Dodaj do ulubionych

noclegi Wrocław

09.08.09, 18:00
Szukam tanich noclegów we Wrocławiu, jeżeli macie jakieś namiary to
poprosze.A może przy naszych Oddziałach są pokoje goscinne?
Obserwuj wątek
    • doris73 Re: noclegi Wrocław 23.08.09, 12:35
      Pokojów nie ma o ile moja wiedza jest na bieżąco ale w naszym
      intranecie ktoś oferował pokoje we Wrocławiu.
    • gosia-sk Re: noclegi Wrocław 03.03.15, 16:16
      Jeśli szukasz czegoś taniego to sprawdź ofertę hotelu Wieniawa w centrum Wrocławia. Bardzo dobrze tam karmią smile Moim zdaniem to hotel na każdą kieszeń, bo apartamenty też można tam wynająć smile
    • danielwilktychy Re: noclegi Wrocław 14.04.17, 13:09
      Ja proponuje po prostu Hostel. Pokoje od jedynek po kilkoosobowe, TV i Internet, Kuchnia. Cena bardzo atrakcyjna
      kwaterydlafirm.pl/kwatery/hostele-wroclaw/
      • sajowe.hafciarstwo Re: noclegi Wrocław 17.02.18, 20:11
        Proponuję zapoznać się z ofertą hosteli
    • rgdhatrnggfhthr Re: noclegi Wrocław 26.10.18, 14:26
      Witam, ja korzystałam z usług Apartamen.to, mają piękne apartamenty w dobrej cenie. Lokale wyposażone w zmywarke, lodówkę, piekarnik i tv. Także na służbowe wyjazdy jak znalazł. Ja zabookowałam pobyt na bookingu, podam Wam link do rezerwacji smile

www.booking.com/hotel/pl/apartment-city-centre-2.pl.html?aid=356997;label=gog235jc-hotel-XX-pl-apartmentNcityNcentreN2-unspec-pl-com-L%3Apl-O%3Aabn-B%3Achrome-N%3AXX-S%3Abo-U%3AXX-H%3As;sid=658617969e7d9d4d7b0e2b72f7def4f8;dist=0&sb_price_type=total&type=total&#tab-main
    • maciekkoko Re: noclegi Wrocław 19.07.23, 11:09
      Pod Wrocławiem w Starczówku jest fajny zajazd U Georga. Spokojnie mogę polecić. Komfortowe, czyste i dobrze wyposażone pokoje. Dobre śniadania i dobra obsługa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka