gosita213 25.11.09, 00:16 Witam poszukuję fryzjera w Częstochowie lub okolicach, mężczyzny :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Facet - Fryzjer IP: *.chello.pl 25.11.09, 01:18 rok temu byłem w salonie w m1 i obcinał mnie facet (długie włosy, oczywiście nie wiem czy dalej tam pracuje, ale możesz zadzwoni i zapytać). nie powiem ci, czy jest jakimś wybitnym fryzjerem bo moje wymagania co do fryzury są tyle niskie, że trudno coś zepsuć (tzn. jakaś prosta fryzurka, klasyczna, nożyczkami cięta) :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: Facet - Fryzjer 25.11.09, 09:44 dziękuję Ci bardzo, napewno sprawdze :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: Facet - Fryzjer 26.11.09, 11:49 halo halo, proszę o pomoc w znalezieniu dobrego fryzjera w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAAAA Re: Facet - Fryzjer IP: *.trustnet.pl 26.11.09, 12:58 Teraz bardzo znany wśród moich znajomych jest Dawid Foltyński, który ma zakład na ul. Kościuszki w kamienicy za kinem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Cz-wy Re: Facet - Fryzjer IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.07.11, 01:04 Jeśli to ten sam młody człowiek, który wcześniej miał zakład przy ul. Kilińskiego (okolice liceum Traugutta), to nie polecam. Byłem tam raz. Bardzo nie podobało mi się podejście do klienta. W zakładzie czułem sie prawie jak intruz. P. Foltyński zachowujący się jak pempek świata, w czym utwierdzało go jego otoczenie (prym wiodła obecna w zakładzie matka fryzjera). Towarzystwo zajęte sobą, nie zwracające uwagi na klienta. Od tamtej wizyty minęło troche czasu (ok. 2 lat). Być może (w tym czasie) "Dawidek" stał się Dawidem, i zauważył, że o klienta trzeba dbać, że należy mu sie szacunek, bo własnie wybrał jego zakład, i zostawi tu swoje pieniądze. Ja zostawiłem raz, i więcej tego nie uczynię. Fryzjer do którego uczęszczam dzisiaj dba o swojego klienta. Nie napiszę kto to, bo obawiam się, że zostanie to potraktowane jako "zemsta konkurencji". Obecnie na fotelu siedzę godzinę. Fryzjer dba o najmniejszy detal fryzury i... nie odbiera telefonów podczas pracy (w ogóle nie ma go przy sobie - szacunek!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabana Re: Facet - Fryzjer IP: *.54.171.214.tvksmp.pl 26.11.09, 13:12 Pan Mariusz na Zapolskiej, salon fryzur Kameleon. Jest genialny, nigdy się na nim nie zawiodłam. Ma świetne pomysły, jest bardzo zdolny. Ale i drogi...Mnie w każdy razie już na niego nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git Re: Facet - Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 16:00 Potwierdzam Pan Mariusz z Zapolskiej jest genialny ja też nigdy się na nim nie zawiodłam a ceny ma normalne uważam 40zł za strzyżenienie a 140 za farbe z obcięciem i pasemkami naprawde warto się do niego wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffif84 Re: Facet - Fryzjer IP: *.play-internet.pl 13.04.11, 10:55 Dokąłdnie, polecam Mariusza z Kameleona. Profesjonalizm pod każdym względem. a ceny jak w każdym salonie, napewno nie wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: Facet - Fryzjer IP: *.xdsl.centertel.pl 26.11.09, 22:49 Również potwierdzam i polecam z całego serca Mariusza z salonu Kameleon. Co prawda straszna z niego gaduła, ale strzyże bajecznie. Włoski nawet miesiąc po wizycie ładnie się układają (mam proste jak druty nieskore do współpracy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Facet - Fryzjer IP: *.bb.online.no 27.11.09, 02:45 zapolskiej ile ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabana Re: Facet - Fryzjer IP: *.54.171.214.tvksmp.pl 27.11.09, 08:12 ul. G. Zapolskiej 5 www.studiofryzur.czest.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiara Re: Facet - Fryzjer IP: *.net.stream.pl 29.07.10, 09:39 A ja odradzam pana Mariusza , tnie nie zle to prawda ale co do koloryzacji przynajmniej jak u mnie fatalnie wlosy zniszczone prawie rok probuje przywrocic je do zycia a kolor ni to ni owo, taki wyblakniety rudy , kasztan nawet trudno to nazwac Moje kolezanki myslaly ze ten kolor mialam juz dawno robiony i sie wyplukal a mialam go dwa dni :) .Zaplacilam 250zl a teraz inwestuje w odrzywki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 20:01 zainwestuj w slownik ortograficzny, wiecej zyskasz Odpowiedz Link Zgłoś
mandzur12 Re: Facet - Fryzjer 26.12.09, 15:34 Salon Fryzjerski Orkana 55 Bardzo dobry męski fryzjer, spoko gościu kolo 40, a może po, zawsze już od x lat chodzą do niego i moi znajomi i są zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Facet - Fryzjer IP: *.54.175.20.tvksmp.pl 27.11.09, 15:43 Dwóch młodych fryzjerów pracuje w salonie Trendy przy ul. Dekabrystów. Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: Facet - Fryzjer 30.11.09, 18:10 dziękuje wszystkim :) i proszę o więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: Facet - Fryzjer 21.12.09, 23:57 byłam w Kameleonie :) nie obcinał mnie p.Mariusz tylko jedna z dziewczyn. Ludzie ten zakład jest świetny :D panuje tam tak fantastycznie luźna atmosfera że z chęcią przychodziłabym tam codziennie :) polecam jak najbardziej :) i dziękuję za cynk o tym salonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyilfyi Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 17:36 za robote się weś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie : Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 14:42 Pracowal niegdys u Dysiewicz Marcin -fryzjer? Nie macie do Niego namiarów? Bardzo mily i swietne kolory mialam dzieki Jego pracy i pomyslom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: : Facet - Fryzjer IP: *.gre.pl 11.12.10, 16:32 Marcin pracuje teraz na garibaldiego w Akademii B&K :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: : Facet - Fryzjer IP: *.gre.pl 11.12.10, 16:34 Pracowal niegdys u Dysiewicz Marcin -fryzjer? Nie macie do Niego namiarów? Bardzo mily i swietne kolory mialam dzieki Jego pracy i pomyslom marcin pracuje teraz w akademii Berendowicz&Kublin koło Filharmonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnee Re: Facet - Fryzjer IP: 91.188.126.* 25.12.09, 17:56 rewelacyjny fryzjer Jakub,bardzo sympatyczny, a do tego swietnie obcina i robi genialne kolory, a do tego pracuje w pieknym, bardzo przytulnym salonie na 7kamienic zaraz za akademią polonijna. cala moja rodzina i znajomi do niego chodzimy i jestesmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najek Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 01:03 kobiety to prymitywne stwożenia jeśli je obcina facet to wystarczy już mają mokro a o nas się mówi że myślimy pewną częścią ciała a one czym hi hi hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no co ty Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 14:51 bo kobiety wiedzą ,ze łatwiej o dobrego męża niż dobrego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
zosiapowroznik Re: Facet - Fryzjer 26.01.18, 18:46 Faktycznie, Panie fryzjerki w Atelier bardzo miłe, uprzejme i przede wszystkim profesjonalne, natomiat sam Pan Jakub...tragedia. Bardzo mi przykro, ale okropnie się zawiodlam na właścicielu zakładu, do którego chodziłam ok kilku lat i byłam bardzo ale to bardzo zawiedziona. Jednego razu musiałam zabrać ze sobą córkę na wizytę. Córka była dość grzeczna i nie wydaje mi się, żeby komuś specjalnie przeszkadzała. Po jakimś czasie podszedł do mnie właściciel i polecił abym dała swojej córce telefon albo coś zrobiła z nią bo on potrzebuje ciszy i spokoju w pracy, dodam tylko że córka zaczęła akurat podśpiewywać pod nosem. Sam Pan właściciel cały czas gada, nie zważając co i jak głośno to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 17:35 w gnaszynie jest fryzjer facet zajebisty gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aca [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 17:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria43211 Re: Facet - Fryzjer 28.12.09, 22:17 albo mam pecha albo jakieś chore wymagania strzyglam sie u Foltyńskiego i robilam kolor, nie polecam go!!!! u Kuby też sie strzygłam 2 razy i też byłam nie zadowolona juz sama nie wiem gdzie mam iść Odpowiedz Link Zgłoś
reno37 Re: Facet - Fryzjer 30.12.09, 19:58 a ja od roku chodze do Sebastiana do TRENDY na ul. Strażacką i narazie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet - fryzjer Re: Facet - Fryzjer IP: 193.138.241.* 31.12.09, 00:42 czy lepszym fryzjerem jest: 1. facet hetero , 2. facet gej, 3. facet bi? od lat jestem fryzjerem (stylistą, jak kto woli) i do dziś nie mogę pojąć dlaczego wciąż "szufladkujecie"? jeśli trudniej o dobrego fryzjera niż o męża to może czas poszukać dobrej fryzjerki? moja przyjaciółka (notabene fryzjerka) ma zajebistą fryzurę obciętą przez faceta, ale męża ni hu hu. wyobrażenie o wyższości kompetencji i umiejętności mężczyzn fryzjerów, kucharzy, fotografików ..itp..itd.. bierze się z świadomości pewnej grupy kobiet, czego następstwem jest utwierdzenie "maskulinistycznch gwiazd" w ich wyższości. Tą grupą kobiet są kobiety: 1. mające potrzebę bycia adorowaną - "on (mój fryzjer) traktuje mnie jak tą jedyną, wyjątkową, dostrzega me piękno"; 2. mające potrzebę zdecydowanej postawy, ze strony fryzjera, w doborze fryzury - mężczyźni rzeczywiście są bardziej konsekwentni; 3. po prostu mogące bezkarnie poflirtować; 4. niestety najmniej ciekawa grupa - mające potrzebę prestiżu poprzez obsługę przez tego konkretnego STYLISTĘ (coś na zasadzie męskiego chwalenia się "kogo miałem"). Użyjcie wyszukiwarki - znajdziecie setki opinii, poczytajcie wątki i nie twórzcie kolejnej możliwości dla wyrażenia samozachwytu przez robiących sobie auto-reklamę na forum. Parafrazując początek mojego wątku, kto jest lepszy: kucharz, czy kucharka? odpowiedź jest jedna - ten kto lepiej gotuje. pozdrawiam i smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 16:19 polecam Marcina , ktory dawniej pracował na Czarncekiego a teraz u Berendowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjerka Re: Facet - Fryzjer IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.08.10, 22:05 Brawo! Święta prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca a ja z chęcią zatrudnię IP: *.rev.snt.net.pl 05.03.10, 17:51 a ja z chęcią zatrudnię pana fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 12:50 Polecam chlopaków z Atelier Fryzjerskiego Kuby Ziętary na 7 kamienic Kuba,Slawek i Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alala3423256 Re: Facet - Fryzjer IP: 94.40.84.* 27.05.10, 17:07 Ile u nich kosztuje farbowanie i strzyżenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
liszka23 Re: Facet - Fryzjer 26.11.10, 11:10 Czy ktoś może ma nr telefonu do atelier fryzjerskiego Kuby Ziętary?Bardzo proszę o podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjerka zawodowa Re: Facet - Fryzjer IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.05.10, 19:17 Nie ufam facetom-fryzjerom,namnożyło się tzw."stylistów",którym raz fryzura się uda a raz nie!Oni nie mają pojęcia o zasadach strzyzenia!JUz niejedno takie strzyzenie musiałam poprawiac i zastanawiałam sie jak sie do tego zabrac bo to co wystrzygli na glowie nie mialo zadnego sensu! W Cz-wie mogę jedynie polecic Mosiołka na Ogrodowej,facet jest mistrzem fryzjerstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaja Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 21:08 zgadzam się całkowicie, że Mosiołek jest świetnym fryzjerem. Mogę polecić, również Marzenę Sarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Facet - Fryzjer IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.08.10, 22:02 Mosiołek jak najbardziej polecam w przeciwieństwie do tych wszystkich"stylistów"których ostatnio namnożyło sie jak grzyby po deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldek Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 13:40 Pania Marzenke tez moge polecic;)super obcina, w sumie trafilem tam przez przypadke bo moja narzeczona do niej chodzi, ale pewnego dnia czekajac na nia postanowilem sie obciac i nie zaluje;)To fakt, ze troszke trzeba do niej do jechac, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
honda-1 Re: Facet - Fryzjer 31.12.10, 14:28 jedyne co moge powiedziec to ze baba co ma salon w markecie SIMPLY (BILLA ELEA) DAWNIEJ TO NAJGORSZE WYKONANIE CHRONCIE LUDZIE SWOJE PORTFELE I WLOSY PRZED TYMI LUDZIMMI MOZE WLASCICIELKA TROCHE SIE STARA ALE JEJ PRACONICE TO KOMPLETNE IDIOTKI UWAZAJCIE KASE BIERA A I TAK BEDZIECIE SIE SAME CZESAC !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 12:26 To może trzeba zamieścić ogłoszenie prasowe , a nie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Facet - Fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 20:52 ja potrafię tylko fryzury łonowe :) jest jakaś chętna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_12 Re: Facet - Fryzjer IP: *.net.stream.pl 26.11.10, 16:59 Nie polecam fryzjerów z salonu Trendy przy ul. Dąbrowskiego. Usługi są drogie a ich jakość pozostawia wiele do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
asiadeszu Re: Facet - Fryzjer 30.12.10, 20:04 Meżczyzny nie znam ale mogę polecic ci Panią Sylwię ze Studio Effect na Kościelnej super obcina a do tego mają niskie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do asiadeusz Re: Facet - Fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.10, 21:39 Głupia reklama a propos ......łonową już masz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Facet - Fryzjer IP: *.54.170.230.tvksmp.pl 31.12.10, 19:10 A myslisz że jak facet cię obetnie to zrobi to lepiej od kobiety ? BZDURA ja znam fajną fryzjerkę z Studia Effect. Ma na imie Sylwia nie boi sie ciąc i doradzi jaka fryzura bedzie pasowała DLA MNIE SUPER a do tego cięcie tam to koszt niewielki w porównaniu z tymi stylistami za 5 groszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Facet - Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.11, 07:27 Błagam pomóżcie odnaleźć Kubę od fryzjera od P.Mosiołka z Częstochowy UL. Ogrodowa. Został zwolniony i nie ma z nim żadnego kontaktu. Błagam może ktoś zna Kubę jego adres albo nr telefonu. PROSZĘ !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Facet - Fryzjer IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.07.11, 17:20 znam Kubę zakład otworzyła jego narzeczona na Warszawskiej na przeciwko Puchatka i Kuba u niej pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 21:57 Łukasz u Gawrońskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Facet - Fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 09:08 Błagam jeszcze raz pomóżcie znaleźć Kubę który pracował w zakładzie fryzjerskim u Mosiołka w Częstochowie na ul. Ogrodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianka Re: Facet - Fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.11, 22:14 Otwiera zaklad na Daszynskiego ,dokladnie nie wiem w ktorym miejscu , zawsze mozna poszukac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Facet - Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 11:20 Plis ale więcej danych o Kubie w którym dokładnie miejscu ma mieć ten zakład albo jak ma na nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Facet - Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 16:26 Warsyawska 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x.x. Re: Facet - Fryzjer IP: 77.113.2.* 09.02.11, 11:00 czy wiecie może od kiedy Kuba otwiera zakład??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Facet - Fryzjer IP: *.54.170.230.tvksmp.pl 25.01.11, 21:21 Polecam zakład na ul. Kościelnej EFFECT Studio dobrzy fryzjerzy i jest tam do tego tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania 2 Re: Facet - Fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.11, 16:10 Ja też szukam Kuby (najlepszy fryzjer jakiego znam!) który pracował u Mosiołka... wiecie w którym miejscu dokładnie będzie otwierał zakład? I kiedy??? Będe wdzięczna za informacje...Piszcie jak coś wiecie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 16:47 czy ten Kuba to taki nawet przystojny chłopiec??? raz mi tak grzywke ściachał ze sie prawie popłakałam, dla mnie tragiczny fryzjer.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Facet - Fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.11, 19:44 Też go szukam :( Jak dla mnie Kuba to też najlepszy fryzjer. Jest naj. Obcinałam się u wielu fryzjerów ale Kuba naprawde potrafi świetnie obcinać i dobrać fajną fryzurke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Facet - Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 15:05 A moż ktoś zna nazwisko Kuby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Facet - Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 16:24 Kuba tel. 510 855 026 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Facet - Fryzjer IP: *.54.168.122.tvksmp.pl 20.02.11, 17:19 Praktycznie w co drugim zakładzie jest mężczyzna fryzjer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 22:20 Jakub Ziętara nie ma sobie równych, wcześniej współpracował z Dawidem Foltyńskim, potem się usamodzielnił. Jedyny fryzjer, od którego wychodzę i nie płaczę, a zawsze przeżywałam dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiapowroznik Re: Facet - Fryzjer 26.01.18, 18:49 Faktycznie, Panie fryzjerki w Atelier bardzo miłe, uprzejme i przede wszystkim profesjonalne, natomiat sam Pan Jakub...tragedia. Bardzo mi przykro, ale okropnie się zawiodlam na właścicielu zakładu, do którego chodziłam ok kilku lat i byłam bardzo ale to bardzo zawiedziona. Jednego razu musiałam zabrać ze sobą córkę na wizytę. Córka była dość grzeczna i nie wydaje mi się, żeby komuś specjalnie przeszkadzała. Po jakimś czasie podszedł do mnie właściciel i polecił abym dała swojej córce telefon albo coś zrobiła z nią bo on potrzebuje ciszy i spokoju w pracy, dodam tylko że córka zaczęła akurat podśpiewywać pod nosem. Sam Pan właściciel cały czas gada, nie zważając co i jak głośno to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Facet - Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 18:40 Kuba fryzjer dla starszych panów-7 KAMIENIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Facet - Fryzjer IP: *.centertel.pl 22.12.11, 01:11 Może i dla starszych :-) mam 35 lat i jestem bardzo zadowolony z fryzur Kuby, moja zona rownież... Odpowiedz Link Zgłoś