Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 17:30 Niech słowo 'kocham' jeszcze raz z ust twych usłyszę, Niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 19:40 Dwulicowi ludzie za plecami rozgadani, przyjaciele fałszywi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 09:36 niema już nic :( i po co było tyle obiecywać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: Już Sylwester-nieodwracalnie IP: 109.243.203.* 31.12.10, 15:02 Dziękując za życzenia przesyłam również wszystkim bez wyjątku forumowiczom życzenia wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 20011 ,aby spełniły się wszystkie marzenia,upływające dni były bardziej wesołe a nie smutne,uśmiech na ustach żeby był jak najczęściej,wszystkie troski i problemy zniknęły jak stary kalendarz,miłość żeby gościła w każdym domu i docierała do każdej osoby,zadowolenia ze swoich pociech i osób kochających i towarzyszących,ciepła domowego pełnego miłości i zadowolenia,wesołej zabawy w Sylwestra ,otuchy dla ciała i sumienia własnego.Do zobaczenia w Nowym Roku 2011 w innym nastroju i humorze. Odpowiedz Link Zgłoś
rusalka.3 Re: Już Sylwester-nieodwracalnie 31.12.10, 16:55 Szczęśliwego Nowego Roku życze wszystkim tu na watku. My idziemy na Biegana,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 18:47 Kiedy ktoś Cię opuści, poza tym, że tęsknisz, poza tym, że rozpada się cały ten mały świat, który razem stworzyliście, i że wszystko co widzisz albo robisz przypomina Ci o tej osobie, najgorsza jest myśl, że była to próba jakości i teraz wszystkie części, z których się składasz, noszą stempel ODRZUT przystawiony przez kogoś, kogo kochasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donna Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.01.11, 01:57 A dlaczego piszesz o tym na forum i czego oczekujesz od nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten ktoś Re: smutno mi IP: 46.113.136.* 01.01.11, 11:45 Ten wątek zakończył Stary Rok hasłem smutno i zaczął Nowy Rok też wątkiem smutno. Spróbujmy znależć wyjście jak w Nowym Roku uzdrowić smutek wśród wielu osób młodych i nieco starszych.Życie dla wielu osób jest być może trudne ale trzeba szukać rozwiązań jak je urozmaicić i dążyć do jakiegoś określonego celu- nie stawiając jednak przed sobą za wysoko poprzeczki.Drobnymi kroczkami do celu można coś osiągnąć.Nadeszła zima jest to może okres trochę trudniejszy,ale więcej jest czasu na rozmyślania-być może częstsze wspólne spotkania w różnym gronie które pomoże rozwiązać i rozwikłać nasze problemy. Dlatego piszcie na forum o swoich problemach i oczekiwaniach bo to może być też formą pokonania nieraz trudnych chwil w swoim życiu.Być może znajdzie się jakaś dobra dusza która chociaż pocieszy daną osobę w jej skomplikowanej sytuacji.Przecież jest tyle dziwnych wypowiedzi nieraz bez sensu ,ale każdy szuka być może w tej formie swojej szansy ,aby zmienić swój sposób bycia czy myślenia.Pisanie na forum jest też formą psychologicznego sposobu myślenia i chociaż chwilowego oderwania się od swoich nieraz skomplikowanych sytuacji.Szukajmy rozwiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota myśl Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.01.11, 15:10 Nie szukaj bledów szukaj rozwiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 18:56 [...] zawsze istnieje możliwość pomyłki co do ludzi, których kochamy. To najgorszy błąd, jaki można popełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.01.11, 21:52 I vice versa. Idealne są tylko marzenia o idealnych osobach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realni Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 10:05 Lepiej Jest Mieć Wrogów Niż Fałszywych Przyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 18:37 Przyjaźń poznaję po tym, że nic nie może jej zawieść, a prawdziwą miłość po tym, że nic nie może jej zniszczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 21:06 ...Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 16:51 To, że milczę, nie znaczy, że już Cię nie kocham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 15:53 Ty mnie :) i ja Ciebie :*:*:*:*: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on? czy ona? Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.01.11, 16:34 No to teraz już wiemy dokladnie, ja i ty czyli *,*,*,*, fajny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: smutno mi IP: 46.112.35.* 04.01.11, 17:57 Kocha się raz ,albo dwa ,albo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na jawie Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.01.11, 23:51 A co zrobilas/es aby Ci bylo wesoło, brak pomysłów? Do odważnych swiat należy, mnie jest bardzo wesoło. Zycze spadających gwiazd ****. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.01.11, 22:37 Co tak cicho na wątku, wszyscy szczęsliwi? A mnie jest dzis trochę smutno,kto mnie pocieszy, albo coś zaśpiewa.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 09:19 beznadziejnie :( oprócz kłamstwa, zdrady i łez.. niema nic ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nati nieco weselej. IP: 94.254.249.* 09.01.11, 12:36 Wierszyk na wesoło: Przyjechała pani zima na saniach okutych I przywiozła dużo śniegu, dużo mrozów lutych. Pani zimo ,pani zimo, nie bądż taka sroga, Wyprowadzaj się na żywo wiosna już u proga. Nasza zima droga taka śliczna biała, saneczkami,łyżewkami do nas przyjechała Ejże zimo miła- Co tam słychać w koło? Czy też wszędzie małe dzieci bawią się wesoło. Chociaż śnieżek prószy, chociaż wiatr zacina, nie będziemy w domu siedzieć z babcią u komina. Weżmy kożuszki, cieplutkie czapeczki- pojedziemy wszyscy razem z wysokiej góreczki. Pędzimy ,pędzimy, nic się nie boimy aż tu na raz bęc na ziemię i wszyscy leżymy. Dalej na saneczki, chłopcy i dzieweczki pojedziemy wszyscy razem z wysokiej góreczki. Tak się zachmurzyło, słonko się ukryło- pada sobie śnieżek pada-dawno go nie było!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: nieco weselej. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.01.11, 13:24 Dzięki. Piękne i prawdziwe, aż za bardzo prawdziwe, deczko kompromisu a bedzie lepiej. Promyczki slońca dla Was ***********Pękło serce W oceanie ludzkiej bezsilności w ogromie smutku i żałości serce które tak kochać chciało pękło i na milion kawałków się rozsypało Ciepłem uczuć nie grzane samotne i zapomniane dłużej bić już nie chciało cichutko z bólu konało Na nagrobku ludzie wyryli słowa o pamięci gdy żyło zaznało tyle niechęci dziś jakie słowa mają znaczenie? smutne serce w śmierci odnalazło ukojenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nati Re: nieco weselej. IP: 46.113.62.* 09.01.11, 14:13 A jednak może być trochę weselej tylko potrzeba odrobinę chęci aby ten uśmiech nastąpił i być może był chęcią odwzajemnienia i wspólnego zrozumienia.Przecież życie może być takie piękne pomimo małych przeszkód-tylko trzeba starać się zrozumieć i szukać rozwiązań-które nie raz są trudne ,ale cierpliwość jest wynagradzana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: nieco weselej. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.01.11, 14:26 Czasami ludzie wstydzą się mówić jasno i bezposrednio o swoich problemach i zatrudniają "adwokatów " prościej mówiąc pośredników, ci z kolei przedstawiają obraz w "krzywym zwierciadle" z tego powodu nikt nie osiągnie zamierzonego celu. Czy znacie bajke pt głuchy telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 193.138.241.* 09.01.11, 18:17 witam, jestem cały czas, tylko trochę zapracowana..., ale jestem pozdrawiam w nowym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 18:41 www.youtube.com/watch?v=oEFbD7NOl_g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi IP: 46.112.68.* 09.01.11, 19:34 Już myślałem,że będzie trochę weselej a tu znowu powraca ten wyraz smutni mi.Rok się skończył i chyba zostaje rozliczony za te może gorsze chwile -życzyliśmy sobie wszyscy wszystkiego najlepszego-ostra zima trochę popuściła -a tu znowu to nie ciekawe słowo smutno mi pojawia się u sympatyczki forum.A to już około półtora roku przebywania na forum i pomimo trudów zlikwidowania tego słowa-prób znalezienia wyjścia być może z problemów smutku i zachęcania do pokochania uśmiechu -w okresie kiedy panuje pełnia karnawału-madame dalej pisze smutno mi.Staram się być pocieszycielem damskich duszyczek-nie będąc jednocześnie żadnym podrywaczem forumowym,ale starajmy się wspólnie pomóc rozwiązywać temat smutku w danej rodzinie czy domu rodzinnym.Dlatego życząc w karnawale różnych szaleństw -może i odważnej i dowcipnej zabawy apeluję aby znależć sposób na pokonanie swoich nieraz smutnych problemów. Karnawał jest długi bo będzie trwał aż do 8 marca to jest do święta naszych kobietek a jest to przecież Dzień Kobiet.O walentynkach też muszę przypomnieć tym młodym i nieco starszym aby slowo kochać zakwitło na dłużej w każdym sercu.Dlatego apeluję do mężow,kochanków,przyjacieli ,sąsiadów,kolegów stwórzmy swoim kobietkom takie miłe chwile aby nie było im smutno w każdym dniu tygodnia,gdy słońce świeci lub zachodzi,gdy deszczyk i śnieg pada równo-wiosenka już nie długo więc cieszmy się z uroków swojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: smutno mi IP: 109.243.134.* 15.01.11, 12:30 Temat za trudny dla forumowiczów aby realnie i logicznie podyskutować na problemy ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz jest fajnie Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.01.11, 18:07 Wystarczy trochę wysilku, i wszystko się zmienia, no widzisz ! to dla Ciebie, Twojego imienia nie znam wiec je dopisz, pa.www.youtube.com/watch?v=oEFbD7NOl_g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 22:27 Głowa do góry zawsze!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: smutno mi IP: 109.243.208.* 18.01.11, 16:01 To już nie pierwszy raz.Kto i do kogo-tęsknota nigdy nie przemija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.01.11, 00:15 Oj mi też dzis bardzo smutno i straszno, tylko grypa nie zawodna pamieta o nas. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 06:08 o mnie nikt już nie pamięta ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 193.138.241.* 20.01.11, 12:30 pamiętamy, głowa do góry! pamiętaj, że po każdej burzy przychodzi słońce, które potrafi rozjaśnić nawet najbardziej zachmurzony horyzont ktoś mi tak kiedys napisał wiem, że to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 20.01.11, 17:55 Życzę miłej zabawy w karnawale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 18:53 (:anoizdeiwaZ okkel ,anaworazczor ozdraB ,ałz ęhcorT ,antumS ageM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacokaty Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.01.11, 19:29 Kaco katyka zakapokamniał,kajekazykaka kapolkaskikago? kapakaniał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:06 www.youtube.com/watch?v=dn_CjkNtl6s&feature=related :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 17:32 zawsze będę Cię kochać .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 21.01.11, 20:01 Pomimo że były tak ciekawe skoki narciarskie w Zakopanem i jutro może być ciekawiej mnie też jest smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.01.11, 22:21 kto usuwa posty ,dziś jest dzień babci i dziadka, na tym wątku ma być wesolo, bo odejdziemy z tąd i naprawde bedzie smutno.www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna idzie Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.01.11, 22:27 Tato grac? grać !!!!!!! tolibowski ....www.youtube.com/watch?v=eGfp3TbNBbI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjvnbc Re: smutno mi IP: *.apus-net.pl 21.01.11, 22:35 żal dupe ściska jak czyta się ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytający Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 13:59 Ten wątek jest bardzo ciekawy i tylko brak jest konkretnych ciekawych wypowiedzi które by przedstawiały z jakimi konkretnie problemami ludzie się spotykają w różnym wieku swojego życia.A jeśli kogoś to nie interesuje to niech nie pisze dyrdymał tylko zajmie się tym co potrafi.Myślmy o tym co piszemy i odpowiadajmy za to co napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 24.01.11, 12:20 Niestety mnie też zaczyna być coraz bardziej smutno.Mógłbym napisać w czym jest problem,ale jest mi wstyd ponieważ czuję się trochę winny że rozbrykałem moją najbliższą rodzinę która mi wchodzi na głowę.Próbuję opanować sytuację,ale wzbraniam się aby mocniej pięścią uderzyć w stół,aby nie narobić więcej problemów a spokojnie rozmowy od kilku miesięcy pozostają bez skutku.I nie raz pisze się ,że dochodzi do różnych tragedii rodzinnych bez podawania i analizowania przyczyn-bo może i po co..No cóż różne ludzie mają problemy.Starajmy się żyć spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 25.01.11, 16:41 Witam, zgadzam sie calkowicie z szanownym forumowiczem co do osob ktore, jak mawia dzisiejsza młodziez, "nie kąsają bryłki", lub po prostu nie wiedzą o czym jest mowa, i najlepiej niech sie nie wypowiadają, bo takich wpisów nie potrzebujemy!!!!! smutno mi, ze szanownemu forumowiczowi jest smutno, bo to oznacza kłopoty, ale z drugiej strony cieszę się, że po upływie ponad roku wreszcie sie otworzył i pisze o tym, bo to oznacza, że czuje, że znajdzie tu wsparcie, i sie nie myli. ciesze sie ze teraz ja moge wystapic w tej roli. trudno orzec o co moze chodzic, podejrzewam, że o wnuki, coz dziadkowie sa podobno od tego by je rozpieszczac, ale nalezy tez miec wzgląd na osoby nieco starsze i miec umiar w naduzywaniu ich cierpliwosci moze jakas rozmowa z corka lub synem pomoze zwykla prosba o wyrozumialosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 26.01.11, 10:53 Dziekuję za wyrazy pocieszenia i z tej krótkiej wypowiedzi widzę że jednak młodzi trochę rozumieją jak dzieci zamiast pomagać starszym rodzicom przesadzają ze swoimi życzeniami delikatnie je nazywając. Czytam chyba pierwszą od kilkunastu lat delikatną wypowiedż,że babci i dziadkowi też się coś od życia należy jeśli są samodzielni i nie potrzebują finansowej pomocy od dzieci a jednocześnie starają się oczywiście dzieciom pomóż ,ale bez przesady i trzeba na ten temat rozmawiać..Takie zaczynają być właśnie problemy coraz częściej ludzi starszych ,że nie tylko choroba jest ich problemem ,ale również przesadne życzenia synalków czy córeczek.Ciekawe jak inni zareagują na tą moją wypowiedż. Przesyłam osobne zimowe pozdrowienia i życzenia wszystkiego najlepszego-ferie się dka dzieci kończą więc nowej pracy będzie mnóstwo. Ci , którzy wnoszą w życie innych ludzi promień słońca to ludzie, którzy nie potrafią zatrzymać go tylko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 29.01.11, 17:49 bardzo mi smutno................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 22:41 Niestety mam trudności w rozwiązaniu swoich problemów domowych.Będę próbował i nie tracę nadziei.Takie jest życie-jak się chce za dobrze to nie zawsze to na dobre wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutne Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.01.11, 10:00 To co serce chce zbudowac, to podły rozum zniszczy.---------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 12:25 już mi lepiej najważniejsze, żeby się nie kłócić ja już to wiem, ale czasem trudno wprowadzić to w życie i chyba dlatego mi smutno obiecuję żadnych więcej kłótni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: Dziś dzień pozytywnego myślenia. IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 17:48 Jakże trudne są w wielu domach chwile które nie raz prowadzą do tych właśnie problemów nerwowych w danym dniu.Starajmy się opanować w sytuacjach stresowych ponieważ doprowadza to nie potrzebnie do sytuacji nerwowych w danym domu.Ale miłość do drugiego członka najbliższej rodziny jest najważniejsza i niech ona próbuje rozwiązać nerwowa atmosferę w danej rodzinie. Bądżmy dla siebie życzliwi to hasło wielokrotnie powtarzane jest na tym forum i niech będzie hasłem pojednania i ugody nie tylko w każdym małżeństwie ale też wśród par młodych i starszych. Jesteśmy stłoczeni na bardzo małej planecie. Jesteśmy wielką rodziną- grupą bliskich krewnych. Dlatego bądżmy dla siebie Nawzajem dobrzy. Przesyłam lutowe pozdrowienia ten ktoś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Dziś dzień pozytywnego myślenia. IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 21:40 Co to za dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: Dziś dzień pozytywnego myślenia. IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 10:38 Luty jednak inny jak w zeszłym roku.Ociepliło się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotna. Smutno mi IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 20:54 Sobota-a ja sama siedzę w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Smutno mi IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 09:23 Minął tydzień i ja znowu jestem samotna.Nic mi się nie udaje.A Walentynki tuż ,tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 19:07 W poniedziałek walentynki... każdy dzień taki sam......może chociaż w poniedziałek spotka mnie coś miłego .... chciałabym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to zalezy Re: Smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.02.11, 20:58 np psia kupa do buta :-) lepsze to niz byle jaki związek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Pelni miłości życzę Ci IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 09:48 Sympatycznej Walentynce serdeczne życzenia przesyła ktoś. Kochamy ponieważ jest to jedyna prawdziwa przygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,- Re: Pelni miłości życzę Ci IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.02.11, 11:21 a ty pisz prawde, nie kłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Pelni miłości życzę Ci IP: 193.138.241.* 14.02.11, 11:44 Dziękuję za życzenia. Bardzo miło gdy pamiętają o nas osoby inne, niż nasze najbliższe. Ja również życzę szanownemu forumowiczowi duuuuuuuużo miłości, bo przecież o nią w życiu chodzi... I wszystkim innym, tym zakochanym i tym przed którymi jest jeszcze to piękne uczucie, życzę byście zawsze mieli czas na miłość. kisses & hugs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Pelni miłości życzę Ci IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 12:01 Wspaniała i szybka wymiana życzeń.Dziękuję. Nigdy nie zapomnij, że najpotężniejszą siłą na ziemi jest miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu Re: Pelni miłości życzę Ci IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 17:08 A ja czekam na moją Walentynkę !!!!!!!!Ma przyjechać ---. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttttttttt Re: Pelni miłości życzę Ci IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.02.11, 19:38 przygarnij kotka.. (*=*) psotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walenty karol Re: Pelni miłości życzę Ci IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 20:53 Życzenia dla mojej Walentynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Pelni miłości życzę Ci IP: *.play-internet.pl 19.02.11, 13:57 Żadne tzw . problemy ludzkie nie dadzą się rozwiązać,one są tylko po to ,aby je przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty błazen Re: Pelni miłości życzę Ci IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.02.11, 19:46 Zycie zalezy od swiadomości ludzi, _podobieństwa sie przyciągają, przeciwieństwa odpychają. Poważni ludzie nigdy sie nie dogadają z ludzmi - wesołkami, bo niema o czym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś * marca Dzień Kobiet IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 11:39 Składamy życzenia kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Skj 5 Re: 8 marca Dzień Kobiet IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 00:10 8 marca Święto Kobiet więc życzenia sklładam Tobie. Dużo szczęścia i radości a w życiu pomyślności. Miej na ustach uśmiech słodki w życia zaś nie doznaj troski. Niech dzień cały będzie radosny bądż wesoła przynajmniej do wiosny. Z bukietem róż nie mogę przyjść, by złożyć Ci życzenia, lecz w słowach Twych myśli, niech się spełnią Twe marzenia. I ślę Ci jeszcze życzenia małe bądż szczęśliwa przez życie całe- a na koniec proszę skromnie, nigdy nie zapomnij o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobiusz Re: 8 marca Dzień Kobiet IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 11:33 Mojej Stasi też ślę życzenia-wszystkiego najlepszego z okazji Dna Kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł. Re: 8 marca Dzień Kobiet IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 13:12 Koleżankom z akademika maluch życzenia z okazji Dnia kobiet przesyła Paweł Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam smutno mi IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 13:57 Znów sobota a ja samotna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonio Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 12.03.11, 10:17 Przyjdż wieczorem do klubu Paradox-gramy jazz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 22:32 Tak bardzo chciałabym umrzeć. Mógłbyś kochać niebyt, a ja liczyłabym, ile płatków mają chryzantemy w Twoim wieńcu. Tak bardzo chciałabym umrzeć. Mógłbyś się za mnie pomodlić, pierwszy raz słuchalibyśmy z Bogiem, jak do niego mówisz. Tak bardzo chciałabym umrzeć. Mógłbyś za mną zatęsknić, patrzyłabym, jak chwytasz swoje kurczące się serce. Tak bardzo chciałabym umrzeć. Mógłbyś rozkładać ramiona, tracąc swój brak oddechu, rezygnowałabym z uścisku. Tak bardzo chciałabym umrzeć. Mógłbyś odejść, nawet na zawsze, bo byłoby mi wszystko jedno. Tak bardzo chciałabym umrzeć. Ty byłbyś tu, a ja tam, mimo wszystko bliżej, niż kiedykolwiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: smutno mi IP: 212.87.246.* 13.03.11, 18:22 to kładź się i umieraj! ...przestań pie...ć! Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: smutno mi 14.03.11, 08:47 Mnie już nie jest smutno tylko już jest mi wszystko jedno.Chyba przestało mi zależec na ratowaniu mojego małżeństwa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.03.11, 10:14 Olej go !! Daj komus innemu napewno z checia skorzysta i bedzie zyc dlugo i nieszczesliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.03.11, 10:15 a znalazlas juz tego kota co zgubilas czy jeszcze nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 18.03.11, 13:05 Witam, Dziękuję za życzenia od szanownego forumowicza... dopiero teraz, ale byłam dość zajęta, przepraszam Maksik, don't worry, mnie też było smutno, ostatnio nawet bardzo, ale jakoś sobie wyjaśniliśmy i już jest ok, może trzeba popatrzeć w inną strone a nie w stronę męża, nabrać dystansu, zainteresować sie czymś innym, a on dostrzeże, że ma w domu ciekawą kobietę, którą na pewno kiedyś bardzo kochał, a teraz trochę o tym zapomniał... Trzymam kciuki odezwij się pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 18.03.11, 15:12 Ja też witam w tą deszczowa pogodę i cieszę się ,że chyba promyki słońca zaświeciły w Twoim domu. Nie trzymaj swych alabastrowych szkatułek miłości i czułości szczelnie zamkniętych i zapieczętowanych do czasu, aż umrą wszyscy Twoi przyjaciele. Napełniaj ich serca słodyczą . Niechaj Twoja mowa będzie pełna pochwał i zachwytu, dopóki ich uszy słyszą, a serca mogą zostać poruszone i uszczęśliwione tym,co mówisz. Dobre słowa,które chciałabyś im powiedzieć,kiedy odejdą, wypowiedz zanim to zrobią. Niechaj twoja mowa będzie pe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 18.03.11, 15:23 Niestety coś mi się przestawiło na komputerze i wypowiedż trochę zniekształcona.Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: smutno mi 18.03.11, 16:19 Dzieki za pocieszenie ,spoko dam radę:)pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: smutno mi IP: *.51.57.244.tvksmp.pl 19.03.11, 11:24 Ja jestem już kilkanaście lat po ślubie , przeszliśmy w tz. w stan "przyzwyczajenia" i to jest najgorsze jak pomyślę że tak może być do końca naszych dni . Stan ten działa na nas odpychająco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re:wiosna się zbliżai IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 13:59 Bardzo ciekawa wypowiedż.Napisz coś więcej na ten temat-tylko poważnie bez dyrdymał .Ja jestem po ślubie już ponad 4o lat i różnie w tym okresie bywało.Ale wydaje mi się że dziś młodsze małżeństwa to taki mały kociokwik-ale to tylko moje zdanie z własnych obserwacji. Dlatego ciekawe by były wypowiedzi na taki temat -co myślą młodsze żony czy mężowie z różnym stażem małżeńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosenny Re:wiosna się zbliża-coś dla żony. IP: *.play-internet.pl 20.03.11, 16:33 Żona to drażliwa skomplikowana istota połączona z inna drażliwą,skomplikowana istota. Przez całą resztę swego życia będą starali się wpasować w mały światek małżeństwa -tak,aby się nawzajem nie poranić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re:wiosna się zbliża IP: *.play-internet.pl 23.03.11, 17:53 Pierwsze kwiatuszki wychodzą z ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:wiosna się zbliża IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 20:19 Jest coraz cieplej-pierwsze pąki na drzewach się pokazały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 193.138.241.* 06.04.11, 11:28 ...i co słychać? jakos cicho ostatnio na naszym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 18:30 wiosna :) to i w serduszkach wszystkim wesoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlaczego Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.04.11, 22:16 Wszystko wróciło do normy,niektórzy się wzajemnie pogodzili, wszystkie strony są szczesliwe, wiec dlaczego smutno, o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: smutno mi IP: 212.87.246.* 07.04.11, 00:43 Niektórzy są i będą nieszczęśliwi. Nie potrafią docenić tego co mają i kogo mają koło siebie. Pogódź się z tym. Taka "Twoja uroda". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 07.04.11, 09:50 Wiosenne pozdrowienia,ale jeszcze nie świąteczne życzenia. Ktoś pamiętający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 07.04.11, 17:34 cieszę się że jesteś Ktosiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re:Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 09.04.11, 10:38 Dobre słowa mogą być krótkie i proste, lecz ich echo nigdy nie milknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re:Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 09.04.11, 12:23 Siedzę i myślę i nic nie potrafię wymyśleć -co robić w taką wietrzną pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re:Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 09.04.11, 12:50 Weż książkę i poczytaj.Nie można się nudzić.Nuda to stres ludzki nie dajmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 SMUTNO MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.138.241.* 10.04.11, 11:26 i znowu to samo... kolejny raz się zawiodłam EGOISTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: SMUTNO MI !dlaczego IP: *.play-internet.pl 10.04.11, 12:42 Jakie to przykre-jakie to smutne.Nie wiem na gorąco jak pomóz-myslałem ,że już jakoś to wszystko się układa -coś zatkało się .A może to tylko wiosenny zły humor.Cierpliwości -jutro będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: SMUTNO MI !dlaczego IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 15:02 Temat się powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: SMUTNO MI ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 15:55 bo takie jest życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: SMUTNO MI ! IP: *.play-internet.pl 13.04.11, 20:50 Niestety ,ale co zrobić aby było lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: SMUTNO MI ! 13.04.11, 23:09 Bo nie wystarczy przecież pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez życie.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 wspomnienia IP: *.play-internet.pl 14.04.11, 20:01 Wracam do wspomnień-uśmiechnij się-9.XI.10-14.54. Uśmiechnij się -idzie wiosna-jutro będzie lepiej-trzeba być optymistką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Palmowa niedziela-tuż tuż IP: *.play-internet.pl 16.04.11, 11:21 Rozdygotał się dzwonek kościelny, hen w wysokiej kołysze się wieży. Słońce złoci poranek niedzielny, płynie polem wiatr ciepły i świeży.. Idą drogą gromady ,gromadki, starzy,młodzi,chłopcy,dziewczęta. Pogadują sąsiedzi,sąsiadki, Przystrojeni starannie od święta. Każdy trzyma gałązkę wierzbową, bibułkami jaskrawie upstrzoną. Idą miedzą i drogą wioskową,. drogą piaskiem i słońcem złoconą. Niebo czystym błękitem połyska... Tak rozgłośnie dzwon bije w kościele!... Aż się czegoś radują ludziska w tą wiosenną Palmowa Niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Palmowa niedziela IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 13:20 Na drzewach jeszcze pusto, Pąk jeszcze nie nabrzmiewa I liść się nie rozchyla I szare stoją drzewa. Tylko jedyna wierzba W śliczne się kotki stroi, Bieleje nimi z dala, Jak rycerz w srebrnej zbroi. Tylko jedyna wierzba Palmową czci niedzielę, Podnosząc na gałązkach Bieluchnych kotków wiele. I choć ją póżniej przyćmią Kwiatów rozkwitłe kiście, Droższe są nad nie kotki, Barwiące się srebrzyście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.11, 11:16 znalazłam tę wypowiedź rzeczywiście optymistyczna, dobrze nastraja teraz też mam pozytywny nastrój oby jak najdłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: Uśmiechnij sie IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 21:16 Tak cieplutko -tak milutko kolejne dni upływają i do świąt przybliżają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re:Życzenia Świateczne IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 11:01 Zyczenia Swiąteczne dla tych smutnych i wesołych wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Skj 5 Do nieznajomej z internetu życzenia świąteczne IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 13:07 Pamiętam moje dawne ,dziecinne święcone... Stolik taki malutki,na nim w zwartym rzędzie Na srebrnych talerzykach ślicznie ułożone Przreóżne smakołyki tak,jak bywa wszędzie. Talerzyki ze srebrnej tekturki zrobione, Specjały-a marcepanu,lecz jakże dokładnie! Szynka,indyk,prosiaczek,co jajko czerwone W pyszczku trzyma,kiełbasa,zwinięta tak ładnie. Dalej talerzyk pisanek,i ser z kminkiem biały, I rzeżucha,i chlebek,co aż pachnie prawie, I dwie pełne karafki,i na taczce małej Kropidełko maleńkie w błękitnej prawie. W pośrodku- baranek,biały ,kędzierzawy, Z chorągiewką czerwoną,z oczkami czarnymi, I hiacencik z bibułki,skryty niemal w trawie, Co wyrosła w doniczce z słodkiej z cukru ziemi. Jakże to było dawno!Lecz jakże pamięta Serce te czasy jasne,złote i radosne, Te dziecinne ,kochane,upragnione święta, Pachnące hiacentami,wróżące już wiosnę. I ten stolik maleńki,taki kolorowy, Co był szczytem dziecięcych,niewybrednych marzeń... ...Zda się ,że wczoraj było...z mgły czasu różowej Jak żywy czar powstaje tamtych,dawnych wrażeń.... Dla najmłodszego osobne życzenia i pozdrowienia świąteczne oraz wesołego lanego dyngusa. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Z Re: Do znajomej z internetu życzenia świąteczne IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 19:52 Ja też dla wszystkich znajomych tą drogą przesyłam życzenia świąteczne a wszczególności mojej Karolince -Artur Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re:samotność trudna IP: *.play-internet.pl 23.04.11, 04:03 A dla mnie nadchodzą smutne święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w ogrodzie Re:samotność trudna IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.04.11, 08:08 Serce zapomni internet przypomni. Dla smutnych z tego wątku,najlepsze życzenia, a kwiaty są w ogrodach dla Was. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re:samotność trudna IP: *.play-internet.pl 23.04.11, 09:57 Wstałam-wyjrzałam-idę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś dziś smigus -dyngus IP: *.play-internet.pl 25.04.11, 09:31 Lejemy te smutne ,aby było wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: dziś smigus -dyngus IP: *.play-internet.pl 25.04.11, 11:47 A ja polałam wszystkich chłopaków na ulicy i uciekłam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic włokniarza. Re: wesołó w Częstochowie. IP: *.play-internet.pl 25.04.11, 18:36 Włókniarz Częstochowa wygrał na żużlu.Gratulacje.Stop malkontentom którzy narzekają na Włókniarza.Zawodnicy bez wielkich i znanych nazwisk w Polsce pokonali drużynę przeciwną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 19:50 - Kim był dla ciebie? - zapytał. Zamyślona wpatrywała się w okno, powstrzymywała od płaczu mimo, że jej oczy szkliły się. - Kim był...? Był moją duszą. - odparła, wtedy pierwszy raz nie mogła powstrzymać łez. Ona, twarda dziewczyna, licząca zaledwie kilkanaście lat, dziewczyna która nauczyła się życia w tak krótki czasie, dziś nie umiała, płakała za nim jak małe dziecko za ukochanym pluszowym misiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 16:00 Witam, dziękuję za pamięć i życzenia znowu ja zapomniałam pierwsza złożyć... przepraszam obiecuję poprawę pozdrawiam PS też kibicowałam Włókniarzowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 nadchodzi weekend IP: *.play-internet.pl 29.04.11, 09:04 A jakie plany na weekend.Wiosna w całej pełni trawka się zieleni coraz bardziej,drzewa obsypane kwiatami.Po zimie zaczyna się nowe życie ,trzeba nabrać wiosennego powietrza i z uśmiechem powitać nowy miesiąc.Miesiąc maj -miesiącem zakochanych .Ale prawdziwie kocha się chyba tylko raz-a potem pozostają tylko wspomnienia i nadzieje na lepsze i wspanialsze- bajeczne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g... Re: nadchodzi weekend IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.04.11, 22:53 Nadzieja jest tyle warta co zeszłoroczny śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Trzeci Maja IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 14:39 Cała stolica od rana Huczy jak rzeka wezbrana. Poprzez ludu gwarne mrowie Ciągną na Zamek ludzie i posłowie. Przed wielką sala zamkowa Gromkie okrzyki,przemowy. Wielka ma zawitać zmiana: Wolność ,równość wszystkim dana. Lecz wszyscy też w równej mierze Polsce służyć powinni szczerze. Byle razem,ramię w ramie A wszystko sę zło przełamie. Zapamiętajcie narodzie: W waśni zguba siła w zgodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 08.05.11, 21:29 Generalnie plan był bardzo dobry, wyjazd poza miasto na kilka dni, rewelacja ale niestety znowu kłótnia o... NIC smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: smutno mi-mnie trochę też. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 20:35 Pozdrawiam i wydaje mi się,że w maju powinno być inaczej.Miesiąc maj miesiąc zakochanych , ale i w tym miesiącu trzeba być zrozumianym .Ja też przez tyle lat staram się być cierpliwym i chyba nie ma innego wyjścia -jak być cierpliwym i czekać na ten szczęśliwy dzień który jak wróżka mówi musi kiedyś nastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi-mnie trochę też. IP: 91.210.242.* 11.05.11, 22:43 ...a jednak... uczucie smutku dopada każdego, bez względu na wiek myśle, że mimo wszystko to dobrze czasem trzeba sie posmucić, mysle, że nabiera się wtedy dystansu do przyczyn tego smutku mnie będzie smutno jeszcze przez parę dni Ktosiu, dlaczego Ci smutno...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi-mnie trochę też. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 14:26 NAWET SOBIE NIE WYOBRAŻAŁEM KILKA MIESIĘCY TEMU JAK TRUDNY TO JEST TEMAT.Tego się nie da opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: smutno mi-mnie trochę też. 15.05.11, 15:33 Temat bardzo trudny i jak się mówi temat rzeka.Czemu to nasze życie jest takie okrutne i stawia przed nami takie ciężki wybory?::( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 23.05.11, 20:21 bardzo mi smutno... bardzo źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 20:42 Jak wybrnąć z sytuacji w tak pięknym miesiącu jakim jest maj-miesiąc zakochanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta 33 Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.11, 16:40 Maj mija a ja jestem dalej samotna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.11, 12:29 wszystko się zmieniło coś się skończyło jest już coraz lepiej teraz trzeba wszystko poukładać od nowa potrzeba tylko dużo siły... i właśnie teraz potrzebna jest ta druga osoba musi się udać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Dzień Dziecka !!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 01.06.11, 12:18 Uda się -tą drugą osobą jest dziecko!!!! Wśród wszystkich smutków świata, wśród wszystkich radości ziemi jedna jest róża bez cierni najcudniejsza pomiędzy cudnymi. Jeden jest uśmiech bez cienia i jedna jest słodycz bez jadu- jeden jest owoc radości z ziemskiego rajskiego sadu... Jedno jest słońce wśród mroków, co na nas czyhają zdradziecko... Ten uśmiech ,ten cud,to słońce, ta radość,ta słodycz-to dziecko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama oli Re: Dzień Dziecka !!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 01.06.11, 14:35 Dziś jest dzień dziecka -zabawy dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dzień Dziecka !!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 01.06.11, 21:34 Jak bawiliście się na Dzień Dziecka.Napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Dzień Dziecka !!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 03.06.11, 11:20 Niestety dla mnie już minął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Dzień Dziecka !!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 18.06.11, 18:39 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re:koniec roku szkolnego IP: *.play-internet.pl 22.06.11, 16:31 !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Asia Re:koniec roku szkolnego IP: *.play-internet.pl 26.06.11, 12:44 Hej! Wakacje to rzecz miła wyśmienita rzecz już nauka sie skończyła, książki idżcie precz. Nie dbam wcale o zeszyty, nie wiem co to orzeczenie, nie obchodzi mnie już wcale dodawanie czy mnożenie. Hej na trawce i na trawce spędzać będę całe dnie, a urosnę jak ta sosna, nie poznacie mnie. Lecz gdy miną dwa miesiące już się skończą figle,psoty, do nauki w miłej szkole nie zabraknie mi ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 29.06.11, 11:15 Hello, I co tam słychać? Trochę się zaniedbałam, ale wciąż pamiętam o naszym forum. Miałam mnóstwo pracy związanej z końcem roku, ale już jestem wolna. Wakacje, wreszcie wakacje. Wyjazdy, góry, morze, plaża. Będzie pięknie. Życzę wszystkim duuuuuuuuuuuuużo słonka. Jestem, jestem cały czas. Szczególne pozdrowienia dla szanownego forumowicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lot motyla Re:wakacje IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.07.11, 23:06 www.youtube.com/watch?v=5ueTiq50UVQ Czasami żal mi samotnych ludzi ktorzy nie radzą sobie z samotnoscią, szkoda że szukają szczęscia daleko, nie widząc że jest ono w zasiegu ręki. Wystarczy się schylić szczeście podnieść i pielegnować. Dlaczego proste rzeczy są najtrudniejsze. Zycze wszystkim udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta. Re:wakacje IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 21:35 Minęła niedziela a ja jestem dalej sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re:wakacje IP: *.play-internet.pl 12.07.11, 17:34 Z okazji zbliżającej się rocznicy ślubu jako może jeden z pierwszych składam serdeczne życzenia -aby wszystko w życiu jak najlepiej się układało i żebyśmy w przyszłym roku znów spotkali się na forum 25 lipca. Zawarcie małżeństwa to początek wielkiego przedsięwzięcia.W teorii dwoje ludzi zdecydowało,że ufają sobie nawzajem, szanują się i kochają wystarczająco mocno, aby spędzić razem resztę życia. Pragną wybudować coś,co dla ludzi z zewnątrz wydaje się być nieskończenie proste,ale tak naprawdę jest nieskończenie złożone-arkę,która przetrwa każdą pogodę.W rzeczywistości niektórzy ludzie pobierają się dla tuzina różnych powodów - i często spędzają resztę życia na rozpadając się tratwie,trzymanej jedynie przez kilka lin. Lecz każda taka tratwa utrzyma się na powierzchni wody,dopóki jej budowniczowie raczej będą woleli dzielić razem jej ograniczenia, niż ryzykować spotkanie z rekinami. Tratwa może być jedynie sposobem na przeżycie- może też być pomoca w wielkich odkryciach; może zboczyć z kursu,może potrzebować nieustannych i szybkich napraw.Lecz jeśli,mimo różnych niedogodności,wciąż utrzymuje się na powierzchni, to znaczy,że ma dobry wiatr. Widać,że ktoś na niej mieszka i panuje na niej atmosfera partnerstwa. Osobne życzenia i pozdrowienia przesyłam dla synka ten w dalszym ciągu nieznajomy forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotny jarek Re:wakacje IP: *.play-internet.pl 12.07.11, 21:10 Ja tez jestem samotny -jest mi smutno i nie wiem jak dalej spędzać wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re:wakacje IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 18:23 A czy ktoś potrafi napisać jak wesoło spędza wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re:wakacje IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 19:27 Jakie atrakcje w Częstochowie spotkać można w czasie wakacji.Gdzie spędzić wolne dni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 14.07.11, 19:51 Bardzo dziękuję za życzenia. Wzmianka o tratwie bardzo dokładnie odzwierciedla myślę, że nie tylko moje życie..... Smutne, ale prawdziwe Cóż... w życiu piękne są tylko chwile..................................................................... :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten ktoś Re: trochę deszczowo IP: *.play-internet.pl 15.07.11, 09:54 Ale czy te chwile są tylko wspomnieniem tych lepszych chwil.Czy jest szansa aby znikło to słowo smutni mi ?Pozdrowienia weekendowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: trochę deszczowo IP: 91.210.242.* 15.07.11, 19:01 są to wspomnienia, ale i dni bieżące po prostu tak jest, że należy sie cieszyć z tego co daje chwila bo nie wiadomo kiedy znów będzie dobrze a tytuł "smutno mi" bardzo mi sie podoba i nie chcę aby był zmieniany bo każdemu czasem jest smutno i wtedy właśnie powinien otworzyć to forum w liceum moimi ulubionymi epokami literackimi były średniowiecze i dekadentyzm...., nie lubiłam romantyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: trochę deszczowo IP: *.play-internet.pl 15.07.11, 20:22 Ale jest lato i może być wieczorem romantycznie i nie smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta wakacje IP: *.play-internet.pl 17.07.11, 10:29 Przyszła niedziela a ja wciąż samotna.Trudno znależć ciekawego i konkretnego partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Lato IP: *.play-internet.pl 17.07.11, 15:00 W lipcowym słońcu rozkwiecona łąka, pszczoły miodami karmiąca pasieka, powietrzem płynie słodkich woni rzeka, z nieba perłami dzwoni pieśń skowronka. Żywicznym tchem oddycha bór. Z daleka strumień bulgoce.Ziemia wskroś przesiąka żarem.Hen z gór się szerzy pogłos dzwonka : to,zda się ziemia przyzywa człowieka. Szumią zbóż złote łany, Kłos o kłosy radośnie szeleszcze, rodząc hymn rozśpiewany- --Dzięki-dzięki-za słońce -i deszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 21.07.11, 17:09 jakoś ucichło, jakoś spokojnie, nawet radośnie czasmi bywa, oby nastrój sie nie zmienił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 22.07.11, 14:35 Już nie długo kolejna rocznica i nie powinno być smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna zosia Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 14:53 Mija lipiec ,mija lato,minie kolejny rok mojej samotności a ja zastanawiam się nad swoją osobą-co dalej.Jestem samotna i -i trudna napisać co dalej.Próbowałam szukać swojego szczęścia w ramionach innych ,ale niestety z różnych powodów nie wychodził temat kochliwy.Przeczytałam kilka różnych czasopism o szczęściu ludzkim i trafiłam na ten wątek na forum który również jest dość ciekawy ,ale chyba i nieco skomplikowany choć ludzki. Przewija się w nim smutek i co i właśnie to temat nie tylko na lato ,ale na dłuższe chwile rozmyślań i zapytań dlaczego ludziom jest smutno i co zrobić aby ten smutek omijał każdego i przynosił mniej dni pochmurnych i pomimo tego że rodzina jest założona -a jednak czegoś brakuje do tego szczęścia rodzinnego w pełnym tego słowa znaczeniu.Tyle na tym forum wypisuje się różnych dyrdymał a o tym najważniejszym szczęściu rodzinnym i samotności brak jest tematów i dyskusji.Czyżby ten temat był tak trudny i skomplikowany lub mniej ważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skowronek Re: smutno mi IP: 212.87.246.* 25.07.11, 15:12 Smutek będzie towarzyszyć ci do śmierci. Spróbuj to zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadzio Re:Życzenia imieninowe IP: *.play-internet.pl 26.07.11, 08:58 A jednak może być dzień weselszy.Dzisiaj składamy życzenia imieninowe wszystkim Anią,Anulkom .Przecież każdy dzień może nam przynieść chwile radości i uśmiech zawsze powinien być na naszych ustach.Kocha się tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nieznajomej Re:Życzenia imieninowe dla Anny IP: *.play-internet.pl 26.07.11, 15:27 Anna subtelna i miła jakby ją wróżka wyśniła. Piękna ,powabna i tkliwa, niezwykle urokliwa. Mądra ,dobra ,życzliwa, uczciwa i sprawiedliwa piastuje liczne walory wspaniałej matki i żony. Gustownie ubrana, schludna gościnna i nieobłudna jest ozdobą swojego domu w czas radości lub przełomu. Nie można jej nic zarzucić, jest bystra w ocenie ludzi. Potrafi zadbać o siebie, by sprostać każdej potrzebie. Nie zmienia swoich poglądów przyzwyczajeń ni sądów. Ceni własne zalety niezależnej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.anna Re:Życzenia imieninowe dla Anny 26.07.11, 21:41 Wszystkie Anny dziękują za życzenia, na czekoladki można tylko popatrzec i łyknąć ślinke .fotoforum.gazeta.pl/5,2,sawa.anna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cć Re:Życzenia w rocznicę ślubu IP: *.play-internet.pl 27.07.11, 07:07 Żadne łańcuchy nie utrzymają małżeństwa w jedności. Tylko nici, setki cienkich nici mogą zszyć dwoje ludzi na wiele lat. To właśnie one sprawiają / a nie namiętność, a tym bardziej nie seks!/ że małżeństwo trwa. Serdeczne życzenia w rocznicę ślubu przesyła ktoś. Ciekawe czy trafiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re:Życzenia w rocznicę ślubu IP: *.play-internet.pl 27.07.11, 13:00 Oczywiście to były konkretne życzenia w rocznicę ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Lato w pełni IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 12:03 Nareszcie się zrobiło trochę ładnej pogody -czy wytrzyma do weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 13.08.11, 19:59 Witam, Już po wczasach. Było miło i sympatycznie choć jak zwykle nie obeszło się bez burz, ale cóż, cieszmy się z tego co mamy. Bardzo dziękuję za życzenia, oczywiście trafione dokładnie w tę datę... skąd ta precyzja...? Muszę kończyć. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: lato w pełni IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 19:43 Jednak humor po wczasach się poprawił to już jest dobry znak na lepsze chwile spędzone razem w ładnej okolicy.Przesyłam jeszcze letnie ukłony dla całej rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna 18 Re: lato w pełni IP: *.play-internet.pl 16.08.11, 10:20 Ja też jestem samotna -a tu lato się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: lato w pełni-wakacje się kończą IP: *.play-internet.pl 16.08.11, 17:09 Jak spędziliście wakacje -napiszcie swoje wspomnienia i wrażenia z wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Mój piesek Yorka IP: *.play-internet.pl 22.08.11, 11:10 O ! Byłbyś wpadł pod samochód, malutki ! Uważać trzeba . Ach , jaki ty jesteś chudziutki ! Chcesz chleba ? Choć ze mną. Mieszkamy w podwórku . Będziesz mógł biegać tam, sam i nie na sznurku... Będzie ci dobrze . Chodż ! Już nie znajdziesz pana, choćbyś tu szczekał do rana. No chodże ze mną , nieboże . Nie wiesz , że w mieście pies sam być nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Mój piesek Yorka IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 12:14 Wyjdż na spacerek z yorką!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: Mój piesek Yorka IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 12:55 Sympatycy Yorek spotykają się o 19 na promenadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Mój piesek Yorka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.08.11, 15:02 Lubimy psy piekne odważne , a nie jakieś tam kupy kłaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Mój piesek Yorka IP: 91.210.242.* 25.08.11, 10:08 Re: Mój piesek Yorka????????????????????????????????? O co chodzi? Chyba pomyliły nam się wątki na forum!!!!!!!!!!!!! Nie róbmy już tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 25.08.11, 10:09 wracamy do tematu głównego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 26.08.11, 13:02 O pieskach Yorkach też jest fajny temat i każdy coś tam chce nowego na forum do dyskusji wrzucić ,ale nie zawsze to się udaje.Temat smutno mi też chyba nie za bardzo jest ciekawy i mało kto chce go kontynuować.Tym bardziej ,że nadchodzi drugi wyż lata -jest cieplutko i warto się zastanowić po chyba wspaniałych wczasach i wakacjach jak ten smutek zamienić w radość dalszego młodzieńczego życia.Chociaż w życiu czasami nie wszystko się układa tak jakby dana osoba sobie życzy czy marzy,ale trzeba być niezłomnym -wytrwałym i próbować coś zmienić w tym swoim może smutnym okresie.Masz serce i patrz w serce które należy do Ciebie-a serca te się pokochały i tylko chyba brakuje w nich jakiegoś przecinka który by mógł przerwać te smutne słowo -smutno mi i dwa serduszka dalej kontynuowały by tą miłość po ponad 10 letnim okresie wspólnego kochania.A serce które prawdziwie kochało nigdy nie zapomina o drugim serduszku.Miłość jest spontaniczna i pragnie wyrażać się poprzez świat się radość,piękno,prawdę,nawet przez łzy.Przecież wszyscy zostaliśmy obdarzeni mocą dzielenia się z drugim człowiekiem tym, co w nas najgłębsze-sercem,duszą, życiem.Pozdrowienia i być może do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 91.210.242.* 27.08.11, 18:48 Nie chcę być niegrzeczna, ani nikogo urazic, ale nie chciałabym aby zmieniać myśl przewodnią naszego forum. Jeśli ktoś chce porozmawiać o pieskach, to ok ale proszę nie w tym miejscu. W listopadzie 2009 miałam okropnego doła i założyłam to forum nie myśląc o konsekwencjach. Bardzo mnie zaskoczył oddźwięk ze strony forumowiczów. Cieszę się, że jest Szanowny Forumowicz, Maksik i inne osoby, które co jakiś czas odwiedzają to miejsce. Chodzi o to, że każdy w życiu przeżywa smutki i zdarza się to co jakiś czas, to jest nieodłączna sfera naszego życia. I nie ma co z tym walczyć. Chodzi mi tylko o to, żeby nie mieszać tematów. Chcę żeby można było znaleźć pod tym tematem to, czego wypada się spodziewać, a nie zupełnie innych treści. Jeszcze raz nie chcę nikogo urazić. Miałam dzisiaj jechać na Chylińską, ale jakos to słońce mnie osłabiło. Jakby co to bawcie się dobrze. Kiedy powiem sobie dość..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 17:54 Jest niedziela ,trochę posiedziałem nad tym tematem.Napisze tak -miłuj -kochaj albo rzuć.Ale żadne z tych słów nie jest dobrym rozwiązaniem.Jest to temat bardzo ciekawy,ale jeszcze bardziej skomplikowany.Na forum jest wiele wypowiedzi reklamowo politycznych,ogłoszeniowych,nie mądrych.Brak jest wypowiedzi psychologicznych,życiowych i polegających na pomocy w rozwiązywaniu być może problemów domowych czy rodzinnych.A przecież w wielu domach -rodzinach występują różne tematy- problemy które nie każdy potrafi rozwiązać je indywidualnie.A może takie różne wypowiedzi - spojrzenie na świat inaczej pomogą niektórym chociaż osobom w rozwiązywaniu swoich problemów i kłopotów domowych czy rodzinnych.Życie robi się coraz bardziej skomplikowane to nie jest temat tabloidów czy innych pierduł to jest temat poważny i trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 22:37 poz.solidarnosc.czest.pl/index.php/aktualnosci/45-zlota-malina-dla-czestochowskiej-prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka.col Re: smutno mi 04.09.11, 09:48 Kazdy temat jest dobry, inaczej wątek zejdzie na psy. Mądrość i młodość to dwie połówki całości, no widzisz, skąd byś to wiedział? :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi-nocny ptaszek IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 05:02 Ten wątek już nie długo będzie miał 2 lata.Niestety ten tytuł smutno mi bez przerwy przewija się i nikt nie potrafi znależć sposobu jak rozwiązać ten temat i być może lekarstwo ,aby smutek nie drążył danego człowieka tak długo.Przecież na forum piszą i czytają go różne osoby w różnym wieku i z różnym wykształceniem - poruszają wiele przedziwnych tematów -a jednak tak poważny temat jak smutno mi nie znajduje lekarstwa i pozostawia się go do rozwiązania tylko danej osobie.Jest to temat być może psychologiczny ,ale jak trudnym jest tematem widać po pojedyńczych wypowiedziach.Nadchodzą więc jesienne wieczory spróbujmy znależc sposób na rozwikłanie tematu -smutno mi. Jedną z najpiękniejszych nagród,jakie człowiek otrzymuje w swoim życiu, jest to,że zawsze kiedy z całego serca stara się pomóc drugiemu człowiekowi, pomaga równocześnie samemu sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: smutno mi-nocny ptaszek IP: 212.87.246.* 08.09.11, 15:23 Srać na to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do adama Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 16:25 Widać kulturalnego człowieczka i jego poziom wychowania???Jak ma w głowie tak pisze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annet Re: smutno mi IP: *.146.33.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.09.11, 16:38 Amoim zdaniem jest bardzo żle jak narzekamy na wszystkich i wszystko .Podobno świat jest tak skonstruowany że żadne z Nas nie może miec wiecznej idylli ,bo człowieka natura jest taka że jak wszystko dobrze to wydaje się że zawsze ma tak byc ,lecz czy docenialibyśmy wówczas ze dziś jest lepszy dzień od wczorajszego bo coś się powiodło ,nie bo myślelibyśmy że to standart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś jesienią weselej IP: *.play-internet.pl 17.09.11, 08:45 Lato się kończy-jesienią też się kochamy żeby nie było smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocik Re: jesienią weselej IP: *.204.8.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.09.11, 16:25 A mnie to teraz dopiero smutno,właśnie wróciłam z wyjazdu.Szykowałam się jak nigdy a ,,mój'' facet okazał się niezłym frajerem ,podrywał tam inne baby,flirtował i bawił się w najlepsze.Żenada,oszczędzał kase ,wszystkie wydatki kalkulował i przeliczał ,poprostu szok.Rodzicom Go przedstawiłam jako kogoś super ,teraz żałuje już wszystkiego .Porażka ,to za mało powiedziane i jak tu smutną nie byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 91.210.242.* 18.09.11, 20:00 ...i co tam? jak tam? jakie nastroje? ja mam wrażenie że moje życie dochodzi do końca pewnego etapu nie wiem co jest po drugiej stronie nawet nie wiem czy chcę tam przejść ale mam wrażenie, że coś się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś do skj5 Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 19.09.11, 10:50 Po tak ciekawym wpisie odnoszę wrażenie ,że po nieco długim okresie smutku powoli wraz z końcem lata a początkiem jesieni wszystko wraca do normalnego życia jak po 10 letniej służbie w małżeństwie.Ostatnie tygodnie lata były cieplutkie więc i to ciepło wniknęło w ciało małżeńskie i poukładało wszystkie trudne sprawy dla dobra obu stron i najważniejszej osóbki produktu kochania jakim jest już coraz starsze dzieciątko owoc miłości sprzed 10 lata.Jak ten czas leci czas powspominać jak wspaniale było przez kilka lat -a ,że trochę wystąpiły w tym okresie nie ciekawe zawirowania to wszędzie się to zdarza.W wielu małżeństwach w obecnych latach te zawirowania występują i trzeba być dobrej myśli,że to ciepło letnie ostatnich tygodni przeniesie się na zbliżającą się jesień i może ciekawą zimę.I następne 10 lecie małżeństwa spędzicie wspólnie i ciekawiej.Czego z całego serca życzę.Odkąd istnieje świat,dwóch rzeczy nie można zmienić: biegu rzek i dziwnych,słodkich dróg miłości.Miłość,zawsze jest jednaka,nie zna pór roku ani granic ani godzin,dni miesięcy.Pozdrawiam i może do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: Bądżmy dla siebie życzliwi 19.09.11, 20:06 Małżeństwo składa się ze wspólnych interesów i wzajemnego pożądania. Pierwsze wzrasta z latami, drugie zanika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 10:34 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi... IP: 91.210.242.* 07.10.11, 20:10 Kolejny jesienny wieczór. I znowu dołek. Dlaczego w życiu piękne są tylko chwile.... i dlaczego one tak krótko trwają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj Re: smutno mi IP: *.204.104.209.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.11, 16:20 Fakt w życiu piękne sątylko chwile ,chodzi o to aby było ich jak najwięcej ,niestety nie jest tak .Coś się kończy coś zaczyna w sobote ma... dzieste urodziny i nie martwie się tym że czas ucieka żyje i staram się aby było jak najjjjjjjjjjj.BUZIAKI DLA CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna ewa Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 07.10.11, 20:41 Siedzę i myślę -co napisać?A tu wieczory coraz dłuższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ewy Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 21.10.11, 22:11 Niestety już jesień w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 jesienne wspomnienia IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 09:21 Jeśli dobrze trafiłem to tą drogą przesyłam serdeczne życzenia urodzinowe.Jeśli nie to ślę życzenia jesienne i przesyłam tego ciepłego jesiennego listka figowego wraz z życzeniami wspomnij mnie. Jeśli dobrze trafiłem to przesyłam serdeczne życzenia urodzinowe.Jeśli nie to nie mniej serdeczne pozdrowienia jesienne wraz ze złotym jesiennym listkiem figowym.Osobne pozdrowienia dla synka.Wspomnij mnie! Podobnie jak na palecie artysty , w naszym życiu jest taki jeden kolor, który nadaje sens życiu i sztuce, jest to kolor złotej jesieni kolor miłości. jest to kolor złoty- kolor jesiennej miłości !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: jesienne wspomnienia IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 09:28 Coś pokręciłem przy pisaniu-przepraszam .Ale sens jest złota jesienna miłość. A wspomnienia zostają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: jesienne wspomnienia IP: *.204.42.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.11, 16:15 pięknie to ujełaś ,dotarło do mnie jak mało co ,dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto to Re: jesienne wspomnienia IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 21:38 Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 15:46 Mija 2 lata od założenia tego trudnego tematu dla wielu osób. Ludzie , Którzy Nie zostawili po sobie wielkich osiągnięć, lecz łańcuszek drobnych życzliwości , nie zmarnowali swojego życia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.205.123.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.11, 16:03 Faktycznie ,lecz czy było ich tak dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 10:06 Bardzo ciekawy i podobny temat być może też psychologiczny o problemach ludzkich obecnej doby pojawił się na forum od kilku dni-kiedy tracisz wiarę w siebie.Kończy się jesień zbliża zima wieczory są coraz dłuższe powodujące nieraz w padanie w zadumę,że człowiek nie wie co jak rozwiązać nie raz mały problem domowy.Więc próbujmy podjąć dyskusję na forum w sposób rzeczowy,realistyczny i taktowny na temat co zrobić aby przełamać niektóre problemy ludzkie które głębią człowieka coraz częściej i wielokrotnie utrudniają nie raz spokojne życie prywatne czy rodzinne.Być może ,że coś jest w tym żadne problemy ludzkie nie dadzą się rozwiązać-one są tylko po to aby je przeżyć.Ale przecież świat się zmienia i ludzkie nawyki też więc ciekawe wypowiedzi mogą komuś być pomocne w życiu prywatnym i służbowym. Osobne pozdrowienia przesyłam dla skj5 życząc nowych emocji i wrażeń przed może oczekiwanym mikołajem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapomniana Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 10.12.11, 12:34 Czas mikołaja minął.Napiszcie czy mikołaj was odwiedził-czy zapomniał o nie których. Ale jest szansa jeszcze ten spóżniony do grzecznych ludków może zawita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi-may Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.12.11, 22:03 Ktoś wspomniał o jasełkach na swieżym powietrzu, czy już się odbyły, czy będą dopiero w swięta, najlepiej nakrecić na kamerkę, by można było odtworzyć po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 18.12.11, 10:56 Hello, Długa przerwa była, ale jestem. Kończy sie rok, dla mnie nie był łaskawy, wiele smutnych wydarzeń miało miejsce. Mam nadzieje, że kolejny bedzie inny, lepszy. Postanowiłam dokonać rewolucji, nie wiem czy to dobra decyzja, ale zacznę nowe życie... Serdeczne pozdrowienia dla szanownego forumowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 18.12.11, 11:06 Witam po krótkiej przerwie-szkoda że w tak minorowym nastroju kończy się ten rok. Ale mam wrażenie ,że ostatnie dni będą trochę weselsze.Życzenia za kilkanaście godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 91.210.242.* 18.12.11, 18:09 Moja klasa chciała pośpiewać troszkę kolęd... jak co roku to samo. Ale wymysliłam, że w tym roku będą nieco inne. polecam: Slade - Merry Christmas Everybody Brenda Lee - Rockin' Around The Christmas Tree Band Aid - Do They Know It's Christmas, lub np klasyka: Blue Christmas by Elvis... MERRY CHRISTMAS EVERYONE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Swieta tuż,tuż IP: *.play-internet.pl 18.12.11, 20:53 Popieram nowe inicjatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re:Przesyłamy życzenia świąteczne IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 11:01 W tym dniu radosnym oczekiwanym gdzie gasną spory ,goją się rany, życzę Ci zdrowia ,życzę miłości, niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy ,zapachu ciasta, przyjażni która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi. Życzenia przesyła nieznany ,ale pamiętający forumowicz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.146.98.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.12.11, 15:31 święta ups.....i juz mi jest mega zle.Moze ktoś z was chce spedzic je tak jak ja ,na alejach ok.17tej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenx Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.12.11, 22:53 Czy wiecie do kogo tu piszecie, czy tylko tak sie domyślacie. Bo je nie wiem, tak sie tylko czasami domyslam, marzenia są złudne, lepiej zeby ktoś podpisal sie tylko jedną literką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 23.12.11, 11:55 Wszystkim forumowiczom co prowadzą ciekawą konwersację na forum przesyła serdeczne życzenia świąteczne P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lot motyla Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.12.11, 12:20 Wzajemnie. Ktoś narysował serce na sniegu, ale sie roztopiło, zostały po nim tylko motylki, jest na you tubewww.youtube.com/watch?v=dJaWOAuqHec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zguba Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.12.11, 03:25 Ktoś, kto naprawiał alarm przy samochodzie i zgubił pewną część, proszony o odebranie zguby. Trzeba nosić okulary, nie będzie kłopotów z lokatorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyczna Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 26.12.11, 11:52 Kawałek serca przy wysiadaniu z samochodu w nocy mi się urwało i widać koło samochodu pozostało. Czy zaprosi je ktoś na sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***********, Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.12.11, 12:36 A z takim małym kawałkiem to zawsze mozna cos robić, nie martw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h 21 Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.12.11, 18:36 Napiszcie gdzie idziecie na Sylwestra, bo ja jeszcze nie wiem, a najgorsze jest to że zaginął mi nr tel do chłopaka, i nie wiem jak go zawiadomić że też chce iść, może mi coś zaproponuje, może on to czyta, bo nastempny syl dopiero za rok. Najfajniej jest na Bieganka, ale niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 10:29 Życzę Ci ,żeby ten Nowy Rok był dla Ciebie najlepszy, żeby przyszły same jasne dni, żeby sny były kolorowe, wieczory pełne nadziei, a poranki beztroskie, oraz dzbanek miodu,litr wódeczki by odrzucić Twe smuteczki!!!! Ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulna Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 13:44 nowy rok a ja zostałam sama rozstałam się z kimś kto okazał się wielkim egoista. przyjaciółka daleko a ja sama i zaczynam popadać w jakiś stan uśpienia... jak 100 letnia staruszka a mam dopiero 28... jeśli szukacie znajomych przyjaciół napiszcie pozdrawiam gg35955859 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do paulna-henia Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 15:02 Niestety są jeszcze gorsze rozstania i wspomnienia.Czy płeć męska jest taka nie................? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 05.01.12, 17:32 bardzo dziekuję za pamięć i życzenia, również życzę spełnienia marzeń, oddzielnie dla szanownego forumowicza, u mnie wszystko było ok, sylwester udany z wyjątkiem drobnego incydentu na koniec, jednak spowodowany był on tzw. osobami trzecimi, więc było to raczej mało istotne... jednak drugiego stycznia znowu małe nieporozumienie i znowu ciiiiiiiiiszaaaaaaaaaaa... nadal trwa.... czy ci faceci naprawdę wszyscy są z innej planety?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hullo! Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.01.12, 22:12 Dowiedziono że facet to świnia, a przysłowia są madrością narodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ciebie Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.01.12, 11:43 No to już zakoncz tą błazenade, żałośnie wyglądasz nocą gdy zaglądasz w okna,i włosy ci pośiwiały , trzeba z czegoś zrezygnować, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 06.01.12, 17:43 z osobami trzecimi już rozwiązałam konflikt przyznano mi rację, cieszę się bo okazuje się, że ideały w które wierzę naprawdę istnieją w domu nadal cisza... jak można być tak twardym i nieugiętym? po co? szkoda czasu, szkoda życia PS synek pod koniec roku skończył 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaap21 Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.01.12, 18:28 Bardzo cięzko sie z ludzmi dogadać, bo jak jedno chce, to drugie nie i jest taka mijanka, a juz najgorzej jak posrednicza w tym osoby trzecie . Sylwester był bajkowy, ale nie moge podziękować, bo tel nie działa. Jestescie nie poważni a niesmiałość trzeba leczyc,w łasnie torobie. dzięki za życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 05.01.12, 23:28 Szkoda ,że z Nowym Rokiem przeciągają się stare problemy.Ale ponieważ ja jestem zawsze pocieszycielem zranionych serc więc dalej życzę cierpliwości.Idzie zima,potem Walentynka,Dzień Kobiet i pierwszy dzień wiosny-zapędziłem się trochę-ale jest trochę czasu aby druga strona zrozumiała ,że mąż i żona to jest właśnie to coś co jest niezbędne w życiu. A przecież jest i owoc tej miłości z przed lat który już 10 lat przekroczył i zaczyna rozumieć coraz więcej.Cóż więcej mogę napisać -życzę z Nowym Rokiem jak najmniej problemów i aby wszystko w domku układało się jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 06.01.12, 19:23 Pomyliłem lata synka z rocznicą ślubu-przepraszam.Jeszcze trochę i już wszystkie swoje problemy poznamy i i będziemy myśleć co zrobić aby było lepiej.Ale zawsze trzeba być dobrej nadziei ,że problemy się rozwiążą i to słowo smutno mi zniknie z ekranu internetu.Tego życzy w Nowym Roku ten nie znajomy ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! mróz trzyma IP: *.play-internet.pl 04.02.12, 10:12 Zimno w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *,*,*, Re: mróz trzyma IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.02.12, 10:57 Bardzo zimno. Ale życia jest jak wojna,a człowiek jest żolnierzem, czasami trzeba być twardym , aby sie nie poddawać, ale zależy o jaką stawke gramy. Podziwiam ludzi którzy walczą o sluszną sprawe, chociaż ciągle ktoś im rzuca kłody pod nogi. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walenty Rekarnawał w pełni-walentynka tuż -tuż IP: *.play-internet.pl 11.02.12, 09:15 Walentytnka za kilka dni.Co ciekawego szykujesz dla twojej Walentynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimno brrr Re: Rekarnawał w pełni-walentynka tuż -tuż IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.02.12, 20:12 Tego roku walentynki troche zmarzną, polacy powinni obchodzic dzien zakochanych w dniu 24 czerwca, pachnial by pieknie kwiat paproci, i cały las. Ja osobiście wole mniej poetyki a wiecej praktyki. Ile można marzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.12, 16:10 ...i znowu tak jakoś smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: smutno mi IP: *.181.55.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.12, 17:32 Smutno .oj dziwne ja jestem na skraju wytrzymałości sił i motywacji mi brak ,chyba od jutra do roboty ni idę,kłade się o łuzka całośc mni złamała .NIC TU JUŻ RACZEJ NIE NAPISZE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna Re: smutno mi IP: *.net.stream.pl 21.02.12, 23:53 Dołączam się do grona smutnych...każdy z nas ma jakieś większe i mniejsze smutki, ja tęsknię za pracą...i chociaż moje dotychczasowe doświadczenia z pracą nie były najlepsze, to jednak jest potrzebna...i nie chodzi tu tylko o pieniądze, ale o poczucie misji i przynależności, o poczucie własnej wartości związane z codziennym pokonywaniem różnych trudności i czasami spotkanie się z wdzięcznością czy uznaniem otoczenia...Do tego dochodzi łatka nieudacznika, wstyd,że skończyło się dobrą szkołę i nie potrafi się znaleźć żadnej albo odpowiedniej do kwalifikacji pracy...ogłoszenia w moim obszarze zainteresowań są sporadyczne, wysyłam oferty w ciemno, ale na razie cisza :-((((( przekwalifikować się i przekreślić wszystko co do tej pory robiłam...pozdrawiam Was wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bezrobotnej Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 23.02.12, 10:47 Wypowiedż d0ść ciekawa,ale napisz jaką konkretnie tą dobrą szkołę skończyłaś.Nauka nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętający Dzień Kobiet się zbliża!!!! IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 10:10 Będzie wesoło-złóżmy życzenia swoim kobietkom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: Dzień Kobiet się zbliża!!!! IP: *.play-internet.pl 07.03.12, 20:08 Raz do roku jest taki dzień, Który przemija jak piękny sen, Wszystkie Kobiety,Panie i Matki, W tym dniu dostają pachnące kwiatki. Ja kwiatów nie mam dla Ciebie, tylko przesyłam w życzeniach sam siebie, życzę Ci miłośći i szczęścia, dróg prostych ,uśmiechu wiele, Zeby słońce Ci przyświecało, w dzień powszedni jak i w niedzielę. Ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Wiosna nadchodzi IP: *.play-internet.pl 18.03.12, 09:53 Jest coraz cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Wiosna nadchodzi IP: *.play-internet.pl 18.03.12, 11:04 A ja wybieram się z moim małym na rowerze na promenadę aż do samego lasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Wiosna nadchodzi IP: *.play-internet.pl 18.03.12, 11:46 Jest coraz cieplej .Jak spędzić z przedszkolakami niedzielę.Niestety nie mam samochodu -z rowerków dzieci już wyrastają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 18.03.12, 21:54 Witam, Po dłuższej przerwie miło znów poczytać nasze forum. Dziękuję Szanownemu Forumowiczowi za życzenia, jak zwykle pamiętał. Wiosna nadchodzi, miło. Jakoś tak słoneczniej. Może i w życiu zaświeci słonko na dłużej. Pozdrawiam, szczególnie tych smutnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawno temu Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.03.12, 08:26 unosisz się i spadasz, przerwany lot motyla , życie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 19.03.12, 12:53 Pierwsze motylki też już nie długo zaczną latać-na razie pokazały się tylko biedronki-te czerwone w czarne kropeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staś Mamy wiosnę IP: *.play-internet.pl 20.03.12, 09:32 Słoneczko już wygląda-czas na wiosenne spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Mamy wiosnę IP: *.play-internet.pl 20.03.12, 11:30 Jeszcze przez 4 dni będzie obowiązywał czas zimowy. W niektórych kalendarzach pierwszy dzień wiosny jest jednocześnie pierwszym dniem roku. Napiszcie w jakich ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala ma kota Re: Mamy wiosnę IP: *.play-internet.pl 31.03.12, 11:48 Zimno się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palemka Re: W palmową niedzielę IP: *.play-internet.pl 01.04.12, 10:43 Rozdygotał się dzwonek kościelny, hen w wysokiej kołysze się wieży. Słońce złoci poranek niedzielny, płynie polem wiatr ciepły i świeży... Idą drogą gromady ,gromadki, starzy, młodzi, chł0pcy, dziewczęta. Pogadują sąsiedzi, sąsiadki, Przystrojeni starannie od święta. Każdy trzyma gałązkę wierzbową, bibułkami jaskrawie upstrzoną. Idą drogą i miedzą wioskową, drogą piaskiem i słońcem złoconą. Niebo czystym błękitem połyska... Tak rozgłośnie dzwon bije w kościele!.. Aż się czegoś radują ludziska w tę wiosenną Palmową Niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Zyczenia świąteczne IP: *.play-internet.pl 04.04.12, 09:07 Zgadnij kto,zgadnij skąd,życzy Ci Wesołych Świąt Nie myśl sobie ,że to bajka,życzę ci smacznego jajka, niech tradycja dziś szaleje,bo zajączek wodę poleje. Niech radosne Alleluja będzie dla Was ostoją miłości i wiary, Niech pogoda ducha towarzyszy Wam w trudzie każdego dnia. Wiele szczęścia na co dzień życzy dla SKJ 5-ten ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 11.04.12, 21:20 Dziekuję za świąteczne życzenia, miło wiedzieć, że jest ten Ktoś... a mnie znowu smutno i tak w kółko, raz jest lepiej, a raz gorzej dzisiaj jest to gorzej... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: smutno mi IP: *.prenet.pl 14.04.12, 15:48 Mnie jest smutno od kilku dni, ale myślę, że jest to przez pogodę - tzw. przesilenie wiosenne - ogólnie pogoda jest do dupy, kawa nie pomaga :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 28.04.12, 17:54 Miłość wiosenna nie zna granic-nadchodzi maj-miesiąc zakochanych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były student. Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 11:14 Juwenalia już się zaczęły .Jest coraz weselej.Święto studentów na całego.Muzyka i taniec przed wami..Pierwsze promyki słońca już wyglądają-jest coraz cieplej po zimnej zośce.Bawmy się na całego.Studentom nie jest smutno!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina i tomek Re: Juwenalia trwają IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 12:31 Juwenalia rozkręcają się na całego.Zabawy przed nami.Słoneczko wychodzi -będzie cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Juwenalia trwają IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 14:06 Dziś wieczorem spotykamy się na balu studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Juwenalia trwają IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 17:19 Najpierw zawody sportowe a wieczorem zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Juwenalia trwają IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 20:41 Zabawa trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Jarek Re: Juwenalia trwają IP: *.play-internet.pl 19.05.12, 11:47 Na Juwenaliach nie jest smutno-studenci się bawi .Dzisiaj największa zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Juwenalia się kończą IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 09:19 Wspaniała pogoda na koniec Juvenalii.Gdzie proponujecie spędzić ten weekend???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Juwenalia się kończą IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 09:20 Wspaniała pogoda na koniec Juvenalii.Gdzie proponujecie spędzić ten weekend?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 31.05.12, 17:41 smutno mi a może samotny wieczorek w kinie na jakimś wyciskaczu łez...? 'cause everybody hurts sometimes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś do skj5 Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 01.06.12, 08:33 A jednak wspomnienia są zawsze mile widziane.Dziś Dzień Dziecka -czy dziecko nie jest ozdobą życia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator na poprawę nastroju IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 02.06.12, 23:19 Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też obserwujący Re: na poprawę nastroju IP: *.play-internet.pl 07.06.12, 12:44 Minęła wiosna ,minął maj -miesiąc zakochanych ,nadchodzi lato,ptaszki śpiewają pięknie rano i wieczorem ,dzień jest coraz dłuższy,słoneczko coraz lepiej przygrzewa-czy jest sposób jak poprawić swoje samopoczucie ,aby minął smutek i człowiek był zadowolony o każdej porze dnia i nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 20.06.12, 20:31 Witam, U mnie ok. Jest naprawde dobrze, kończy sie rok szkolny i wreszcie wakacje... Nareszcie Bardzo sie ciesze i serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 91.210.242.* 20.06.12, 20:38 ...a i jeszcze jedno, najważniejsze Panowie, jak obstawiacie? Generalnie Polacy odpadli, ale nasi nadal są w grze... Więc stawiam na nich, mam nadzieję, że wygrają w finale z Hiszpanią, bo przecież NASZ Podolski i Klose są najlepsi!!! Trzymam kciuki! :))) Choć Hiszpania też jest OK hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś do skj5 Re Lato w pełni IP: *.play-internet.pl 10.07.12, 09:54 Dobrze że humor powraca po chwilowych smutkach,ale i hasło trzeba zmienić nie smutno mi a już jestem wesoła i wakacje w pełni.Oczywiście w tym okresie wszyscy przesyłają sobie pozdrowienia bo przecież słoneczko przygrzewa cierpliwie w naszej okolicy.A nad morzem trochę zimniej i woda w Bałtyku zimna -brr.Ale wakacje i urlopy przed nami.Już nie długo kolejna rocznica-która chyba nie pomylę.Do zobaczenia na łonie natury albo w parku pod grzybkiem.Osobne pozdrowienia dla najmłodszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia zosia Re: Re Lato w pełni IP: *.play-internet.pl 10.07.12, 13:56 A mnie to lato zaczyna dokuczać.Za gorąco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Re Lato w pełni IP: 212.87.246.* 20.07.12, 11:09 A mnie to lato zaczyna dokuczać.Za gorąco? Wsadź łeb do lodówki i zamknij drzwiczki. Zawsze jakieś siantrapy muszą narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona. Re: Re Lato w pełni IP: *.play-internet.pl 20.07.12, 20:30 Podobnierz ma być cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: Re Lato w pełni IP: *.play-internet.pl 27.07.12, 06:35 Życzenia z okazji kolejnej rocznicy: Mąż i żona są jak dwie zamknięte skrzynie, z których każda zawiera klucz do tej drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 02.08.12, 16:03 Witam, Bardzo dziękuję za życzenia od Szanownego Forumowicza. Wycieczka udała się całkiem dobrze, pozwiedzaliśmy, odpoczęliśmy. Postanowiliśmy, że co roku będziemy zwiedzać jedna stolicę Europy, właśnie w okolicach końca lipca. To chyba dobry pomysł? Pozdrawiam, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: już trochę weselej IP: *.play-internet.pl 03.08.12, 11:44 Mam zaliczone Londyn,Paryż,Ateny,Wiedeń,Kair,Nowy York,Praga,Kosice, Wiedeń,Moskwa,Budapeszt,Sofia,Bukareszt,Belgrad,Kolonia z Bonn to dawniej i ostatnio ciekawy Berlin.Mało brakowało a byłbym w Rzymie i Kopenhadze-ale drobiazg przeszkodził. Ciekaw jestem od jakiej stolicy zaczęliście. Na pewno moc wrażeń i pozostaną długie wspomnienia,ale chyba lipiec jest trochę za ciepły na zwiedzanie dużych miast. Pozdrowienia i ukłony dla drugiej połowy i młodego-jeszcze znajomy z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 06.08.12, 13:23 Wow, lista imponująca. My zaczęliśmy od Paryża, choć to nasza druga wizyta w tym mieście. Pierwszym razem bylismy tam 12 lat temu w sylwestra i wtedy powiedziałam mu "tak"... W tym roku świętowaliśmy tamto wydarzenie. Kolejna wycieczka planowana jest do Londynu lub do Pragi, ale to na razie tak na szybko, zobaczymy jeszcze jak to będzie. uuuufffff, bardzo gorąco idę napić się zimnej wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: może już weselej IP: *.play-internet.pl 06.08.12, 14:43 Paryż -piękne miasto.Miasto malarzy ,artystów i bardzo wielu ciekawych ludzi.Działali tam i tworzyli Mickiewicz,Słowacki,Norwid,Chopin,Curie-Skłodowska i wielu innych sławnych polaków.Wspaniałe teatry ,muzea,wieża Eiffla.Ciekawe spacery i przejażdżki Sekwaną,.Wspaniała nowa dzielnica ze szkła i konstukcji stalowo-aluminiowej,Dysneyland i wiele innych ciekawostek rozrywkowych.Ale Londyn jest jeszcze ciekawszy wraz z okolicami.Potem Rzym,Ateny,Berlin i może dopiero Praga. Życzę ciekawych planów i wspaniałych podróży w następnych miesiącach i latach. Mnie już chyba pozostała tylko Polska.Bo wyjazdy za granicę z żoną ,córkami i wnuczkiem już chyba się skończyły.W tym roku zaliczyłem Berlin,Hamburg,Lubecę i pomorze zachodnie.A jest jeszcze niemal cały sierpień ,może wrzesień -co prawda nie dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: może już weselej IP: *.204.105.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.12, 14:50 Smutno ci ,a to dobre ,mam znajomego co ma dziecko chore ,urodziło sie z wodogłowiem a u jedo żony niedawno wykryto stwardnienie rozsiane i tym ludziom moze byc smutno icięzko a ty tu pierd...sz jakies farmazony .Zastanów się człowieku nim coś napiszesz bo na wymioty zbiera jak się ową treść czyta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: może już weselej IP: *.play-internet.pl 06.08.12, 15:04 Mnie jest też smutno bo Polska przegrała w Londynie na Olimpiadzie z Australią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: może już weselej IP: *.204.105.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.12, 15:07 A mnie to tak smutno że szok .Moj Niunia dziś ma okres ,więc nic w KROK:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: może już weselej IP: 91.210.242.* 07.08.12, 14:45 aż szkoda komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: może już weselej IP: 91.210.242.* 07.08.12, 14:46 oczywiście treść tyczy się osoby: do w/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: może już weselej IP: 91.210.242.* 07.08.12, 14:58 Powracam do stolic. Miałam przyjemność odwiedzić kilka z nich m.in. Londyn, z racji zawodu znam to miasto bardzo dobrze. I tak, podoba mi się. Jednak exploring some places z tą drugą połówką i po 30-stce wygląda inaczej niz w czasach liceum. Ważne żeby nadać kształt naszemu życiu, wymyślić pewną rutynę, która moim zdaniem jest niezbędna by utrzymać rytm codzienności, i sie tego trzymać. Im ta rutyna będzie bardziej kolorowa, tym nasze życie bedzie ciekawsze. My kilka takich stałych punktów mamy... Pozdrowienia dla SF :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: może już weselej IP: *.147.48.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.12, 15:43 Ale syf ,takie popierdoły to może nie tutaj ,masz jedna z drugą jeszcze fejsa.nk.czy gg.Co za szmatławe opcje ,ten temat juz dawno powinien trafić na oślą ławke jaka schiza hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do www Re: może już weselej IP: *.play-internet.pl 08.08.12, 19:04 A który temat jest ciekawy -napisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica VII b Re: witaj szkoło! IP: *.play-internet.pl 01.09.12, 10:00 Gdy dzwoneczek gdzieś zadzwoni biegniemy do szkółki by się uczyć i pracować jak te złote pszczółki. Danaś moja dana szkółko ukochana my Ciebie kochamy od samego rana. Napiszcie jak spędziliście wakacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: witaj szkoło! IP: *.180.194.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.09.12, 13:31 Jestem znowu załamana ,nie mam patnera ,nie mam okresu i zapomniałam czego jeszcze niemam ,pomocy moi drodzy ,umieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś dyżurny. Re: witaj szkoło! IP: *.play-internet.pl 01.09.12, 14:37 A tu już koniec wakacji które nie żle się zapowiadały..Nie ma co ogłaszać alarmu.Tylko jest co prawda kolejny weekend i trzeba zastanowić się jak pokonać kolejne problemy.Cierpliwości i spokoju życzę.Zdarzające się problemy trzeba pokonywać i umieć z nimi żyć.Pozdrowienia dla szkolnego chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś