ricardo53 09.10.09, 19:30 Z pewnością kolejne takie działania sprawią, że kolejnym prezydentem będzie Cimoszewicz, a w następstwie lewica przejmie władzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyziek_o Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? 11.10.09, 07:01 Spokojnie. Cimoszewicz nie będzie prezydentem. Dlaczego?! A dla czego miał by nim zostać? - czy przedstawia sobą jakieś wybitne cechy? Chwiej - jak większość naszych dotychczasowych "wybrańców narodu". Po wyborze, będzie lawirował pomiędzy prawą a lewą stroną by jak najdłużej przy korytku się utrzymać. A poza tym: nie ma w tej chwili w Polsce prawdziwej partii lewicowej. To, co usiłuje podpinać sie pod nazwę "lewica" to już tylko resztki popłuczyn po czasach dawno minionych które usiłują utrzymać się przy korytach, przy których jeszcze siedzą. Jest wprawdzie "światełko w tunelu" - to nowa organizacja pod nazwą " Racja" /www.racja.pl/. Ponieważ jednak sceptyk i niewierny Tomasz ze mnie w jednym, przyglądam się na razie " kto zacz". Może coś z tego się wykluje / coś sensownego / - jest taka możliwość pod warunkiem, że nie dopuszczą do siebie oszołomów i krzykaczy rządnych tylko miejsca przy stole ale reprezentujących jakieś rzeczywiste wartości. Byle nie chrześcijańskie jako że te dawno się już zdewaluowały. Czego najlepszym dowodem jest Rydzyk czy Dziwisz. pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyui Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 19:30 znawco, Freda sobie pomarszcz !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo53 Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? IP: 193.138.241.* 11.10.09, 19:23 Tołstoj był Rosjaninem, a więc to ROSJA będzie wciąż pociągać sznurki, by odpowiednie marionetki polskiej polityki wykonywały typowe ruchy laleczki. Kaczyński wciąż odwraca dzibek spoglądając na Zachód, a na Wschód kieruje swój kuperek z czego i tak wschodnie tereny Polski są w dalszym ciągu "obsrane" kaczymi odchodami. Te odchody to prezydencka pomoc dla wciąż ubożejącego regionu naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? 11.10.09, 21:13 Gość portalu: ricardo53 napisał(a): > Tołstoj był Rosjaninem, a więc to ROSJA będzie wciąż pociągać sznurki, by odpowiednie marionetki polskiej polityki wykonywały typowe ruchy laleczki. To jest ladna stala piosenka malutkich i biednych ludzikow, ktorzy zamiast robic wszystko co mozliwe, zeby takich marionetek nie bylo, a jesli sa to pokazazywaly je i eliminowaly, to leza na pleckach i placza, ze sie im za sznurki pociaga. Dla kazdego kto ma jakiekolwiek pojecie o geopolityce jest jasne, ze Rosja na dzis militarnie jest cienka, gospodarczo tez, ale ma surowce..w tym energetyczne i tym gra. Jasne tez jest, ze tym rosja bedzie grac, a wybor jak temu przeciwdzialac nalezy do rzadow. A te wybieraja ludziki na samym dole. Jak wybiora histerykow i blaznow, takich co jedynie potrafia Ruskim grac na nerwach i pokazywac wala, bo juz moga, to potem okazuje sie, ze ruski niedzwiedz jeszcze nie zdechl calkiem i moze sie odgryzc zakrecajac kurek. > Kaczyński wciąż odwraca dzibek spoglądając na Zachód, a na Wschód kieruje swój kuperek z czego i tak wschodnie tereny Polski są w dalszym ciągu "obsrane" kaczymi odchodami. Ale zauwaz, ze te wschodnie tereny chyba lubia byc przez kaczory obsrane, bo tam PiS przewaznie wygrywa wybory:))) I nie jest prawda, ze Kaczynski jest taki prozachodni, bo to w interesie Rosji jest udupianie traktatu UE i wrzawa w RP, bo wtedy maja spokoj na Ukrainie i Bialorusi. I dalej. Co widac w Gruzji odkrawanej po kawalku po durnej akcji... > Te odchody to prezydencka pomoc dla wciąż ubożejącego regionu naszego kraju. Ricardo. Nie bardzo rozumiem co masz na mysli. Ale moim zdaniem te wschodnie rejony kraju maja jedyna szanse na rozwoj jesli beda korzystac z programow europejskich na inwestycje i kulture. Jak widac od dziesiecioleci ani lewica, ani prawica, ani srodek nie sa w stanie znalezc srodkow na rozwoj. A wracajac do marionetek, to nawet male panstwa potrafia sobie radzic z tymi co chca pociagac za sznurki. Wystarczy zbudowac profesjonalne sluzby, ktore dzialaja w/g ruskiej zasady "Tisze jediesz-dalsze budiesz". Ale tego sie nie robi spuszczajac z lancucha nawiedzone kundle, ktore moga jedynie narobic wrzasku i wzniecic tumany kurzu na podworku, ale kur przed lisem nie uchronia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 21:20 PiS PSL SLD PO Banda Czworga. * Wybieraj!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 15:34 już wybrałem SLD Cimoszewicz na prezydenta reszta za sprawą Kamińskiego jak najwyższy da do odstawki Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? 12.10.09, 21:17 Ta wojna nie tylko wzmocni lewicę,ale co ważniejsze osłabi państwo polskie.Reformę finansów publicznych,czy inne reformy możemy sobie teraz włożyc między bajki.Obecnie będą się już tylko liczyły populistyczne działania pod publikę.PIS używając CBA do rozwalania państwa stwarza groźny precedens,który w przyszłości odbije się nam czkawką. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? 12.10.09, 22:23 Masz racje Mateuszu. Ale jest jeszcze jeden aspekt tego cyrku. Jak sadzisz? Ilu teraz bedzie chetnych na kupno czegokolwiek w RP gdzie KAZDY jest podejrzany? Wywleczono przy okazji i sponiewierano nazwisko faceta, ktory handlowal z Bumarem. Wczesniej byl cyrk z Kulczykiem i Krausem. To bojowe dzis Wprost ma wlasciciela na Cyprze....itd Przecie Napieralski, ktory dzis nabral wigoru wraz z kumplem Brudzinskim tych stoczni nie kupi. Te "zwiazkowce" i obroncy tez nie. Narazie mamy igrzyska. Bo jest afera i jest fajnie. gawiedz sie cieszy. A co potem? Najwyzej obwiesi sie Tuska z Gradem i tez bedzie...fajnie. A reformy finansow? Tylko tacy maniacy jak Ty Balcerowicz, Petru czy Gomolka i jeszcze paru moga sie pytac? Bo kogo to tak naprawde interesuje. Przecie nie wodzow angrusza i sierot od Napieralskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef do Włodka[ Pluto37} IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 14:44 dobrze Ci pisać za wielkiej wody i wymądrzać się panie Włodku na forum częstochowskim wypisując głupoty. wszyscy ci których pan wymienił dali ciała solidaruchy AWS SLD PiS PO więc kto jak nie SLD pytam się oficjalnie pozostaje kler , ale krk już wcześniej nachapał się najwięcej za SLD czy to było kościelne czy nie szarpali co się dało jest w tym szaleństwie p. Włodku metoda brać co się da co zaś się tyczy pańskiej osoby to to nie powinno pana obchodzić ma pan emeryturkę "dziennikarską" po co na forum jątrzyć wypowiadać się i udawać zatroskanego o sprawach miasta {Częstochowa} kraju kiedy dupę ma się w Kanadzie prawda? gdzie naszego rodaka w pańskim obecnym kraju na oczach ludzi zamordowano w bestalski sposób na lotnisku a był to pański krajan napisał pan że są to mordercy na forum lokalnym? bo śmiem wątpić odważny pan jest na forum częstochowskim więc niepieprz pan p. Włodku bo kogo interesują pańskie dywagacje Polacy mają swój rozum więc wiedzą kogo wybrać, na kogo głosować a że niema alternatywy bo wszyscy byli są lub będą umoczeni w przeróżne afery pozostaw pan polskiemu zdrowemu rozsądkowi wybór niech pan troszczy się o swoje zdrowie czego panu życzę Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 do Józefa [????] 13.10.09, 20:21 Gość portalu: Józef napisał(a): > dobrze Ci pisać za wielkiej wody i wymądrzać się... -DOBRZE! Ale z nad wielkiej Warty tez mi niezle idzie:) Probowalem tez z paryskiego bruku i z nad Tamizy i kilku innych miejsc i nie zauwazylem roznicy:) >... panie Włodku na forum częstochowskim wypisując głupoty. NIKT glupot ob.J. czytywac nie kaze. Ani zza wielkiej, ani zza malej wody. Zawsze mozna napisac swoje w lepszym wydaniu. > wszyscy ci których pan wymienił dali ciała > solidaruchy AWS SLD PiS PO więc kto jak nie SLD pytam się > oficjalnie pozostaje kler , ale krk już wcześniej nachapał się > najwięcej za SLD czy to było kościelne czy nie szarpali co się dało jest w tym szaleństwie p. Włodku metoda brać co się da Ob. J! Moze jasniej. Bo to jakims rytualnym belkotem traci. Moze dobrze byloby na glebsze wody nauki pisania z sensem wyplynac. Byloby to z pozytkiem dla nas obu. Ja mialbym mozliwosc zrozumienia "dziela", a autor zebrania mysli w kupe. > co zaś się tyczy pańskiej osoby to to nie powinno pana obchodzić > ma pan emeryturkę "dziennikarską" po co na forum jątrzyć wypowiadać się i udawać zatroskanego o sprawach miasta {Częstochowa} kraju kiedy dupę ma się w Kanadzie prawda? Prawda!!! Tylko moze najpierw dobrze byloby podac wlasnej dupy adres i wtedy zastanawiac sie nad reszta. I miejsce urodzenia dziadkow:)))) Z Czestochowy -scie ob. czy z Brzyszowa, albo innego Srocka po przodkach? Blizej od JG mieszkacie niz ja, czy na jakims Blesznie, Wierzchowisku, czy innej Parkitce? > gdzie naszego rodaka w pańskim obecnym kraju na oczach ludzi > zamordowano w bestalski sposób na lotnisku a był to pański krajan > napisał pan że są to mordercy na forum lokalnym? Ob. J! O uchlanym KONSULU RP naszym RODAKU co chcial przejechac sluzbowym autem woz strazacki TEZ nie pisalem. I co z tego? O uchlanych polskich rybakach, ktorzy zmuszali do ladowania samolot AirCanada tez nie pisalem. I co to ma do rzeczy? Ten nasz rodak ma w Kanadzie matke, jest obywatelka Kanady, a ta ma sady i adwokatow. On o ile wiadomo przyjechal tu na stale. Gdyby nie tragiczne zdarzenie o tym "rodaku" chyba nie pisalibyscie ob. wcale, albo z rownym szacunkiem jak przy okazji mojej postaci:)))O tym wszystkim pisala prasa w Polsce i podawano w tv. Trza bylo czytac i ogladac. I jeszcze cus*. On nie byl z Czestochowy. > bo śmiem wątpić odważny pan jest na forum częstochowskim więc > niepieprz pan p. Włodku bo kogo interesują pańskie dywagacje Ob. J. przecie tez jestescie tak samo odwazny. Mnie tez wasze watpliwosci malo interesuja. I odwaga. A co do innych? To zapewne jednych tak. Innych nie. Przymusu nie ma. > Polacy mają swój rozum więc wiedzą kogo wybrać, na kogo głosować a że niema alternatywy bo wszyscy byli są lub będą umoczeni w przeróżne afery pozostaw pan polskiemu zdrowemu rozsądkowi wybór > niech pan troszczy się o swoje zdrowie czego panu życzę > Ob. J! Chyba cos wam sie zajaczkuje. Proponuje przeczytac jeszcze raz o sensie w wyrazaniu mysli w formie pisanej. A dla wlasnego zdrowia psychicznego proponuje omijac wpisy sygnowane nickiem Pluto 37. Chyba ze lubicie przyjemnosci typu maso... Tez zdrowia zycze. P-37 psst I na zakonczenie drobna rada ob. J. Pronuje ostroznosc w domyslach i docinkach, bo moze sie zdarzyc, ze spotykac sie mozemy w tym samym sklepie, na tej samej ulicy, albo w tym samym autobusie, albo te same koscielne dzwony budza nas o poranku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu szu szu do towarzysza pluto37!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 18:15 to jest odpowiedż "dziennikarzyny" od siedmiu boleści do rodaka z nad Warty tylko taki palant jak ty rozbiera na czynniki pierwsze posty pisane do ciebie brawo panie komuch brawo kapusiu aleś Józefowi przypr.....ł ty emigrancie forumowy Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: do towarzysza pluto37!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.09, 20:31 Chlopaczki! Dajta se spokoj. Nie szkoda wam czasu i palcow? Zrobta se liste wyzwisk raz a dobrze i wrzucta na forum, zeby bylo wam latwiej. Co sie bedzieta meczyc na mozgownicy. Jak bedzieta mieli cos madrego do napisania na moj temat, to dajta znac. W takie miszcze jak wy juz pare razy wdepnalem i potem trza bylo buty czyscic. Ale dzis mam dobre serce i jeszcze raz wam powiem, ze zadne takie numery z rynsztoka mnie nie ruszaja. Jak sie umyjeta i nauczyta zachowywac jak ludzie, a nie drobne szczuny z latryny, to moze zaczne zwracac na was uwage. Specjalnie pisze wolno, zebysta zrozumialy. A tymczesem pa! Bo nie chce mi sie z wami gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troLL do Włodka P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 08:45 ty stary dziadu chłopaczków te se znajdż w Kandzie my k....wa zrozumielśmy wchodząc na twoje dziadu archiwum pluto 37 no ciekawych rzeczy o tobie draniu napisali jest co o tobie kapusiu poczytać >bo nie chcemi mi się z wami gadać pisać kapusiu pisać a nie gadać bo na forum piszemy pierdzielu stary a nie gadamy forumowy leśny dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: do Włodka P 15.10.09, 09:38 Trolluss! Bidoku ty jeden. Ales sie usikal i usmarkal. I po nogawakach popuscil. Wesze i sie przejrzyj i obwachaj sieroto obrzygana. Przecie ci mamusia z tatem do dumu nie wpuszczom. Trza ci bedzie w chlewie spac z parszukami obrzygnacu papusny:))) Jak ci wyzej wolno napisalem. Po co sie masz meczyc na raty zrob se liste:))) Bo nie chce mi sie z takim jak ty smarkiem gadac. Bo i o czym? Ze ci z geby cuchnie? To widac slychac i ..czuc. Pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: do Włodka P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 12:49 a może to nie jest prawda co piszą o tobie Pacholec? coś mi się wydaje że w tej polemice jesteś na straconej pozycji brak ci argumentów prawda mimo lat i wykszałcenia cham zawsze będzie chamem pokazałeś prawdziwe oblicze czytajcie forumowicze to jest kanlia która z Polski się wywodzi a na imię ma PLUTO 37 Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 anetce 15.10.09, 19:36 Anetko! Bidoczko ty jedna. Ales sie usikala i usmarkala. I po nogawakach popuscila. Wes ze i sie przejrzyj i obwachaj sieroto obrzygana. Przecie ci mamusia z tatem do dumu nie wpuszczom. Trza ci bedzie w chlewie spac z parszukami obrzygnacu papusny:))) Jak ci wyzej wolno napisalem. Po co sie masz meczyc na raty zrob se liste:))) Bo nie chce mi sie z takim jak ty smarkiem gadac. Bo i o czym? Ze ci z geby cuchnie? To widac slychac i ..czuc. Pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Do moderatora/ki 15.10.09, 19:56 Mnie tam specjalnie niezbyt przeszkadza ta drobna niedogodnosc powodujaca, ze czasem moj but doznaje poslizgu i musze szukac trawy, zeby podeszwy wytrzec. Ale szanowni kontrolerzy zastanowcie sie czy warto dopuszczac do tego, zeby z forum robilo sie gnojowisko. Jeszcze wieksze. Mnie to...rybka, ale Wam powinno ciut zalezec na jakosci tej agory. Z powazaniem Pt-37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J 40- Re: Do moderatora/ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 08:44 i co Pacholec ubodło ,dotknęło osobiście płaczesz do kontrolerów że cię obrażają poślizgnąłeś się stry dziadu na własnych odchodach >a jednk ci płaczku przeszkadza ta drobna niedogodność< to ty stary dziadu zrobiłeś z tego forum gnojowisko ile ty kanalio ludzi pobrażałeś może już zapomniałeś? są dziadu stare twoje posty >Mnie to ..rybka Wam powinno ciut zależeć na jakości tej agory< wiesz trzeba mieć tupet i wytarte czoło żeby takie posty pisać i to dziad który był itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Do J 40- 16.10.09, 09:12 Gość portalu: J 40- napisał(a): > i co Pacholec ubodło ,dotknęło osobiście > Nie wiem jak jest z Pacholcem i czy go ubodlo, ale jesli chodzi o mnie to mozesz sobie wybrac wersje meska lub damska z wpisow powyzej. :))) A mnie to ...rybka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka do pluto37 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 09:58 a może być męska no to jesteś h..j Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: do rybki 16.10.09, 10:24 Bidoczko ty jedna. Ales sie usikala i usmarkala. I po nogawakach popuscila. Wes ze i sie przejrzyj i obwachaj sieroto obrzygana. Przecie ci mamusia z tatem do dumu nie wpuszczom. Trza ci bedzie w chlewie spac z parszukami obrzygnacu papusny:))) Jak ci wyzej wolno napisalem. Bo nie chce mi sie z takim jak ty smarkiem gadac. Bo i o czym? Ze ci z geby cuchnie? To widac slychac i ..czuc. Pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medicus do pluto37 vel Wlodek Mundo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:09 pluto cuchniesz już forumowym trupem > kim jest Pluto 37 proszę o podanie nazwiska< {arhiwum} Pluto37 Wlodku,Mundo,v czy inny skompromitowany człeku z paranoidalną osobowością itd ,itd Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 do medicusa 16.10.09, 20:14 Bidoku ty jeden. Ales sie usikal i usmarkal. I po nogawakach popuscil. Wes ze i sie przejrzyj i obwachaj sieroto obrzygana. Przecie ci mamusia z tatem do dumu nie wpuszczom. Trza ci bedzie w chlewie spac z parszukami obrzygnacu papusny:))) Jak ci wyzej wolno napisalem. Po co sie masz meczyc na raty zrob se liste:))) Bo nie chce mi sie z takim jak ty smarkiem gadac. Bo i o czym? Ze ci z geby cuchnie? To widac slychac i ..czuc. Pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: do towarzysza pluto37!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 09:58 Zawsze się możemy spotkać . Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan Trafiony zatopiony 21.02.18, 17:54 pluto37 napisał: > Chlopaczki! Dajta se spokoj. Nie szkoda wam czasu i palcow? > Zrobta se liste wyzwisk raz a dobrze i wrzucta na forum, zeby bylo > wam latwiej. Co sie bedzieta meczyc na mozgownicy. > Jak bedzieta mieli cos madrego do napisania na moj temat, to dajta > znac. W takie miszcze jak wy juz pare razy wdepnalem i potem trza > bylo buty czyscic. > Ale dzis mam dobre serce i jeszcze raz wam powiem, ze zadne takie > numery z rynsztoka mnie nie ruszaja. Jak sie umyjeta i nauczyta > zachowywac jak ludzie, a nie drobne szczuny z latryny, to moze > zaczne zwracac na was uwage. > Specjalnie pisze wolno, zebysta zrozumialy. > A tymczesem pa! > Bo nie chce mi sie z wami gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: do Włodka[ Pluto37} 07.06.16, 23:10 Czyli taki słodki pluto nie jest .Ogólnie oprócz Ciebie ,dyzmy to nie ma oparcia drogi pluto.Jego pisanie wiele pozostawia do życzenia.Mnie nie zastraszysz bo swoje lata już skończyłem.Więc wybacz .Do końca dnia i jeden dzień dłużej ,będę się użerał z draniami tego forum .Z takimi udającym wykształcenie i język .Do końca moich dni.Pozdrawiam ,ale nie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefanek Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 20:59 To pewne SLD jako jedyna formacja na lewej stronie w której rządzą młodzi za kilka lat będzie najpopularniejsza. I dobrze w USA rządzi lewica i wszyscy się cieszą. I to tak że nawet Obama dostał nobla gratis. idzie czas na lewice. A propos gdzie w Cz-wie jest lewica może by się trzeba z nimi skumać? Słyszałem, że tam jakiś młody kolo rządzi a nie stare grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arni Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? IP: *.chello.pl 16.10.09, 13:45 Gość portalu: Stefanek napisał(a): > To pewne SLD jako jedyna formacja na lewej stronie w której rządzą młodzi za > kilka lat będzie najpopularniejsza. I dobrze w USA rządzi lewica i wszyscy się > cieszą. I to tak że nawet Obama dostał nobla gratis. idzie czas na lewice. A > propos gdzie w Cz-wie jest lewica może by się trzeba z nimi skumać? Słyszałem, > że tam jakiś młody kolo rządzi a nie stare grzyby. W Zakopanym jeszcze mocno trzym się prawicowy goralenfolklor ! Ale ich dni są już polczone ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? IP: *.icis.pcz.pl 16.10.09, 20:20 SLD jako przystawka PIS - dziękuje za taką lewice. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? 17.10.09, 00:12 Gość portalu: xx napisał(a): > SLD jako przystawka PIS - dziękuje za taką lewice. xx-ie! ZGODNIE z zyczeniem:) W koncu SAMi tego chcieli niepomni nauki Leppera i Giertycha. Bo KTO z Kaczorem sie zadaje Temu Kaczor w gardle staje:)))) I ...dobrze im TAK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troLL Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 08:20 pluto kapusiu ty nie pisz co ciebie nie dotyczy dziennikarzyno? Pulitzera to ty już nie dostaniesz więc nie wysilaj się w pisaniu głupot i to jeszcze rymem Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? 28.12.15, 11:59 2009 rok i ciągle to samo Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Tyle wpisów 28.12.15, 14:24 Człowiek Pluto przepojony nienawiścią od tylu lat .Niereformowalny .Nie uznający niczego .Tyle lat . Odpowiedz Link Zgłoś
kst666 Re: Tyle wpisów 28.12.15, 14:45 Od tej nienawiści dostał aż wścieklizny ! Właściwie to w Polsce powinno się przeprowadzać obowiązkowe szczepienia przeciwko wściekliźnie wśród osobników zarażonych wścieklizną poprzez GW oraz marsze KOD. Dla członków i sympatyków PO i Nowoczerskiej powinny być zagwarantowane darmowe (ale przymusowe) PODWÓJNE dawki. W nowym roku zacznę akcję społecznej zbiórki w cele zakupu szczepionek przeciwko wściekliźnie dla chorych członków i sympatyków PO, GW, Nowoczerskiej, KOD i tym podobnym nienawistnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Czy "Wojna i pokój" wzmocni lewicę ? 08.06.16, 09:26 Rozumiem, że sam również jakąś wzmocnioną dawkę owej mikstury łykniesz pierwszy co by udokumentować skuteczność ?! W przeciwnym razie ani ja ani Pluto nie będziemy rydzykować.......! Jak tobie pomoże, następni jesteśmy w kolejce. Napisz jak zadziałało. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś