Dodaj do ulubionych

Wybory samorządowe rok po referendum

21.11.10, 22:43
Czyli kampania wyborcza znów wystartowała. Ale artykuł ma coś mało ze stylu z poprzedniego tygodnia. Dziennikarze zmęczeni czy jak?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nauczyciel matmy Re: Wybory samorządowe rok po referendum IP: 217.6.213.* 21.11.10, 22:51
      przeciez mozna dac wronie etat sprzatacza albo portiera w UM i bedzie chlopak zadowolony. po co robic taki obciach na caly kraj z tym kandydowaniem...
      • Gość: WR Re: Wybory samorządowe rok po referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 23:03
        NIe no nie może były prezydent być sprzątaczem musimy go mianować konserwatorme powierzchni płaskich w urzędzie miasta :) będzie czuł się tam jak u siebie:)
        • Gość: yes do WR Re: Wybory samorządowe rok po referendum IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:28
          Jakie to prymitywne! Jesteś zwyczajnym cymbałem !
          • Gość: WD do Yes Re: Wybory samorządowe rok po referendum IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 00:38
            Nie on wcale nie jest tym cymbałem, to Ty nim jesteś głupi cello i Trollu!
    • Gość: WD Re: Wybory samorządowe rok po referendum IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 00:36
      Barczysty, co robimy ze zdjęciem??

Gdzie i komu mam go przesłać. Podaję raz jeszcze mój mail:
      wiktor.dmuchowski@gmail.com

Daj o sobie znać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka