tita-6 11.09.10, 15:04 Może ktoś polecić jakis lokal na komunię???I jakieś przypuszczalne ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katarzyna Re: komunia IP: 193.138.241.* 25.01.11, 10:30 Mam ten sam problem. Zastanawiałam się nad urządzeniem przyjęcia w ogrodzie. Czy ma ktoś doświadczenie w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumun Re: komunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 22:29 W ogrodzie, tak po amerykańsku :) w sumie ciekawy pomysł. Mnie też się zbliża komunia syna ale jakoś nie widzi mi się robienie nasiadówki w lokalu. Czy ma ktoś doświadczenia z komunią na świeżym powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumun Re: komunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 19:36 To ceny z lokali? A ogrodowe komunie sa tańsze czy droższe, ciekawe. Jutro moze w piatek podzwonie i podziele się z Wami informacjami. Jak juz pisalem wyżej nie widzi mi się nasidówka w lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: komunia 25.01.11, 14:43 Kilka lat temu przyjęcie komunijne "robiliśmy" w Maladze, przy Promenadzie i byłam bardzo zadowolona. Cen ci nie podam, bo i tak byłyby nieaktualne mocno ;) Natomiast proponuję wrzucić temat w wyszukiwarkę forum, na pewno znajdziesz dużo informacji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uli Re: komunia IP: *.xdsl.centertel.pl 26.01.11, 18:30 przyjecie w ogrodzie super sprawa-warunek pogoda --kolezanka robiła zamawiała catering wszystko gotowe samczne swieze i jeda pania w domu do szykowania --wszystko jej sie udało--polecam i zycze ładnej pogody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: komunia IP: 193.138.241.* 26.01.11, 18:39 również jestem zainteresowany tematem , z tego co podzwoniłem to ceny od 90 zł wzwyż za osobę zależy od lokalu i menu , górna granica określona tylko zasobnością portfela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumun Re: komunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 20:09 jak obiecalem tak pisze ceny podobne, komunie ogrodowe (czasem drożej ze wzgledu na namioty) a czasem nawet taniej niż w lokalu zalezy od firmy w której pytałem, chyba się skusze, podobno jezeli zamówisz namiot nawet pogoda nie pokrzyzuje planów. Jedna z firm zaproponowała mi nawet wypożyczenie mini dmuchanego placu zabaw aby dzieci sie nie nudziły podczas imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Re: komunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 20:26 Polecam lokal Joanna w Kiedrzynie na ul. Ludowej, dobre ceny i smaczne jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: komunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 21:46 na komunii mojego syna pare lat temu padał snieg w maju. W zyciu bym sie nie zdecydowała na powietrzu moze byc bardzo zimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: komunia IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 27.01.11, 22:04 Fajna sprawa komunia na powietrzu ....zwłaszcza jak będzie taka pogoda jaką moja wnuczka miała w zeszłym roku - lało cały dzień i było strasznie zimno i wietrznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: komunia IP: *.netcominternet.pl 28.01.11, 11:04 Teraz pogody nie przewidzisz... Ślub w sierpniu może okazać się klapą z powodu złej pogody, a komunia w maju może zaskoczyć wysoką na tą porę roku temperaturą. Dla zainteresowanych podsyłam linka z fotkami z takiej właśnie komunii. Nie jest to reklama... nie korzystałam z usług tej firmy... poza tym jest to Warszawa. Ale za to... Uważam, że komunia w ogrodzie w takim wydaniu jest bajeczna !!! Jeżeli pogoda miałaby dopisać to nie zamieniłabym tego na żaden lokal. cateringwarszawa.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=49:komuniaomianki&catid=38:plenerowe&Itemid=56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: komunia IP: 193.138.241.* 31.01.11, 15:10 Witam , ja mam pytanie o salę Amorek na Błesznie , może był tam ktoś na komunii, weselu i może wyrazi swoją opinię na temat tej sali. U mojego dziecka na komunii będzie około 30 osób i jest to trzecia impreza na tej sali a sala wydaje mi się za mała ale właścicielka stanowczo twierdzi że się wszyscy pomieścimy. Proszę także o opinie na temat jedzenia i obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irmina Re: komunia IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 20:02 Ja zamówiłam przyjęcie komunijne w restauracji Ecru na Sląskiej. Mogłam sobie wybrać potrawy, jakie chciałam, a moja rodzina apetym ma niezły. Wyszło mi 70 złotych na osobę plus osobno "oranżada" dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irmina Re: komunia IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 20:03 Sorki za literówkę: apetyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amorek Re: komunia IP: 193.138.241.* 01.02.11, 14:50 w amorku cena wyjściowa to 110 bez ciasta, owoców i napoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irmina Re: komunia IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 17:24 No, muszę się uderzyć w pierś i przprosić za zmyłkę. W ecru mam za osobę nie 70 a 90 zł od głowy. Obiad, potem pólmiski z wędlinami salatki,sok, kawa, herbata. "Oranżada" liczona osobno. Tort mój. Odpowiedz Link Zgłoś
mesii7 Re: komunia 30.04.13, 19:02 Gorąco polecam centrum weselno-bankietowe Avangarda znajduje W Koloni poczesnej. Siostra organizowała tam komunie i powiem że bardzo dobre jedzenie a do tego niskie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: komunia IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.13, 20:55 ale jaja, śmiechu warte, ja nie polecam, dziadostwo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Komunisty Re: komunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 09:11 Skoro tak się wszyscy reklamują, to Ja polecam FOTOGRAFA na Komunię. Super dziewczyna robi super FOTKI i naprawdę NIEDROGO. Komunijne ujęcia najważniejszych chwil z uroczystości, a poza tym plener z wyobraźnią. Ja byłam naprawdę zadowolona i mam pamiątkę na wieki. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
carlosita7 Re: komunia 02.11.16, 09:54 Czy ktoś wie jak jest że strojami na komunię? Ksiądz narzuca w czym dzieci mają iść ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: komunia 02.11.16, 10:26 Zatrujesz to forum ,a odpowiedzi nie uzyskasz.Idź do swojego proboszcza i się spytaj w czym twoja córeczka ma iść na komunię.do maja nie daleko .Lol. Odpowiedz Link Zgłoś