1ninja 16.09.10, 18:01 Dzisiaj o godzinie 23.15 w TVP 2 w programie "Punkt Widzenia" wystąpi Krzysztof Matyjaszczyk. Będzie dyskutował między innymi z profesor Magdaleną Środą . Zapraszamy do oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mietek Re: Matyjaszczyk w telewizji IP: 195.88.28.* 16.09.10, 18:16 a czy Leszczynę pokazują w telewizji? nie, bo kto by chciał z nią gadać Odpowiedz Link Zgłoś
xxo Re: Matyjaszczyk w telewizji 16.09.10, 19:54 O wystapieniu PAni Leszczyny w ogolnoppolskich mediach pisal pluto37 - znajdz sobie watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do slducha Re: Matyjaszczyk w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 20:06 Napieralski go wypuszcza ,żeby sie promował Odpowiedz Link Zgłoś
uchoigielne Re: Matyjaszczyk na Prezydenta 16.09.10, 23:14 TYLKO KRZYSZTOF MATYJASZCZYK NA PREZYDENTA NIECH KAZDY MIESZKANIEC TO ZAPAMIETA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 23:24 Zbadaj jego IQ-zawiedziesz się gościu,oj zawiedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 00:26 Wie o tym durniu każdy mieszkaniec, Że Matyjszczyk to wielki zasraniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 07:57 Ale on ryży.a każdy ryży to wredny.Bardzo nieciekawy facet.Wczoraj był bardzo cienki. Odpowiedz Link Zgłoś
qatiloo Re: Matyjaszczyk na Prezydenta 17.09.10, 09:20 A jeszcze trzeba dodać jakimi ludźmi się w Częstochowie otacza... Niestety nie oglądałem programu, ale czy może wypadł na takim samym poziomie jak Pan Balt w TV Orion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: 83.238.29.* 17.09.10, 12:36 Lepiej z CH..A zrobić skręta niż z Matjaszczyka prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olalla Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.net.stream.pl 17.09.10, 17:41 CIEBIE "ja" to ani na h...a , ani na skreta no i bron boze na prezydenta!! Odpowiedz Link Zgłoś
stangor Re: Matyjaszczyk na Prezydenta 17.09.10, 20:30 I po co te drwiny i licytacje. Wypowiedzi świadczą o człowieku.A i tak zdecydują mieszkańcy Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.centertel.pl 17.09.10, 20:40 Szkoda że nie wystąpił z ze skandalistą Baltem wtedy już całkowicie bym się zeszczał ze śmiechu w pory, z nich jest niezły kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: II tura Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.chello.pl 17.09.10, 20:47 Czy to prawda, że lewica ma badania, z których wynika, że w II turze Wrona zmierzy się z Leszczyną? Więc całe zamieszanie z Matyjaszczykiem jako kandydatem na prezydenta to jakaś gra? Czy chodzi tylko o to, by Matyjaszczyk wypromował swoje nazwisko przed wyborami do Sejmu i nie zależy mu na prezydenturze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 18:23 Gość portalu: olalla napisał(a): > CIEBIE "ja" > to ani na h...a , A widzisz, a ty byś się nadał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 20:46 Wie o tym durniu każdy mieszkaniec że Matyjaszczyk to wielki zasraniec tylko Tadeusz go przegania bo Infułatem się zasłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiu Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.centertel.pl 17.09.10, 20:55 Matyjaszczyk to mały pionek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.146.32.86.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.09.10, 23:42 ja wolę Kasprzyka z lewicy to jest człowiek honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.chello.pl 18.09.10, 19:38 Nie wariuj z tym honorem.Aż się boję,że mogłby mieć szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: led Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.swic.dialup.inetia.pl 23.11.10, 23:32 Ludzie do boju! II tura przed nami. Nie dajmy się i nie pozwólmy aby takiego prezydenta miała Częstochowa. JEszcze wszystko się może zmienić . Iza LEszczyna to nasza ostatnia nadzeija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 08:56 na co? Owczy ped za wynikami w innych miastach? Bo w Cz-wie brak liderow w PO wiec wstyd skoro niby PO bierze wszystko, a nie u nas? Daj spokoj ... jak chcesz prezydenta bez charyzmy to glosuj sobie na Leszczyne. BTW: Maz jest AFAIR elektronikiem lub mechanikiem. Nie informatykiem chyba, ze po jakies podyplomowce nauczycielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Matyjaszczyk na Prezydenta 24.11.10, 04:25 krzysiu! Zrob siusiu i nie mecz się przy powaznych sprawach. Zdaje się, że prezydenture miał wygrać handlarz ZŁOMEM nazwiskiem Warzocha:):) krzysiu! Pieluchy zmień i do przedszkola wiersykami sypać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.alfanet24.pl 24.11.10, 08:51 Wybór jest prosty - PRAWICA- stanowcze nie mówimy czerwonym Odpowiedz Link Zgłoś
paula.coelho Re: Matyjaszczyk na Prezydenta 24.11.10, 09:27 A ja nie chcę PRAWICY, zresztą lewicy też nie za bardzo. Chcę specjalistę-racjonalistę, społecznika, kogoś, kto jest rozsądny, nie ulega kolesiom, grupom nacisku (ładnie nazywanym "lobbystami"), kuriewnym. Który bierze pod uwagę interesy WYŁĄCZNIE mieszkańców miasta czy państwa i który otacza się fachowcami, specjalistami w swojej dziedzinie, a nie kolegami z partii. Urodził się już ktoś taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.icis.pcz.pl 24.11.10, 10:32 A rzeczywistosc nie jest taka prosta - Czestochowa nie jest miastem wojewodzkim i niczego tak prosto z rozdzielnika nie dostanie jak wroclaw. W naszym przypadku lepiej jak Prezydent ma jakies wsparcie w centrali wojewodzkiej czy warszawskiej. A to oznacza ze poowinien byc popierany przez partie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: led Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.swic.dialup.inetia.pl 24.11.10, 17:00 tak, Leszczyna to nadzieja na zmiany. Zwróćmy uwagę na to że z jej partii jest premier oraz prezydent POLSKI ! A charyzmę ma ona większą niż Ty bezjajeczny Krzysiu. Może warto jeszcze raz obejrzeć debatę, żeby jeszcze raz zobaczyć kto tu nie ma charyzmy. Bo największe jaja ma z tych wszystkich facetów kobieta - Leszczyna:) i co wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 17:09 To nie mój wpis z tym "durniem" i " zasrańcem",-ja nie używam takiego języka,-aby obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Częstochowianie muszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 09:02 się zdecydować . Odpowiedz Link Zgłoś