Gość: chicita IP: *.echostar.pl 03.09.04, 21:03 hey,co w ramach WFu proponuje UW? Czego lepiej sie wystrzegac,co nie spelnilo waszych oczekiwan?:))O basenie juz slyszalam,jak z reszta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kragmel Re: UW-WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 15:51 proszę, oto oferta: tinyurl.com/54efu niektóre zajęcia są płatne (np. joga, krawmaga - na te chodziłam), prowadzi je zewnętrzna firma, dodatkowo trzeba opłacić składkę członkowską AZS - chodzi o ubezpieczenie. na tych płatnych często jest za dużo uczestników, ale też na nieobecności potrafi "szef" spojrzeć przez palce i wpisać zaliczenie. na krawmagę chodziłam do Przemka - polecam, na jogę ostatnio do niejakiego Darka - nie polecam (subiektywne - ja nie lubię nawiedzonych i nawracających). płatny (plus składka AZS) jest także tenis ziemny. w Parku Skaryszewskim, pod "balonem" - w zimie jest naprawdę ZIMNO. fajny trener, za duże grupy. uczestnictwo w zajęciach korektywy jest tylko dla tych ze skierowaniem. btw jedna z trenerek w ramach korektywy zafundowała nam kiedyś zajęcia ze stepu (niestety nie pamiętam nazwiska). aerobik jest znany z "wycisku" ;) aha, zwracaj uwagę na miejsce prowadzenia zajęć. z Karowej jest na kampus blisko, ze Żwirki i Wigury już gorzej. na Karowej są w szatniach szafki zamykane na klucz (niektore niestety bez klamek i trzeba je sposobem ;), bywają okradane, więc cenniejszy dobytek lepiej zabrać ze sobą na salę, są prysznice. szatnia do przebrania się przed tenisem w P.Skaryszewskim nie jest zamykana na klucz, szafek brak, są za to całkiem ładne prysznice, ale na korty trzeba się przebiec kawałek pod gołym niebem, co przy -10st bywa bolesne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: UW-WF IP: *.90.udn.pl 12.09.04, 14:25 O basenie na Inflanckiej i Namysłowskiej też duzó słyszałem, postanowiełem jednak zapisać się na zajęcia pływackie na Inflanckiej i nie żałuję, nie ma syfu, nie dostałem żadnego grzyba, jest ciepło, instruktorki są OK, jest nawet małą zjeżdżalnia :). Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: UW-WF IP: *.chello.pl 19.09.04, 14:04 napiszcie cos wiecej o aerobiku, prosze, bo mam zamiar sie zapisac. jak tam jest z szafkami i prysznicem? glownie chodzi mi o organizacje, np. jesli mam na 11 to mam przyjsc na 11, czy trzeba wczesniej? czy to jest 1,5h cwiczen? dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: UW-WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 20:12 jak tam jest to nie wiem, bo mnie tak daleko nie zagnało nigdy ;) ale resztę mogę zdradzić: musisz być wcześniej, 11 to godzina rozpoczęcia zajęć, czyli masz być wtedy już w sali/pod drzwiami, spoźnień nie lubią na żadnych zajęciach. ćwiczy się 90minut, planując rozkład zajęć musisz wziąć pod uwagę, że wychodzisz z sali o 12:30, trzeba się umyć i przebrać i dopiero łapać autobus. pozdrav. Odpowiedz Link Zgłoś
krowkasmieszka Re: UW-WF 20.09.04, 18:55 ja chodzilam na inflancka do p.Barskiego - milutki, raczej nie robil nikomu problemow jesli chodzilo sie bez cyrkow. inflancka moze nie jest najwspanialszym basenem, chociaz i tak jest o niebo lepiej niz kilka lat temu. najwiekszy minus tego miejsca to zbyt malo prysznicy, czasem po zajeciach dluuuugi ogonek chetnych sie ustawial, pozniej nie dzialaly suszarki, trzeba bylo nosic swoje, wtyczek tez nie za duzo, wiec w moim przypadku konczylo sie to zawsze spoznieniem na zajecia. myslalam ze 45 minut mi wystarczy na wyszykowanie sie i dotarcie na uw, ale sie mylilam ;-) poza tym mialam kiedys przyjemnosc z pania Moronczyk (chyba tak sie nazywa...) na korektywie... no i byl STEP a nie korektywa i spory wycisk. mi sie akurat podobalo, ale wiem ze byli tacy co na o korektywie mieli inne wyobrazenie ;-) z zajec na ktore chodzilam na uw to tyle. jeden semestr chodzilam na kurs tanca towarzyskiego do stodoly, placilam (1,5 roku temu) cos kolo 65 zl za miesiac. i jak sie chodzilo i zdalo egzamin z tanca (!) to dostawalo sie zaliczenie w indeksie. kurs prowadzil Ernest Kolk. goraco polecam!!! pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś