Dodaj do ulubionych

"Nowa singielka" Trinberger

IP: 212.182.31.* 10.03.08, 12:51
To jest wątek a propos dyskusji o wyborze egzystowania bez partnera.

Czytał ktoś ksiązkę Trinberger?
Polecacie ?

Oglądałam ostatnio w księgarni i zastanawiałam się nad kupnem.

Obserwuj wątek
    • Gość: arnika Re: "Nowa singielka" Trinberger IP: 212.182.31.* 10.03.08, 12:54
      podaję link do opisu książki:
      www.wellnesslife.pl/o-kobietach-i-dla-kobiet/kay-e.-trimberger-nowa-singielka.html

• Gość: Singielka Re: "Nowa singielka" Trinberger IP: *.finemedia.pl 05.10.08, 22:15
      Czytałam i jestem zachwycona. Ta książka daje ogromne wsparcie
      kobietom żyjącym w pojedynkę, gdyż pokazuje że takie życie może być
      szczęśliwe i spełnione. Cała książka oparta jest na prawdziwych
      historiach wielu kobiet. Przez to jest bardzo wiarygodna.
      Szczerze polecam
      • Gość: arnika Re: "Nowa singielka" Trinberger IP: *.am.lublin.pl 09.10.08, 12:25

Hm...
        Czy książka ta nie powinna być przypadkiem zakazana dla kobiet
        poniżej 40-tego roku życia ?
        • melanto Re: "Nowa singielka" Trinberger 31.05.09, 13:51
          Skąd taka refleksja? Że niby powinna byc adresowana do kobiet, które rzekomo są
          bez szans na rynku matrymonialnym?
          Książka przeznaczona jest dla wszystkich kobiet bez wyjątku, bez względu na wiek
          i status. Mężczyźni też by skorzystali, czytając to wnikliwe studium bycia
          singlem i niepopadaniem z tego powodu we frustrację, choćby w celu poszerzenia
          światopoglądu.
          Książka obala żałosny mit drugiej połówki i pokazuje, że oprócz bycia
          "sparowaną" są tysiące opcji prowadzące do osiagniecia satysfakcji życiowej.
          Pokazuje też zagrożenia wynikajace z pielęgnowania snu o romantycznej miłości.
          Jest świetną, mądrą opozycją dla wszystkich głupawych poradników typu "jak
          złowić mężczyznę", "Jak zatrzymać go przy sobie" i innych dzienników Bridget Jones.
          Gorąco polecam! Zresztą, czy komuś idea się podoba, czy nie, warto przeczytać
          choćby ze względów poznawczych. Każdy ma prawo do swojej oceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka