Gość: Landin Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 25.01.13, 21:56 Witam! 31.01.2013 kończy mi się umowa promocyjna w Stream (obecnie MUltimedia). Mam pakiet tv komfort ze starym dekoderem SD Conaxa od Stream + net 6mb. Czy po podpisaniu nowej umowy w pakiecie z 12mb internetem i cyfrową telewizją kablową otrzymam również nowy dekoder HD w cenie promocyjnej czy muszę za niego dodatkowo dopłacić? Czy dekodery te są z dyskiem twardym i czy istnieje możliwość podpięcia własnego dysku pod usb do tego urządzenia? Jestem z Rakowa, proszę o info lub nr do konsultanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . proszę o odpowiedz IP: *.net.stream.pl 26.01.13, 15:52 Wczoraj kolega był w biurze na Staszica i powiedziano mu, że wymiana dekoderów została wstrzymana ! To chyba coś jest ie tak. Bo czemu ja mam nadal stary dekoder (bez programów hd) i mam płacić tyle samo co osoby z nowym dekoderem (posiadający programy hd). Czy może ktoś mi to wytłumaczyć ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 02.02.13, 18:23 Witam Za jakiś czas będzie mi się kończyć umowa posiadam: TV Złoty Analog + 10mb net Jak bym chciał zostać przy tym samym pakiecie czy cena by wzrosła. Oferta z cyfrówką i telefonem mnie nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... do drugiry100 IP: *.net.stream.pl 03.02.13, 20:26 Witam Za jakiś czas będzie mi się kończyć umowa posiadam: TV Złoty Analog + 10mb net Jak bym chciał zostać przy tym samym pakiecie czy cena by wzrosła. Oferta z cyfrówką na tą chwilę mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 mmtv.pl 26.01.13, 16:06 Nowa usługa dla posiadaczy tvcyfrowej w naszej firmie ,wystarczy wejść na strone jak w tytule zalogować sie i korzystać z wypożyczalni filmów,oglądać tv,uczestniczyć w konkursach itp polecam,pozdrawiam 500323765 ps usługa bezpłatna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: mmtv.pl IP: *.prenet.pl 27.01.13, 10:15 Niestety,nie działa.Zarejestrowałem się,zalogowałem,dostałem e-maila z podziękowaniem za rejestrację i przy próbie oglądania jakiegokolwiek programu wyskakuje napis aby powiązać nr. klienta z numerem ostatniej faktury.Gdy to próbuję wykonać wyskakuje napis że operacja nie może zostać wykonana i skontaktować się z Biurem Obsługi Klienta.Gdy to próbuję wykonać to okazuje się że w niedziele nieczynne....Błędne koło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aflsd Re: mmtv.pl IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 14:00 do: drugiry100 Korzystam z usług UPC od początku ich istnienia w Cz-wie. Nigdy na tej firmie się nie zawiodłem, obecnie dysponuję pakietem : TV MAX z nagrywarką (151 kanałów w tym 28 HD), Internet 30Mb/s,pakiet HBO HD w tym HBO OD i mam to wszystko za kwotę 129 zeta. Oczywiście co jakiś czas wykonuję telefon do działu utrzymania klienta i negocjuję sobie ceny , jeśli tylko mam na to ochotę. Mam też znajomych którzy korzystają obecnie z Mulimedia ( dawne stream). Powiem krótko, nie ma co porównywać. Już dawno przeszli by do UPC , ale spółdzielnia hutnik miała monopol na stream. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: mmtv.pl IP: *.net.stream.pl 31.01.13, 19:55 Dokładnie tak jak piszesz. Ponieważ kolega był u prezesa i nawet to nic nie dało. Z drugiej strony niby UOKIK zakazał monopolu i z nim tak walczy a tu prezes ma to w d.... I nikt nie reaguje? Na UPC nie ma szans. Taką władzę wybrali mądrzy Częstochowianie i teraz tak jest Wszyscy tylko kasę zgarniają a ludzi mają gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: IP: *.net.stream.pl 03.02.13, 12:20 samemu to sobie można iść do kościoła albo do sklepu :) nie do spółdzielni :D ma być kilku chętnych z jednego bloku i najlepiej oficjalnie złożone pismo w sekretariacie z podpisami żeby była oficjalna odpowiedź z piecząteczkami i podpisikami urzedników :) proste ? w przypadku odpowiedzi negatywnej można się za to dopiero brać na poważniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: mmtv.pl 03.02.13, 20:05 Dzwonie sobie co jakiś czas i negocjuje sobie ceny ŻENADA! do elektrowni i gazowni też?!sobie można zadzwonić i ponegocjować?...129ZL za pakiet no prawie za darmo naprawde!u nas można mieć taki pakiet za ok 80zł a i tak ludzie najczęsciej kupują dtvcyfrowy z netem za 50zł o takiej cenie klienci UPC mogą pomarzyć no ale u nas nie można sobie co jakiś czas zadzwonić i ponegocjować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viriana Re: mmtv.pl IP: *.net.stream.pl 03.02.13, 20:35 Ciekawostka z tym pakietem za 50 zł, bo ja kolejną fakturę dostałam na 450 zł...drobne 400 zł różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falcao Logowanie IP: *.net.stream.pl 04.02.13, 08:48 Jak zalogować się na stronie MM po efakture? Mam karte zdrapke , nową umowę od b.miesiąca i nr abonenta a mimo to nie mogę się zalogować. Co jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Logowanie IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 17:54 do znawcy druigy100 :) wpisz sobie w google "dział utrzymania klienta UPC" , znajdziesz nawet numer telefonu, jak nie wiesz o co chodzi to nie spamuj. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Logowanie 05.02.13, 13:32 Tak wiem co to dział utrzymania klienta i nie trzeba być do tego znawcą dzwoni sie tam gdy kończy sie promocja czyli raz na rok albo dwa....a nie cytuje raz na jakiś czas ponegocjować sobie,zgadza sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Logowanie IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 17:31 raz na rok w zupełności mi wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Multimedia IP: *.net.stream.pl 05.02.13, 18:11 Zapraszam na forum sat kuriera sieci kablowe multimedia można się dowiedzieć dużo więcej rzeczy i wprowadzeni od lutego nowych pakietów NDTV minibox 49zl 78pr. superbox 59zl 108pr. maxbox 69zl 127pr. acha ci co podpisali umowy na stare DTV nie mogą przejść na NDTV niezłe jaja tam się dzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viriana odłączony jeden komputer IP: *.czest.pl 05.02.13, 09:07 No i następny problem - wlaśnie zorientowałam sie, że Multimedia odlączyły mi od internetu jeden komputer. Do niedawna miałam internet na dwa komputery , modem montowany klika lat temu jeszcze przez Stream. Za podłączenie drugiego komputera zapłaciłam dodatkowo jednorazową opłatę za podłączenie. Wczoraj okazało sie, że Multimedia odłączyły mi jeden komputer (dopiero wczoraj sie dowiedziałam, bo nie korzystałam z tego drugiego od pewnego czasu). Kiedy zapytałam dlaczego, usłyszałam, że montował Stream, a teraz są Multimedia. Co ciekawe, mam już umowę z Multimediami (niestety, żaluję , przy najbliższej okazji nie omieszkam zrezygnować) i na fakturach mam opłatę Multi Saver 2 komputery. Wybieram się dziś do prawnika, bo wygląda , że mimo, ze wyłączyli mi sygnal, to obciązają mnie za dwa komputery, a to podpada pod wyłudzenie. Czy ktoś z Was ma podobną sytuację,tzn. odłączenie sygnału z jednego komputera bez uprzedzenia i wyjaśnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: odłączony jeden komputer 05.02.13, 12:34 Trochę to dziwne, ale z MM to możliwe ... chociaż na chwilę obecną nie stosują czegoś takiego jak "adres MAC" ... powinno działać ... Co do MultiSaver to zadzwoń na infolinię i zrezygnuj - bo mam nadzieję, że skoro płacisz to masz zainstalowany ów program ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viriana Re: odłączony jeden komputer IP: *.czest.pl 05.02.13, 12:54 Nie mam zainstalowanego tego programu, w ogóle nie wiem co to takiego i do czego to potrzebne. Przy zawieraniu umowy nie było o tym mowy. Natomiast dzisiaj zadzwoniłam ponownie z pytaniem dlaczego odłączono mi drugi komputer i dowiedziałam się, że dlatego, że nie wykupiłam usługi "multi"cośtam. Usługa kosztuje 8 zł miesięcznie i 30 zł włączenie. To, że nikt mnie nie poinformował , że powinnam taką usługę wykupić, jesli nadal chcę miec połączenie na dwa komputery nie mialo znaczenia. Nie miało też znaczenia, że Streamowi zapłaciłam jednorazowo za podłączenie drugiego komputera trzy lata temu, bo teraz to już są Multimedia, a nie Stream. Stanęło na tym, że złożyłam reklamację, bo wydaje mi się, że w czasie zawierania umowy telefonicznie była mowa o dwóch komputerach , chociaż pewności nie mam. Na pewno była mowa o dotychczasowym zakresie usług, a to obejmowało dwa komputery. Podsumowując, praktyka jest taka: Multimedia, nie informując, odłączają drugi komputer a za ponowne podłączenie życza sobie 30 zł + 8 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: odłączony jeden komputer IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 13:15 w U P C takiego wyłudzania pieniędzy nie ma. W głowie się nie mieści żeby za każde dodatkowe urządzenie w domu z dostępem do neta żądać dodatkowe 8 złotych, nie dają wam modemu wi-fi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viriana Re: odłączony jeden komputer IP: *.czest.pl 05.02.13, 15:23 do "SZOK" : modemu wi-fi nie dają; nie mają zwyczaju czegokolwiek dawać, lepiej im idzie odbieranie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: odłączony jeden komputer 05.02.13, 13:25 MultiSaver to program AntyVirusowy (który możesz pobrać z tej stronki: www.multimedia.pl/multiSAVER ). Przypominam, że jest jeszcze coś takiego jak UBEZPIECZENIE (również nałożone odgórnie) za każdy modem, tudzież dekoder, z którego również warto zrezygnować (chyba, że lubisz zalewać takowe kawę, etc.) - to kolejna oszczędność - także rezygnacja poprzez infolinię ... Podsumowując - Zdzierstwo w biały dzień !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viriana Re: odłączony jeden komputer IP: *.czest.pl 05.02.13, 15:27 Jesoooo! Jakie znów ubezpieczenie? Nigdzie w umowie tego nie mam! Fakt, że umowa do d..., bo w ogóle nic z niej nie wiadomo, a regulaminów promocji ,jako integralnego załacznika, nie raczyli przyslać ale o ubezpieczniu chyba powinno coś być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz nowe pakiety DTV IP: *.prenet.pl 05.02.13, 17:30 Czytam ostatnio na stronach MM, że operator uruchomił 3 nowe pakiety cyfrowe.Wymieniono mi w listopadzie tuner streama na multimedia,nie wiem jaki układ programów mam obecnie,płacę 54,99 miesięcznie.Czy ja już mogę podpisać umowe na nowe pakiety ? I jeszcze jedna sprawa: czy ja mogę po podpisaniu umowy zamówić multiroom ? Ile to kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: nowe pakiety DTV IP: *.net.stream.pl 05.02.13, 18:30 Nokiusz na stronie multimedii jest wszystko napisane aktywacja multiroom 49zł abonament 20zł chyba że weszły jakieś zmiany i nie potrafią poprawić tak jak z NDTV nawet nie ma nowej listy programów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Multimedia IP: *.net.stream.pl 06.02.13, 18:56 Zamieszczam linka do nowej oferty z wykazem kanałów: www.sendspace.pl/file/ec7bf371d538672d0bc4491 plik jest czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: Multimedia IP: *.prenet.pl 06.02.13, 20:37 Taki wykaz kanałów to powinien dostać każdy z fakturą styczniową i do tego DOKŁADNY cennik ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: Multimedia IP: *.prenet.pl 08.02.13, 16:06 Gdzie sprawdzić cennik nowych pakietów, bo na stronach MM NIE MA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Multimedia IP: *.net.stream.pl 08.02.13, 16:48 Był artykuł na stronie MM ale już go nie ma dziwne rzeczy się dzieją w tej telewizji: Pamięta ktoś stronę stream'a nic nie aktualizowane wygląd katastrofa z multimedią jest to samo no może troszkę lepiej to wygląda. Wystarczy zobaczyć dwóch innych operatorów upc i vectra. www.satkurier.pl/news/82412/multimedia-polska-3-nowe-pakiety.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: Multimedia IP: *.prenet.pl 14.02.13, 19:59 Jestem ciekawy kiedy w MM się kapną że w analogu na programie INFO lecą plansze reklamujące pakiety STREAM sprzed....5 LAT ! Żenada ! ..... Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Multimedia 17.02.13, 10:31 Może po prostu myślą że Osoby które do tej pory korzystają z analogu nie są zainteresowane zmianami,może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Multimedia IP: *.net.stream.pl 17.02.13, 11:13 osobiście jestem zainteresowany ale płacić jednocześnie za tv analogową i cyfrową oraz dodatkowe opłaty nie zamierzam.STRONA INFORMACYJNA MNIE DO TEGO nie zachęca. Jest to raczej strona DEZINFORMACYJNA Niestety polityka informacyjna kablówki jest poniżej krytyki a większość informacji ( niektóre są sprzeczne) trzeba zdobywać. Najprościej było by wysłać razem z fakturą informację że jest możliwość przejścia na pakiet cyfrowy za taką i taką kwotę a w pakietach np taniej. Przecież wiedzą jaki mam abonament i czym mógłbym być zainteresowany) ( na stronie Multimedii np. znalazłem informację o aktywacji dekodera cyfrowego w cenie 400 pln ? skąd taka cena ?) Dlatego się nie dziwię że ktoś po podpisaniu dostał pierwsza fakturę na tak olbrzymią kwotę. Żeby cokolwiek u nich załatwić czy dowiedzieć się to trzeba mieć wszystko na piśmie by d.. NIE ZMOCZYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: Multimedia IP: *.prenet.pl 17.02.13, 11:39 Tak to prawda ! Chciałem się dowiedzieć,czy po wymianie dekodera mam określony pakiet,czy mam już podpisywać nowy/mam np. canal+ za który nie płacę/.Nie chcę pewnego dnia obudzić się z fakturą na 200 zł.Na infolinii MM poinformowano mnie , że dla nich jestem wciąż klientem STREAM dopóki nie podpiszę umowy z MM.Na pytanie czy taki stan może trwać wiecznie/z korzyścią dla mnie/ konsultantka nie umiała odpowiedzieć,kierując mnie do BOK w Częstochowie gdzie nie mają telefonów i trzeba dzwonić na infolinię MM. Ha ha ha !Muszę kiedyś uciec z pracy/pracuję do 18tej/ żeby odwiedzić BOK na Staszica...W XXI wieku ?!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Napisy na TVP1 i TVP2 IP: *.net.stream.pl 18.02.13, 19:57 Czy wie ktoś może dlaczego MM włączyły napisy dla niesłyszących na niektórych kanałach? Męczące to... w dodatku na jedynce nie ma polskich liter i napisy są ucinane (mam 3 tv i na każdym to samo, więc nie jest to wina odbiornika). Niestety już dzisiaj jest za późno, żeby do nich zadzwonić. Może ktoś już wie? Chodzi o Wrzosowiak Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: Napisy na TVP1 i TVP2 19.02.13, 08:56 A lecą sobie równo w kulki, żeby zniechęcić ludzi do analoga - krótko mówiąc, chcą, żeby instalować sobie "ichnie" dekodery cyfrowe (za które kaucja i inne opłaty może wykończyć każdego rozsądnego człowieka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Dekoder IP: *.net.stream.pl 20.02.13, 11:30 Czy ktoś może wie kiedy w końcu wymienią te dekodery i jaki to będzie HD czy normalny, no i jakaś kaucja to jest za niego czy nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Logowanie IP: *.net.stream.pl 20.02.13, 14:43 Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego nie mogę zalogować się na stronę ebok.multimedia.pl/ ? Hasło otrzymałem miesiąc temu (karta zdrapka) podczas podpisywania nowej umowy. Nr klienta i hasło wpisuje poprawnie (mała i duża litera) Co jest nie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: Logowanie 20.02.13, 15:01 U mnie działa każdorazowo. Możliwe, że karta zdrapka nie była przeznaczona dla Ciebie tylko dla kogoś innego ... ja sam nie dostałem do dnia dzisiejszego karty zdrapki, ale zadzwoniłem na infolinie (udało mi się) i przesłali mi jednorazowe hasło SMS'em - później zmiana na własne i jak na razie działa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Logowanie IP: *.net.stream.pl 02.03.13, 15:26 Nawiązanie do mojej wypowiedzi z 20.02.13, 14:43 Nareszcie po przeszło miesiącu aktywowali mi możliwość logowania na stronie tej dziadowskiej MM (takie sprawy powinny być aktywne z chwilą podpisywania umowy!!!!) Wina leżała po ich stronie bo oczywiście zapomnieli wklepać do systemu moje dane dziady!!! Pojawił się inny problem. Z końcem dnia 28 lutego 2013r wyłączono mi pakiet C+ z umowy "Cyfrowy Canal+_MMP". Czy żeby dalej oglądać C+ potrzebna mi jakaś nowa umowa na ten pakiet czy oni ja sami włączą za jakiś czas? Umowę mam od 31 stycznia 2013 na kwote 108zł w tym 12mb internet, dekoder HD, Canal+ oraz beznadziejny pakiet antywłamaniowy typu security + jakis multiserwer. Podobno dopiero po 2 miesiącach mogę zrezygnować z tych usług. Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: Logowanie 02.03.13, 15:48 Zacznę od końca ... MultiSaver i "to coś drugie" wypowiedz telefonicznie od razu (w poniedziałek) - okres wypowiedzenia (trwa) dwa miesiące - więc nie czekaj. Jeżeli masz podpisaną umowę na C+, a "oni" Ci wyłączyli to zjeb "ich", albo wypowiedz umowę na tej podstawie ... jak wyłączyli to pewnie prędko nie włączą jeżeli się nie upomnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: Dekoder IP: *.net.stream.pl 25.02.13, 14:49 No i co z tą wymianą dekoderów na Wrzosowiaku , wie ktoś coś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dekoder IP: *.net.stream.pl 26.02.13, 09:40 uwaga na "dziwne rachunki abonamentowe .Paru sąsiadów dostało a to za; podłączenie internetu( mieli mniejszy i zwiększali), a to za dzierżawę dekodera którego nie mieli(moduł KAM) Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: Dekoder 26.02.13, 09:42 Ryszard (drugiry100) mieszka na Wrzosowiaku ... On powinien wiedzieć najwięcej, ale ostatnio się nie udziela. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Dekoder 26.02.13, 20:11 Tak bo nie wypowiadam sie na temat o którym nie wiem nie chce też podając jakiś termin wprowadzać kogoś w błąd,faktury na kilkaset złotych no tak nieżle sie ktoś wyłożył,mam tylko nadzieje że to minie a przede wszystkim że nikt takiej faktury nie zapłacił..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viriana Re: Dekoder IP: *.czest.pl 26.02.13, 12:10 Zgadza się , te "dziwne rachunki internetowe" u mnie wyniosly w sumie ponad 1200 zł, u znajomego na razie ponad 500. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Dekoder IP: *.ice-net.pl 27.02.13, 16:18 To naprawdę dziadoska firma.Przysyłają faktury,które wystawia jakaś idiota...Żeby to odkręcić trzeba stać w gigantycznych kolejkach na Staszica .Jak za Pr-lu...Już nie mogę doczekać się kiedy im wypowiem umowę (trzeba zrobić to u nich 3miesiące wcześniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszku Re: TVK Stream Communications IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.03.13, 18:36 A jak teraz działa internet maksymalnie 12Mb/s ale czy stabilnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 06.03.13, 00:01 O stabilności możesz zapomnieć. Jak trafisz na złą pogodę w niedziele po południu to ledwo 3Mb/s wyciągniesz już nie mówię w tygodniu w godzinach popołudniowo-wieczornych. Drugi (po UPC) największy operator kablowy w Polsce, aż śmiać się chce. Ale tylko do sierpnia i dziękuje bardzo za tą TV na pewno NC+. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_polnocy Re: TVK Stream Communications 06.03.13, 17:59 Gość portalu: Mik napisał(a): > O stabilności możesz zapomnieć. Jak trafisz na złą pogodę w niedziele po połudn > iu to ledwo 3Mb/s wyciągniesz już nie mówię w tygodniu w godzinach popołudniowo > -wieczornych. Drugi (po UPC) największy operator kablowy w Polsce, aż śmiać się > chce. Ale tylko do sierpnia i dziękuje bardzo za tą TV na pewno NC+. Czy możesz napisać co pogoda ma do działania sieci HFC ? Tylko konkrety poproszę, bo jak masz pisać bzdury jak powyżej to Sobie odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 07.03.13, 12:39 Ano widzisz pogoda ma to do tego iż jak jest zimno lub deszczowo a mieszkasz w bloku to sieć będzie zapchana bo wszyscy siedzą w domu i wtedy działanie netu jest tragiczne. Chociaż i godzina też ma znaczenie mimo dobrej pogody, u mnie od kilku dni tak od 7 do 8 nie ma netu codziennie. A to już potrafi być wkurzające jak masz ping w granicach 250ms i 3Mb/s a płacisz za 12. Poza tym regulamin telewizji jest jak na dzisiejsze czasy śmieszny gdyż podpisujesz umowę na ilość kanałów w pakiecie więc teoretycznie od jutra możesz nie mieć np TVP1 lub Polsatu a umowy i tak nie będziesz mógł zerwać bo w zamian dostaniesz inny kanał, śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta2881 Re: TVK Stream Communications 06.03.13, 16:47 Nigdy więcej nie podpiszę umowy z tą firmą!!!!. Umowa podpisana na kwotę 88 zł z groszami a pierwsza mi przyszła na 116 zł a już następna na 398 zł !!!!!! wykonałam już kilka telefonów do nich rozmawiałam ponad godzinę i znowu złożyłam kolejną reklamację zaczynam się już denerwować jaka kwota będzie przy kolejnej fakturze skoro z każdym miesiącem pacę dużo ,dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anżej Re: TVK Stream Communications IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.13, 12:11 Na parkitce okulickiego można teraz podpisać umowę z multimedii na superbox + internet 12mb/s za 79 pln czy warto wg Was czy można znaleźć tam coś ciekawszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 09.03.13, 14:34 Ano widzisz pogoda ma to do tego iż jak jest zimno lub deszczowo a mieszkasz w bloku to sieć będzie zapchana bo wszyscy siedzą w domu i wtedy działanie netu jest tragiczne. Chociaż i godzina też ma znaczenie mimo dobrej pogody, u mnie od kilku dni tak od 7 do 8 nie ma netu codziennie. A to już potrafi być wkurzające jak masz ping w granicach 250ms i 3Mb/s a płacisz za 12. Poza tym regulamin telewizji jest jak na dzisiejsze czasy śmieszny gdyż podpisujesz umowę na ilość kanałów w pakiecie więc teoretycznie od jutra możesz nie mieć np TVP1 lub Polsatu a umowy i tak nie będziesz mógł zerwać bo w zamian dostaniesz inny kanał, śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 09.03.13, 14:38 Teraz czekam do 21 marca na NC+. Zapoznam się z ofertą i raczej tylko do sierpnia z Multimedia. Ale wcześniej znowu śmieszne 3 miesiące wypowiedzenia, tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: TVK Stream Communications 09.03.13, 15:27 Mik uściślij, proszę co się ma wydarzyć 21 marca ?? Bo chyba nie jestem z ofertą na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 09.03.13, 22:57 Kolego drogi 21 marca startuje nowa a w zasadzie stara platforma cyfrowa po połączeniu cyfry+ i platformy n czyli NC+ ( www.cyfraplus.pl/ ). Przy obecnej ofercie i regulaminie Multimedii to pozytywna perspektywa ale na konkrety trzeba poczekać. Chodź obecny na tą chwile pakiet Canal+ Kompakt HD w cyfra+ jest o wiele korzystniejszy i ze względu na ilość kanałów HD jak i cenę (jedyny minus brak Polsat Sport i Sport Extra). Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: TVK Stream Communications IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 23:07 Wszystko jest do ściągnięcia i do obejrzenia przez neta. Filmy, mecze live, co się chce. Jakość gorsza ale jest za free i nie trzeba płacić jakimś nawiedzonym patafianom w krawatach. Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: TVK Stream Communications 10.03.13, 08:21 Dzięks Mik ... nie mogłem skojarzyć tego NC+ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)-(__) Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 10.03.13, 13:39 Całą prawdę o Multimedia Polska znajdziesz tu www.youtube.com/watch?v=8mKIuZ4tIzk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 14:23 Platforma cyfrowa nigdy nie będzie lepsza niż kabel - zakłócenia sygnału od każdej chmury, większego deszczy, czy wiatru.... nie ma się, co oszukiwać, z kabla jakość zawsze będzie lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: TVK Stream Communications 12.03.13, 16:10 A Ty myślisz, że kablówka skąd pobiera sygnał ?? Z satelity. Wystarczy (kupując którąś z platform) kupić większy "talerz" (antenę) - 80 cm średnicy i nie ma zakłóceń !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.13, 18:00 Jeszcze tylko 3 dni i wszystko będzie wiadomo, a wtedy tylko do maja i wypowiedzenie oczywiście 3 miesięczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Nowość IP: *.net.stream.pl 23.03.13, 16:41 a kiedy na Rakowie te 30MB i kiedy oferta taka jak na stronie Multimedia Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Nowość IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 11:08 Oferta w dużej mierze jest już taka sama. Różnią nieco pakiety programowe i prędkości internetu. Wszsytko zostanie ujednolicone, jak spółka zakończy modernizację sieci Streamu i wymianę dekoderów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: Nowość IP: *.net.stream.pl 26.03.13, 10:53 Czy za wymianę dekodera trzeba płacić?,czy wymieniają darmowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Nowość IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.13, 11:32 Wymiana dekodera ze streamowskiego na multimediowy jest darmowa. Musisz się tylko dowiedzieć, czy Twój rejon jest obięty wymianą, bo to się dzieje etapami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: Nowość IP: *.net.stream.pl 27.03.13, 10:27 Mój rejon to Raków, wiecie coś kiedy na Rakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: Nowość 24.03.13, 07:55 ... i kiedy (w analogu) kanał INFO z MM ?? ... i kiedy (w analogu) poprawne formatowanie kanałów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Nowość IP: *.net.stream.pl 28.03.13, 16:20 na polepszenie analogu bym nie liczył. Na stronie MM ani słowa o analogu a jakość kanałów analogowych wydaje mi się jak by była celowo pogarszana. Pewnie przyjdzie dzień że zaproponują cyfrową TV albo rozwiązujemy umowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Nowość IP: *.net.stream.pl 24.03.13, 08:13 kiedy na Rakowie wymiana dekoderów??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Nowość IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.03.13, 10:35 Na Parkitce jest te 30 Mb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Nowość IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.04.13, 17:02 Na infolini nikt nic nie wie o 30 mb, skąd ta informacja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Nowość 02.04.13, 20:10 20mb i 30mb dostępne w całej Częstochowie...szczegoły 500323765 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Nowość IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.13, 23:15 A jesli mam umowe na 12 mb i tv cyfrowa to mozna zwiekszyc predkosc internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflma0 te 30 to chyba maksymalna prędkość jaką można... IP: *.prenet.pl 03.04.13, 00:15 osiągnąć a rzeczywista pewnie z kilka MB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: Nowość IP: *.net.stream.pl 03.04.13, 17:39 A co z tymi dekoderami na Rakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.13, 07:44 Mnie na infolini zaproponowali internet 6 Mb i Superbox za 77 plus jakies ubezpieczenie obowiązkowe czy naprawdę oni nie mają lepszej oferty. Oni tam twierdzą że 30 Mb w Częstochowie dopiero będzie, narazie nie ma możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz status klienta IP: *.prenet.pl 07.04.13, 17:59 Mam pytanie do przedstawiciela handlowego : W listopadzie ub. roku wymieniono mi dekoder SD ze Streama na dekoder HD MM.Automatycznie zwiększył mi się pakiet programów,przybyło kilka SD i sporo HD. Płacę tak samo jak przed wymianą /ok.55 zł/.Jaki jest mój obecny status ? Jak długo jeszcze w ramach obecnego abonamentu mogę odbierać ten zestaw programów nie podpisując nowej umowy ?W Na infolinii uznali że w zasadzie nie jestem jeszcze klientem MM dopóki nie podpiszę nowej umowy.Kontakt z biurem na Staszica jest możliwy tylko osobisty, a ja pracuję do 17 tej.Czekam na odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: status klienta 16.04.13, 20:18 Witam aktualny zestaw programów jest na stałe podobnie jak dekoder hd tzn do końca aktualnej promocji należy tylko pamiętać aby przed jej końcem podpisać nową,pozdrawiam 500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: status klienta IP: *.prenet.pl 20.04.13, 11:21 Nie rozumiem co oznacza "aktualna promocja".Przed wymianą dekodera miałem najprostszy pakiet cyfrowy bez HD, teraz mam prawie wszystkie programy/z canal+/ i płacę dalej 54,99 choć promocja tego pakietu sprzed wymiany sprzętu dawno się już skończyła.Pytam jak długo może trwać taki stan/choć mnie on pasuje/. I Jeszcze jedno...CZy już można korzystać z multiroom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: status klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 23:27 Wypowiedzenie złożone. Teraz czekam do końca sierpnia i po sprawie. Trzeba będzie znaleźć coś tańszego. Gdyż za taką jakość nie da rady płacić tyle kasy. I na dodatek na infolinii kłamią jak z nut. Miałem mieć wymieniony dekoder gdyż ten po trzech latach pada i są problemy z odbiorem. Wizyta technika na wymianę była już umówiona aż tu nagle dwa dni przed telefon iż sieć nie jest zmodernizowana i na razie mi nie wymienią bo by nie działał. Ręce opadają. Sąsiad wziął miesiąc temu podpisał umowę i jakoś u niego wszystko gra, ale u starego klienta już nie będzie grać, bo po co jak ma umowę i płacić i tak musi a że dekoder się wyłącza co godzinę góra dwie to nic takiego jakoś niech sobie radzi. Tak się traktuje klientów w MM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: status klienta IP: *.prenet.pl 12.05.13, 12:04 zdecydowałem się jednak podpisać umowę bo mi jednak wyłączyli wszystkie HD , ale co ciekawe wybrany z internetu pakiet /superbox hd/ w Częstochowie NIE DZIAŁA !.Poza tym kanałów HD jest wyjątkowo mało /gdzie TVN TURBO,Kuchnia HD, itp./.Ceny jednak do łyknięcia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: status klienta IP: *.net.stream.pl 14.05.13, 21:28 Trudno mi określić twoje upodobania programowe, ale na chwilę obecną najlepszą alternatywą w celu posiadania dużej ilości kanałów HD w niskiej cenie jest pakiet COMFORT+ na platformie NC+ (79 kanałów w tym 25 HD). Mimo iż nie popieram polityki tego operatora, jest to najlepsza oferta HD na rynku na chwile obecną w tak niskiej cenie. Ja chyba wybiorę tą opcje ze względu na kanały HD chodź muszę jeszcze poczekać trzy miesiące (wypowiedzenie). No chyba że MM zaoferuje coś lepszego (cenowo). Na razie cisza ale czasu jeszcze trochę jest. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Oferta 17.05.13, 20:21 Dla posiadaczy tvzłoty internet od 10zł,dla posiadaczy internetu tvcyfrowy z dekoderem hd od 25zł,ceny dotyczą ..Raków,Błeszno,Grosz...tel500323765 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 nSport 19.05.13, 11:17 nSport w pakiecie telewizji cyfrowej zapraszam 500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwakicha1 na seksa? IP: *.30.25.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 11:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszukiwacz Re: na seksa? IP: *.net.stream.pl 19.05.13, 12:03 ... ale Ty zdajesz sobie sprawę, że w sieci istnieją stronki, na których można wpisać Twój (jakże niepełny) IP (IP: *.30.25.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) ... które z kolei pozwalają wygenerować CAŁY IP, a następnie na mapce google wyświetla się Twoja (mobilna) lokalizacja - odświeżanie w czasie rzeczywistym. Nie będę pisać gdzie teraz jesteś, ale kto będzie chciał ten Cię znajdzie - dlatego uważaj co piszesz z mobilnego Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwakicha1 ojjj, widzę poszukiwaczu ze hcesz mi pociongnonć IP: *.30.75.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 12:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: nSport IP: *.net.stream.pl 19.05.13, 21:43 Sumując wychodzi 35 zł za net i tv (tak mi wychodzi). Skąd takie ceny? Jak by nie szukał to 79 trzeba płacić. A tu ceny takie niskie? Za co i na jakich warunkach, bo za tyle to bym się skusił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 19.05.13, 21:41 Sumując wychodzi 39 zł za net i tv (tak mi wychodzi). Skąd takie ceny? Jak by nie szukał to 79 trzeba płacić. A tu ceny takie niskie? Za co i na jakich warunkach, bo za tyle to bym się skusił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 20.05.13, 21:33 Dziś dzwonili z MM, ale nic ciekawego nie zaoferowali. Tak jak pisałem wyżej 79 zł za INTERNET 12MB oraz TV SUPERBOX, no niby bez Multisever oraz ubezpieczenia i z fakturą elektroniczną ale cena tak jak pisałem wyżej. Jakieś 60 zł to bym dał ale 79 to za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111111 Re: Oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.13, 07:42 multisaver oraz ubezpieczenie i tak trzeba płacić przez min 2 pierwsze miesiące. Ich oferta w porównaniu do innych kablówek np naszej pracy i tak wypada lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 21.05.13, 15:29 I tu się mylisz, gdyż tak jak napisałem wyżej da się wynegocjować ofertę bez tych zbędnych usług. Sam dostałem taka możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: Oferta 21.05.13, 16:39 Możliwe, że teraz się DA "wynegocjować", ale dotychczas, tzw. MULISAVER i UBEZPIECZENIE (modemu, dekodera) były OBOWIĄZKOWE ... w związku z czym (niemal zaraz) trzeba "dzwonić" na INFOLINIĘ i "wypowiadać" te "udogodnienia" - okres wypowiedzenia: DWA m-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 21.05.13, 20:02 I to właśnie takie działania firm odstraszają klientów. Jedziesz na Staszica a tam dziadzia 80 lat stoi w kolejce bo musi zrezygnować z Multisaver oraz ubezpieczenia, bo mu dodatkowe opłaty naliczyli a miał płacić 79 zł. To jest żyrowanie na klientach, gdyż zawsze się ktoś znajdzie kto albo zapomni albo nie doczytał regulaminu, bo oficjalnie to nikt nic nie mówi. No ale co, ważne że kaska wpływa. Szkoda gadać. Nie będzie taniej oferty do końca sierpnia to papa. Wezmę NC+ za 39 zł i będę zadowolony mając 25 kanałów HD za 39 zł, a nie 15 za 69 zł. No i nie wiadomo ile jeszcze problemów z fakturami i innymi cudami jakie ta firma oferuje. Wszystko da się znieść, ale szacunek dla klienta i niska cena to podstawa. Takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Oferta 21.05.13, 20:31 KAŻDY przedstawiciel informuje o dodatkowych kosztach oraz o tym jak z nich zrezygnować,ale jeśli ktoś woli wydzwaniać na infolinie w nadzieji uzyskania lepszej oferty to wychodzi na tym jak Zabłocki wiadomo na czym...pozdrawiam500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 21.05.13, 20:42 Tylko po co dawać ludziom coś czego nie potrzebują, np Multisaver czy ubezpieczenie. Będą chcieli do dobiorą jako opcję dodatkową. Ale tutaj liczy się na to, że klient zapomni i poniesie dodatkowe koszty. Tyle w temacie. Nie ma czego bronić, skoro z góry chce się człowieka wydymać. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Oferta 21.05.13, 20:45 Tak to sie zgadza dodanie tych kosztów w regulaminie to GŁUPOTA..POZDR 500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tensamcoostatnio Re: Oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.13, 07:58 Tak każdy informuje o możliwości wypowiedzenia... I każdy pomija fakt iż trwa ono 2 miesiące. Wszystko jedno czy infolinia czy przedstawiciel ... każdy chce sprzedać... Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Oferta 21.05.13, 20:25 Witam ,skąd te ceny?Przykłady_Klient posiada tvzłoty za 29zł po dobraniu internetu 1mb opłata 39,90zł ,klient posiada internet 3mb za 35zł dobiera pakiet cyfrowy z dhd opłata 59,90zł,klient posiada internet6mb płaci 45zł dobiera tvcyfrowy z dhd opłata 69,90zł ...500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 21.05.13, 20:52 Internet 6MB za 45 zł? Ja na chwilę obecna za tę cenę posiadam 12 MB, a umowę podpisywałem prawie dwa lata temu. Pytanie: Klient posiada internet 12MB za 45zł chce dobrać tv złoty(cena?). Pytanie drugie: Klient posiada Tv złoty za 40zł, chce dobrać internet 12MB(cena?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 21.05.13, 20:55 Internet 6MB za 45 zł? Ja na chwilę obecna za tę cenę posiadam 12 MB, a umowę podpisywałem prawie dwa lata temu. Pytanie: STAŁY klient posiada internet 12MB za 45zł chce dobrać pakiet cyfrowy(cena?). Pytanie drugie:STAŁY klient posiada pakiet cyfrowy za 40zł, chce dobrać internet 12MB(cena?). PRZYPOMINAM STAŁY KLIENT, NIE NOWY. W dzisiejszych czasach w szanujących klientów firmach to ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Oferta 21.05.13, 21:17 2lata temu nie mieliśmy 12mb ale ok ma 12mb dobiera pakiey cyfrowy łącznie płaci 79,90zł...,przypominam oferta tak jak i podane wcześniej przykłady dotyczą Raków,Błeszno,Grosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 21.05.13, 21:34 Ano właśnie. STAŁY KLIENT = NOWY KLIENT. Dlatego złożyłem wypowiedzenie. Wolę jak ktoś mnie szanuje za to, iż regularnie płace rachunki za które ktoś się utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 21.05.13, 21:38 12MB nie, ale 10MB tak, a to nie duża różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini Re: Oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.13, 11:47 Kiedy Multiroom na rakowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 22.05.13, 12:39 a kiedy wymiana starych dekoderów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 22.05.13, 15:16 Od przyszłego poniedziałku, zaczyna się wymiana od ul. Bohaterów Katynia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 22.05.13, 19:20 Poczytajcie opinie o tej wspaniałej firmie. www.firmy.net/systemy-multimedialne/multimedia-polska,PVM4,opinie-klientow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: Oferta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.13, 17:26 Tak właśnie działa i postępuje z klientami firma Multimedia Polska. Tylko pozazdrościć klientom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Oferta IP: *.multimedia.pl 28.05.13, 09:13 27 maja rozpoczęła się wymiana dekoderów. W pierwszym rzędzi będzie wymieniany sprzęt na Rakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebup Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 28.05.13, 09:55 Tia ?? A kiedy reszta ?? I najważniejsze - kiedy (w tv analogowej) poprawny format (wszystkich) kanałów ?? O jakości nie wspomnę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość tego Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 28.05.13, 13:10 Trzeba się zorganizować i przejść do UPC - to jedyne wyjście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Oferta IP: *.net.stream.pl 28.05.13, 15:35 Może jakość lepsza i więcej HD, ale ceny też mocno przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: Oferta IP: *.prenet.pl 28.05.13, 20:24 ceny powinny być o 10-15 złotych niższe no i conajmniej 12-15 kanałow HD a nie 6 !!! Czyste zdzierstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Oferta 30.05.13, 21:08 10,15ZŁ NIŻSZE?,W UPC są 10,15zł wyższe,hd jest 10...wiem że to niewiele ale są dokładane.ostatnio nsport hd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kioto Re: Oferta IP: *.opera-mini.net 01.06.13, 11:36 Rozumiem, że w ramach siłowego przerzucania ludzi do cyfrówki nie dajecie nsport do analogu? Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Słabo sie robi 30.05.13, 21:04 Wymiana dekoderów ruszyła dopiero teraz bo wcześniej te dekodery by nie działały..żle,?przejdziemy do upc prosze tam są dopiero fajne ceny..,analog jest takiej jakości jakiej jest i tak jest chyba w wiEkszości kablówek nie będe wspominał jaka była burza 3lata temu o cyfrówke na Rakowie analog to przeszłość płacąc mniej ma sie gorszą jakość to normalne,multirom na RAKOWIE jest od miesiąca wystarczy zadzwonić do ph a nie tylko biadolić,ceny w porównaniu do streamu ok 20,30pr niższe.pewnie że nie jest idealnie ale nie WSZYSTKO NA RAZ...pozdrawiam,500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 31.05.13, 14:18 Ceny wyższe, ale jest przynajmniej Moduł CI+ i więcej HD więc cena i tak jest atrakcyjna. Zawsze to jedno pudełko mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 31.05.13, 20:37 Ile kosztuje sama tv cyfrowa z dekoderem HD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient MP Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 03.06.13, 16:44 Witam. Orientuje się Pan może kiedy jest szansa by była możliwość wykupienia pakietów tematycznych, bądź skorzystania z VOD? niestety na infolinii nic nie wiedza, a widzę, że coś się dzieje w temacie, bo pojawiły sie kanały z pakietów (szkoda, że nie dostępne ;) ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 05.06.13, 18:48 Pojawiły się, ponieważ po wymianie wszystkich dekoderów w Częstochowie, oferta ujednolici się z tą na stronie internetowej, więc i usługi dodatkowe też będą dostępne. Obecnie kanały które są dostępne w Cze-wie to mniej więcej pakiet Superbox stąd i taka cena, natomiast za pakiet Maxbox na pewno trzeba będzie dopłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżon Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 05.06.13, 19:05 proszę o info kiedy pojawi się możliwość wykupu HBO na rakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 05.06.13, 19:10 Za pakiet Maxbox na stronie krzyczą 69 zł, więc cena jest dość wysoka jak za 16 kanałów HD. Obecnie pakiet Superbox w Cze-wie wyceniany jest na 45 zł, więc to już jest duża różnica między pakietami bo 24 zł. Lepszą alternatywą jest chodź by pakiet Universe+ w NC+ z 34 kanałami HD o jakość (żyleta) o niebo lepszej od MM za 59 zł z umową na rok. a te 10 zł można zawsze przeznaczyć na nap VOD z filmami nie takimi jak w MM. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Słabo sie robi 05.06.13, 22:08 Obecnie superbox zdhd 59zł,minibox zdhd 49zł,w obu pakietach nsport i nsporthd....pakiety tematyczne i premium min HBO po wakacjach,pozdrawiam 500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 06.06.13, 15:24 Czyli tak jak pisałem wcześniej, nie ma innej opcji, za 59zł w NC+ Universe+ ( 109 kanałów w tym 34 HD) w najlepszej jakości w Polsce. A jakość HD MM to żenada, u sąsiada na sony bravia gorzej odbiera niż u mnie analog. Skoro płacę to wymagam (takie moje założenie), ale jeśli komuś to wystarczy to OK, może jestem zbyt wymagający. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżon Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 06.06.13, 17:59 widzisz wszystko byłoby ok ale jak chcesz mieć już jakieś kanały filmowe powiedzmy chociaż HBO to w NC+ wyjdzie 84 zł i to bez cinemaxów filmboxów i historii hd (z tymi wyszłoby 115 zł) czyli łącznie 120 kanałów w tym 41 HD, natomiast polsat widzę że podwyższył cenę z 89 na 99 zł ale za to jest 129 w tym 32 HD (różnice w HD nie są spore) brakuje natomiast w polsacie takich programów jak MGM, PLANETE, ALE KINO czy N sport zamiast tego mamy universal, czy tcm, no i trzeba brać też pod uwagę różnice w jakości bo na polsat niektórzy narzekają, ja ze względu na filmy, tematykę programów i cenę mam polsat, ale jeśli multimedia poprawi jakość nadawanych programów i wprowadzi wreszcie hbo po cenie niższej niż polsat w ciekawych promocjach z internetem ... to kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 06.06.13, 19:43 Oczywiście masz racje, jednak chodzi mi o to iż oferta MM, ani nie jest tania, ani nie ma dobrej jakości i tylko to mam na myśli. Oczywiście Polsat ma swoje minusy ale i plusy jak napisałeś no i jak ktoś woli to i Polsat sport czy Polsat sport extra a tego w Nc+ nie będzie. Jednak obie platformy cenowo wypadają podobnie do MM jednak mają przewagę HD. Z tym że Nc+ za 39zł ma już 25 HD a Polsat 10 HD a to już duża różnica. I głównie pod tym względem porównuje gdyż szkoda mieć 10 kanałów HD jak można 34 za tę samą cenę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Słabo sie robi 07.06.13, 23:50 Tak nie ma oferty idealnej,jeden ma to ,drugi tamto,jeden za tyle a drugi za mniej lub więcej...sztuką jest to wypośrodkować a i tak nie wszyscy będą zadowoleni nie ma takiej możliwości......poczekajcie na oferte multimediia do września chociaż nie wszystkich zadowoli na pewno będzie warta zastanowienia,a jeśli chodzi op\ pakiety z internetem to myśle że już jest całkiem nieżle,pozdrawiam,500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raków zach. Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 08.06.13, 16:20 Witam ,czy jest możliwość dołączenia do analogu internet 30 Mb/s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos Re: Słabo sie robi IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 16:41 W UPC na chwilę obecną za 129 zl posiadam : Telewizja 153 kanaly w tym 29 HD do tego internet 30 Mb/s oraz pelen pakiet HBO. Więc drugiry100 pleciesz bzdury i nie wprowadzaj ludzi w bląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos Re: Słabo sie robi IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 16:47 oczywiście dekoder z nagrywarką, może nagrywać 2 różne programy jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini Re: Słabo sie robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 08:51 Komus juz wymienili dekoder ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: Słabo sie robi IP: *.net.stream.pl 13.06.13, 17:25 Las rąk w górze :-) He he he. Kolego to jest Multimedia więc musisz czekać i czekać......... aż może kiedyś. Cała Częstochowa miała mieć nowe dekodery do końca 2012 więc jak widzisz troszkę cierpliwości, no może więcej niż troszkę. Kolejny planowany termin jest niby do końca sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: Słabo sie robi IP: *.prenet.pl 26.06.13, 17:54 w raz z fakturą dostałem ulotkę reklamową z której wynika że multiroom można mieć już za 9 pln miesięcznie. Czy już na Wyczerpach też ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz multimedia IP: *.prenet.pl 27.06.13, 16:49 Czy przedstawiciel odpowie mi na powyższe pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient MP Re: multimedia IP: *.net.stream.pl 01.07.13, 14:16 W ulotce bylo rowniez, ze od 01.07 beda normalne pakiety multimedii dostepne, a zmian jak narazie nie widac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCEPTIC Re: multimedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 14:39 CZY MOŻE ktoś zarchiwizować ten wątek i założyć nowy, z linkiem do obecnego? Przecież tego już się czytać nie da !!!! (ze względu na układ, nie treść...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: multimedia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.13, 10:45 Pan przedstawiciel nic wam nie odpowie gdyż firma MM tak postępuje właśnie z kientami, czyli albo ich nie doinformowuje albo wprowadza w błąd. Wszystkie zmiany będą jeśli już to najwcześniej od września. Chociaż to jest MM więc nic pewnego. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Hbo,Axn,Pakiety tematyczne 05.07.13, 21:35 Witam na obszarach zmodernizowanych czyli po wymianie dekoderów,dostępne są HBO,AXN,Pakiety tematyczne _Sport,Bajki,Filmy i seriale,Pakiet hd,zapraszam 500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Hbo,Axn,Pakiety tematyczne IP: *.net.stream.pl 16.08.13, 14:14 tyle razy dzwonię i nie raczy pan oddzwonić tylko za każdym razem poczta po prostu oszukuje pan Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Hbo,Axn,Pakiety tematyczne 16.08.13, 21:40 Tzn gdzie Pani dzwoni ?500323765,zapraszam,na pewno odbiore,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Do Mik 05.07.13, 21:41 Przedstawicel nie odpowiada na bieżąco bo w przeciwieństwie do Mik musi pracować i nie ma czasu siedzieć codziennie na necie,a wypowiadam sie tylko w kwestiach których jestem pewien ulotki i ich treść do nich nie należą chyba że są to ulotki dostarczane przez przedstawicieli z kontaktem bezpośrednim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RBF Re: multimedia IP: *.net.stream.pl 05.07.13, 23:32 Info dla ludzi którzy chcą sobie wziąć paczkę C+ dla naszej Ekstraklasy gdzie rusza nowy sezon 19lipca że nie obejrzą żadnego meczu ponieważ wszystkie będą transmitowane na Canal+ Family którego nie ma w ofercie jedyna telewizja która nie doszła do porozumienia ( pozostaje tylko polsat sport/extra, nsport ) a przedstawiciele dzwonią z promocją za 29zł do ludzi i zapewniają że jest nasza szmacianka tutaj już nie dokończę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: multimedia IP: *.play-internet.pl 06.07.13, 20:28 Ja dokończę, to jest oszukiwanie ludzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: multimedia IP: *.net.stream.pl 07.07.13, 22:21 Faktycznie że przedstawiciel ciężko pracuje śmigając po moim osiedlu z czarną torbą i wciskając ludziom ten badziew, no i jeszcze nie udzielając się na forum od 3 tygodni twierdzi że to i tak często. Poza tym ja nie muszę pracować tylko chcę i pracuję jednocześnie będąc na bieżąco nie tylko na tym forum. Więcej organizacji i na wszystko starczy czasu. Ale najpierw trzeba ogarnąć wszystkie te krętactwa firmy MM aby dobrze ludziom wciskać kity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini Re: multimedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.13, 12:35 Kiedy nowe dekodery ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: multimedia IP: *.net.stream.pl 12.07.13, 16:37 Zależy skąd jesteś. W tej chwili wymiana trwa na Groszu. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: multimedia 12.07.13, 20:52 Tak trwa na groszu....chociaż widze że osoba która twierdzi że multimedia wciska badziew jest doskonale zorientowana...gdybym ja miał takie zdanie o jakieis firmie to bym sie tak nią nie interesował,może to jakiś rodzaj hobby Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: multimedia 12.07.13, 20:54 Tak dla jasności to nie przedstawiciele dzwonią tylko cc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: multimedia IP: *.net.stream.pl 13.07.13, 09:24 Może i hobby, faktycznie. Ale bardziej się czuję jako JANOSIK:-). Chcę pomagać ludziom, którzy są perfidnie oszukiwani przez takie firmy jak MM. Wykorzystując ich niewiedzę, a w dodatku zastraszają ich, tak jak ze mną próbowano zrobić, a tego nie lubię i będę to tępił oraz ostrzegał ludzi przed takimi firmami, ale żeby to dobrze robić trzeba być na bieżąco. Tyle w temacie. Jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: multimedia 22.07.13, 22:39 Oszukują,zastraszają..normalnie mafia,bez komentarza,baz pytań,bez se... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: multimedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 14:05 Jakoś komentarz widzę i to na pewno ma sens, bo jak się należy do tej mafii, to coś trzeba napisać w obronie, chodź by swojej skoro wciska się ludziom takie piękne warunki. A później to mnie nie interesuje iż muszą oni odstać swoje na Staszica, a żeby wszystko wyprostować. I dalej w zaparte jaka to wspaniała firma jest. Żenada. Byle do końca sierpnia i baj baj MM..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RBF Re: multimedia IP: *.net.stream.pl 24.07.13, 15:20 Czy przedstawiciel coś wie na temat nowych kanałów może doszli do porozumienia z pełną paczką C+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: multimedia IP: *.net.stream.pl 24.07.13, 16:21 Właśnie wczoraj wymienili mi dekoder . Mam takie pytanko czy ktoś się orientuje czy w tym gó...anym dekoderze da się ustawić włączanie o określonej godzinie . Mam swoją nagrywarkę i chciałbym coś nagrać jak mnie nie ma , ale takiej funkcji nie dojrzałem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raków zachód Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 25.07.13, 09:03 Co sadzicie o jakości obrazu w pakiecie superbox - kanały cyfrowe i te 10 HD.Proszę o info . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: TVK Stream Communications IP: *.ice-net.pl 26.07.13, 00:29 Ja już wymówiłem umowę i już nigdy więcej nie chcę mieć do czynienia z tą firmą!!!Swoje wystałem na Staszica i to przelało czarę goryczy(przysyłali zawyżone faktury a to znów chcieli stary dekoder,który przy wymianie zabrał ich monter). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vini Re: TVK Stream Communications IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.13, 10:21 Wku...ło mnie ze na Częstochowie nie ma mozliwosci podlaczenia Multiroomu z dwoma dekoderami HD, tylko SD :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.13, 11:52 Dlatego aby mieć najwięcej kanałów HD w najlepszej jakość wystarczy wziąć sobie najniższy pakiet za 39 zł i już mamy 24 Kanały HD a za 59 zł to już 34 kanały HD, tego w wspaniałej MM za te pieniążki nie dostaniesz. A internet wystarczy wybrać co i za ile nas interesuje, bo wybór jest ciekawy ( internet.alfanet24.pl/ ). I tym sposobem mamy dużo kanałów HD i fajny internet i jesteśmy uwolnieni od mafii o nazwie MM........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.13, 14:14 A tutaj link do njbogatszej oferty HD www.ncplus.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 26.07.13, 16:51 z dala od nc+ . Ci to dopiero potrafią kasę doić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.13, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.13, 17:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.13, 17:59 proste i przejrzyste warunki to jest dojenie kasy. ciekawe. www.ncplus.pl wejdz i sprawdz niedowiarku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.13, 18:05 Tak dla przypomnienia o traktowaniu klientow i dojeniu kasy. Zapraszam do lektury: www.firmy.net/systemy-multimedialne/multimedia-polska,PVM4,opinie-klientow.html Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications 28.07.13, 11:30 Jest już możliwość multiromu z hd obecnie za 15zL mc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zejman Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 09:36 U mnie jest już vod i multiroom, wszystko działa cacy. Bede sobie teraz net podlaczal. ktoś korzysta z tego ich mobilnego? on leci na Playu, jak to dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: TVK Stream Communications IP: *.prenet.pl 29.07.13, 21:05 Dostałem z fakturą reklamę multiroomu za 9,90 pln,dlaczego teraz 15 pln ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Oszustwo z multiroomem ! IP: *.net.stream.pl 01.08.13, 11:58 W poprzednim rachunku dostałem ulotkę, że multiroom będzie za 9 zł od razu zadzwoniłem na infolinię i Pan konsultant powiedział abym zadzwonił w sierpniu bo obecnie nie zna szczegółów. Więc zadzwoniłem dziś ponownie i pytam się o multiroom, a zdziwiona Pani konsultant pyta się mnie skąd mam informacje, że multiroom ma być za 9 zł, jak jest za 15 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RBF Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 01.08.13, 13:29 DVB-T w kablu od MM Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: TVK Stream Communications 01.08.13, 16:04 Potwierdzam ... od dziś DVB-T i 49 programów w analogu, z czego TVN Turbo x2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TVK Stream Communications IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.13, 12:03 Nie wiecie czy pojawią się u nas jakieś nowe/stare kanały w hd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 03.08.13, 07:40 www.facebook.com/pages/Anty-Multimedia/566318583390482 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 04.08.13, 17:45 I znowu uczciwe traktowanie klientów przez MM. A więc jeśli ktoś nie przedłuży umowy z MM a do tej pory nie posiadał dekodera HD ze Streamu to o kanałach HD może zapomnieć. Wszystkie ulotki tyczą się tylko nowych warunków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: TVK Stream Communications IP: *.prenet.pl 04.08.13, 22:24 Wszystko ładnie i pięknie ale tę hecę z multiroomem za 9 czy 15 zł to trzeba wyjaśnić ! To zbyt duża różnica w cenie ! Co na to przedstawiciel ?! Dostajemy propozycję za 9 zł a każą płacić 15 ?! To już są jaja....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 06:38 To nie są jaja to jest Multimedia Polska..... Przedstawiciel powie iż pewnie za 9 zł jest multiroom SD a za 15 zł HD. I sparaw załatwiona, a klient...... polecam www.facebook.com/pages/Anty-Multimedia/566318583390482 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: TVK Stream Communications IP: *.prenet.pl 06.08.13, 17:20 A więc jednak multiroom za 9 złotych ! Dzisiaj podpisałem: pakiet minibox za 49 złotych,pakiet HD za 9 złotych i multiroom za 9 zł. Razem 67 złotych miesięcznie, w tym 17 programów HD. Ale żeby było trudniej to minibox mam na 18 miesięcy, a pakiet HD i multiroom na 12 miesięcy, bo jak zapomnę to cena katalogowa !!! Ćwicz pamięć z MM Polska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: TVK Stream Communications IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.13, 08:02 Witam czy aby wypowiedzieć umowę z Multimedią trzeba się udać osobiście czy wystarczy wysłać mailowo. Umowa kończy mi się za około 3,5 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 07.08.13, 15:15 Najlepiej iść na Staszica, bo tak będzie najpewniej. Ja tak zrobiłem a za 3 dni tel z Gdyni dlaczego rezygnuję i super oferta tylko dla mnie SuperBox z internetem 12MB/S za jedyne 79zł. Istne szaleństwo..... Już odliczam dni do końca sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
fanttomas Re: TVK Stream Communications 07.08.13, 17:10 Gość portalu: MiK napisał(a): > Najlepiej iść na Staszica, bo tak będzie najpewniej. Ja tak zrobiłem a za 3 dni > tel z Gdyni dlaczego rezygnuję i super oferta tylko dla mnie SuperBox z intern > etem 12MB/S za jedyne 79zł. Istne szaleństwo..... Już odliczam dni do końca sie > rpnia. Zaraz, zaraz, to akurat jest normalna oferta na SuperBox z umową na 24 miesiące... Co innego, gdyby zaproponowali to samo za 50 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: TVK Stream Communications IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.13, 21:12 superbox + 12 mb za 79 na rok to jest normalna oferta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 07.08.13, 21:34 Normalna oferta dla stałego klienta to jest Maxbox + 12Mb za 79 zł i tyle bym dał ale firma MM liczy iż polak leń nie bedzie chcial szukac tanszej oferty i podpisze umowe, w sumie maja racje..... ale nie wszyscy są tacy, no ale dla nich nie ma odpowiedniej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 13.08.13, 11:05 Od wczoraj od ok. 23.30 jest brak sygnału, na infolinii tłumacza to wymianą dekoderów, ale co ma piernik do wiatraka, skoro dekodery wymieniaja indywidualnie...... Do tego kometarz "za ogólnie opisany problem" a jak opisać komunikat brak sygnału?!! Czy jeszcze ktoś tak ma? Pojawiał się "brak sgnału" jak była burza... ale tak z niczego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications 15.08.13, 19:40 Nie będzie szukał bo nie znajdziie.......wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 16.08.13, 10:30 Faktycznie iż nie ma, bo MM jest najlepsza i najtańsza. Przedstawiciel wie najlepiej, bo jest bardzo zorientowany. Żal. Proszę, do wyboru i koloru. ncplus.pl/sklep/promocje?&gclid=CK2chY_FgbkCFUyS3godlGkAhA internet.alfanet24.pl/dla-domu/internet/cennik/ Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications 16.08.13, 21:38 No i co wychodzi,w miare sensowny pakiet w nc to ok 40zł, alfa radiówka uzależniona od pogody to jakieś 40 do 50zł,łącznie ok 90 zł.,tak czy nie?,o kosztach montażu nie ma co pisać,jak sie chce bawić w janosika to trzeba ludziom dobrze radzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 17.08.13, 12:23 Internet jest i za 29 zł zależy co kto potrzebuje (są i sieci lokalne), ale za to 24 kanały HD w prawdziwej jakość HD a nie w pseudo HD jak w MM. Umowa na 12 miesięcy a potem lepsza oferta..... tego w MM nie ma nawet dla stałych klientów. No i praktycznie brak problemów technicznych a nie jak w przypadku kolegi zanik sygnału a obsługa klienta standardowy tekst o wymianie dekoderów jak już dawno po wymianie .....he he he. Zero szacunku dla klienta. Znajomy przez tydzień nie miał TV bo nie wymienili mu dekodera gdyż nie było go na liście? Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications 17.08.13, 14:11 Brak problemów technicznych przy radiówce żart?.ja rozumiem że niechęć i itp może nabierać skrajnych podejść ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptic Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 17.08.13, 15:34 Używałem radiówki na zawodziu przez rok (nie alfanet, ale to nie ważne). Nie miałem żadnych problemów, sam byłem zaskoczony bo zakładałem że będą (internet był mi jednak niezbędny). Co do stałych klientów MM (wspomina o tym kolega MiK) - proszę mnie nie rozśmieszać. MM nie ma żadnego progrmu nakierowanego na utrzymanie klienta. Są nastawieni wyłącznie na pozyskiwanie nowych. Dlatego właśnie im podziękowałem za telewizję (wypowiedzenie w toku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 20.08.13, 08:01 Przedstawiciel zamilkł. Ja rozumiem otłumanienie ofertą oraz jakością MM, ale jak się niczego innego w życiu nie widziało i nie wypróbowało to nie oszukujmy ludzi tylko dla własnego zysku, bo to już podchodzi pod oszustwo..... Zawsze jest jakaś alternatywa i tego się trzymać, za lojalność powinno się nagradzać a nie doić jak każdego. Poza tym jakość HD w MM łatwo sprawdzić na kanale nsport HD, to ma być HD??? Wolę dać 10 zł więcej ale oglądać to za co płacę czyli prawdziwe HD, a tego w NC+ Multimedia nie przebije. Kto lubi być dojonym to polecam.... Mnie zostało jeszcze tylko 11 dni a później to już tylko bajka...... nie będę płacił za badziew..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.net.stream.pl 20.08.13, 08:07 I jeszcze raz, ile pozytywnych opinii, zachęcam do lektury przyszłych klientów. www.firmy.net/systemy-multimedialne/multimedia-polska,PVM4,opinie-klientow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: TVK Stream Communications IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.13, 09:00 Zamierzam się podłączyć do nich, tylko powiedzcie mi czy w Cz-wie sa wszystkie pakiety, gdzieś czytałem że jakieś modernizacje i każde miasto ma inne oferty programowe, jaki najszybszy internet bo na stronie niby 12 mb i czy ceny ze strony aktualne czy jakieś inne Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications 20.08.13, 13:37 witam są już dostępne pakiety ,najszybszy internet 30mb,zapraszam tel.500323765,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.13, 09:18 Na takich stronach opinie są kiepskie na temat każdej firmy, nie posiłkowałbym się czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications 20.08.13, 13:40 Powodzenia za rok czy dwa jak sie będzie kończyć umowa z nc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.13, 17:51 Wystarczy porównać pakiety za 59 zł w NC i MM a juz na pierwszy rzut widać iż jest taniej . 18 kanałów niby HD a w NC aż 34 prawdziwe HD. Za taką ilość trzeba by nieźle zabólić w MM. Więc czy to będzie za rok czy dwa to napewno będzie lepiej bo już jest, no i jeszcze program lojalnościowy czego w MM nie ma (jak napisał kolega "sceptic") i nię będzie, bo na tym polega dojenie klientów. I jeszcze ostrzeżenie dla nowych klientów na 3 miesięczne gratisy pakietowe, bo się możecie nieźle ździwić po 3 miesiącach no i jeszcze wycieczka na Staszica na koszt własny. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.13, 06:28 Konkurencja nie śpi, kolejna alternatywa. media2.pl/telekomunikacja/105408-UPC-z-nowa-oferta-na-Internet-3-miesiace-za-darmo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: TVK Stream Communications IP: *.static.chello.pl 21.08.13, 16:15 widziałem u znajomego który odbiera z kabla MM żenującą jakość odbieranych programów, kanały pseudo "HD" wygladają jakby były nadawane w analogu. Śmiać mi się chce jak czytam tutaj o jakiś zaletach MM, ludzie nie dajcie się manipulować jakiemuś tam przedstawicielowi który chce jedynie kasę od Was wyrwać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: TVK Stream Communications IP: 212.59.252.* 26.08.13, 12:01 Witam, czy w Częstochowie można już zamówić pakiet z nagrywarką? I jaka dopłata ewentualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstochowianin Re: TVK Stream Communications - z życia wzięte IP: *.net.stream.pl 27.08.13, 10:48 21.08.2013 telefonicznie ( 801 901 901) przedłużyłem umowę z MM z jednoczesną wymianą dekodera. Pani w rozmowie telefonicznej podała termin wymiany dekodera na 26.08.2013 w godz.9-10. Oczywiście nikt się nie pojawił nawet nikt nie był łaskawy wykonać telefon i wytłumaczyć tę sytuację (uzgodnić nowy termin). Sam przedzwoniłem (na ten sam numer). Rozmawiałem już z inną panią. Potraktowała mnie jak intruza - odsyłając mnie od iwana do pogana, a na koniec przy braku jakichkolwiek argumentów powiedziała, iż ta pani z którą rozmawiałem wcześniej skontaktuje się ze mną telefonicznie - oczywiście kolejne kłamstwo (żadnego telefonu nie było. Czekam dalej na wymianę dekodera ale mam juz tego dosyć (wcześniej miałem podobną sytuację z telefonem - po pół roku od podpisania z MM umowy na telefon raczyli mi gi wreszcie podłączyć) i podjąłem pewne kroki. Dość takiego traktowania stałych (wieloletnich) klientów. Ku przestrodze dla niezdecydowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications - z życia wzięte IP: *.net.stream.pl 27.08.13, 21:44 Tyle razy pisałem jaka uczciwa to firma, sami profesjonaliści i dlatego jeszcze tylko 4 dni i NC+ zawita w moim domu w najlepszej jakości. Ostrzegajcie swoich sąsiadów przed tą firmą a na pewno będą wam wdzięczni. Ta firma po prostu nie szanuje klientów, bo ma ich głęboko w d.... Oto ich motto: JESTEŚ Z NAMI, ALBO NIE JESTEŚ JELENIEM. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akuku Re: TVK Stream Communications - z życia wzięte IP: *.net.stream.pl 28.08.13, 15:32 I coś się porypało i mam kanały do 696. Oczywiściwe dostępne są tylko te 109, które mam w pakiecie SuperBox. Na jaką cholere mi inne, których i tak nie mogę oglądać. Dlaczego nie mogę mieć dostępne tylko te za, które płacę. Taki syf to tylko w Multimedia! Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications - z życia wzięte 03.09.13, 14:14 Witam,wystarczy na swojej liście użytkownika ustawić sobie te 109 programów w dowolnej kolejności,a taki cytuje syf w większości kablówek jest od zawsze..pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: TVK Stream Communications - z życia wzięte IP: *.net.stream.pl 03.09.13, 15:09 a da się moża zadządzać jakoś ta lista z poziomu komputera, np. polaczając dekoder do LAN? czy jest mozliwosc tylko z poziomu pilota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: TVK Stream Communications - z życia wzięte IP: *.net.stream.pl 03.09.13, 15:21 mając Super-Box od 27 sierpnia trzeba jeszcze mieć te 109 kanałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: TVK Stream Communications - z życia wzięte IP: *.prenet.pl 03.09.13, 16:50 Mam pilne pytanie do przedstawiciela ! Czy program TVN HD jest w pakiecie MINI-BOX ? W zestawieniu programów które otrzymałem przy podpisywaniu umowy był zakreślony jako obecny w tym pakiecie, a wczoraj mi podłączono MINI-BOX i niestety obraz czarny na tym programie...Więc jak to jest że ten podstawowy program nie występuje w podstawowym pakiecie ?!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: TVK Stream Communications - z życia wzięte IP: *.net.stream.pl 03.09.13, 17:00 www.multimedia.pl/DTV#/pakiety/t_5e980b592d36d6040fbd5b1333809cd8_44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: TVK Stream Communications - z życia wzięte IP: *.net.stream.pl 03.09.13, 18:16 Wie ktoś może kiedy wymiana dekoderów na ulicy Lenartowicza i dostępne dodatkowe pakiety tematyczne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.prenet.pl 03.09.13, 22:04 Rzeczywiście TVN-HD nie ma w MINI-BOX a na wydruku ze Staszica jest...to ciekawe.Kto układał te pakiety,że w najtańszym/co nie oznacza tanim/nie ma programów które są nawet w analogu,jak TVN STYLE,COMEDY CENTRAL czy VIASAT EXPLORER ? I jeszcze jedno: czy wie ktoś po co jest gniazdo USB na przednim panelu dekodera ? W menu nie ma nawet opcji USB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.13, 07:19 Ludzie przejrzyjcie na oczy. W NC+ w pakiecie za 39 zł macie nie tylko TVN w HD ale i 24 inne kanały czego w MM nie ma nawet w SuperBox..... Przemyślcie to dobrze zanim podpiszecie umowę z tą firmą. Byłem na Śląskiej oddać dekoder i szkoda było mi tych ludzi którym wciskano Superbox z internetem za ponad 90 zł. Zwiększają niby przepustowość ale ceny zostają tylko iż znajomy płaci za 30 MB ale wyciąga max 20 MB. To sie nazywa wykorzystywanie luk w naszym kijowym prawie a zarazem dojenie klientów za coś, czego nigdy nie dostaną. Cóż jak ktoś jest leniem niech płaci. Ja się uwolniłem od MM i jestem bardzo zadowolony. Pozdrowienia dla Ryśka. Wciskaj kity dalej ludziom ale mnie już nie namówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptic Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 08:52 @MiK Ale weź pod uwagę, że oprócz samego abonamentu dochodzą jeszcze koszty sprzętu i instalacji, a te o ile się nie mylę są niemałe (co nie znaczy, że w ostatecznym rozrachunku nie zwróciłby się). Po drugie nie każdy ma ochotę wiercić ściany pod kabel od talerza. Stety albo niestety, ale na osiedlach gdzie dominuje kablówka Multimedii (Raków, Błeszno) nie zawsze ludziom chce się w to bawić. Osobiście też wypowiedziałem telewizję w MM bo wkurzyli mnie swoim podejściem do klienta i pewnie zdecyduję się na wiercenie ścian po okresie wypowiedzenia, ale cieszyć to z tego się nie cieszę. Zresztą - NC+ cudowny też nie jest. Znajomy na NC (jeszcze po Cyfrze) i klnie na czym świat stoi, bo cały czas mieszają mu w kanałach i w ich układzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.13, 00:25 Koszty są i to nie takie dużeja zmieściłem sie w 100 zł ale za 12 miesięcy będzie lojalka i będzie jeszcze taniej i wszystko sie z czasem zwróci. A korzyści czyli jakość i ilości kanałów HD kuż są odczuwalne. Co do listy to fakt były zmiany ale i tak robisz sobie listę ulubioną i te zmiany na nią nie wpływaja wiec nie wiem co za problem. Ogólnie rzecz biorąc MM to firma dla nie wymagających, leniwych i dających się oskubywać z kasy klientów. Pozdrawiam. Zadowolony klient NC+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.prenet.pl 07.09.13, 16:49 Czuję się oskubany płacąc za MINIBOX 49pln + pakiet HD 9pln + multiroom 9 pln. Razem 67 pln. Programów HD jest b. mało a tych prawdziwych HD jeszcze mniej.Nie mogę przeboleć że nawet TVN nie jest w HD, natomiast w tańszym STARTBOX jest.I kto to układał ?? Jestem zakleszczony na 18 miesięcy...Na dużym telewizorze /42 cale/ różnica między SD a HD jest b.duża.Analogu nie da się wcale oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.13, 08:03 Jak u Was wyglada TVP1 w HD - u mnie wyglada gorzej niz w analogu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.prenet.pl 09.09.13, 20:00 Bez przesady ! TVP1 HD na 42 calowym Philipsie wygląda b.dobrze ,zależy to jeszcze od prezentowanego materiału.Analogu na odbiorniku 42 cale nie da się oglądać.Pikseloza maksymalna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.13, 08:37 Jak zamawiałeś przez tel masz 10 dni na rezygnację.. przynajmniej kiedyś tak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.ice-net.pl 11.09.13, 08:18 Czy max box jest dostepny w Częstochowie czy pozostaje super box plus pakiety ? Ma ktoś z was nowe kanały ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.prenet.pl 11.09.13, 20:24 niestety,nowych kanałów nie ma i nie wiadomo kiedy będą , pakiet maxbox w ubiegłym miesiącu był niedostępny,czy jest teraz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazer Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.net.stream.pl 18.09.13, 19:46 Podobno w Częstochowie pojawiły się 11nowych kanałów HD ? Ma ktoś jakieś wiadomości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.prenet.pl 20.09.13, 15:24 U mnie /Wyczerpy/ nie ma nowych kanałów HD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.net.stream.pl 21.09.13, 11:31 Raków-Błeszno brak nowych kanałów HD !!! Jak długo jeszcze ???? www.multimedia.pl/object.php/act/sho/oid/50970f8b59d7bd4d7da47e08924aa172 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.13, 08:32 W Częstochowie nie ma nowych kanałów HD, mam nadzieję że robią coś aby były. Ciekawe jest to ze wg infolinii w Maxbox jest 20 kanałów wg technicznych 10 a ja mam 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.13, 09:03 pisałem o superbox a nie maxbox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: TVK Stream Communications - MM pakiety IP: 46.77.124.* 23.09.13, 12:43 A czy vod dziala tak z ciekawosci zapytam Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications 29.09.13, 13:36 Witam,vod działa na obszarze po wymianie dekoderów...nowe kanały hd pod koniec roku pozdrawiam,500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokiusz Re: TVK Stream Communications-MM IP: *.prenet.pl 29.09.13, 19:46 Mam pytanie: Czy posiadając pakiet mini-box + Pakiet HD + usługę multiroom można wymienić jeden z tunerów HD na tuner z nagrywarką ? Za odpowiednią opłatą oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications-MM 12.11.13, 20:31 Móżna na tą chwile najlepiej jeśli obecna telewizja jest w pakiecie z netem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini Re: TVK Stream Communications IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.13, 13:14 Czy ktos wie kiedy Multimedia bedzie miala dekodery ? Na razie maja pustki ma magazynie ponoc nie wywiazal sie ich dostawca :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kioto Re: TVK Stream Communications IP: *.opera-mini.net 01.10.13, 08:58 Ustawa się zmieniła. Możecie pytać o sygnał w innych kablówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDD Re: TVK Stream Communications IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.13, 10:18 Dekodery dopiero po nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś
5taki_jeden Re: TVK Stream Communications 02.11.13, 21:00 Witam, mam pytanie czy operator ma obowiązek dostarczenia "pakietu podstawowego" w jakości cyfrowej dla klienta , który potrzebuje taki pakiet ? Bardzo proszę o odpowiedź , może ktoś ma taki problem. Odpowiedz Link Zgłoś
noki-usz Re: TVK Stream Communications 07.11.13, 11:56 Nie bardzo wiadomo co to znaczy "pakiet podstawowy w jakości cyfrowej". Jeśli chodzi o MUX-y,to są one obecne w telewizji analogowej MM na kanałach 10-12 zakresu VHF.Najtańszy pakiet telewizji cyfrowej START-BOX kosztuje 34pln+10pln za dekoder/miesięcznie i zawiera też podstawowe kanały naziemnej telewizji cyfrowej. Odpowiedz Link Zgłoś
5taki_jeden Re: TVK Stream Communications 07.11.13, 13:12 Pakiet podstawowy w jakości cyfrowej , to taki pakiet który można uzyskać za pomocą anteny. Odpowiedz Link Zgłoś
noki-usz Re: TVK Stream Communications 07.11.13, 19:39 Aby odbierać '"pakiet podstawowy" czyli DVB T nie trzeba żadnej umowy z MM.Wystarczy antena UHF i telewizor z wbudowanym tunerem DVB T lub oddzielny dekoder gdy telewizor takiego nie posiada.Opłata 0 pln.Koszt dekodera ok.100 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Nowość 12.11.13, 20:28 Witam nowe pakiety.. suprbox z dekoderem hd z opcją nagrywania i internetem od 64żł,umowa na 12mcy,więcej informacji tal.500323765,zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
noki-usz Re: Nowość 12.11.13, 22:11 Witam ! Co to znaczy "od 64 złotych" ? Co dostanę za kwotę 64 złotych ? Czyżby dekoder PVR,pakiet super box i internet np.10MB/s ? To już jadę podpisać... Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: Nowość 16.11.13, 20:22 Tak super box net6mb i dekoder pvr,oczywiście jeżeli Klient nie ma już superboxa z netem za wyższą cene,pozdrawiam,500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
thorngorn Re: Nowość 17.11.13, 08:37 Czy promocja ta jest dostępna jeśli ktoś ma TV w niższej cenie (pakiet komfort w okresie wypowiedzenia) ale ma też internet ale 12mb? Będę bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
noki-usz Re: Nowość 07.12.13, 13:09 Pytanie do przedstawiciela : Co na święta i Nowy Rok przygotowała MM dla obecnych klientów ? Może jakieś otwarte okienka lub nowe programy ?! Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Złodziejstwo !! 07.12.13, 13:57 Info o podwyżce ... nie schodził im MultiSaver to teraz obowiązkowo płatny bez możliwości pominięcia go jak do tej pory. ZŁODZIEJSTWO !! Odpowiedz Link Zgłoś
noki-usz Multimedia na święta 14.12.13, 18:36 Coś się cicho na forum zrobiło...czyżby na święta nic nowego operator nie przygotował ?...Mikołaj zapomniał o abonentach...? Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: Złodziejstwo !! 20.12.13, 09:25 Jeszcze jedna zmiana cennika - DOMOWIZJA Podwyżka spowodowana PRZYMUSOWYM wciśnięciem abonentom kamerki IP ... Ciekawe czy tylko w celu pozbycia się czegoś takiego z magazynu "współpracownika" czy też w celu INWIGILACJI, bo nie wiadomo czy te kamerki nie są spreparowane. Odpowiedz Link Zgłoś
areklat Re: TVK Stream Communications 24.01.14, 11:41 Witam. Czy ktoś kto korzysta z usługi Multiroom może się wypowiedzieć czy dekodery są połączone kable LAN i czy do drugiego dekodera dostaje się też karte ? Odpowiedz Link Zgłoś
noki-usz Re: TVK Stream Communications 24.01.14, 12:07 Witam ! W Multimedii Polska dekodery nie są wyposażone w kartę.Same w sobie są kartą.W usłudze multiroom dekodery nie są połączone kablem LAN.Mają doprowadzony sygnał antenowy.I to wszystko.Korzystam z tej usługi od X 2013r.Płacę 9 pln/miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
areklat Re: TVK Stream Communications 24.01.14, 13:29 A czy jakiś pracownik może mi powiedzieć czy do obecnej umowy można multiroom domówić czy trzeba czekać aż obecna umowa się skończy ? Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications 24.01.14, 18:57 Witam,można dobrać 9zł/mc,zapraszam 500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
areklat Re: TVK Stream Communications 24.01.14, 22:29 A czy to bedzie dekoder HD czy SD ? Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications 31.01.14, 20:25 W tej chwili oferujemy tylko hd Odpowiedz Link Zgłoś
areklat Re: TVK Stream Communications 13.02.14, 08:52 Kiedy na Wrzosowiaku będzie dostępny internet 120Mb ? Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: TVK Stream Communications 16.02.14, 11:29 Witam,nieprędko....niestety Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 wiosenne gratisy 06.03.14, 13:39 Witam teraz dla każdego Klienta kupującego nową usługe możliwy gratis w postaci drugiej za 0zł,oferta do 31.o3,dostępna TYLKO u przedstawicieli handlowych,zapraszam,500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
noki-usz Re: wiosenne gratisy 13.03.14, 13:56 Dlaczego tylko dla nowych ? Przedłużający umowę są gorsi ? Im dłużej w MM tym gorzej ? Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Tania energia 16.04.14, 22:13 Kolejna usługa dla Klientów multimedia-tania energia z gwarancją braku podwyżek opłat przez 2lata zapraszam 500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
noki-usz moduły CAM 03.06.14, 21:16 Od kiedy będzie można wymieniać dekodery HD na moduły CAM ? Mam odpowiednie telewizory,chętnie bym z takiej wymiany skorzystał.Proszę o odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 modu cam,dekodery pvr 10.07.14, 13:49 Witam mod.cam od sierpnia tego roku,natomiast juz dostepne sa dekodery z nagrywarka,zapraszam 500323765 Odpowiedz Link Zgłoś
qwertzone Obecna oferta 02.09.14, 15:07 Witam, mam pytanie co do obecnej oferty tv+internet. Powoli kończy się umowa na której mam internet 10Mb/s + jakiś tam pakiet tv razem za 69,98zł. Czy na dzień dzisiejszy oferta dostępna na stronie zrównała się z tą dostępną w rzeczywistości? Ile kosztowałby odpowiednik pakietu MiniBox + 30Mb/s, który na stronie jest niby po 59zł? Odpowiedz Link Zgłoś
5rudy Re: TVK Stream Communications 09.09.14, 00:00 zakladaj nc plus pakiet juz od 39pln Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: nowosci 19.10.14, 12:34 Dostepne-moduly cam,dekodery zpvr,internet60mb,,ubezpieczenia mieszkan od 7,50mc,tania energia bez ukrytych oplat i ubezpieczen..wiecej informacji pod nr 500323765,605300785,pozdrawiam,zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
predacon Re: nowosci 22.10.14, 22:25 A ja będąc dziś w biurze (kończy mi się umowa) dowiedziałem się ze nie dostanę nowego dekodera bo ich nie ma. Dodatkowo jeśli chciałbym kablówkę na 12 miesięcy to musiałbym płacić co miesiąc opłatę za kilkuletni dekoder!!! Powiem krótko, to są kpiny z klientów którzy są z Wami już związani bo co roku oferta jest coraz gorsza. Dlatego to moja ostatnia umowa i gdy tylko nadejdzie moment jej rozwiązania to skorzystam. Może jak stracicie trochę klientów to zaczniecie ich szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiry100 Re: nowosci 07.12.14, 15:27 Witam,a moze zamiast wizyty w biurze,albo telefonu na info....lepiej zadzwonic do przedstawiciela,np na 500323765?,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
noki-usz Re: TVK Stream Communications 04.03.15, 18:06 Kiedy TVN24,Turbo,Style,7,Travel w HD ?? Niech odpowie przedstawiciel ! W prawie całej Polsce już mają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
d0_0b Re: TVK Stream Communications 04.03.15, 18:21 To nie wiesz, że MultiMedia Południe nie prędko uruchomi te kanały? Podobno infrastruktura nie pozwala (mimo niedawnych modernizacji) ... obstawiam, że najwcześniej na święta ... ale Bożego Narodzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
noki-usz Re: TVK Stream Communications 06.05.15, 13:54 Od 1 kwietnia już jest pełny pakiet.Chwała im za to.Mam nadzieję ,że już będą u nas na bieżąco zamieszczać nowe programy.A tak przy okazji: ile będzie kosztował pakiet superbox+HD+multiroom+internet 30Mb ?? Chodzi o przedłużenie umowy... Odpowiedz Link Zgłoś