niusiaczek_22 21.10.05, 18:12 Ciałabym się dowiedzieć jak szybko po porodzie można brać tabletki antykoncepcyjne? Czy dopiero wtedy kiedy wystąpi miesiączka czy wcześniej? Proszę o odpowiedż. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka75 Re: mam pytanie 21.10.05, 19:30 Nie wiem, czy jest inna możliwość. Wg schematów, które ja znam większość tabletek antykoncepcyjnych rozpoczyna się w pierwszym dniu (czasem w piątym) krwawienia miesięcznego, żeby zachować regularność cykli). przepraszam, ze się wtrąciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: mam pytanie 21.10.05, 19:59 Są dla mam karmiących Cerazette i można je brac od razu. Jeśli nie karmisz piersią to @ możesz dostac 6-8 tyg.po porodzie i wtedy zacząc przyjmowac tabl. Pzdr.Gosia 21 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
niusiaczek_22 Re: mam pytanie 23.10.05, 14:01 Właśnie ...karmię piersią a mój mały ma już 4 miesiące.... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: mam pytanie 23.10.05, 16:53 Więc spokojnie możesz iść do gina po receptę na Cerazette. Karmienie piersią to nie jest metoda antykoncepcyjna wbrew pozorom. Pzdr.Gosia 22 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś