padington 22.03.11, 21:18 Po drugim porodzie obniżyła mi się ściana pochwy dlatego szukam fizjoterapeuty aby zacząć ćwiczyć i spróbować trochę temu zaradzić. Jestem z Warszaway. Czy ktoś może ma jakieś namiary? Będę baaaardzo wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
padington Re: fizjoterapia 23.03.11, 11:03 Pani Kasiu, czy nie zna pani żadnych fizjoterapeutów? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaoles Re: fizjoterapia 23.03.11, 12:01 Znam, a jakże :). W Warszawie bardzo polecam moją koleżankę po fachu, Elżbietę Kaden, która specjalizuje się w terapii podobnych problemów. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
padington Re: fizjoterapia 23.03.11, 12:43 Dziękuję bardzo! Już znalazłam namiary : - ) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnymartajak Re: fizjoterapia 31.03.11, 17:27 Proszę spróbować na ul. Lendziona w Gdańsku, tam jest gabinet z bardzo przyjemną atmosferą Odpowiedz Link Zgłoś
mamaborysiatka Re: fizjoterapia 01.04.11, 12:53 czy możecie polecić kogoś w Szczecinie? ten sam problem....:( Odpowiedz Link Zgłoś