ewcik035 01.08.10, 19:24 Czy olej z wiesiołka należy łykać czy wkładać do środka bo gdzieś czytałam że nie łykać tylko do środka i wtedy działa na szyjkę macicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sulikatka Re: Pytanie 01.08.10, 20:58 Chyba się go pije. Ale pewnie są różne postacie. Do tego podobno dobre są liście malin. Ale właśnie nie wiem kiedy i ile zacząć ich pić? Proszę o jakieś informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Pytanie 02.08.10, 10:23 Można tak albo tak. Albo i tak i tak, np. na zmianę. Bo wg mnie wiesiołek dopochwowy stosowany w ciągu dnia jest nieco kłopotliwy. Oto wypowiedzi eksperta: "wiesiołek od 38tc (bo działa na szyjkę). Wiesiołek można i doustnie i dopochwowo. Zwykle w dawce, która jest podana na opakowaniu, czyli różnie przy różnych preparatach. Nie ma znaczenia, czy rozgryza się kapsułki czy nie, te zakładane dopochwowo mozna nakłuc w kilku miejscach. "Ja polecam raczej aplikację dopochwową,ale nie znam żadnych opracowań na ten temat,: "Można zacząć stosować dopochwowo olej z wiesiołka dwa razy dziennie". Odpowiedz Link Zgłoś