Dodaj do ulubionych

Gra wstepna

15.03.03, 18:45
Na sobotni wieczor...

w chowanego?w kolki?w podchody?w bierki?
Obserwuj wątek
    • atob Re: Gra wstepna 15.03.03, 20:07
      Ja chce w chowanego ...:)
      • miltonia Re: Gra wstepna 15.03.03, 20:25
        Chciales, to masz. Tradycja sie dobrze schowala i znalazles tylko mnie.
      • Gość: kanuk Re: Gra wstepna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.03, 20:25
        w Zycie, w kuku ,w salonowca, w bambus.. czekamy na dalsze oferty i propozycje.
        • Gość: kanuk Re: Gra wstepna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.03, 20:26
          Miltonia , to juz jest podejrzane ! klikamy w tym samym momencie! jak mam to
          sobie tlumaczyc ???
          • miltonia Re: Gra wstepna 15.03.03, 20:28
            Az wstydze sie napisac, co pomyslalam.
            • Gość: kanuk Re: Gra wstepna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.03, 20:40
              Ladny dzionek Bozia dala, slonca tyle...
              • miltonia Re: Gra wstepna 15.03.03, 20:48
                O, o,o, wlasnie z ust mi wyjales.
        • zarlaczka Re: Gra wstepna 15.03.03, 21:16
          W poszukiwanie zaginionej arki,proponuję.
          • buggi Re: Gra wstepna 15.03.03, 21:34
            nie ma to jak makao
            • atob Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 21:39
              • buggi Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 21:47
                do trzydziestki to dziewczyny, a po to juz panie, rozumiem

Czesc Atobku
                • atob Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 22:05
                  Czesc BuGgi.
                  a bo ja wiem ile Wy macie lat:)
                  • buggi Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 22:07
                    ja Tobie napisze tylko jedno: lepiej nie wiedziec ile mamy lat ;)
                    • atob Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 22:08
                      No wiesz ...
                      • tradycja1 Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 22:15
                        Ile kto ma (np.lat)..to taka gra w zgadywanki.
                        • buggi Re: Czesc dziewczyny\Panie ....n\txt 15.03.03, 22:22
                          wlasnie w zgadywanki. Przyjemne to, a i pozyteczne, bo z dodawania i
                          odejmowania mozna sie podciagnac. W niektórych przypadkach trzeba pewnie
                          tabliczke mnozenia i podnoszenia do kwadratu przypomniec.;)
            • Gość: kanuk Re: Gra wstepna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.03, 01:15
              korekta: mialem na mysli bambuko a nie bambus w ktory mozna leciec, jak sie ma
              paszport i pieniadze na bilet. zwiedzanie dzungli bambusowej uzyznionej
              napalmem. te ich czapki sa odwracalne: w woki sie zamieniaja, cienkie bambusy w
              paleczki... przez nosy spiew sie niesie. czy to juz poezja? he
              he ....Miltonciu, o TAKI humorum forum Ci chodzilo? uklony !
    • tradycja1 Re: Gra wstepna 15.03.03, 23:12
      Stary niedzwiedz mocno spi....
      My sie go boimy ,na palcach chodzimy ,jak sie zbudzi to nas zje....
      • Gość: Kixx Re: Gra wstepna IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 23:45
        Co Wy gadacie??????????
        W butelkę nigdy nie graliście:((
        • tradycja1 Re: Gra wstepna 16.03.03, 01:41
          No wlasnie w butelke.To wspaniala gra wstepna.
          Krece.....
          (Po wczesniejszym oproznieniu butelki)
          • zarlaczka Re: Gra wstepna 16.03.03, 02:20
            I na kogo wypadło?
            • Gość: kanuk Re: Gra wstepna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.03, 07:02
              butelka nie byla jeszcze pusta. dywan do pralni.
    • tradycja1 Re: Gra wstepna 16.03.03, 08:29
      Idzie kominiarz po drabinie fiku-miku juz.....:)))))))))))))
      • atob Re: Gra wstepna 16.03.03, 09:56
        :):):)
        • buggi Re: Gra wstepna 16.03.03, 11:13
          a moze zamiast gier wstepnych obejrzymy sobie Bolka i Lolka?
          • zarlaczka Re: Gra wstepna 16.03.03, 11:28
            Buggi, wstydu nie masz!
            • buggi Re: Gra wstepna 16.03.03, 11:30
              a co zlego w Bolku i Lolku? Ale jesli nie, to moze cos lagodniejszego - o
              zwierzetach; Mis Uszatek, Reksio?
              • tradycja1 Re: Gra wstepna 16.03.03, 17:14
                Ja tam wole Smerfy ona jedna i tylu gosci.
                • Gość: Buggi Re: Na litosc boska, Tradi!!!!! IP: *.access.de.clara.net 16.03.03, 21:49
                  to juz graniczy z perwersja

Ps Tradi, cicha woda brzegi rwie;) Atobku uwazaj;)
                  • atob Re: Na litosc boska, Tradi!!!!! 16.03.03, 21:57
                    Gość portalu: Buggi napisał(a):

> to juz graniczy z perwersja

Bez przesady :) to pewnie taki zart:)

>
                    > Ps Tradi, cicha woda brzegi rwie;) Atobku uwazaj;)

hehe na to juz nie odpisze:):):)
                  • zarlaczka Re: Na litosc boska, Tradi!!!!! 16.03.03, 22:16
                    Jaka perwersja. Marzenia tylko.
                    • tradycja1 Re: Na litosc boska, Tradi!!!!! 16.03.03, 22:32
                      Zarlaczka ratuj w oczach buggi to ja chyba jestem nimfomanka.
                      • zarlaczka Re: Na litosc boska, Tradi!!!!! 16.03.03, 22:50
                        Buggi ostatnio wśród rzeszy wielbicielek Niecha przebywa, więc do odwrotnych
                        proporcji przyzwyczajona. Ty zaś wyraziłaś ukryte marzenia wielu kobiet, coby
                        być adorowaną przez wielu. Niech może coś o tym powiedzieć.
                        • Gość: Buggi Re: Na litosc boska, Zarlok IP: *.access.de.clara.net 16.03.03, 23:01
                          na restauracjach o maly wlos nie pozarlabym sie z Niechem, a ty mi chcesz
                          wmówic, ze ja do grona jego wielbicielek naleze ( wiem ta Unia).Nic bardziej
                          blednego. Wielbicielek to on ma cale zastepy (ooo i nawet go nie ma ani dzis,
                          ani wczoraj go nie bylo) i mnie do tego swojego haremu nie potrzebuje :)

PS Tradi, ja nie mysle, ze jestes nimfomanka, tylko marzycielka. Ja tez czasem
                          tak sobie marze o bezludnej wyspie ( ale bez Niny Terentiew)a na niej ja i 40
                          rozbójników, eh...:)
                          • miltonia Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:13
                            Niegdyś, jeszcze na studiach byłam na takim, na szczęście krótkim wypadzie z
                            kilkunastoma rozbojnikami. I ja jedna. Nie polecam.
                            • buggi Re: Na litosc boska,Milton 16.03.03, 23:20
                              wylewasz mi wiadro zimnej wody na glowe. odbierasz marzenia.
                          • tradycja1 Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:21
                            No wlasnie ja tez sobie marze ze bedzie
                            Uprowadzenie Agaty czesc 2
                            Zeby tak porwal mnie Zorro jakis...
                            Shrek chociazby....a tak to siedze w wysokiej wierzy
                            maluje paznokcie i popijam drinka z palemka.
                            Czekam.
                            • buggi Re: Na litosc boska, Tradi 16.03.03, 23:27
                              Zorro to nic innego ja k 'lis' w j. hiszpanskim. Chcesz, zeby cie lis porwal?
                              chyba zaczynam pisac bzdury ;)
                          • zarlaczka Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:21
                            Jaka to tam była kłótnia, czubienie się zaledwie. Muszę Ci powiedzieć, że
                            bardzo podobały mi się tam Twoje wypowiedzi.
                            I kto tu jest perwersyjny... 40 facetów na raz - horror.
                            • zarlaczka Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:30
                              Chciałam powiedzieć nie na raz (do jednorazowego użytku) tylko naraz
                              (jednocześnie)
                            • tradycja1 Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:37
                              zarlaczka napisała:

> I kto tu jest perwersyjny... 40 facetów na raz - horror.
                              I co na wyspie!
                            • buggi Re: Na litosc boska, Zarlok 16.03.03, 23:38
                              a Królewna Sniezka? Nie byla perwersyjna? Ona i te jej 7 krasnoludków? A
                              pamietasz jeszcze? Ledwo toto im sie do chatki zwalilo i od razu siup do ich
                              lózek.
                              • Gość: kanuk Re: Na litosc boska, Zarlok IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.03, 23:47
                                nawet nie trzeba patrzec w kalendarz. z Waszych postow widac, ze wiosna idzie!
                              • zarlaczka Re: Na litosc boska, Zarlok 17.03.03, 00:17
                                Buggol, Ty mi oczy otworzyłaś, a ja cały czas myślałam, że to bajka niewinna.
                                Najwnam strasznie, jak się okazuje.
                                • tradycja1 Re: Na litosc boska, Zarlok 17.03.03, 00:28
                                  Tomcio Paluch za to nie brzmi niewinnie,
                                  a to taki spokojny siodmy syn drwala...
                                  • Gość: kanuk Re: Na litosc boska, Zarlok IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.03.03, 00:36
                                    Kuszenie Magnum , daj sie skusic. skus baba na dziada.
                                    • tradycja1 Re: Na litosc boska, Zarlok 17.03.03, 00:55
                                      Magnum w ruchomym wafelku.
                                      • buggi Re: Traaadiii!!! ajajajajaj 17.03.03, 01:04
                                        co tez tobie dziecino po glowie chodzi!!!!
                                        • tradycja1 Re: Traaadiii!!! ajajajajaj 17.03.03, 01:08
                                          A co Tobie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka