jacko-7 10.03.10, 21:59 Witam mam dylemat które auto wybrać vw transporter rocznik 1998 czy fiat ducato rocznik 1998, proszę o opinie użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan fiata Re: Jakie wybrać auto IP: *.chello.pl 10.03.10, 22:42 zdecydowanie bierz fiata, te jednostki uchodzą za najmniej awaryjne, a poza tym serwis jest zdecydowanie tańszy no i pakę ma bardziej ładowną, jasne że w osobówkach fiat nie przoduje, ale w dostawczakach z niemieckim zdecydowanie wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum Re: Jakie wybrać auto IP: 217.6.213.* 11.03.10, 09:15 zdecydowanie bierz vw, te jednostki uchodzą za najmniej awaryjne, a poza tym serwis jest zdecydowanie tańszy no i pakę ma bardziej ładowną. i w osobówkach vw przoduje i w dostawczakach z fiatem zdecydowanie wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OwnU Re: Jakie wybrać auto IP: *.prenet.pl 11.03.10, 12:42 ja proponuje taczke, koszty utrzymania najtansze i pake ma znacznie ladowniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jacko 7 Re: Jakie wybrać auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:54 Jeśli porównujesz Wolksfagena do Fiata to widać jaki poziom reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romper Stomper Re: Jakie wybrać auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:59 Gość portalu: do jacko 7 napisał(a): > Jeśli porównujesz Wolksfagena do Fiata to widać jaki poziom > reprezentujesz. Z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć jaki poziom prezentuje autor wątku. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko-7 Re: Jakie wybrać auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 13:34 też bym chciał wiedzieć bo on reprezentuje poziom ... nawet nie umie poprawnie przepisać loginu jacko-7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck Re: Jakie wybrać auto IP: 217.6.213.* 11.03.10, 14:03 a do czego ta furka, chcesz wozic pary do slubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Jakie wybrać auto IP: *.bb.online.no 11.03.10, 14:16 w tej częstochowie większość to pajace i debile. pytanie było wyraźne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyziu Re: Jakie wybrać auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 14:50 no jak chcesz to mogę cie zawieść ale w jedną strone ... Odpowiedz Link Zgłoś