08.01.13, 21:52
krew mnie zalewa jak czytam wszędzie o pracownikach Banku Pekao SA, którzy jako wolontariusze przeliczą zebrane pieniądze w ramach WOŚP- nie przypominam sobie żebym zgłaszał się jako wolontariusz, nikt mnie nie pytał czy chcę - odgórnie ustalono w moim oddziale (a widzę że i na samej górze), że każdy bierze w tym udział (nie neguję oczywiście szczytnego celu całej WOŚP, ale będę tam jako pracownik a nie wolontariusz, a to jest chyba różnica)
Obserwuj wątek
    • ix-on Re: WOŚP 10.01.13, 19:02
      Patrz,ja też sobie nie przypominam,ale i tak nie chodzę,po tym jak widziałem co się odbywa podczas "liczenia",nie chcę brać w tym udziału.
    • moingeal Re: WOŚP 25.01.26, 16:56
      Tak na prawdę tłumaczę dzieciom, że w obecnych czasach nie pracuje się za darmo. Moje dzieci uwielbiają WOŚP bo jak co roku coś na tym zarobią. Moja córka gra na instrumencie muzycznym oficjalnie charytatywnie ale organizatora zawsze coś płaci za koncert a synowie chodzą z puszkami i też nigdy bez pieniędzy nie przychodzą bo to co ludzie wrzucają do puszki to dla WOŚP a to co dają do ręki to dla wolontariusza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka