sklon 31.08.10, 22:16 Pan Krakowian słabo interesuje się polityką lokalną. Aspiruje do powiatu a nie wie, że jednak mamy w Sejmiku przedstawiciela powiatu kłobuckiego. Jest nim Tadeusz Szymonik. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radny Re: Kłobuck. Politycy się kłócą. I tak zostaną na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 07:51 Pan Krakowian ma racje, a co to za przedstawiciel powiatu Kłouckiego , którego nikt nigdy u nas nie widział. I pytam co dla naszego powiatu załatwił. Nie widziałem go na żadnej sesji Rady Powiatu nie mówiąc o Radzie Miejskiej w Kłobucku. On jest chyba radnym tylko dla siebie. Społeczeństwo kłobuckie jest mu obce. Dlatego popieram wypowiedź Pana Krakowiana, że nie mamy żadnego radnego. Wygląda na to ,że działa ten radny w głębokiej konspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Kłobuck. Politycy się kłócą. I tak zostaną na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 08:22 to macie dwóch bo jest jescze Parkitny. Jak widac wcale sie nie interesujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: Kłobuck. Politycy się kłócą. I tak zostaną na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 10:50 Świetny artykuł o Kłobucku a jeszcze lepszy tytuł. Taka jest prawda. Goście się kłócą i nic z tego nie będzie. Jest to wielka kompromitacja osób rządzących tym powiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmina Re: Kłobuck. Politycy się kłócą. I tak zostaną na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 08:22 Ja tez nie wiedziałem, że mamy kogoś w Sejmiku. Przecież na terenie Kłobucka jest tyle imprez, spotkań i nikt nigdy nie widział nijakiego Szymonika. Radny jest wtedy kiedy jest widoczny i coś dla małej ojczyzny robi. Pan Szymonik należy do tych radnych o których nikt nic nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bananowyswiat Re: Kłobuck. Politycy się kłócą. I tak zostaną na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 08:26 jak mają być skoro nikt ich nie zaprasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Kłobuck. Politycy się kłócą. I tak zostaną na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 08:26 Tak to się u nas w powiecie musiało skończyć. Cały czas tylko kłótnie polityczne. Powiat Kłobucki jest taki piękny a ostatnio słyniemy tylko z tego, że każdy się tylko z nas śmieje. Niestety to jest wina takich elit politycznych jakie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłobuck Re: Kłobuck. Politycy się kłócą. I tak zostaną na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 08:39 Ja też uważam, że Kłobuck nie ma radnego wojewódzkiego. Nikt tu o nich nigdy nie słyszał, a tym bardziej nikt nie widział. Ja nawet nie wiem jaka jest ich przynależnośc partyjna. Są ale tylko chyba dla swoich partii politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kłobuck. Politycy się kłócą. I tak zostaną na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 08:46 To wszystko wina PSL. W PSL w Kłobucku od trzech lat trwa wyniszczająca wojna podjazdowa. Tak naprawdę to w starostwie w Kłobucku afera goni aferę. Przecież gazety dokładnie opisywały aferę z radnym Markiem Sroką, który musiał oddać mandat radnego. To gazety opisywały praktyki radnego PSL H. Kiepury w sprawie nielegalnych praktyk. To gazety opisywały sprawę starosty, który podobno zatuszował współpracę z SB. To są fakty. Dlatego artykuł Pana redaktora opisał całą prawdę o naszym powiecie. A dokładnie o władzach, które powinny dać sobie spokój z rządzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
superbea Cóż, Serafin powrócił 01.09.10, 08:48 A czego się można było spodziewać. Pan Serafin już przebiera nogami, żeby zająć jakąś ciepłą posadkę, a której się nie napracuje, kasy weźmie dużo, a i pokazywać się i gościć będzie miał okazję. A tak w ogóle, to PSL od dawna pokazuje "klasę" i to nie tylko w powiecie kłobuckim. Buractwo zawsze z tych działaczy wyjdzie prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co wy gadacie? Re: Cóż, Serafin powrócił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 10:09 Jaki Szymonik w Sejmiku? Parkitny jest przedstawicielem ziemi kłobuckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Cóż, Serafin powrócił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 10:43 Według mnie Kłobuck nie ma przedstawiciela w Sejmiku samorządowym. Ja nigdy w żadnej gazecie lokalnej a takie tu mamy nie słyszałem o radnym z terenu Kłobucka. Może są mieszkańcami naszego powiatu ale napewno nic dla tego regionu nie zrobili. Mówie to w sposób odpowiedzialny dlatego, że my kiedy mieliśmy problemy ze służbą zdrowia nigdy nie mogliśmy liczyc na wsparcie tych ludzi. Ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Cóż, Serafin powrócił IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 01.09.10, 19:16 Mistrz przekretow Serafin w akcji... Zalosny czlowieczek, ktory zyl na przekretach ponownie stanowisko obejmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt55 Kłobuck. Politycy się kłócą. I tak zostaną na s... 01.09.10, 19:37 Oni się wymienią - tzn. będzie nowy zarząd, stary zainkasuje słodkie odprawy pieniężne, zaś nowi, z zarządu, odbiorą swoje odprawy za trzy miesiące. Tyle jest zdaje się do sfinalizowania jesiennych wyborów samorządowych. Tylko w takich kategoriach należy należy traktować to, co się nierządzi w kłobuckiej radzie powiatowej. I niechże już da spokój wszystkim pan Serafin. No dość tego... Kimże on jest dla Kłobucka? Kłobuckie starostwo zasłynęło jednym: zatrudniają ok. 200 pracowników. To rekord światowy. Ale mówią, że to nie koniec na tym. Jeszcze pokażą, co potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
alarme powiat klobucki nierzadem stoi 16.10.10, 01:49 to co wyprawiaja powiatowi .. chloptasie to wola o pomste do nieba grunt to sie nachapac kasy a uczciwie pracujacy musze patrzec nie musza, pokazmy tym oszustom co o nich myslimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: powiat klobucki nierzadem stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 08:56 Nie zadzierajcie ciemniaki z panem Serafinem.Już wkrótce bedzie prezesem telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kto Re: powiat klobucki nierzadem stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 12:23 A kto teraz kandyduje do pwoatu? Odpowiedz Link Zgłoś