dolce_vita 08.05.03, 13:22 Wiadomosc wylacznie dla zainteresowanych(nej). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolce_vita Re: wrocilam i ja... 08.05.03, 14:00 Oooo, czesc, wydawalo mi sie ze dzis mialas byc w Wiedniu. Ale moze mi sie cos popieprzylo. Mnie tez mialo dzis nie byc a jestem. Znikam dopiero w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: czesc Tradi! cd... 08.05.03, 14:04 nasza eurolasko;P jak tam podroze po swiecie? wszedzie ladniej niz w Warszawie, prawda?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: czesc Tradi! cd... 08.05.03, 14:09 Jestem w Wiedniu...a w Warszawie mi sie bardzo podobalo.. Musze chyba wziac jakies korepetycje z forum po godzinach .. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: czesc Tradi! cd... 08.05.03, 14:51 nie wiem czy te korepetycje cos Ci pomoga. W koncu to warszawskie forum:))) ja sie na wiedenskich atrakcjach nie znam, a nie sadze, zeby chcialo Ci sie zwiedzac przewodnikowe hity:))) Co innego poznac miasto od strony mniej znanej. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: czesc Tradi! cd... 08.05.03, 14:54 maxxa napisała: > nie wiem czy te korepetycje cos Ci pomoga. W koncu to warszawskie forum:))) Sugerujesz mi ze nic nie pomoze mi skoro nie jestem w Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: czesc Tradi! cd... 08.05.03, 15:07 tradycja1 napisała: > maxxa napisała: > > > nie wiem czy te korepetycje cos Ci pomoga. W koncu to warszawskie forum:)) > ) > Sugerujesz mi ze nic nie pomoze mi skoro nie jestem w Warszawy? oj, zle mnie zrozumialas:))))) myslalam, ze chcesz korepetycji z po_godzinach zwiazanych z Twoim pobytem w Wiedniu. I chodzilo mi wylacznie o to, ze tu raczej nikt nie udzieli zadnych informacji jak sie fajnie pobawic w Wiedniu, bo to forum warszawskie. Nawet szukalam dla Ciebie jakichs fajnych informacji, dotyczacych tego co w Wiedniu mozna nietypowego zobaczyc, ale jeszcze nie znalazlam. ps. a Tobie najwyrazniej chodzilo o inne korepetycje... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: czesc Tradi! cd... 08.05.03, 15:13 No tak nie zrozumialysmy sie:) Teraz udzielam sie rodzinnie wiec rozrywka tego miasta mnie zbytnio nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: czesc Tradi! cd... 08.05.03, 15:22 ufff, spadl mi kamien z serca:) ps. zreszta po raz drugi w dniu dzisiejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: Normals wrocil 08.05.03, 23:36 dolce_vita napisała: > Wiadomosc wylacznie dla !!!zainteresowanych(nej).!!! nasepny homo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porcelana Re: Normals wrocil IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 00:09 sapiens? Odpowiedz Link Zgłoś