medalik02 16.07.10, 21:52 Czy ktoś jechał z Częstochowy na lotnisko w Łodzi? Jeśli tak to proszę o informację jaką droga najlepiej oraz optymalny czas podróży.Dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziadek.3 Re: Lotnisko k/Łodzi IP: 212.87.245.* 16.07.10, 22:40 Jedziesz tak jak do Gdańska.Praktycznie jak kończy się Łódż na rondzie skręcasz w prawo.Oczywiście jest drogowskaz który informuje o lotnisku.Ja jechałem zgodnie z przepisami ruchu drogowego to około 2 godzin.Jechałem 1 raz i trafiłem bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xedos 4ever Re: Lotnisko k/Łodzi IP: *.realestate.net.pl 18.07.10, 11:04 Ogólnie kieruj sie drogowskazami. Rondo o którym pisze kolega jest bardziej na początku Łodzi bo pod koniec Łodzi gdy skręcisz w prawo to wjedziesz do centrum a tam jakos lotniska nie kojarzę. Po prostu trzymaj kierunek Gdańsk i pilnuj drogowskazu na lotnisko. Szkoda Ci mieszać w głowie i skracać podróż przez ul. Rudzką czy tez od srony Pabianic bo czas jazdy bardzo podobny. Odpowiedz Link Zgłoś