje paznokcie i popijam drinka z palemka. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Na litosc boska, Tradi 16.03.03, 23:27 Zorro to nic innego ja k 'lis' w j. hiszpanskim. Chcesz, zeby cie lis porwal? chyba zaczynam pisac bzdury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:21 Jaka to tam była kłótnia, czubienie się zaledwie. Muszę Ci powiedzieć, że bardzo podobały mi się tam Twoje wypowiedzi. I kto tu jest perwersyjny... 40 facetów na raz - horror. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:30 Chciałam powiedzieć nie na raz (do jednorazowego użytku) tylko naraz (jednocześnie) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:37 zarlaczka napisała: > I kto tu jest perwersyjny... 40 facetów na raz - horror. I co na wyspie! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:38 a Królewna Sniezka? Nie byla perwersyjna? Ona i te jej 7 krasnoludków? A pamietasz jeszcze? Ledwo toto im sie do chatki zwalilo i od razu siup do ich lózek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Na litosc boska, Zarlok IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.03, 23:47 nawet nie trzeba patrzec w kalendarz. z Waszych postow widac, ze wiosna idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Na litosc boska, Zarlok 17.03.03, 00:17 Buggol, Ty mi oczy otworzyłaś, a ja cały czas myślałam, że to bajka niewinna. Najwnam strasznie, jak się okazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Na litosc boska, Zarlok 17.03.03, 00:28 Tomcio Paluch za to nie brzmi niewinnie, a to taki spokojny siodmy syn drwala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Na litosc boska, Zarlok IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.03.03, 00:36 Kuszenie Magnum , daj sie skusic. skus baba na dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Na litosc boska, Zarlok 17.03.03, 00:55 Magnum w ruchomym wafelku. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Traaadiii!!! ajajajajaj 17.03.03, 01:04 co tez tobie dziecino po glowie chodzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś