babushka.cz-wa 22.11.10, 11:16 Jak można pisać PIN na karcie bankomatowej !? Przepraszam, ale to jest zwykła głupota pokrzywdzonej. Że też ludzie takie coś robią :( ps. jednak te kamerki czasem są przydatne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elp Re: Szukanie świadków i złodziei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:28 ale parszywe ryje :D... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Szukanie świadków i złodziei IP: 83.238.29.* 23.11.10, 16:36 Kolo wygląda jakby miał zespół downa, a w oczach wypisana drukowanymi literami tęsknota za inteligencją :) A laski to bym kijem nie tknął z daleka :D W sumie z takimi twarzami to im tylko kraść pozostało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: Szukanie świadków i złodziei IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 16:37 ryje moze i parszywe, ale numery PIN mieli przez czyjas glupote i brak czystej wyobrazni, rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polk e tam IP: *.realestate.net.pl 23.11.10, 16:40 I co z tego że napisała pin. Ja pinu nie pisałem a skopiowali pasek pin nagrali na kamerke i wybrali mi z konta 2 tys zł. Karte miałem cały czas przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: e tam IP: *.alfanet24.pl 23.11.10, 22:42 Jesli skopiowali karte to winy twojej brak , napisz czy bank oddał Tobie pieniądze . Co do pani która zapisała pin na karcie to moze się pożegnac z kasą , dodatkowo razi mnie to że zawodowo ma doczynienia z kartami br br co za niekompetencja . Jak już zapisujecie pin na karcie to wpiszcie kilka cyfr więcej te własciwe mogą być np. cztery środkowe itp kombinacje im więcej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
pepikcz Re: Szukanie świadków i złodziei 25.11.10, 18:34 Ja każdemu złodziejowi odcinał bym dłonie. Nie są potrzebne do życia, a już by ich nie korciło. Miał by czas później nauczyć się używać nóżek do jedzenia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles do pepikcz IP: *.net.stream.pl 01.12.10, 08:11 nie raz sam coś ukradłeś każdy człowiek jest złodziejem tylko musi mieć ku temu okazje Odpowiedz Link Zgłoś
pepikcz Re: do pepikcz 01.12.10, 17:39 Nie wiem co Cię w domu uczyli, ale mnie żeby nie kraść. No ale, że to net to ja się tłumaczyć nie będe, a Ty możesz sobie myśleć co tam chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: Szukanie świadków i złodziei IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 17:06 Gość na pewno z Częstochowy, świadczy o tym pasiasty sweterek, typowo częstochowska moda :] Odpowiedz Link Zgłoś