Dodaj do ulubionych

Sean Paul w Częstochowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 23:14
Sean Paul and Mistah Vegas w Częstochowie!!
6.06.2004
Bilety w przedsprzedaży 60złotych
W dniu imprezy 75zł

Liczba miejsc:nieograniczona
Miejsce: Stadion CKM Włókniarz
Godzina:20:00

Zakaz wnoszenia alkoholu w butelkach szklanych oraz środków odurzających.

Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icis.pcz.pl 08.03.04, 23:28
      Witam,

To jakis zespol muzyczny ? :))

• Gość: yz Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 09:46
        za 2 lata jak na zadupie dotrze moda to bedziesz szalał przy tej muzyce buraku
        • Gość: xx Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icis.pcz.pl 09.03.04, 12:34
          Popatrzylem sobie w Internecie kto to taki i nie mam zamiaru nigdy go ogladac
          ani sluchac.

• Gość: tim Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 12:00
            wątpie żebyś miał okazje na żywo go obejrzeć a napewno nie w czestochowie,
            małpa sra na was, ma w ciul siana i na wiecu samoobrony raczej nie wystąpi
            • Gość: xx Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icis.pcz.pl 11.03.04, 12:50
              Nie mam najmniejszej ochoty go zobaczyc i sluchac po prostu chlopcze.

Jak ktos chce, moze oczywiscie go ogladac i sluchac. Zyjemy w demokratycznym
              kraju na szczescie.

Warto by sie tylko troszeczke nauczyc kultury. No ale widac ze dla niektorych
              to jest poza zasiegiem ich mozliwosci - np. normalne poslugiwanie sie jezykiem
              polskim.

• Gość: Darwin Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:33
                Ten Sean Paul nawet poprawnie mówić nie potrafii. Ma problem-powinien się udać
                do logopedy.
                Kolejna cecha wspólna z ssakiem od którego ponoć wywodzi się człowiek.

Jednym słowem MAŁPA!!!
                • Gość: s Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icpnet.pl 12.03.04, 08:50
                  ty pewnie lepiej mówisz po angielsku jak mister gorrrbaczow
                • Gość: ja Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 02:59
                  Mala informacja dla Ciebie.
                  Niechcesz sie osmieszac "bialy" typku? To niepisz glupot prosze. Nie mowi
                  czystym angielskim, lecz w jamajskim dialekcie (patois).

Panie Marian- nierob sobie jajek, bo po co?
                  Gdyby jednak taki koncert byl w Czestochowie, to zdecydowanie wiecej byloby
                  ludzi przyjezdnych, a nie mieszkancow naszego piknego miasteczka.
                  Hehe, "zywy" Dancehall/Reggae w Cz-wie, moje niedoczekanie...niestety
                  • Gość: Ja 1 Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 12:57
                    Kiedy ja mówię w języku angielskim nie używam dialektu śląskiego tylko staram
                    się mówić z akcentem angielskim.
                    Tu powyższy forumowicz ma rację.
                    Ten gość ma problemy z wymową,
                    bo to jego paplanie ani miłe ani zrozumiałe.
                    • Gość: ja Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 13:18
                      Chyba sie niezrozumielismy. To 'paplanie' ma we krwi. Spotkalem sie z kilkoma
                      wywiadami tlumaczonymi na 'poprawny' angielski i chyba tak powinni to robic
                      zawsze, bo jak widac nie wszyscy potrafia zrozumiec, co w zasadzie zrozumiale.
                      A kompletnie sie nie zgodze z tym "ani miłe ani zrozumiałe".
                      Napisz w google 'patois ' przekonasz sie ile jest maniakow jakajskiej gadki,
                      zreszta calkiem uroczej ;)
                  • Gość: ja i ja Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 14:55
                    zgadzam sie w 100%
                    wogole ludzie czy wiedziec wogole co to jest dacehall,a juz wogole patois?widac
                    ze nie wiec nie macie prawa sie na ten temat wypowaidac jesli chodzi o wymowa
                    tego wykonawcy.Jak sie juz dowiecie chociaz czegos na ten temat to moze
                    napiszecie w koncu cos madrego niz to ze Sean Paul ma wade wymowy.Moze troche
                    wiecej inteligencji?Nie piszcze o czyms o czym nie macie zielonegopojecia.Irie.
    • Gość: sean paul belmondo Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 09:43
      Gdzie można znaleźć jakieś informacje na temat tego koncertu?
      a może to żart?
      • Gość: Sean Lover Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.juranet.czest.pl 09.03.04, 13:21
        Informacje można znależć w ZOO (ogrodzie zoologicznym), tam znajdziesz mnóstwo
        informacji o takich małpach.
        • Gość: klif Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 11:58
          nie ma jak reni dźuziz, piękna polka typowa uroda miłośnika samoobrony, już
          wole małpy niż to buractwo częstochowskie
        • Gość: karol Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 12:01
          małpa z mtv błaga wielkich państwa częstochowian o łaske
          • Gość: Sean Paul lover Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:38
            Karol, klif, tim, yz - ty masz chłopie poważne kompleksy.
            • Gość: dfsf Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icpnet.pl 12.03.04, 08:40
              darwin, paul lover, rozmawiałeś kiedyś z kim z poza twojej wsi?
            • Gość: cokolwiek Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icpnet.pl 12.03.04, 08:54
              szczególnie ten że moje rodzinne miasto to burakowo
              • Gość: xx Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.icis.pcz.pl 12.03.04, 10:22
                Wiec powiedz gdzie sie urodziles - nie ukrywaj tego - niech wszyscy naookolo
                wiedza :)))
                • Gość: Darwin Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.juranet.czest.pl 12.03.04, 11:28
                  Ej, a może ty gejem jesteś i się w nim po prostu zakochałeś.
                  Powodzenia ci życzę i krzyż na drogę:)
                  Ale z drugiej strony patrząc to raczej gejem-zoofilem-skoro on jest małpą.
    • Gość: Darek Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 17:45
      Prima Aprilis jeszcze daleko...
    • Gość: Marian Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 09:06
      :D widze że dyskusja nabrała rumieńców. nawet nie liczyłem na tyle postów...
    • mis.kubsonik Re: Sean Paul w Częstochowie 13.03.04, 16:30
      a supportem jest wisniewski...
      • Gość: Darwin Re: Sean Paul w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 18:22
        Dobre :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka