barczysty90 21.11.10, 22:43 Czyli kampania wyborcza znów wystartowała. Ale artykuł ma coś mało ze stylu z poprzedniego tygodnia. Dziennikarze zmęczeni czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nauczyciel matmy Re: Wybory samorządowe rok po referendum IP: 217.6.213.* 21.11.10, 22:51 przeciez mozna dac wronie etat sprzatacza albo portiera w UM i bedzie chlopak zadowolony. po co robic taki obciach na caly kraj z tym kandydowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: Wybory samorządowe rok po referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 23:03 NIe no nie może były prezydent być sprzątaczem musimy go mianować konserwatorme powierzchni płaskich w urzędzie miasta :) będzie czuł się tam jak u siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes do WR Re: Wybory samorządowe rok po referendum IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:28 Jakie to prymitywne! Jesteś zwyczajnym cymbałem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD do Yes Re: Wybory samorządowe rok po referendum IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 00:38 Nie on wcale nie jest tym cymbałem, to Ty nim jesteś głupi cello i Trollu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD Re: Wybory samorządowe rok po referendum IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 00:36 Barczysty, co robimy ze zdjęciem?? Gdzie i komu mam go przesłać. Podaję raz jeszcze mój mail: wiktor.dmuchowski@gmail.com Daj o sobie znać :) Odpowiedz Link Zgłoś