Dodaj do ulubionych

Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie?

IP: *.eranet.pl 08.09.07, 12:37
Witam,

Dlugo nie bylo mnie w Wawie (praca w innym miescie). Dzis wybieram
sie na randke. Czy ktos z bywalcow moglby polecic jakies fajne bary
na drinka tak zeby zwiedzic kilka.

Zalezy mi, zeby nie byly to kluby a miejsca z fajna muzyka typu
house, moze jakies nowootwarte i przede wszystkim czynne do pozna
(zeby nikt nie powiedzial mi np. o 2 w nocy ze zamykaja).

Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 23:22
      www.3dwhite.pl/?click=df5c6b15faba6b4d030c7e422d5c1f80
    • Gość: fizdrygał Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.14, 00:53
      Ze swojej strony mogę polecić Ci Klubo na Czackiego. Mają otwarte cały tydzień i w tygodniu też fajne imprezki się odbywają. Dodatkowo jak zainstalujesz sobie aplikację Klubo na smartfona to można skorzystać z promocji w barze i darmowego drinka :) A zabawa jest tam przednia!
      • zozumba Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? 18.03.14, 14:22
        Ja za to polecam Secado. wygrali nawet konkurs best cocktails 2014, więc drinki naprawdę mają dobre :D piłam i polecam!
    • Gość: lwica_salonowa Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? IP: *.play-internet.pl 29.03.14, 12:08
      You & Me bar na Żurawiej – bar obficie zaopatrzony, drinki sowicie zakropione alkoholem :) Przyjemne miejsce, lubię tu wpadać z koleżankami na ploteczki, zawsze jesteśmy przemile obsłużone… :)
      • Gość: buhaj zagrodowy Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.14, 12:55
        Napisz jeszcze, że cenusie niziusie a kawusia pychotka.
    • Gość: krakers Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.14, 16:52
      Na dobrego drinka i na dobrą zabawę to można iść do sprawdzonego klubu, czyli do Klubo na Czackiego. Ja tam chodzę już od dawna i jeszcze się nie zdarzyło żebym się sparzył :) zawsze było spoko ;) także poleca.
      • 1-buc Klubo - SPAMerzy 18.05.14, 17:18
        brak klientów nie jest przypadkowy. A SPAM jest wszędzie
      • Gość: kasia Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.14, 10:50
        Widzę, że Klubo w Warszawie cieszy się sporym powodzeniem. Ja z kumpelami też często tam chodzę. Fajne są tam imprezy i można poznać ciekawych ludzi. Ostatnio imprezowałyśmy z 4 fajnymi kolesiami i każda z nas bawiła się znakomicie, może coś z tego będzie? Ja polecam!
        • Gość: Nie chcemy SPAMU co minutę SPAM Z Klubo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.14, 23:26
          Wszędzie te same autoreklamy
    • Gość: Marek Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? IP: *.stansat.pl 23.06.14, 09:11
      Hej,
      ostatnio miałem podobny problem, może nie na drinka ale szukałem czegoś na dobrą kolację w miłej atmosferze, natknąłem się na tego bloga: www.tipforyou.pl/gdzie-na-randke-warszawa-srodmiescie/
      i w ostateczności wybrałem się do Po Prostu Zachęta, trochę ciężko trafić, ale faktycznie całkiem fajne miejsce, jedzenie też niczego sobie.
      • 15adrian Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? 30.07.14, 13:26
        Polecam Restaurację Ale Gloria gdzie panuje przyjemna atmosfera, posiłki można zjeść zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz lokalu, miła obsługa no i co najważniejsze smaczne jedzenia.
        • 1-buc polecasz "ogródek" na środku chodnika przy Pl.+++ 30.07.14, 15:06
          Nie ma to jak piwko wśród spalin, na środku chodnika przy skrzyżowaniu
    • akika78 Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? 12.08.14, 16:43
      Powiśle 1500 metrów? Taka zdrowa kawiarnia i miejscówka do posiedzenia
    • 1-buc Re: Gdzie na wieczornego drinka w Warszawie? 12.06.18, 00:05
      Jprd... Ile jeszcze będzie tego spamu? Jak nie bubbles to Akademia - ten sam właściciel, ten sam spam. Ten Sam syf i brak gosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka