niech Re: Dla Rumba_negro 11.12.03, 22:30 Gdybys nie podal autora pomyslalbym ze to ty napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Dla Rumba_negro 11.12.03, 23:03 Ale nie tak bardzo jak czaha. On ma usmiech wprost przyklejony do twarzy. PS. Napisalem przeciez - do twarzy, idioto! Odklej go stamtad natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 01:09 Oooo! Jaka cudna róża wpadła przez moje otwarte okno!.. :) PS. Czy to aby na pewno dla mnie?... PS2.Może przynętę na inną zarzuciłeś?... PS3. Tak czy owak - pokazałeś kawałek pięknej duszy, cza_ha... :)... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 02:01 To ja ci Rumbo do snu Bogurodzice zanuce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Dla Rumba_negro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 02:30 "Nic dwa razy się nie zdarza I nie zdarzy - z tej przyczyny Zrodziliśmy się bez wprawy I pomrzemy bez rutyny. .......... Wczoraj, kiedy twoje imię Ktoś wymówił przy mnie głośno Tak mi było, jakby róża Przez otwarte wpadła okno... Czemu ty się zła godzino Z niepotrzebnym mieszasz lękiem Jesteś, a więc musisz minąć Miniesz, a więc to jest piękne" Wisława :).... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 02:35 Nie Nobel czyni poete - na szczescie. A teraz pora na wiersz o mnie: "Niech przyjdzie, niech nie zwleka Pora co nas urzeka. Cierpliwość mi przyniosła Na zawsze zapomnienie. Uleciały w niebiosa Obawa i cierpienie. I głód porażający Ciemność mi w żyły sączy. Niech przyjdzie, niech nie zwleka Pora co nas urzeka. Podobny jestem łące Na niepamięć wydanej, Zarosłej i kwitnącej Kąkolem i tymiankiem, Gdy zaciekle znad trawy Much brzęczy rój plugawy. Niech przyjdzie, niech nie zwleka Pora co nas urzeka." Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Dla Rumba_negro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 02:58 Stoję cichutko...patrzę...i milczę. Zapomniałam wszystkie słowa....... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 09:07 ten watek to cudo! zaraz sobie go wydrukuje, w ramki i na sciane. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 11:12 Zanim wydrukujesz, dopiszę swój wiersz. Forum Na forum warszawskim i podforach jego Spotkala się grupka paru nie-kolegów I nie-dyskutując nie-myśli o sobie nie-forumuje, by wciąż nic nie-robić. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zakompleksiony 12.12.03, 12:11 i Twój wierszyk wydrukuje i Twój, ale jak sie w ramki nie zmiesci i poza zostanie to sie chyba zzymac nie bedziesz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 11:13 Mój wiersz powstawał szybko, więc jest pozbawiony sensu, albo jak to mówią, ma drugie dno i głęboką glębię. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 11:43 Ja tam bynajmniej muszę się objaśnić, że ten wiersz co takie zamięszanie wyszło to jeden taki mnie namówił, Italianiec,żeby dostarczyć zamiasta pizzy,jak normal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Dla Rumba_negro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 11:54 Na przyszłość upewnij się, czy Cię pod właściwy adres ten Italianiec wysyła :) PS. Nie cierpię pizzy! PS2. Wiersz napisałeś bezbłędnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 12:00 Adres sam znalazłem Jak trzeba to się zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Dla Rumba_negro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.03, 12:08 Raport przyjęty. PS. Pochmurny, zabiegany dzień - to zdecydowanie zła pora na poezję:)))) PS2. Zmykam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 12:07 Oj Rumba, skad mogl biedak o tej pizzy wiedziec. Dobrze chcial - to pewne. Usmiechnij sie slicznie, to jutro Ci Latte z wierszem dostarczy. A te lubisz chociaz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 14:49 Nie całkiem ten Ale też grał w piłkę, podobno; i lubiał Polonię Wa-wa. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dla Rumba_negro 12.12.03, 17:08 kawa! o kawe mi chodzilo,Normalsiku moj drogi. Myslalam, ze wiesz i znasz. Mc Donald's tez ja serwuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Krople na sen.... 12.12.03, 23:54 ...na wspomnienia, marzenia i "na teraz"... "Oto my, nadzy kochankowie Piękni dla siebie - a to dosyć Odziani tylko w listki powiek Leżymy wśród głębokiej nocy... Ale już wiedzą o nas, wiedzą Te cztery kąty, ten piec piąty Domyślne cienie w kątach siedzą I piec w milczeniu trwa znaczącym... I wiedzą szklanki, czemu na dnie Herbata stygnie niedopita Swift już nadziei nie ma żadnej - Nikt go tej nocy nie przeczyta... A drzewa? Powiedz mi, co znaczy Ich szeptanina niestrudzona? Mówisz : wiatr chyba wiedzeć raczy... A zkąd się wiatr dowiedział o nas? Wleciał przez okno nocny motyl I srebrzystymi skrzydełkami Toczy przyloty i odloty Krąży uparcie ponad nami... Może on widzi więcej od nas Bystrością owadziego wzroku? Ja nie przeczułam, Tyś nie odgadł Że nasze serca....świecą w mroku. Śpijcie teraz dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Krople na sen.... 12.12.03, 23:58 Skąd się wiatr dowiedział o nas?...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chachachachachachachachachacha Re: wiatry przed snem.... 16.12.03, 23:34 rumba_negro napisała: > :))))))) > Poprawka! Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Krople na sen.... 16.12.03, 23:54 " Z kogo się śmiejecie? Z siebie się śmiejecie." ( Mikołaj Gogol ) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Krople na sen.... 17.12.03, 16:11 to wielka sztuka (potrafic) smiac sie z siebie samego, tak sadze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Krople na sen.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.03, 16:40 :))) wróć do moich podziękowań za Twoje życzenia i oceń, czy umiem...:) PS. To nie sztuka, wierz mi... Odpowiedz Link Zgłoś