Gość: Inka IP: *.icpnet.pl 31.10.03, 16:59 cześć wszytskim, wygrałam wstep na Idola. tylko nie wiem gdzie sie miesci studio w którym nagrywany jest ten program. nie jestem z Warszawy. Bardzo prosze Was o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: IDOL- ADRES STUDIA 31.10.03, 17:10 Nie mam pojecia ale wejdz na ich strone: idol.interia.pl/ i albo skrobnij do nich mejla albo zapytaj sie na tamtejszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: IDOL- ADRES STUDIA IP: *.icpnet.pl 31.10.03, 21:06 Załosne, co ja? niesądze. próbowałm i nic. nikt nie odpoweida i nie ma info. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: IDOL- ADRES STUDIA 31.10.03, 21:17 Wiesz co to jest sygnaturka? To tekst ktory automatycznie dokleja sie do postow i listow zalogowanego uczestnika forum. Wiec sie nie wkurzaj tylko szukaj dalej. Moze ten program nagrywaja w studiu Polsatu, ale on ma dwa budynki. Sprobuj zdzwonic do samej telewizji - pewnie na ich stronie jest jakis telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: IDOL- ADRES STUDIA 31.10.03, 22:14 Niechu,może wklej sobie obok sygnaturki wyjaśnienie.Każdemu z osobna wyjaśniać..? Ps.cierpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: IDOL- ADRES STUDIA 31.10.03, 22:24 A moze ta sygnaturka to rodzaj testu? Na spostrzegawczosc? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: IDOL- ADRES STUDIA 31.10.03, 21:55 Wejdź na www.idol.polsat.com.pl Tam dowiesz się o pozostałe interesujące Cię sprawy. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest IDOL ADRES ETC IP: *.chello.pl 01.11.03, 20:42 Nagrania idola odbywaja sie w studiu FARAT FILM, ktore miesci sie na ulicy NOTECKIEJ 22. Pelny adres: Farat Film - Studio Produkcyjne, 02-427 Warszawa - Włochy, ul. Notecka 22. Jak jestes spoza Wawy to pewnie samochodem przyjedziesz? Napisz skad jedziesz to ci powiem nawet jak ladnie dojechac...Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś