magnolia77 27.02.10, 23:18 Jak traktuje cię pracodawca? Jesteś docenianym pracownikiem?czy pracodawca cię mobbinguje?Czy żaliłaś się w PIP? Czekam na wasze wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 23:51 > Jak traktuje cię pracodawca? A Ciebie? > Jesteś docenianym pracownikiem? A Ty? > czy pracodawca cię mobbinguje?Czy żaliłaś się w PIP? A Ciebie? > Czekam na wasze wypowiedzi A my na Twoją :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Jak traktuje cię pracodawca? 28.02.10, 09:33 Drogi "ja": Tak między nami mówiąc to kultura nakazuje nie odpowiadać pytaniem na pytanie. Chyba, że reszta rodziny mieszka w Tel-Awiw......?! Dyzio. ps. Przecież nikt Cię nie zmusza do odpowiadania na pytania na tym forum........wiec o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qlawy Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 11:13 > Tak między nami mówiąc to kultura nakazuje nie odpowiadać pytaniem na > pytanie. Chyba, że reszta rodziny mieszka w Tel-Awiw......?! > Dyzio. > abo jak mieszka w Warszawie , albo Krakowie , albo Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 23:45 dyziek_o napisał: > Drogi "ja": > Tak między nami mówiąc to kultura nakazuje nie odpowiadać pytaniem na > pytanie. Chyba, że reszta rodziny mieszka w Tel-Awiw......?! > Dyzio. > > ps. > Przecież nikt Cię nie zmusza do odpowiadania na pytania na tym > forum........wiec o co Ci chodzi? Dyziek, ty mi tu lepiej nie szukaj żydów po rodzinie, bo ja w twojej zaczne księży szukać :) Jak się zaczyna dyskusję i zadaje jakieś pytanie, to przyzwoitość nakazuje najpierw napisać coś od siebie, albo chociaż napisać dlaczego komu potrzebne są takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Jak traktuje cię pracodawca? 01.03.10, 07:27 A co to Ciebie obchodzi, do czego potrzebne komuś odpowiedzi?! Znasz odpowiedż - odpowiedz. Nie znasz, siedż cicho. Wszystko musisz wiedzieć?! - książkę piszesz czy do policji wstąpiłeś? Dyzio. ps. A księdza w rodzinie nie mam. Jak by był, już by nie żył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 08:03 To jak nas traktuja pracodacy zalezy wylacznie od ustaw sejmowych a widzicie co jest z ustawami. Cwaniakow w Polsce nie brakuje i na tym zeruje Jak to moze byc gdzie w panstwie prawa w wielkim zakladzie okolo siedmiuset osob prcuje na jedna piata etatu przez dwa lata pracujac po dwiescie godzin na miesiac.Nigdzie nie pojdziesz sie poskarzyc bo w sluzbach szefami sa ludzie z tej samej parti zostaniesz kapusiem . Pasowalo by sie zajac partyzantka i nieuczciwych wymieniac z nazwiska i jaka firma rozwieszac w centralnych punktach miasta Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_sensi Re: Jak traktuje cię pracodawca? 01.03.10, 09:06 Polska nie jest państwem prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 23:09 dyziek_o napisał: > A co to Ciebie obchodzi, do czego potrzebne komuś odpowiedzi?! > Znasz odpowiedż - odpowiedz. Nie znasz, siedż cicho. A co to teleturniej, że musze znac odpowiedź? Pytanie raczej nie z kategorii wiem/nie wiem :) > Wszystko musisz wiedzieć?! - książkę piszesz czy do policji wstąpiłeś? > Dyzio. > To może sam odpowiesz, jak pracodawcy cie traktowali zamiast mnie tu pouczać, strugac mądrale i offtopa robić? Ja, jak zaczynam dyskusję z kimś to najpierw mowie (pisze) coś od siebie i dopiero potem czekam co druga strona odpowie. I tak powinno byc. A co bys zrobił panie Dyziek jakby ktoś zaczepil cie na ulicy i sie zapytał jak pracodawca cie traktuje? Zapewne odpowiedziałbys mu (jakbys oczywiscie wiedział) wszystko ze szczegółami nie pytając po co i na co mu to wiedziec. A to forum to tez taka ulica tyle ze wirtualna. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Cyganisz dyzio 05.03.10, 20:28 Miałeś księdza .Jeden pracował w wordzie wzór cnót i zalet .A drugi głosił oczywistą prawdę na necie.Że wszystko to czarne , białego nie ma.Którego usmierciłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
2cute4youu Re: Jak traktuje cię przełożony? 05.03.10, 01:56 brygadzista, majster, kierownik, piesek(zaufany)szefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 09:09 Mój pracodawca bardzo źle mnie traktuje, bije mnie, wykorzystuje, mobbinguje, pullinguje, pushinguje, jak również wszystkie inne "ingi" stosuje wobec mnie, wydaje mi się że nie jestem docenianym pracownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: *.21.pl 01.03.10, 13:36 Kocha mnie. Dba o mnie nawet mi włosy myje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretarka Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: 217.6.213.* 01.03.10, 14:49 jak mu dobrze pociongne to mie szef dobrze traktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 15:59 Amnie to codziennie po zakonczeniu pracy mje moja cipcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: 109.243.203.* 01.03.10, 22:30 pracodawca traktuje mnie czule, całuje, dotyka, pieści, ja pieszczę jego. kochamy się, dobrze jest być dla samego siebie pracodawcą. można uprawiać samogwałt w biurze i mówić, że to wykorzystywanie seksualne w miejscu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pożeracz myśli Re: Jak traktuje cię pracodawca? IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 22:55 Czy ta ankieta jest płatna ? Jak chcesz przeprowadzać badania na swój użytek to nie na tym forum. Myślałem że widziałem już wszystkie głupie tematy, ale ten jest wyjątkowy. Chcesz się poużalać nad kimś kto się zwierzy ? Czy też będziesz się cieszyć, że jest ktoś kto ma gorzej w życiu od Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
2cute4youu Re: Jak traktuje cię piesek szefa? 05.03.10, 01:58 brygadzista, majster, kierownik, piesek(zaufany)szefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: Jak traktuje cię piesek szefa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 11:46 No cóż każdy ma prawo dzisiaj pisać co mu się podoba na forum i dlatego mamy takie dziwne wypowiedzi różnych małolatów. Odpowiedz Link Zgłoś
2cute4youu Re: Jak traktuje cię piesek szefa? 05.03.10, 17:33 to wasze wypowiedzi są dziwne, bo boicie się o swojądupę teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jak traktuje cię piesek szefa? IP: *.21.pl 05.03.10, 17:37 otórz nie! Moze wpadłbys na to ze jakie pytanie takie odpowiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Jak traktuje cię piesek szefa? IP: 213.241.96.* 05.03.10, 20:14 mamy takiego w Probudzie.Fajnie szczeka ,ale firma pada bo nie płacą.Ale szefostwo nie narzeka bo się już dorobili.Pozdrawiam też firmę TRW, tam też mozna dorobić się garba.Fajni ci nowobogacy własciciele firm chapają ile można .Ale jest przyzwolenie.Daje taki pracę i dokłada ch... do tego.Zapierdzialaj za grosze.Ile jest teraz biedy wystarczy wyjść z domu.Pracujesz gówno masz nie masz pracy zdychasz.I nie pisać mi tu o własnych firmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Jak traktuje cię piesek szefa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 10:13 Ja mam fajnego szefa Odpowiedz Link Zgłoś