Dodaj do ulubionych

Matyjaszczyk w telewizji

16.09.10, 18:01
Dzisiaj o godzinie 23.15 w TVP 2 w programie "Punkt Widzenia" wystąpi Krzysztof Matyjaszczyk. Będzie dyskutował między innymi z profesor Magdaleną Środą . Zapraszamy do oglądania.
Obserwuj wątek
    • Gość: mietek Re: Matyjaszczyk w telewizji IP: 195.88.28.* 16.09.10, 18:16
      a czy Leszczynę pokazują w telewizji? nie, bo kto by chciał z nią gadać
      • xxo Re: Matyjaszczyk w telewizji 16.09.10, 19:54
        O wystapieniu PAni Leszczyny w ogolnoppolskich mediach pisal pluto37 - znajdz sobie watek.
        • Gość: do slducha Re: Matyjaszczyk w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 20:06
          Napieralski go wypuszcza ,żeby sie promował
          • uchoigielne Re: Matyjaszczyk na Prezydenta 16.09.10, 23:14
            TYLKO KRZYSZTOF MATYJASZCZYK NA PREZYDENTA
            NIECH KAZDY MIESZKANIEC TO ZAPAMIETA!!!
            • Gość: ja Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 23:24
              Zbadaj jego IQ-zawiedziesz się gościu,oj zawiedziesz
            • Gość: xxx Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 00:26
              Wie o tym durniu każdy mieszkaniec,
              Że Matyjszczyk to wielki zasraniec.
              • Gość: gość Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 07:57
                Ale on ryży.a każdy ryży to wredny.Bardzo nieciekawy facet.Wczoraj był bardzo cienki.
                • qatiloo Re: Matyjaszczyk na Prezydenta 17.09.10, 09:20
                  A jeszcze trzeba dodać jakimi ludźmi się w Częstochowie otacza... Niestety nie oglądałem programu, ale czy może wypadł na takim samym poziomie jak Pan Balt w TV Orion?
                  • Gość: ja Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: 83.238.29.* 17.09.10, 12:36
                    Lepiej z CH..A zrobić skręta niż z Matjaszczyka prezydenta
                    • Gość: olalla Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.net.stream.pl 17.09.10, 17:41
                      CIEBIE "ja"
                      to ani na h...a ,
                      ani na skreta
                      no i bron boze na prezydenta!!
                      • stangor Re: Matyjaszczyk na Prezydenta 17.09.10, 20:30
                        I po co te drwiny i licytacje. Wypowiedzi świadczą o człowieku.A i tak zdecydują mieszkańcy Częstochowy.
                        • Gość: ufo Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.centertel.pl 17.09.10, 20:40
                          Szkoda że nie wystąpił z ze skandalistą Baltem wtedy już całkowicie bym się zeszczał ze śmiechu w pory, z nich jest niezły kabaret.
                          • Gość: II tura Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.chello.pl 17.09.10, 20:47
                            Czy to prawda, że lewica ma badania, z których wynika, że w II turze Wrona zmierzy się z Leszczyną? Więc całe zamieszanie z Matyjaszczykiem jako kandydatem na prezydenta to jakaś gra? Czy chodzi tylko o to, by Matyjaszczyk wypromował swoje nazwisko przed wyborami do Sejmu i nie zależy mu na prezydenturze?
                      • Gość: ja Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 18:23
                        Gość portalu: olalla napisał(a):

> CIEBIE "ja"
                        > to ani na h...a ,

A widzisz, a ty byś się nadał :)
              • Gość: krzyś Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 20:46
                Wie o tym durniu każdy mieszkaniec że Matyjaszczyk to wielki zasraniec tylko Tadeusz go przegania bo Infułatem się zasłania
                • Gość: krzysiu Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.centertel.pl 17.09.10, 20:55
                  Matyjaszczyk to mały pionek.
                  • Gość: ika Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.146.32.86.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.09.10, 23:42
                    ja wolę Kasprzyka z lewicy to jest człowiek honoru.
                    • Gość: rosa Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.chello.pl 18.09.10, 19:38
                      Nie wariuj z tym honorem.Aż się boję,że mogłby mieć szanse.
                      • Gość: led Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.swic.dialup.inetia.pl 23.11.10, 23:32
                        Ludzie do boju! II tura przed nami. Nie dajmy się i nie pozwólmy aby takiego prezydenta miała Częstochowa. JEszcze wszystko się może zmienić . Iza LEszczyna to nasza ostatnia nadzeija.
                        • Gość: abc Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 08:56
                          na co? Owczy ped za wynikami w innych miastach? Bo w Cz-wie brak liderow w PO wiec wstyd skoro niby PO bierze wszystko, a nie u nas?

Daj spokoj ... jak chcesz prezydenta bez charyzmy to glosuj sobie na Leszczyne.

BTW: Maz jest AFAIR elektronikiem lub mechanikiem. Nie informatykiem chyba, ze po jakies podyplomowce nauczycielskiej.
                  • pluto37 Re: Matyjaszczyk na Prezydenta 24.11.10, 04:25
                    krzysiu! Zrob siusiu i nie mecz się przy powaznych sprawach.
                    Zdaje się, że prezydenture miał wygrać handlarz ZŁOMEM nazwiskiem Warzocha:):)
                    krzysiu! Pieluchy zmień i do przedszkola wiersykami sypać.
                    • Gość: wyborca Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.alfanet24.pl 24.11.10, 08:51
                      Wybór jest prosty - PRAWICA- stanowcze nie mówimy czerwonym
                      • paula.coelho Re: Matyjaszczyk na Prezydenta 24.11.10, 09:27
                        A ja nie chcę PRAWICY, zresztą lewicy też nie za bardzo. Chcę specjalistę-racjonalistę, społecznika, kogoś, kto jest rozsądny, nie ulega kolesiom, grupom nacisku (ładnie nazywanym "lobbystami"), kuriewnym. Który bierze pod uwagę interesy WYŁĄCZNIE mieszkańców miasta czy państwa i który otacza się fachowcami, specjalistami w swojej dziedzinie, a nie kolegami z partii.
                        Urodził się już ktoś taki?
                        • Gość: xx Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.icis.pcz.pl 24.11.10, 10:32
                          A rzeczywistosc nie jest taka prosta - Czestochowa nie jest miastem wojewodzkim i niczego tak prosto z rozdzielnika nie dostanie jak wroclaw.

W naszym przypadku lepiej jak Prezydent ma jakies wsparcie w centrali wojewodzkiej czy warszawskiej.

A to oznacza ze poowinien byc popierany przez partie.
                        • Gość: led Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.swic.dialup.inetia.pl 24.11.10, 17:00
                          tak, Leszczyna to nadzieja na zmiany. Zwróćmy uwagę na to że z jej partii jest premier oraz prezydent POLSKI ! A charyzmę ma ona większą niż Ty bezjajeczny Krzysiu. Może warto jeszcze raz obejrzeć debatę, żeby jeszcze raz zobaczyć kto tu nie ma charyzmy. Bo największe jaja ma z tych wszystkich facetów kobieta - Leszczyna:) i co wstyd?
                • Gość: krzyś Re: Matyjaszczyk na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 17:09
                  To nie mój wpis z tym "durniem" i " zasrańcem",-ja nie używam takiego języka,-aby obrażać.
            • Gość: angrusz1 Częstochowianie muszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 09:02
              się zdecydować .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka