Gość: kibic IP: *.i.net.au / *.i.net.au 11.02.04, 19:05 Prosze jeszcze raz rozwazyc zawieszenie zawodnikow ! kibic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k2 Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: *.czes.gazeta.pl 11.02.04, 20:53 Dlaczego o decyzji z 2 lutego poinformowano dopiero 11 lutego? Czyżby zarząd klubu decyzje o zawieszeniu potraktował jako straszak i planował, ze wymusi coś na piłkarzach, a dopiero kiedy się to nie udało postanowił ujawnić sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 23:12 dzialacze to tzw pseud dzialacze ! a pozostali pilkarze sa przez to zastraszani..wiem bo...wiem pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 23:16 oni sa wg mnie chorzy ! wymagania maja na 1 lige ! to zeby chociaz placili jak za 3 a nie jak za okregowke...ZARZAD WON ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Dobra decyzja !!! IP: 217.96.15.* 12.02.04, 15:37 Kim są Ci ludzie , którzy tak krytykują zarząd ? Czy oni mają pojęcie co się dzieje w Rakowie ? Czy wiedza ile dobrego dla Rakowa zrobili ci ludzie , rezygnując ze swojego czasu wolnego, użerając się z przeciwnościami. Kto teraz osmiela sie ich krytykować ? To napewno nie kibice Rakowa !!!!!! Piłkarze ,którzy zszargali dobre imię klubu ,powinni się zastanowić , co zrobili , czy zależy im na grze w Rakowie ? Jak tak , to są odpowiednie drogi , które mogą uruchomić i liczyć ,że zarząd zmniejszy karę .Najważniejsze , aby dotarło do nich ,że zrobili źle i w przyszłości sytuacja taka nie może mieć miejsca . BYŁ , BĘDZIE , JEST , RAKÓW RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra decyzja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 21:23 Chlopie co ty piszesz za bzdury co oni dobrego zrobili dla rakowa. NIC!!! Zrozum to ze tym pasibrzuchom zalerzy tylko na kasie a raków to oni maj w d... Jak by byli tacy chojni to pBacili by tym chlopakom pozadne pieniadze a nie zajerzdzali by ich na smierc. I prosze nie pisz wiecej jacy to ci prezesi dobrzy, chyba ze jestes synem takiego prezesa jesli tak to wyrazy wspolczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Dobra decyzja !!! IP: 217.96.15.* 13.02.04, 13:38 Jesteś prostym chłopkiem , ale to nie jest najgorsze ! Nie masz pojęcia o sprawie ,nie wiesz ile dobrego dzieje się w Rakowie , a próbujesz wypowiadać się na ten temat. Nie obrażaj ludzi , którzy robia coś dla tysięcy kibiców i to za darmochę - NIC Z TEGO NIE MAJĄC . Ty pewnie orżnąłbyś klub , jak starzy działacze Rakowa ,sądząc po twoich domysłach na temat "pasibrzuchów" . Przyjdź na stadion Rakowa , zobacz co się dzieje , a potem sie wypowiadaj. PS Większość z tych działaczy nie ma jeszcze dzieci , bo to ludzie młodzi , więc nie moge byc ich synem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra decyzja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 17:50 Nie obrazaj mnie chlopie ze wsi, i nie mów mi o dzialaczach bo to oni zniszczyli mi kariere, a RAKÓW to mam teraz w DUPIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: 217.96.15.* 13.02.04, 13:45 Głupki typu Dex WON ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toxic Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:55 zycze Rakowowi jak najlepiej ale watpie zeby bez tych zawodnikow dal rade awansowac chocby do barazy.I powiem wam szczerze ze kazdy kibic ktory nie jest bardziej wtajemniczony w ta cala sytuacje to [wg mnie] powinien przyznac racje "PREZESOM"bo to oni pieknie mydla oczy kibicom na łamach gazet a prawda nietety jest inna ,ale po co CZOK,PSONkA I SULINSKI maja sobie teraz rzucac kłody pod nogi walczac z "nimi" na łamach prasy. Jestem starym kibicem i pytam ! A gdzie byl ten zarzad jak wymieniona trojka przyjezdzala z 3-ligowych meczy z placzem po druzgodzacych porazkach? Ludzie zastanowcie sie troche co robicie !Ci chlopcy graja tu ponad 10lat a Wy jestescie tylko pol roku ! pozdrowienia dla prawdziwych kibicow [ nie tych sponsorowanych ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: 213.199.204.* 11.02.04, 23:31 ładnie się traktuje zawodników od zawsze związanych z klubem, nagle stali się bezurzyteczni?? nie popieram zachowania działaczy a ten turniej to tylko pretekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Trochę rozsądku IP: *.proxy.aol.com 12.02.04, 00:24 Będąc studentami WSP są zobligowani również do występów w drużynie uczelnianej. Stawianie sprawy w ten sposób, że mają wybierać pomiędzy uczelnią a klubem jest nieporozumiemiem. W okresie rozgrywek halowych nie siedzieli z założonymi rękami, czy splątanymi nogami. Musieli ostro trenować, żeby dosłownie tylko jedną bramką różnicy zająć drugie, a nie pierwsze miejsce. Zawieszenie nie ma sensu i dla dobra częstochowskich kibiców oraz zwiększenia szansy na awans powinni jak najszybciej wrócić do drużyny. Należy jak najszybciej znależć rozsądne rozwiązanie. Do inauguracji rozgrywek zostało jeszcze trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 21:31 Jak bys nie wiedzial to ci powiem od zawsze tak bylo, ze ci ktorym sie noga powinela dzialacze mieli gdzies. Ilu wspanialych mlodych pilkarzy mial rakow ktorych czy to pan Kokot czy Dobosz zajechali i zrojnowali im kariery, a potem odwrocili sie od nich do reszty. Tak zreszta mowiac to najpierw zawiesil bym prezesa i dzialaczy a potem pilkarzy. Apel chlopaki dajcie spokoj z gra w rakowie naprawde nie warto wypluwac pluc dla tego klubu. GRA W PILKE DLA RAKOWA SZKODZI ZDROWIU I PROWADZI DO KALECTWA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio Czy na forum piszą znajomi Czoka?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 07:16 Po pierwsze powtarza sie zwrot "pseudo działacze", a przecież ci działacze doprowadzili do tego, ze Rakó walczy o 3 ligę i grał tak wysoko w Pucharze Polski. To oni doprowadzili do tego, ze piłkarze otrzymuja wypłate. No pokarEcie, gdzie jest lepsza atmosfera w 4ligowym klubie!!?? ?Oni gryzą rękę. która ich karmi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek_z_WSP W zasadzie to dobrze IP: *.bis.czestochowa.pl 12.02.04, 07:17 Nigdy nie lubialem tej uczelni, a musze na niej studiowac. zarzad zrobil dobrze - skoro placi na utrzymanie zawodnikow to powinni oni grac w klubie a nie druzynie uczelni. czy to jest profesjonalizm zawodnikow? duzo osob z tego co wiem, mowilo im, zeby nie jechali bo bedzie draka. pojechali - wiedzieli co ich spotka. wedlug mnie bardzo profesjonalne podejscie zarzadu do sprawy. brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: 212.160.234.* 12.02.04, 08:13 czy zarząd Rakowa zapewni byt /pracę/ zawodnikom po zakończeniu kariry . Dyplom WSP dla tych zawodników to nie tylko zabezpieczenie przyszłości ale również wizerunek klubu /tak Panie trenerze i Pana/.Pani Wiceprezes co Pani zrobi w przypadku syna bo są w Rakowie tacy chłopcy co nie chodzą na zajęcia w szkołach średnich a na treningi z Pan /TRENEREM !!!!?/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baksik Re:śmieszne ! IP: 213.199.204.* 12.02.04, 11:19 bzdura..zawiesic pilkarzy na 6miesiecy to raczej za wysoka kara..pani wiceprezes Bielecka stwierdzila ze maja niski poziom fizyczny...przeciez to jest bez snsu!biorac udzial w mistrzostwach pilki halowej chlopaki trenowali..przy tym reprezentowali(moim zdaniem godnie) rowniez KS Rakow! przykladem jest wynik Tomka Czoka..poza tym wszystkie zaleglosci sa do nadrobienia..coz mozna wiec powiedziec??zarzad KS-u.. u mnie nota w dol !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: *.ids.czest.pl 12.02.04, 12:53 Uwazam iz decyzja zarzadu jest bardzo dobra!!! Czok Psonka i Suliński maja podpisane umowy z Rakowem i sie z nich nie wywiązuja wiec jakas kara za to musi być. Dobrze wiedzieli ze robia źle i nic sobie z tego nie robili... Dosyc samowolki!! Nareszcie profesjonalne podejscie zarzadu!! Gratuluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancer Brawo zarząd ! IP: 217.96.15.* 12.02.04, 14:53 Bardzo dobra decyzja .Raków to jakiś tam klubik bez tradycji ,honoru, przywiązania do barw klubowych i rzeszy kibiców , jak niektóre w 4 lidze. Pobłażanie takiej samowolce byłoby zginanem karku i okazywaniem słabości . Zarząd , który cały swój czas, zdrowie i nerwy poświęca dla sprawy klubu i jego kilkutysięcznej rzeszy kibiców , stanął na wysokości zadania .Ci ludzie się sprawdzili w trudnej sytuacji , podejmując tak niepopularna decyzję pokazali ,że dobro klubu jest dla nich najważniejsze , a nie tylko chwilowa popularność. BRAWO ZARZĄD !!! A Ci co tak krytykuja , co zrobili dla Rakowa ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Myślenie nie boli (podobno) IP: *.proxy.aol.com 13.02.04, 06:13 Najważniejsze jest, żeby szanowny zarząd przemyślał swoją decyzję. Podjęta obecnie z różnych względów nie będzie klubowi służyć. Raków obecnie nie jest znaczącym klubem, musicie się z tym chcący niechcący pogodzić. Jest jednym z kilku klubów regionu częstochowskiego grającym w IV lidze. Zawieszeni zawodnicy prawdopodobnie nie rozpłaczą się. Poszukają klubu, który pozwoli im pogodzić naukę z grą w piłkę. Finansowo na tym chyba nie stracą. Jeżeli nie Raków, to inny klub w końcu wywalczy dla Częstochowy III ligę. Szanse będą tym większe, im większa będzie możliwość gry w tym samym składzie w wyższej klasie rozgrywkowej. Przy obecnych możliwościach finansowych oraz umiejętności rozwiązywania międzyludzkich problemów szczytem możliwości Rakowa będzie III liga. Wyżej mogą sięgać tylko marzenia kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markm Re: brawo zarząd?? nie sądze.... IP: 213.199.204.* 13.02.04, 10:54 kto twierdzi że decyzja zarządu jest dobra?? domyslać się moge że kibice,którzy niejako są sponsorowani przez zarząd..race,szaliki Bóg wie co tam jeszcze..więc sie nie dziwie że bronią zarządu.Ja też jestem kibicem ale potrafie racjonalnie mysleć i wiem że zawieszenie jest błędne,poza tym każdy piłkarz wnosi cos do drużyny,Czok,Psonka,Sulinski sa tak samo wartościowi jak i reszta zawodników.Jeśli zarząd Rakowa decyzji nie zmieni to jestem pewien że dla wyżej wymienionych znajdą się miejsca w innych drużynach. pozdrawiem kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancer kim Wy jesteście ??? IP: 217.96.15.* 13.02.04, 12:25 Co Ci piłkarze wnoszą do drużyny ? Niezdyscyplinowanie , brak poszanowania trenera i kolegów z drużyny , brak poszanowania dla barw klubowych .Zamiast trenować w pocie czoła , grać w sparingach w błocie i na śniegu , jak cała drużyna , grali sobie po halach , wyjeżdżali na turnieje , gdzie mecze to nie wszystko .... ( sam kiedys jeździłem i wiem jak wesoło można spędzić czas ) . A Wy ,którzy krytykujecie zarząd , co zrobiliście dobrego dla tego klubu ??? Pewnie ,że piłkarze znajdą sobie jakieś inne kluby- satelity , w których nie dba się o dobre imię klubu, brak przywiazania do barw ,brak tradycji , a na mecze przychdzi garstka podchmielonych lumpów . Czy Wam się podoba , czy nie , Raków będzie miał III ligę i to bez pomocy ludzi , którym nie zależy na dobrym imieniu klubu. BRAWO ZARZĄD ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: brawo zarząd?? nie sądze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 14:57 Decyzja zarządu jest jak najbardziej słuszna. Moze czas zawieszenia jest troche za długi, ale jesli ktos nie potrafi podporządkować się regulaminowi klubowemu musi ponieść jakieś konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerry Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 16:47 Już kiedyś pisałem, że piłkarze w Rakowie to byli kiedyś. Teraz są jedynie kandydaci na piłkarzy i tyle. A co do decyzji zarządu powiem tylko tyle, że z ludzi tych wyszedł pełen profesjonalizm. Moim zdaniem podjęli decyzję trudną, ale słuszną. Ktoś wcześniej mówił o zarobkach, że wymagania takie a srakie, a kasa niska. Ludzie!!! Przecież z tekstu wynika, że zawodnicy podpisali umowy, a więc zgodzuili się na proponowane warunki. A jak znam Czoka, to raczej za czapkę śliwek by tam nie grał. BRAWO PREZESY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 19:23 Panowie gdybyście wiedzieli jak przyjemnie jest na takich akademickich turniejach też byście się na to zdecydowali. Szczególnie przyjemne są wieczory he he. A nasze trzy gwiazdy grę w czwartej lidze mają gdzieś. Czy awansujemy czy nie mają to w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THERIONvovTOMATO Re: śmieszni ludzie! IP: 213.199.204.* 15.02.04, 23:49 zapewne Ci zawodnicy robia wiecej dla kluby niz nie jeden wypowiadajacy sie na forum "kibic"... zarzad won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: 213.199.204.* 15.02.04, 23:53 tacy z was kibice Rakowa.. gdy nie byli zawieszeni slowa zlego na nich nie wypowiedzielibyscie,a teraz diametralna zmiana,chaaa... to nie jest postawa prawdziwego kibica..prawdziwy kibic nie dopuscilby do rozpadu druzyny! ave racovia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natan Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: *.torun.mm.pl 16.02.04, 12:19 brawo duży krok do awansu mojego klubu GKS JASTRZĘBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancer Brawo zarząd ! IP: 217.96.15.* 16.02.04, 12:54 Ilość wypowiedzi na ten temat świadczy o tym ,jak duże zainteresowanie wzbudza w Częstochowie ( i nie tylko) 4-ligow piłka nożna .Jak wielkie są aspiracje naszych kibiców , jak Częstochowa kocha Raków. Należą się słowa podziękowania wszystkim forumowiczom , niezależnie od ich zdania na ten temat .Każdemu leżą na sercu sprawy Rakowa i za to wielki szacunek . Finisz tej sprawy powinien być taki ,że zawodnicy , którzy niewątpliwie postąpili źle , powinni zrobić wszystko ,aby zarząd zweryfikował swą decyzję ( choć uważam ,że na ta chwilę jest najbardziej szłuszna ) . W ten sposób ,wszycsy wyjdą z tej sprawy zadowoleni , a my kibice skupimy się na kibicowaniu , a nie wewnętrznych sporach . Był ,bedzie , jesy RAKÓW RKS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >?< Re: Piłkarze Rakowa: Czok, Suliński i Psonka, zaw IP: 213.199.204.* 18.02.04, 10:51 zniescie zawieszenie!!oni sa NAM potrzebnmi!! sezon niebawem sie zaczyna!! kazdy jest potrzebny!!kazdy daje jakas sile energie!!chcemy CZOKA PSONKE SULINSKIEGO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancer Ruch Chorzów - Raków 1 : 3 IP: 217.96.15.* 18.02.04, 14:50 Podstawowe pytanie brzmi : Czy tych trzech zawodników chce grać dla Rakowa ? Jeżeli tak , to dlaczego zlekceważyli zalecenia trenera i klubu ? A jeśli już tak postąpili , to dlaczego teraz milczą , zamiast okazać pokorę ? Poza tym nie ma ludzi , którzy nie popełniaja błędów i nie ma ludzi niezastapionych !!! Raków da sobie radę , czego przykład mamy juz dziś - Raków -Ruch Chorzów 3-1 ( do informacji redaktorów z Gazety , Ruch występuje w II lidze ) . Ciekawe , czy jutro w dodatku częstochowskim znajdzie się wzmianka o tym zwycięstwie ( bo o porażce z Walką Zabrze napisali rychło ) . Ave Racovia !!! Odpowiedz Link Zgłoś